🔰 #هواپیمای_اوکراینی
برگی از خطای انسانی زمانه حضرت رسول (ص)
🔸انتخاب مدینه یا یثرب برای حضرت رسول کاملا انتخابی راهبردی بود.
از این جهت که راه ارتباطی و مواصلاتی مکه با شام را قطع میکرد
و این برای قریشی که تمام اقتصادش مبتنی بر تجارت با شمال و جنوب یعنی شام و یمن بود، ضربه سهمگینی به حساب می آمد.
🔹حضرت، برای دستیابی به این هدف گروه های ویژه ای شکل دادند تا به کاروانهای قریش حمله کنند و امنیت این راه مواصلاتی را از قریش بگیرند.
نام این عملیاتها در اسلام «سریه» است.
🔸در این سریه ها حضرت رسول خودشان مشارکت نمی کردند و فرماندهی را به افراد مختلفی می سپردند.
🔹در یکی از این سریه ها، گروه ویژه حضرت رسول ص، به گمان اینکه در آخر ماه جمادی الثانی هستند، با یکی از کاروانها درگیر شدند و افرادی را کشتند، غافل از اینکه آنروز، روز اول ماه رجب یعنی ماه حرام بوده و کشت و کشتار در ماه حرام، گناه کبیره به حساب می آید و خلاف رویه و عرف بین القبایلی بود.
🔸با اتفاق این خطای انسانی، مشرکین شروع به پروپاگانداسازی و شانتاژ علیه پیامبر و حکومت نوپای ایشان کردند. که ایشان و حکومتش به قوانین و عرف و رویه های بین القبائلی که خود هم تاکید بر احترام به آنها می کنند، پای بند نیستند.
🔹پیامبر یارانش را فراخواند و از آنها جویای مساله شد که آنها متفق القول گفتند، ما خطای محاسباتی کرده ایم و گمان میکردیم که هنوز روز آخر ماه جمادی الثانی است اما بعد از کشتن آن افراد متوجه رویت هلال شدیم
🔸این مساله منجر به این شد که عده ای از منافقین داخل جامعه نبوی همصدا و هم نوای با مشرکین، انتقادات خود را از حضرت رسول تشدید کنند و مدام از حضرت سوال می کردند که مگر قتال در ماه های حرام گناه کبیره نبود و چرا با این کار باعث شدید که دشمن تحریک شود و....
🔹وقتی این فضا ایجاد شد، آیه نازل شد که:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ ۖ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ۖ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ ۗ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
ترجمه: از تو، در باره جنگ کردن در ماه حرام، سؤال میکنند؛ بگو: «جنگ در آن، (گناهی) بزرگ است؛ ولی جلوگیری از راه خدا (و گرایش مردم به آیین حق) و کفر ورزیدن نسبت به او و هتک احترام مسجد الحرام، و اخراج ساکنان آن، نزد خداوند مهمتر از آن است؛ و ایجاد فتنه، (و محیط نامساعد، که مردم را به کفر، تشویق و از ایمان بازمیدارد) حتّی از قتل بالاتر است. و مشرکان، پیوسته با شما میجنگند، تا اگر بتوانند شما را از آیینتان برگردانند؛ ولی کسی که از آیینش برگردد، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.
💠لطفا حواسمان به دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی باشد.
⚜ @Binesh_Rahbordi
⚜ @taammolat74
🔰جرزنی داورها و ذبح باشگاههای فوتبال ایرانی!!
✍ محمد حسین زاده
🔸 ما ایرانیها سادهایم، یا بهتر بگویم چون خودمان صاف و بی غل و غشیم؛ فکر میکنیم دیگران هم همین شکلیاند!
از زمان قاجار تا کنون اوضاع بدتر هم شده است؛ روشنفکرهای وطنی که پس از یک دوره جلای وطن به ایران برگشته بودند و مسحور پیشرفت فرنگ شده بودند، دیگر بهشت را در خیابانهای پاریس و لندن جست و جو میکردند و فرنگ برایشان بتی شده بود که هر چه میگفت بی تحقیق درست بود و وحی منزل!
🔹از منظر انتلکتئول وطنی ممکن بود قرآن خدا غلط داشته باشد ولی نسخهی فرنگیمآبها نه!
حتی در جمهوری اسلامی هم هنوز ما گرفتاریم! چه در سالهای ۸۱ تا ۸۴ و چه حالا از ۹۲ تا ۹۸ دوبار به غرب اعتماد کردیم، سیاهه نوشتیم و پایش امضا زدیم و عکس یادگاری گرفتیم. در روزنامه هایمان تیتر زدیم که امضای جان کری تضمین برجام است! ولی نه به امضای آمریکایش اعتباری بود و نه به اروپایش! ایشان گاو نه من شیرده هم نبودند! از اول پوچ بودند و تهی!
🔸این روزها حضرات فرنگی شرم را خورده و حیا را هم قی کردهاند! حتی به یک بند برجام هم عمل نکردهاند و حالا ایران را تهدید می کنند اگر از برجام بیرون بیاید زمین به آسمان میآید!
الغرض از این مقدمهی طولانی؛ یک درد دل فوتبالی است!
🔹سالهاست به سر ما میکوبند که هنر و ورزش نباید سیاسی شود!
اما همچون برجام این هم یک قرارداد یک طرفه است! ما نباید سیاسی باشیم ولی آنها پدرسوختگی سیاسی را هم از حد گذراندند، اشکالی ندارد!
تیمهای باشگاهی ایران حق میزبانی ندارند؛ چرا؟ چون ایران امنیت ندارد!
اگر این طور است در آمریکایی که هفته و ماهی نیست که دانشآموزان در مدرسه به روی معلم و همکلاسیهایشان رگبار نبندند، امنیت هست؟!
در فرانسه ای که چند ماه است آشوب و بلواست، امنیت هست؟!
در استرالیایی که چند هفته است آتشسوزی را نمی توانند خاموش کنند امنیت هست؟
🔸اصلا در جهانی که آمریکاییها در سرتاسرش پایگاه نظامی دارند، امنیت هست؟
در جهانی که آمریکاییها و اسراییلیها رسما ترور را حق خود میدانند، امنیت هست؟
🔹در جهانی زندگی میکنیم که داورهایش جرزنی میکنند، فیفا و فیلا و سازمان ملل و حقوق بشر ندارد!
در جهانی که همه گرگ هستند؛ اگر بخواهی نقش میش داشته باشی، دریده میشوی!
باید شیر باشی
باید قوی باشی
⚜ @taammolat74
526.7K
🔊 فایل صوتی درباره جنایت بزرگ تروریستهای صهیونیست #اینستاگرام در فضای مجازی
🔸از جنایت جدید دولت بورکینافاسو اطلاعی دارید؟!؟
صفحات #اینستاگرام و #توئیتر بسیاری از فعالان انقلابی و برنامههای روشنگر با اطلاعاتی که از وزارتین دولت بورکینافاسو به دست سران این دو شبکه شیطانیـ صهیونی رسیده، مسدود شدهاند!
🔹 حرفهای تکاندهنده مدیر انقلابی کانال بیداری ملت ؛ حرفهای ایشان در هوشمندی و تعمد در حذف کانالهای انقلابی را جدی بگیرید و مطمئن شوید که عناصری از وزارتین دولت بورکینافاسو هستند که به اینستاگرام و سیا در حال دادن اطلاعات خاص هستند... )
⚜️ @schoolofeconomics
⚜️ @taammolat74
📮بر اساس گزارش رسانهها، دولت ونزوئلا برغم اعمال تحریم های مشابه از سوی آمریکا، حدود چهار برابر ایران نفت می فروشد. این در حالی است که به لحاظ جغرافیایی قدرت مانور ایران برای فروش نفت بسیار بیشتر از ونزوئلاست.
ظاهرا گزاره #من_بلد_نیستم در همه ارکان دولت آقای روحانی رسوخ کرده است.
✍️سید نظام الدین موسوی
⚜️ @taammolat74
🔰 تئوری اصلاحات برای انتخابات آینده چیست؟
🔸امروز 1 بهمن است و اندکی بیش از یک ماه به انتخابات مجلس باقی نمانده است. جریانات سیاسی در کشور همه مشغول طرح ریزی و صف آرایی تازه برای انتخابات دیگر شده اند. اصلاح طلبان نیز هر چند که تکثر آراء برای طرح ریزی در این انتخابات داشته اند، رو به تئوری «تحریم خاموش انتخابات» آورده اند! اما این تئوری انتخاباتی جدیدالتأسیس اصلاحطلبان مبنی بر اینکه "شرکت میکنیم ولی لیست نمیدهیم"! وارد بحرانهای تازهای شده است.
🔹چپها در تصوّر اینکه پروژه مذکور مورد رصد فعالان سیاسی قرار نخواهد گرفت از چند ماه قبل مشغول تئوریزه کردن آن بودند اما مدتیست که شاید در نگرانی از واکنش نظام اسلامی به این پروژه؛ مجبور شدهاند در مقابل انتقادات از "تحریم خاموش انتخابات"، موضع بگیرند.
🔸کسانی از اصلاحطلبان نیز پس اعلام نتایج بررسی صلاحیتها از سوی شورای نگهبان و رد شدن چهرههای پیر و مسئلهدار جریان چپ تأکید کردهاند که انتخابات آینده "انتصابات" و یا "انتخابات درونحزبی" است!
*معنی این دست و پا زدنها برای اینکه مردم متوجه پلشتی و ناسیاسی بودن رفتار اصلاحطلبان در قبال انتخابات آینده نشوند؛ مشخص نیست...
🔹آنها به بهانه اینکه چرا نامزدهای پیر و مسئلهدار ما تأیید صلاحیت نشدهاند؛ اعلام کردهاند بعید است که در انتخابات لیست بدهیم و اکنون نیز خود بهتر از همه میدانند که این رفتار ناسیاسی به معنای «تحریم خاموش انتخابات» و تقلا برای کمرنگسازی آن است.
مسئله وقتی بغرنجتر میشود که بدانیم کسانی از رجال اصلاحات، اظهاراتی دارند مبنی بر اینکه باید به مردم تحریمکننده پیوست! و یا بایستی از فرصت انتخابات مجلس یازدهم برای تظاهرات میلیونی علیه نظام اسلامی استفاده کرد!
💠گفتنیست، مقام معظم رهبری در خطبههای اخیر خود در نماز جمعه تهران پیرامون امر انتخابات تأکید کردند: "حضور ملت ایران در انتخابات، کشور را بیمه و دشمن را مأیوس میکند. سعی و تلاششان بر این است که نگذارند مردم در انتخابات شرکت کنند. کمرنگ کردن و بیرونق کردن انتخابات، خواسته دشمن است."
⚜️ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #انتقام_سخت و خروج آمریکا از منطقه
✍ سعید شعرباف
🔸این مهمترین و اصلی ترین عامل ایجاد آرامش و صلح پایدار در منطقه و به نظر بنده مهمترین پروژه میان مدت نمایندگان مجلس شورای اسلامی آینده در سیاست خارجی غرب آسیا بحساب می آید.
اگر چه یک وجه انتقام سخت، تمرکز بر عملیاتهای پیچیده نظامی است که سپاه قدس متولی اصلی اجرای آن خواهد بود، اما وجه اصلی آن تمرکز بر ارتباطات مردمی و نخبگانی عمیق بین کشورهای منطقه بویژه کشورهای همجوار ماست و توسعه این شبکه ارتباطی است که این انتقامسخت را حقیقتا برای آمریکا زجر آور و غیر قابل تحمل خواهد نمود.
معتقدم که دولتها، نهادهای عمومی و حتی نیروهای برون مرزی ما همچون سپاه قدس، در این بعد از ارتباطات میان فرهنگی و نخبگانی اساسا عملکرد قابل قبولی نداشته اند و نتیجه آن شده است این تصور عمومی در غالب بدنه متوسط و نخبه عراقی که ما نه ایران را می خواهیم نه سعودی را و نه حضور آمریکایی ها! (چیزی که در این کلیپ از مردم ناصریه می شنوید و تقریبا بر مبنای تجربه ارتباطی ام با برخی نخبگان عراقی مدعی هستم که میانگین نظر عراقی ها هم هست)
استفاده از پتانسیل گروههای دوستی ایران با این کشورها (با تمرکز بر عراق، عمان، سوریه و لبنان در کشورهای عربی و روسیه و ترکیه در کشورهای غیر عربی)، افزایشکمیت وکیفیت ارتباطات دانشگاهی بویژه در سطوح زبرساختی و فعال سازی نهادهای مردمی اقتصادی و اجتماعی و رسانه ای مشترک بویژه در سطوح غیر سیاسی، می تواند راهکارهایی حاکمیتی برای بستر سازی تغییر این روند باشد.
⚜ @taammolat74