4_5971851149744015259.pdf
7.34M
📘دانلود pdf |ویژهنامه دوره معرفتی- گفتمانی #قیام
نشریه دانشجویی #سمر/ شماره (شماره ۲۲۵)
بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
🔸رابطه امت و امام / صادق شهبازی
🔹ولایتمداری در نظام مفاهیم اسلامی / مجتبی عرب
🔸اسلام و مستضعفان / مسعود شجره
🔹استعمار جهانی غرب / مسعود براتی
🔸ایران پس از انقلاب / پریسا رضایی
🔹رویکرد خیریهای / روح الله رشیدی
🔸 آزادی و چالشهای این مفهوم / هامون سلامتی
و....
⚜️ @taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |عقلانیت در اندیشه آیتالله خامنهای
رسول لطفی
بخش نخست
بحث و گفتگو کانال گام دوم
⏰ 16 آبان 1399
⚜️ @gamedovomenghelab
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
🔰اندیشه قدرت و انتخابات آمریکا
✍️ ابراهیم متقی
🔸سیاست قدرت، الگوی کنش انتخاباتی شهروندان آمریکایی بوده و در آینده نیز تکرار خواهد شد. اندیشه قدرت در سالهای بعد از جنگ سرد در تفکر آمریکایی گسترش قابل توجهی پیدا کرد. شهروندان آمریکایی از اندیشه هژمونی لیبرال در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا حمایت بهعمل میآورند.
🔹براساس چنین انگارهای است که میتوان نشانههایی از رویای آمریکایی را در قالب اندیشه پایان ایدئولوژی، پایان تاریخ و پایان رقابتهای ژئوپلیتیکی نظام بینالملل مشاهده کرد. نظریه پایان تاریخ «فوکویوما» معطوف به عصر چیرگی دموکراسی بوده است که در سالهای بعد از جنگ سرد مورد توجه نظریهپردازان لیبرال قرار گرفت.
🔸در عصر موجود چالشهای جدید به این دلیل گسترش یافته است که مبانی اندیشه لیبرالیسم، رقابت آزاد و کنشگری دولت در فضای اجتماعی و بینالمللی دچار تغییرات و دگرگونیهای زیادی شده است. اندیشههای لیبرالیسم آدام اسمیت کارکرد خود را از دست داده و جهان غرب با شکل جدیدی از اندیشههای «نئوکینزی» روبهرو شده است. اندیشههای نئوکینزی معطوف به بازتولید معادله قدرت براساس الگوهای رقابت، نقشیابی دولت و سرمایهگذاری دولت در حوزههای تولیدکننده قدرت راهبردی خواهد بود.
💢بین اندیشههای نئوکینزی و رویکرد هژمونی لیبرال همبستگی همهجانبهای وجود دارد. نظریهپردازان «تاریخ دموکراسی» همانند «مایکل مک فال» و «لاری دایموند» معتقدند که دموکراسی در عرصه جهان با چالش جدی روبهرو شده است. ترامپ و کرونا را بهعنوان نمادی میدانند که چالش دموکراسی و سرمایهداری را گسترش داده است.
⚜️ @taammolat74