هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فهرست بلند علمای اصفهان؛ نشانه دینداری مردم اصفهان
🔹رهبر انقلاب: دینداری مردم اصفهان را از فهرست بلند علمای اصفهان میشود شناخت. حالا شما مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی را اسم آوردید؛ خب بله، ایشان ملّای بزرگی بودند. اگر نگاه کنید در دورهی اساتید خود آسیّد ابوالحسن اصفهانی (رضوان اللّه علیه) در اصفهان، اینقدر علمای بزرگ در اصفهان در سطح استادِ مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی و میرزای نائینی که اینها همه طلبهی اصفهانند، وجود دارد که انسان متحیّر میماند که اینهمه عالِم را چه جوری توصیف کند.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
@TasnimNews
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴به جای نصیحت کردن به غرب عهدشکن اعتماد نکنید!(خبر ویژه)
❇️معاون راهبردی رئیسجمهور میگوید: مبنای توافق جدید حتماً برجام است.
....
ظریف افزود: «مبنای توافق جدید حتماً برجام است، توافقی که ماهها و شاید دهها هزار نفر ساعت در ایران، آمریکا، اروپا، روسیه و چین روی آن کار شده است. توافقی که به تعبیر اروپاییها، یکی از مهمترین دستاوردهای دیپلماتیک جهان است. لازم است مجدداً درباره بعضی موضوعات و تاریخهایی که به دلیل نقض برجام توسط آمریکا از آنها عبور کردهایم، صحبت کنیم».
شاید نقطه کانونی اظهارات آقای ظریف این عبارت است که گفته است «مبنای توافق جدید، حتماً برجام است». این اظهارات فارغ از اظهارات به ظاهر انتقادی آقای ظریف، عبور از حقوق پایمال شده ایران در برجام و دل خوش کردن به مذاکره و توافق دیگر است.
⁉️همین جا باید سؤال کرد که تکلیف وعدههای خلاف واقع درباره برجام مبنی بر این که آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود، امضای کری تضمین است، و تحریمهای یکجا در روز اجرای برجام لغو میشود و برگشتناپذیر است و...، چه میشود؟ و همینطور خسارتهای ایران ناشی از اجرای یکطرفه تعهدات به مدت پنج سال و نقض تعهدات طرف غربی از سوی آمریکا و آژانس؟
⁉️صرفنظر از مشکل حقوقی و منع قانونی تصدی معاونت در دولت برای آقای ظریف، او از نظر سیاسی و سوابق مدیریتی باید پاسخگوی این خسارتها باشد و نمیتواند به جای پاسخگویی و دستکم عذرخواهی از اشتباهات زنجیرهای فاحش در تدوین غلط و اجرای غلطتر برجام، حقوق پایمال شده را ببخشد و توافق جدید را در حالی زمزمه کند که حتی طرف اروپایی در همین یک ماه گذشته دو تحریم هوائی و کشتیرانی و یک قطعنامه در آژانس را علیه ایران به اجرا گذاشته است.
⁉️در بلاتکلیفی و سرگردانی امثال ظریف همین بس که حتی نمیدانند با کدام طرف و درباره کدام موضوع مذاکره کنند؟
با دولت ترامپ که توافق موجود را پایمال کرد، 13 شرط برای مذاکره گذاشت و نشان داد تعهدات دولت آمریکا برایش محترم نیست؛ یا با طرفهای بیاراده و ناتوان اروپایی که به تعبیر چند سال قبل آقای ظریف، همه شرافت خود را به ترامپ فروختند؟
⁉️با طرف فاقد شرف درباره چه چیزی باید مذاکره کرد؟ واگذاری برنامه هستهای یا توان دفاعی و قدرت منطقهای ایران؟
آقای ظریف روندی را با برجام ریلگذاری کرد که نتیجه آن بیش از دو برابر شدن تحریمها، امکان نقض بیهزینه توافق از سوی غرب و ضمناً تعبیه مکانیسم ضدایرانی ماشه در برجام بود؛ و حالا ایشان بدون هیچ شرمندگی و خجالتی میگوید: مبنای توافق جدید حتماً برجام است(!)
متن کامل در زیر:
https://kayhan.ir/001GDU
#سؤالات_مهم
#ظریف
هدایت شده از خبرگزاری فارس
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا ۱۶ آذر روز دانشجو است؟
🔹۴ ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد، رژیم پهلوی اعلام کرد که معاون رئیسجمهور آمریکا به ایران خواهد آمد.
🔹این سفر بوی خون میداد. دانشجویان معترض در دانشگاه تهران تجمع کردند و به دست ارتش شاهنشاهی به گلوله بسته شدند. ۳ دانشجو در این درگیری جان باختند تا ۱۶ آذر تا ابد به رنگ خون آنها دربیاید و روز دانشجو نام بگیرد.
@Farsna
⁉️ بعضیها سر نیم منی را تکان میدهند اما زبان نیم مثقالی رو نه!
📣پیامبران با زبان نهضت شان را برپا کردند
امام خمینی ره انقلاب اسلامی را با زبان آغاز کرد.
خطاب های قرآنی را ببینید همه ناظر به استفاده از ابزار زبان است:
✅قل للمومنین یغضوا من ابصارهم ...
✅ذکر فان الذکری تنفع المومنین...
✅بلغ ما انزل الیک...
✅وٱمر بالمعروف و ٱنه عن المنکر ...
✅و....
📌نتیجه محتوم و قطعی سکوت :
شمع شب افروز چو پنهان شود/
شب پره بازیگر میدان شود.
تسلط اشرار و نااهلان ثمره درختی است که خود با سکوتمان می کاریم
🌷✊دکتر طحان نظیف:
اجراییسازی مفاد بیانیه گام دوم، رسالت دانشجویان و طلاب بسیجی است.
پیامی که امام به مناسبت تشکیل بسیج دانشجو و طلبه صادر کردند، بسیار مهم است و توصیه میشود همه عزیزان یک بار آن را مطالعه کنند.
امام در این پیام که پس از پایان جنگ تحمیلی صادر شده، نقشه راه بسیج را ترسیم و بر ضرورت توجه به دانشگاه و حوزههای علمیه تاکید کردند.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه ماموریت خطیر دانشجویان و طلاب بسیجی را اجراییسازی بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و تحقق تمدن نوین اسلامی برشمرد و گفت: بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری #نقشه_راه دانشجویان و طلاب بسیجی است. برای تحقق مفاد این بیانیه باید مجاهدت کرد.
📌غربیها از حقوق بشر سخن میگویند اما نسبت به جنایات صهیونیستها ساکت هستند. فارغ از اینکه برخی آنها به صراحت از این جنایتها دفاع میکنند.
شکی نیست که اگر حمایتهای سیاسی و تسلیحاتی برخی کشورها همچون آمریکا از رژیم صهیونیستی نباشد، این رژیم نمیتواند این همه جنایت رقم بزند.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔸کیهان فرهنگی منتشر شد
🔹سال چهل و یکم شماره ۴۵۲ و ۴۵۳
#کیهان_فرهنگی
@Kayhan_online
هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
مشروعیت الزام حکومتی به حجاب.pdf
1.34M
❇️ مشروعیت الزام حکومتی به مراعات حجاب شرعی
📝 پژوهشی مستدل و فقهی
❓آیا الزام به مراعات حجاب از وظایف حکومت اسلامی است؟ چه دلایلی بر این الزام وجود دارد؟
❓آیا سیره پیامبر در صدر اسلام به الزام بر حجاب بود؟
❓آیا اجرای قانون حجاب، مشروط به رضایت عمومی مردم است؟
❓از نگاه دین حجاب مسئلهای شخصی است یا اجتماعی؟
✅ و سؤالات دیگر که پاسخ آنها را در این پژوهش فقهی مییابید.
📌 کانال نخبگانی «تنبیه الأمة»👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3310420148Ca673c3add8
سیاستودیانت|حجتالاسلامابوطالبی
@aboutalebi57
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔰 مشکل شما کارنامه است نه قلنبه سلنبه حرف زدن
🔸عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت و معاون وزیر خارجه در دولت خاتمی گفت: با تصمیمهای بزرگ میتوان تغییر کرد.
🔸محسن امینزاده در نشست گروه آموزش مشترک احزاب اصلاحطلب گفته است:
🔻«سفارتخانههای روسیه و آمریکا هرکدام هزار تا کارمند دارد، سفارتخانه چین هم همینطور. به همدیگر بد و بیراه میگویند، همدیگر را تهدید میکنند، قهر میکنند و رئیسجمهور میآید کلی تلاش میکند با تعرفههای جدید روابط اقتصادی را ببندد، تحریمهای اعلام نشده را انجام میدهند و روابط آنها به مشکل هم میخورد اما با همه اینها، روابط را تعطیل نمیکنند. سیاست خارجی جزوی از قدرت ملی کشور است.»
🔸وی افزود: ما تجربههای خیلی روشنی در سیاست خارجی داشتیم، در پایان جنگ ایران و عراق، قطعنامه ۵۹۸ به همان اندازه اهمیت داشت که مقاومت رزمندههای ما در جبهه اهمیت داشت. تازه اگر بهتر عمل کرده بودیم میتوانستیم قطعنامه بهتری هم داشته باشیم اما همانی که داشتیم پایاندهنده بود، در واقع دیپلماسی، پایاندهنده تهدیدها و سازنده فرصتها است.
🔸وی در ادامه افزود: «اگر ما کار خودمان را درست انجام دهیم ترامپ ممکن است چه بلایی سر ما بیاورد؟ معتقدم که ترامپ هنری بیشتر از بایدن برای ما ندارد. اگر گره خوردیم تقصیر خودمان است، دیپلماسی یک صحنه بسیار پرفراز و نشیب و پرتحرک است. حتماً میشود راهی پیدا کرد و با آمریکا تفاهمی کرد، بدون اینکه تحقیر بشویم، اما باید آن راه را پیدا کرد و این نیاز به دیپلماسی پیچیدهای دارد.
🔸اظهارات آقای امین زاده از جهات مختلف مغلوط و مخدوش است. نخست این که روابط میان ایران و آمریکا، از سوی آمریکا قطع شد.
🔻دوم؛ سفارت آمریکا در ایران با وجود حمایت از رژیم فاسد و سفاک پهلوی و پناه دادن به شاه متواری، حتی پس از انقلاب هم فعال بود اما تداوم شرارتها و تلاش برای براندازی و کودتا موجب واکنش طبیعی ملت ایران به ویژه دانشجویان خط امام شد. پس از آن نیز چند نوبت تلاش جریان خوشبین به آمریکا برای کاهش تنش و ایجاد توافق، به گردنکشی و عهدشکنی و کلاهبرداری آمریکا در دولتهای هاشمی و خاتمی و روحانی انجامیده است.
🔻سوم؛ قبول قطعنامه از سوی ایران، حمل بر ضعف در طرف ایرانی و سپس هجوم دوباره ارتش صدام شد. صدام تنها زمانی برای توافق جدی شد که از موضع قدرت افتاد و به توافق با ایران نیاز پیدا کرد. این موضوع با ماجرای دشمنی فزاینده و جاری آمریکا ماهیتاً متفاوت است.
🔻چهارم؛ رویکرد دولتهای خوشبین به غرب بر خلاف ادعای آقای امین زاده، اهمیت دادن به اقتصاد نبوده است. به ویژه در دولت روحانی، همه ظرفیتهای درونی و بینالمللی معطل هشت سال التماس از غرب ماند و به منفی شدن رشد اقتصادی انجامید.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GHP
@Kayhan_online
هدایت شده از ☫|مقاومتاسلامیقدس|☫
یمن :
یک ناوشکن امریکایی هدف قرار گرفت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴سخنی درباره تروریست های توهمآلود در سوریه
شتر در خواب بیند پنبه دانه
گهی لپلپ خورد که دانه دانه
تروریستهای توهمآلود در سوریه روز های آخر عمرشان را می گذرانند.
مانند قضیه جریان مرصاد که منافقان با توهم پیروزی وارد ایران شدند این متهمان تروریستی هم به قتلگاه خودشان آمده اند.
این بار تمام شان به درک واصل خواهند شد باذن الله.
⁉️ چرا بنیانگذار انقلاب بر تدوین و تصویب قانون اساسی تاکید میورزیدند؟
خبرگان تدوین کننده قانون اساسی منتخب مردم بودند.
💐امام خامنهای:
در طول تاریخ ما، هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. در انقلاب اسلامی مردم آمدند؛ همهی مردم، همهی قشرهای مردم، از شهری و روستائی، از زن و مرد، از پیر و جوان، از تحصیلکرده و بیسواد، همه و همه در کنار هم حضور پیدا کردند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت.
همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، #مردم_برگردند_بروند_خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیلهی رفراندوم مردم تعیین شد.
شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این دویست سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود. بعد بلافاصله امام بزرگوار دنبال قانون اساسی بود.
من فراموش نمیکنم؛ در ماههای اردیبهشت یا خرداد سال ۵۸ - یعنی سه ماه چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب - امام شورای انقلاب را که ماها بودیم، برای یک کار مهمی به قم خواستند.
ما خدمت امام رفتیم. من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که نظیر آن را من در امام کم دیدم. حرفشان این بود که چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید. این در حالی بود که هنوز سه ماه از پیروزی انقلاب بیشتر نگذشته بود. همان جلسه تصمیمگیری شد که انتخابات مجلس خبرگان برگزار شود.
مسئولین کشور - که دولت موقت بود - آمدند انتخابات را برگزار کردند. مردم در یک انتخاباتِ سراسری شرکت کردند، نمایندگان خود را - که خبرگان قانون اساسی بودند - معین کردند. خبرگان هم در ظرف چند ماه قانون اساسی را تدوین کردند.
بعد امام باز دوباره فرمودند که این قانون اساسیای که تدوین شده است، باید به رأی مردم برسد. با اینکه نمایندگان مردم آن را تدوین کرده بودند، اما امام فرمود باز هم بایستی رأی مردم باشد. لذا آمدند رفراندوم قانون اساسی کردند، مردم هم با رأی بالائی قانون اساسی را تصویب کردند.
بنابراین نقش مردم بعد از پیروزی انقلاب تمام نشد. در خصوصیات ادارهی کشور، این نقش ادامه پیدا کرد. هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی انتخاب شد. بعد از چند ماه، مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
از آن تاریخ تا امروز، در طول این سی و دو سال، مرتباً خبرگان رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شوراها، به وسیلهی مردم انتخاب شدند.
مردم خودشان هستند که تصمیم میگیرند، شرکت میکنند، انتخاب میکنند؛ کار دست مردم است. حضور مردم، یک چنین حضور برجستهای است.
❇️دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ گرامی باد.