🔴 کابوس عملیات مرصاد، اینبار در آلبانی زنده شد/ سایت عملیات سایبری منافقین با خاک یکسان شد!
🔸روز سهشنبه، ۵ آذر ۹۸، زلزلهای به بزرگی ۶/۴ ریشتر کشور آلبانی را لرزاند [۱] . این زمینلرزه در ساعات اولیه بامداد (۳:۵۴ صبح به وقت محلی) رخ داد و علاوه بر گرفتن جان چندده نفر، به خاطر ساعت وقوع، موجب غافلگیری و وحشت مردم شد. برخی آمارها از کشته شدن بیش از ۵۰ نفر و زخمی شدن دستکم ۲۰۰۰ نفر خبر میدهند.
🔹زلزله آلبانی از یک نظر برای مردم ایران به طور خاص مهم است. کانون این زمینلرزه در فاصله پنج کیلومتری از کمپ موسوم به «اشرف-۳» در نزدیکی «تیرانا» پایتخت آلبانی واقع شده بود؛ جایی که حدود ۴۰۰۰ تروریست «مجاهدین خلق» مستقر هستند. به علاوه، کانون یکی از پسلرزههای زمینلرزه هم که ۵/۳ ریشتر قدرت داشت، تنها یک کیلومتر آنطرفتر از کمپ منافقین بود.
مطلب کامل و مصاحبه با افراد زنده مانده را در لینک ذیل بخوانید:
🌐 mshrgh.ir/1015896
⚜️ @lotfi74
🔰 علوم انسانی را برای چه می خواهیم؟
✍️ رضا داوری اردکانی
چرا میخواهیم علوماجتماعی داشته باشیم؟ ظاهراً وجه آن این است که تعلق به تجدد و گوشهی چشمی به توسعه داریم و بسته تکنیک شدهایم و اندیشه تکنولوژی ما را رها نمیکند، چنین نیست که ما بتوانیم با یک تصمیم خود را از قیدهای جهان متجدد برهانیم حتی اگر به هیچوجه با تكنولوژی دمخور نباشیم، تكنولوژی قدرت دارد، علم قدرت دارد و قدرتش در همه جا گسترده شده است. نباید امر بر ما مشتبه شود و گمان کنیم که میتوانیم علم و تکنولوژی را نفی کنیم یا آن را به هر صورتی که بخواهیم درآوریم. ما نمیتوانیم مشت بر دندان محکم تكنولوژی و علم بکوبیم البته این علم، علم مطلق نیست و علم دیگری میتواند جای آن را بگیرد. اما با داعیه و با صرف تمسّك به چند عادت دینی، با تكرار چند كلمه و چند عبارت، دست ما دست خدا نمیشود. زمانی دست، دست خدا میشود كه خودی از میان برخیزد و چه بد است که دستمان، دست شیطان باشد و آن را دست خدا بینگاریم و وانمود کنیم.
اگر میخواهیم علوم انسانی داشته باشیم، باید علوم انسانی غربی را مطالعه كنیم، باید دریابیم كه از علوم انسانی غربی چه كاری برمیآید. آنگاه اگر خواستیم میتوانیم از آن استفاده كنیم. من فکر میکنم که علوماجتماعی در غرب ناظم جامعه و كنترلكنندهی زندگی متجدد است. اما ما در اینجا علوماجتماعی را برای اینكه باید برنامهی توسعه را با آن تدوین كنیم، میخواهیم.
علم با همت و تعلق خاطر به آینده و آنچه در آینده باید تحقق یابد پدید میآید و رشد میکند. علم اجتماعی باید جامعه جدیدی را طراحی کند یا مواظب و مراقب جامعه موجود باشد و بالاخره باید میان کار علم و وضع و نظام جامعه حداقلی از تناسب و هماهنگی وجود داشته باشد. اگر کسی به تحول در علوماجتماعی نظر دارد، باید حداقل به این شرایط بیندیشد. امیدوارم توفیق این اندیشیدن را داشته باشیم.
⚜️ @lotfi74
🔰 تکنیک «دروغ بزرگ» از کجا آب میخورد؟
🔹در دنیای امروز، رسانهها و اعتماد به اخبار آنها، میتواند تا حد زیادی خط و مشی دولتها را نیز تعیین کند. ماهی گرفتن از آب گل آلود حوادث و اتفاقات داخلی یک کشور توسط قدرت طلبان جهان، یکی از ابزارهایی است که هم نفوذ رسانه ها را چندین برابر کرده و هم پای کشورهای استعمارگر را به کشورهای دیگر باز کرده است.یکی از ابزارهای رسانهها این است که با ایجاد یک شایعه و یا «دروغ بزرگ» به اهداف و مقاصد خود دست پیدا میکنند، البته این دروغ باید به حدی بزرگ باشد که هم تعجبآور باشد و هم بتواند مردم را تحتتأثیر قرار دهد. در دنیای خبر و رسانه یک شایعه هر چند هم که نادرست باشد و دروغ بزرگ و مشخصی باشد، اما باز هم میتواند تأثیر خودش را گذاشته و عدهای را برای رد کردن آن و یا اثبات اشتباه بودن موضوع درگیر کند.
🔸از جمله راههایی که برای جلوگیری از انتشار شایعات و مقابله با تکنیک «دروغ بزرگ» وجود دارد این است که ارتباط مناسب با مخاطبان وجود داشته باشد و پیش از اینکه موضوع و بهانهای به دست رسانهها داده شود، اطلاعرسانی مناسب انجام شود تا جایی برای شایعهپراکنی باقی نماند. البته شاید این تلاشها نتواند به طورکلی ریشه «دروغ بزرگ» را خشک کند، ولی مهم این است که زمینه بروز آن را کاهش داده و میزان باورپذیری آن دروغ را در ذهن مردم کم میکند.
ادامه را در لینک ذیل بخوانید:
🌐 http://fna.ir/de9rpz
⚜️@lotfi74
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مراسم رونمایی از مستند «اختاپوس» به دلیل بازداشت کارگردان لغو شد!
🔹مراسم رونمایی از مستند «اختاپوس» با موضوع «مافیای خودرو» که قرار بود بعد از ظهر امروز برگزار شود،به دلیل بازداشت کارگردان لغو شد.
🔹این مستند به کارگردانی مهدی انصاری است و به بررسی موضوع مافیای صنعت خودرو از ابتدای انقلاب تا امروز میپردازد.
fna.ir/de9zlq
@Farsna
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عبرت تاریخی
🔸 چرا رهبری از دولت حمایت میکند؟
🔹 تحلیل آقای مهدوی ارفع
⚜ @lotfi74
🔰 یک سوال ساده از آقای سعید زیباکلام
✍️ حسن رحمانی
🔸آقای سعید زیباکلام در هیات اجرائی استان تهران ردصلاحیت شدند. برخی از دوستان ایشان نامه ای نوشتند و از شورای نگهبان درخواست تجدیدنظر و اصلاح کردند. درباره تائید یا عدم ردصلاحیت آقای سعید زیباکلام باید شورای نگهبان نظر دهد. انشالله قانون و انصاف اجرا شود.
ابتدا بخش هائی از نوشته های جناب زیباکلام را مرور کنید:
-طی نامه ای خطاب به رهبرانقلاب: آیا روشن نیست که ما در این چهل سال هیچ گامی در راه تحقق آرمان عدالت برنداشتهایم
-ما ناگزیریم با آرمان عدالت وداع کنیم
-آیا فاجعهبار نیست که محرومان و مستضعفان هیچ مفرّ و امکانی برای اعتراض و احقاق حقوق خود ندارند ؟
-زحمتکشان به استضعافکشیدهشده هیچ زمینه قانونی و نهادیای برای مطالبه حقوق خود نمیبینند و لذاست که برای احقاق همان ابتداییترین حقوق قراردادشده بسیار ناعادلانه ترسان و لرزان پا به عرصه تجمع عمومی میگذارند و پیش از هر مطالبه و اعلامی، فریاد میزنند ”ما همه سرباز توایم ….“
-بزرگمقامات! آیا وقت آن نرسیده که وداع با جامعه توحیدی، جامعه علوی و با آرمان بنیادین عدالت را علناً و رسماً اعلام کنیم
-ما در ایران برخلاف شما(سیدحسن نصرالله)، سی سال است علیالدوام هرگونه فریاد و تجمع اعتراضی را بیهیچ دلیل و مدرکی از همان ابتدا به دول مستکبر و سرویسهای اطلاعاتیشان منتسب کردهایم
-باید جعبه های سیاه شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیت رهبری، قوه قضائیه، و ستاد اجرایی فرمان امام باز شود و دیده شود.
-بدانیم اکثریت مقامات سیاسی ما فاسد و عضو شبکه های قدرت/ثروت تبهکار هستند
-در کدام کشور دنیا اینطور هماهنگی گسترده میان این تعداد نهادها و مقامات برای غارت بیتالمال سراغ دارید؟
-در کدام کشور دنیا جنایات مقامات تبهکار و غارتگر مستمراً و بزرگوارانه لاپوشانی و یا اغماض میشود؟
-این واقعیت تلخ را باید پذیرفت که اکثر مسئولان یار غار یکدیگرند و حقوق تضییع شده شما باندازه عطسه بزی برایشان ارزش ندارد.
البته آقای زیباکلام مواردی را هم که دستگاه قضائی برخورد کردند را مورد سرزنش قرار دادند و درباره فساد اطرافیان احمدی نژاد نوشتند:
-روی قرآن دست می گذارم که انحرافی در مشایی ندیدم
-احمدینژاد و اطرافیانش کمترین تعدی و تجاوز به بیت المال و حیف و میلی انجام ندادند
⭕️ حالا یک سوال ساده وجود دارد:
اگر باید با عدالت خداحافظی کرد و این 40 سال را به فساد گذراندیم و عقب گرد داشتیم و همه مسئولین ما فاسدند و همه دستگاه ها در هم تنیده فسادساختاری اند و غیره، آقای زیباکلام چرا عزم مجلس کردند؟ به تعبیر ایشان، این مخروبه فساد و این لجنزار تباهی، چهل سال است عمق گرفته است و چرا فکر می کنند با رفتن به مجلس این فساد سیستمی اصلاح می شود؟
⚜️ @lotfi74
🔰 به لب رساندن جان مردم با کلیدواژههای فرماندهان فتنه اقتصادی
🔸حوالی دی و بهمن 2 سال قبل بود که به یکباره کلیدواژهای عجیب وارد ادبیات سیاسی اصلاحطلبان شد!
❌«ناامیدی»... عبارتی که چپها به یکباره همانند یک وحی منزل به آن معتقد شدند و در قیام و قعود خود اظهار کردند که مردم ایران ناامید شدند. برای این ادعا هرگز سندی ارائه نشد و حتی کسانی از جامعهشناسان چپ اظهار کردند که اساساً برای فهم این مقولات، نیازی به پیمایش علمی هم نیست!
🔸و این شد که از کولایی گرفته تا محمدرضا خاتمی، عباس عبدی، آذر منصوری، ابراهیم اصغرزاده، محمدعلی ابطحی و سایر معاریف اصلاحطلبان شروع به ماساژ این واژه در ذهن افکار عمومی کردند. مسئله وقتی دردناکتر میشد که از میان رجال و خواص کشور نیز عموما کسی جز مقام معظم رهبری در مقابل این واژه نایستاد، گزارههای نقض آنرا به مردم نگفت و متوجه هدف ستاد جریان سیاسی خاص از پمپاژ این واژه هم نشد.
اما واژه سازی ستاد جریان سیاسی خاص که برخی معتقد بودند به دنبال ایجاد فتنه اقتصادی است تمامی نیافت!
🔹حرکت واژگانی ستاد جریان چپ پس از اظهارات چند ماه قبل دانلد ترامپ رئیسجمهور آمریکا البته تغییری محسوس یافت و نان هم در کنار ناامیدی به واژه مورد علاقه اصلاحطلبان تبدیل شد... کسانی از آنها در رسانهها صراحتاً از این گفتند که مردم ایران گرسنهاند! و در روزهای اخیر و خاصّه پس از وقوع اغتشاشات آبان نیز کلمه "نان" وفور بیشتری در ادبیات اصلاحطلبان یافته است. کار به جایی رسیده است که حتی سخنگوی اصلاحطلب دولت آقای روحانی و یک حزب اصلاحطلب نیز در بیانیههای رسمی خود به کلمه نان اشاره میکنند و در تلویح از بحران نان و گرسنگی مردم سخن میگویند!
🔸جالب است که تأکیدات اصلاحطلبان بر بحران گرسنگی و نان و عبارت "مردم نان ندارند، بخورند" نیز مثل کلیدواژه ناامیدی نه تنها از هیچ سند و مدرکی برخوردار نیست بلکه دلایلی بر ردّ آن وجود دارد. یعنی علیرغم اینکه گرانی مشکلات عدیدهای را برای مردم ایجاد کرده اما این به معنی قرار داشتن ایران در «شرایط ته درّه» نیست!
🔹مثلا مشکلی مثل شیوع گرسنگی در ایران وجود ندارد و ایران اسلامی 41 سال پس از انقلاب اسلامی نه تنها توانسته به جایگاه سیرترین کشورهای جهان برسد بلکه توانسته فقر مطلق 6 درصدی ابتدای انقلاب (که به معنی فقر مساوی با گرسنگی است) را طبق آمارهای جهانی به کمتر از چند دهم یک درصد برساند.
✴️اکنون این مردم هستند که باید تصمیم بگیرند... رفع مشکلات از جانب تنها راه حل ممکن یعنی "صندوق رأی" یا همراهی با "عملیات روانی فرماندهان فتنه اقتصادی" که از 10 سال قبل با فرماندهی آمریکا آغاز شده و قصد دارد ضمن به لب رساندن جان مردم و کوه ساختن از کاه تمام مشکلاتی که در دیگر کشورهای جهان نیز وجود دارد؛ جمعیتی میلیونی را علیه نظام اسلامی به خیابان بکشاند و ایران را به سوریه و لیبی و اوکراین تبدیل کند!
⚜️ @lotfi74
🔰 رسانههای ایران در منظومۀ نظام رسانهای جهانی
✍️ سید احمد عسگری
🔸شیوع رسانههای جناحی (همانند مطبوعات دولتی، شبهدولتی و جناحی در ایران)، تمایل به ابزارسازی رسانهها توسط نخبگان سیاسی و اقتصادی (مدیریت مطبوعات در اختیار نخبگان درون نظام قدرت و یا جریانهای سیاسی) و استفاده از آنها بهعنوان ابزار چانهزنی، مداخلۀ مکرر و محدودیت فراگیر دولت در نظام رسانهای، توسعۀ کمترحرفهای مطبوعات و نقش غالب قدرت سیاسی در توسعۀ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خبری نسبت به نظام بازار موجب شده است تا بازنگری در سیاستهای رسانهای کشور بهمنظور بهبود نظام مطبوعات به مدلی کارآمد و کیفی به یک ضرورت برای نظام ارتباطی کشور تبدیل شود.
🔹چرا مطبوعات در کشورهای مختلف، متفاوت ظاهر میشود؟ برای پاسخ به این پرسش کلان و سؤالاتی ازاینقبیل که چرا با وجود اصول و ارزشهای خبری مشترک جهانی شاهد مدلهای مختلف رسانهای و نظامهای متنوع مطبوعاتی در هر کشور میباشیم، چرا مطبوعات ایران متفاوت از آن چیزی است که در روسیه، فرانسه و یا هندوستان جریان دارد و چگونه میتوان جایگاه مطبوعات ایران را در نظام رسانهای جهان ارتقا داد، نگاهی به مدلهای رسانهای و جایگاه ایران در این نظام رسانهای جهانی خواهیم داشت.
🌐 http://farhangemrooz.com/news/58295/%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D9%85%DB%80-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C
⚜️ @lotfi74
🔰 گالیله، قربانی توطئه!
✍ محمدعلی رضایی اصفهانی
🔭 هرچند گالیله، نظریه خورشیدمحوری و حرکت زمین را به پیروی از کپرنیک و کپلر قبول داشت ولی آنچه سبب درگیری دانشمندان دینی و گالیله شد، عواملی چون تحریک حاکمان بود که میخواستند با ایجاد این تعارضات به هدف خود برسند، یعنی آنها در اصل خیال تضعیف قدرت سیاسی - اجتماعی کلیسا و قویت پایههای حکومت را در سر میپروراندند و گالیله قربانی این توطئه بود.
🔶 تعبیر تعارض علم و دین در مورد جریان گالیله خالی از تسامح نیست؛ زیرا تنها برخی از سران کلیسا در برابر شخص گالیله قرار گرفتند و برخوردی بین علم و ایمان صورت نگرفت، یعنی در همان زمان برخی از پاپها مثل مافئو باربرینی و اوربانوس به عنوان عالیترین مقام کلیسا، با گالیله مهربان بودند و برخی از روحانیون بلندپایه با گالیله برخوردی مسالمتآمیز و همراه با سعه صدر داشتند در حالیکه برخی دیگر برخوردی خشک و تعصبآمیز نشان میدادند.
📚 کتاب رابطه علم و دین در غرب
#گالیله
#کلیسا
#تعارض_علم_و_دین
⚜ @lotfi74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شب جمعه هوایت نکنم میمیرم...
🔸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
⚜ @lotfi74
🔰تهدید روحانی به استعفا، نمایندگان را از رد کلیات بودجه منصرف کرد!/ پژمانفر: نوبخت میگفت احتمال یک درصد بدهید که تحریمها برداشته شود!/ در جلسه محرمانهی کمسیون تلفیق با نوبخت چه گذشت؟
🔸جلسه شبانه کمسیون تلفیق با نوبخت و سپس رای ضعیف این کمسیون به کلیات بودجه شائبه های فروانی را به همراه داشته است. کلیات بودجه سال 99 که با انتقادات فراوان کارشناسان همراه بوده، با 21 رای موافق و 18 رای مخالف در کمیسیون تلفیق تصویب شد تا به صحن علنی بیاید. این درحالی است که اگر نمایندگان غایب در جلسه که عمدتا هم مخالف کلیات بودجه بودند در این جلسه حضور داشتند اکنون دولت باید لایحه جدیدی را به مجلس می فرستاد.
حجت الاسلام پژمانفر در این باره توضیح میدهد:
🌐http://rajanews.com/node/332224
⚜ @lotfi74