هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب در دیدار اخیر دستاندرکاران کنگره شهدای استان کردستان:
🌷 من رفتم #مهاباد، همهی شهر مهاباد تقریباً تعطیل شده بود، آمده بودند برای سخنرانی؛ به نظرم در خیابان که ما آمدیم، همهی این دکّانها تعطیل بود، همهی این جمعیّت مردم شهر آمده بودند در آن محلّی که محلّ سخنرانی ما بود جمع شده بودند تا سخنرانی ما را گوش کنند؛ و شعار میدادند، ابراز احساسات میکردند.
👈 من آنجا در سخنرانی خطاب به ضدّانقلاب گفتم که کسانی که از قول قوم کُرد حرف میزنند، بیایند اینجا را ببینند؛ این قوم کُرد است. قوم کرد اینها هستند، نه آن مزدوری که رفته در بیرون کشور یا در یک نقطهای نشسته و به نام یک قوم حرف میزند. ۹۸/۰۳/۲۷
📡, @tasnimnews
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افول موریانه ای آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_روشنگر
#آیت_الله_اراکی
بهتر نبود رهبری مستقیما رئیس جمهور را مشخص میکرد که این همه مشکلات را نداشتیم؟
#مشارکت_و_رشد_مردم به قیمت بالا رفتن خطا و پذیرش مشکلات؟
یا تعیین مسئولان توسط رهبری و حل مشکلات بی مشارکت مردم؟
🔴 چرا نقش مردم مهم است؟
#نصب_مسئولان_توسط_رهبری
#رشد_فکری_مردم
#حفظ_مردم_یا_حذف_مردم؟
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🔶اقتداء نماز ظهر به نماز جمعه
#نماز_ظهر #نماز_جمعه #اقتدا #احکام_نماز
@leader_ahkam
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🌺 اولویت همسرداری و مادری
🍀 سؤال: آیا زن تحصیل کرده متأهل و دارای فرزند، در شرایط فرهنگی فعلی جامعه، برای حضور در عرصه #جهاد_فرهنگی در سطح جامعه (مثل تدریس، مربی گری و ...) #تکلیف دارد؟ اگر این حضور باعث آسیب به #فرزندداری، #خانه_داری و آرامش زن در خانه شود، جایز است؟
🌿 جواب: انجام امور مربوط به مقام رفیع مادری و همسری، برای زن در #اولویت قرار دارد، البته اگر بانوان بتوانند افزون بر #تربیت_فرزندان_صالح و #همسرداری که خود جهاد محسوب می شود، با حفظ حریم ضوابط شرعی، در عرصه های مختلف فرهنگی تلاش کنند، بسیار پسندیده است.
#مقام_زن #اولویت_همسرداری #اولویت_تربیت_فرزند #فعالیت_فرهنگی_بانوان #تکلیف #جهاد_فرهنگی
#تربیت_فرزندان_صالح
@leader_ahkam
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
✨رها کنید خرید و فروش را ای مؤمنان!
🌹 يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَىٰ ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ
ای کسانی که ایمان آوردهاید!
هنگامی که برای نماز روز جمعه اذان گفته شود، به سوی ذکر خدا بشتابید و خرید و فروش را رها کنید که این برای شما بهتر است اگر میدانستید!
🌹فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
پس آنگاه که نماز پایان یافت (بعد از ادای جمعه باز در پی کسب و کار خود رفته و) روی زمین منتشر شوید و از فضل و کرم خدا (روزی) طلبید، و یاد خدا بسیار کنید تا مگر رستگار و سعادتمند گردید.
•••═✼✾⊱🌹⊰✾✼═•••
#پاسخ_روشنگر_آیت_الله_مصباح_یزدی
#کی_جان_امام_هم_فدا_میشود؟
✅ در چه موردى است كه حفظ دين متوقف بر نثار جان است؟
اين كه پيامبر(صلى الله عليه وآله)به اميرالمؤمنين(عليه السلام) مىفرمايد: بَذْلُكَ مالَكَ وَدَمَكَ دُونَ دينِكَ، در كجا است؟
چگونه نثار خون امام حسين(عليه السلام) باعث حفظ دين شد و چه مسألهاى در ميان بود كه بايد آن حضرت جان خود را فدا مىكرد تا دين باقى بماند؟
كجا است كه امر داير مىشود بين دين و جان من، و يا بايد دين بماند يا جان من حفظ شود و اسلام مىگويد جانت را بده تا دين بماند؟
✅ بحثِ «اسلام اجتماعى» نه فردی و «بقاى دين در جامعه» مطرح است.
پاسخ اين است كه اين مسأله نه مربوط به دين و وظيفه فردى اشخاص است و نه مربوط به اعتقاد و ايمان قلبى، بلكه بحثِ «اسلام اجتماعى» و «بقاى دين در جامعه» است. بحث اين است كه من فدا شوم تا دين براى جامعه باقى بماند.
✅ اعتقاد «جامعه» نه يك «فرد» در ميان است.
دين و اعتقاد يك «فرد» مطرح نيست، بلكه دين و اعتقاد «جامعه» در ميان است. مسأله، اجراى احكام اسلام در جامعه و ايجاد يا بقاى دولت و نظام اسلامى است كه مجرى احكام اسلام در جامعه است. اگر برقرارى و يا حفظ دولت اسلامى منوط به اين است كه منِ نوعى فدا شوم، بايد اين كار را انجام دهم.
اگر امر داير است بين اين كه يا من بايد فدا شوم يا دين براى ديگران و جامعه باقى بماند، بايد من خود را فداى دين جامعه كنم. اگر وضعيت و شرايط به گونهاى است كه اگر من بذل جان نكنم كفار بر جامعه اسلامى مسلط مىشوند و دين از جامعه رخت برمىبندد، آنجا است كه پيامبر اكرم (صلى الله عليه وآله)مىفرمايد: بَذْلُكَ مالَكَ وَدَمَكَ دُونَ دينِكَ؛بايد هم بذل مال كنى و هم جانت را بدهى تا دين باقى بماند.
آيا امام حسين(عليه السلام) كه جانش را فدا كرد به اين دليل بود كه العياذ باللهـ خودش بىدين مىشد و خوف آن را داشت كه دين خودش از دستش برود؟! روشن است كه هرگز اينگونه نيست.
امام حسين(عليه السلام) از آن بيم داشت كه دين از جامعه رخت بربندد. آن بزرگوار خون مقدسش را نثار كرد تا اسلام در جامعه باقى بماند. آن حضرت كه معصوم بود و خطرى دين شخص او را تهديد نمىكرد؛ آنچه در معرض تهديد بود ادامه حيات اسلام در جامعه اسلامى بود. بنابراين اباعبدالله(عليه السلام) فدا شد تا مردم مسلمان بمانند و اسلام براى جامعه آن روز و نسلهاى بعد باقى بماند.
✅ فداکاری تکلیف مشترک شیعیان است
با اين حساب، پيرو امام حسين(عليه السلام)هم بايد همينگونه باشد.
همانطور كه قبلا نيز اشاره كرديم، اين امر اختصاصى به امام حسين(عليه السلام) ندارد و اينگونه نيست كه يك تكليف خاص براى شخص آن حضرت باشد. اين تكليف نيز همانند ساير تكاليف اسلام، بين همه مسلمانان مشترك است و اگر موضوع آن تحقق يابد هر مسلمانى چنين وظيفهاى پيدا مىكند؛ يعنى اگر بقاى دين در جامعه منوط به بذل جان باشد، بايد جانش را فدا كند.
پيرو سيدالشهدا(عليه السلام) نمىتواند فقط نگران دين شخص خودش باشد و به دين جامعه كارى نداشته باشد.
✅ فداکاری برای بقای اسلام
امام حسين(عليه السلام)دين شخص خودش كه مشكلى نداشت و مشكلى پيدا نمىكرد، آنچه در خطر بود و مىرفت دچار مشكل شود بقاى اسلام در جامعه بود.
✅ اگر امام بیعت میکرد چه می شد؟
اگر امام حسين(عليه السلام) با يزيد بيعت مىكرد و كربلا و كشته شدن را انتخاب نمىكرد، با توجه به وضعى كه پيش آمده بود، اسلام به تدريج به كلى از بين مىرفت و حداكثر يك يا دو نسل بعد، جز نامى از اسلام باقى نمىماند. در چنين شرايطى بود كه امام حسين(عليه السلام) احساس كرد كه بايد جانش را فدا كند. البته نادر اتفاق مىافتد كه خون يك يا چند نفر معدود موجب بقاى اسلام در جامعه شود، اما جريان كربلا و خون امام حسين(عليه السلام) و ياران اندكش از همان موارد نادر بود و در نهايت موجب گرديد وضعيت جامعه متحول شود و مردم از خواب غفلت بيدار شوند.
✅برگرفته از کتاب:
جان ها فدای دین/آیت الله مصباح یزدی /صص48_51
#پاسخ_روشنگر
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#جانها_فدای_مکتب
#اسلام_اجتماعی
#اسلام_در_جامعه
#بقای_اعتقاد_جامعه_نه_فرد
#اگر_امام_بیعت_میکرد_چه_میشد
#حفظ_حکومت_اوجب_واجبات
http://lib.eshia.ir/10204/1/50
✅تــكرار تاريخ
آنچه كه در زمان اباعبدالله(عليه السلام)پيش آمد در هر زمان ديگرى نيز ممكن است اتفاق بيفتد. هميشه اين احتمال وجود دارد كه وضعيت و شرايطى پيش بيايد كه اساس اسلام در معرض تهديد قرار گيرد و بقاى دين در جامعه با خطر جدى مواجه گردد. در چنين شرايطى مسلمانان وظيفه دارند با آن تهديد و خطر مقابله كنند و اقدام لازم را انجام دهند تا اساس و كيان اسلام در جامعه پابرجا بماند.
البته عواملى كه موجب بروز خطر براى كيان اسلام در جامعه مىشوند مختلفند. گاهى تهديد و به خطر افتادن دين از ناحيه القاى شبهات فكرى و اعتقادى است كه موجب تضعيف ايمان و اعتقاد مردم و جامعه مىشود. طبيعتاً راه مقابله با تهديداتى كه از اين ناحيه پيش مىآيد تعليم و آموزش مردم و كار فرهنگى كردن است. به همين دليل نيز ائمه اطهار(عليهم السلام) در هر وضعيتى كه فرصت پيدا مىكردند و شرايط ايجاب مىكرد، شاگردانى را تربيت مىكردند و شبههها را پاسخ مىدادند و مبانى فكرى و اعتقادى مردم را تقويت مىكردند و تحكيم مىبخشيدند. تربيت كسانى امثال «هشام بن حَكَم» به همين منظور بود كه با ديگران بحث كنند و شبههها را پاسخ دهند. به هر صورت، راه مقابله با اينگونه تهديدها جان دادن و نثار خون نيست، بلكه در اينجا حفظ دين به وسيله تعليم و تربيت مردم و جامعه ميسّر مىگردد.
✅برگرفته از کتاب :
جان ها فدای دین/آیت الله مصباح یزدی /ص51
http://lib.eshia.ir/10204/1/50
✅جان ها فدای دین
نوشته آیت الله مصباح یزدی
آیت الله مصباح یزدی در این کتاب به شرح حدیث پیامبر مکرم اسلام صلی الله علیه و آله ـ خطاب به امیر مؤمنان ـ علیه السلام ـ درباره بذل جان در راه خدا برای حفظ دین اجتماعی یا دین در اجتماع پرداخته اند.
مهم ترین موضوعاتی که این کتاب به توضیح و بیان آنها پرداخته است از این قرار است:
نشانه های مؤمن واقعی، خوف از خدا، بذل جان در راه خدا، تقیه و جایگاه آن در اسلام، فلسفه دشمنی امویان و عباسیان با ائمه(ع)، تحلیل و بیان دیدگاه های گوناگون درباره واقعه عاشورا و نقد دیدگاه کلیسایی درباره آن واقعه جان سوز، بیان امام حسین(ع) در باره فلسفه قیام عاشورا، رابطه حفظ دین و بذل جان، روش های پاسداری از دین و ارزش ها، سکولاریزم و پی آمدهای آن در جامعه اسلامی و شرح معنای این که خون امام حسین(ع) ضامن بقای اسلام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زلال_اندیشه_امام_خمینی_ره
جانها فدای بقای اسلام و حکومت اسلامی
چرا حفظ جمهوری اسلامی از حفظ افراد اهمیتش بیشتر است؟
مگر امام حسین علیه السلام فدای بقای اسلام در جامعه و تاریخ نشد؟
امام حسین علیه السلام برای حفظ و بقای اسلام نه جان خودش قیام کرد.
#امام_حسین_علیه_السلام
#فداکاری_برای_بقای_اسلام_در_اجتماع
#امام_خمینی
#حفظ_جمهوری_اسلامی_اوجب_واجبات
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
🔹خدایا نگهبانان مرزها را به قوّتت تأیید فرما
♦️"بارالها
بر محمد و آلش درود فرست و سرحدّات و مرزهاى مسلمانان را به عزّتت پاسدار
و نگهبانان مرزها را به قوّتت تأیید کن و عطایاى ایشان را به توانگرى بى پایانت سرشار ساز...
و به هنگام برخورد با دشمن یاد دنیاى دلفریب را از خاطرشان ببر و بهشت را نصبالعین آنان قرار ده..."
🔹دعاى ٢٧ صحيفه سجاديه
هدایت شده از "مجله چلچراغ انقلاب"
🔸 تجمع مردم غیور خمام؛ در دفاع از بانوی آمربهمعروف👌
💠 يآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوٓا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
ای مؤمنان! اگر خدا را یاری كنید، خدا هم شما را یاری میكند و گام هایتان را استوار میسازد؛ (سوره محمد/ آیه۷)
#برخورد_با_هنجار_شکنان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔵به چلچراغ انقلاب بپیوندید:
@ch_enghelab
هدایت شده از "مجله چلچراغ انقلاب"
✅ شیخ صدوق (ره ) آورده است:
⏪مردی بر حضرت ابوالحسن، علی بن محمد هادی (ع) وارد شد، حضرت پرسید: «کجا بودی؟» گفت: بـه زیـارت حـسین(ع) رفته بودم. فرمودند: «اگر قبر عبدالعظیم را -که نـزد شـماست زیارت می کردی، چون کسی بودی که قبر حسین(ع) را زیارت کرده است.
📚ثواب الاعمال، ص 60؛ قاموس الرجال، ج 5، ص 346؛ روضات الجنات، ج 4، ص 211.
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
#کربلا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔵به چلچراغ انقلاب بپیوندید:
@ch_enghelab
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
سورپرایز های یک پیام رازآلود
✍️ سرچشمه فتح الفتوح "سوم خرداد" همچنان جوشان است. مقتدای انقلاب، چند سال قبل پیام داد "جوانان آماده باشند که خرمشهرها در پیش است".
♦️مذاکره کننده ایرانی ارشد ایرانی، سوم خرداد 91 در بغداد به مذاکره کنندگان آمریکایی و اروپایی گفت "می دانید امروز چه روزی است؟ روز آزادی خرمشهر از چنگ ارتش صدام که حمایتش می کردید. و حالا ما با شما در بغداد که تبدیل به متحد ایران شده، مذاکره می کنیم".
🔹پاسداران امنیت کشور، دیروز با سامانه پیشرفته سوم خرداد، پهپاد پیشرفته و رادار گریز آمریکایی (گلوبال هاوک) را ساقط کردند؛ البته اگر به غنیمت می گرفتند و به کلکسیون پهپاد های غنیمتی اضافه می کردند، بهتر بود.
♦️مقتدای انقلاب سالها قبل به فرماندهان نظامی گفته بودند، اگر دشمن اقدام نظامی در خلیج فارس کرد، بلافاصله ناوهایش را می زنید؛ البته اگر به غنیمت بگیرید، بهتر است.
🔹ایران و متحدانش هر چند وقت یک بار برگ های برنده رو نشده را رو می کنند که ابهت آمریکا و زیر دستانش را به شکلی تحقیر آمیز می شکند. آنها لاف می زنند اما سیلی می خورند و بدتر این که ضربات ایران و متحدانش، مشروع و قانونی است. دفاع از خود یا در قلمرو خود.
♦️پنتاگون، در اثر شدت فشار پیروزی های محور مقاومت، بیش از شش ماه است فاقد وزیر می باشد و با دو سرپرستی که جا به جا شده اند، اداره می شود.
🔹ناتوانی، گرگیجه می آورد، و این، حقیقت حال و روز فعلی آمریکاست. تا چندی قبل، تهدید به حمله نظامی می کرد اما حالا که پهپادش را زده اند، مجبور است درخواست مذاکره بدهد و لو تهدید را هم چاشنی کند.
♦️نیویورک تایمز می گوید ترامپ دستور حمله به ایران را صادر کرد اما پشیمان شد. رویتر هم مدعی شده "ترامپ از رهبر ایران درخواست مذاکره فوری كرده و گفته ایران برای قبول مذاکره مهلت كمی دارد"! آنها یقین کرده اند سنبه ایران، پر زور است.
🔹حال و روز آمریکایی ها بعد از هر نوبت قدرت نمایی ایران، ما را یاد سخنان امام خمینی (ره) درباره لاف های دولت کارتر می اندازد که فرمود "من حیفم می آید که مثل بزنم به شیر. که می گویند وقتی مقابل دشمن می ایستد، هم فریاد می زند، هم یک چیزی از او صادر می شود و هم دم خود را هم تکان می دهد تا میانجی پیدا کند".
♦️می دانند ایران ده ها هدف راهبردی از جمله جند ناو و پایگاه مهم نظامی را مدت هاست به دقت هدفگذاری کرده و همان ساعت اول تلافی ایران، چند هزار نظامی آمریکا تلف می شوند.
🔹رزمندگان محور مقاومت همچنان در چهار گوشه منطقه (از دیر الزور و اربیل تا جیزان و ینبع و سواحل امارات)، دوست و دشمن را سورپرایز می کنند. این که فناوری های بسیار پیشرفته و سرّی داریم درست، و دست مریزاد! اما مهم تر از این قدرت نظامی کوبنده، روحیه و راده ای است که در زدن سرانگشتان متجاوز دشمن تردید نمی کند.
♦️مرحبا به این غیرت و شجاعت و بی باکی. دشمن از همین روحیه می ترسد. اصل بازدارندگی، ایمانی است که شاسی شلیک را با اشتیاق و بی معطلی می فشارد.
🔹ضرباتی که در هفته های اخیر به آمریکا و متحدانش وارد آمده، چند نوع است: ضرباتی که ایران می زند و رسما اعلام می کند؛ ضرباتی که متحدان ایران می زنند و رسما اعلام می کننند؛ و سوم، ضرباتی که فاعل آن معلوم نیست اما دریافت کننده (مفعول) آن روشن است و نشان می دهد اشتباه آمریکا چه قدر می تواند برای تامین انرژی دنیا خطرناک باشد.
♦️دشمن می داند که ایران هنوز پاسخ های اصلی را به راهبرد عهدشکنی و فشار و تحریم دشمن، آغاز نکرده و اینها هنوز دست گرمی است. یا صدور نفت و امنیت برای همه؛ و یا برای هیچ کس.
🔹"سوم خرداد" و "بشارت "خرمشهرها در پیش است"، هنوز راز های ناگشوده و مصادیق رو نشده بسیاری در خود نهفته دارد.
@IMANI_mohammad
✳️ #شبکهـتحلیلگران
💹 @Analysts
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
اسوه علم و عرفان و الگوی جهاد اصغر و اکبر
۳۱ خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران است. او استاد تقوای ستیز بود نه تقوای پرهیز.
او قبل از اینکه قهرمان جهاد با دشمن بیرون باشد قهرمان و الگوی جهاد با دشمن درون بود که اعدی عدو انسان است.
چمران را باید و می توان الگو و اسوه پیروی نسل فرهیخته دانشگاهی دانست که ناسای آمریکا و شرایط رفاهی غرب را برای خدمت به اسلام و محرومان در لبنان و ایران رها کرد و جبهه های جنگ با عوامل آمریکا و اسرائیل را بر راحت طلبی و عافیت گزینی ترجیح داد.
ننگ ونفرت بر "تقی زاده های جدید" و "استادنمایانی" که بعلت مغزهای پوسیده شان با ترویج روح خودباختگی و خودکم بینی و دمیدن روحیه حقارت و غربزدگی در نسل جوان فرهیخته ما باعث فرار مغزها می شوند.
یاد این مجاهد گرانقدر و اسوه علم و عرفان و الگوی جهاد اصغر و اکبر گرامی باد.
شادی روحش الفاتحه مع الصلوات.
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
انزجار از منکر، آری ؛ ناامیدی و فشلی، هرگز
✍تفاوت اساسی وجود دارد میان "منزجر شدن از یک منکر اجتماعی و سیاسی" با "ناامید و منفعل شدن"به خاطر مشاهده همان منکر. زشت شمردن منکر و ناراحت شدن از آن، نشانه سلامت روح و علوّ طبع انسان است. کسی که معروف را نکو ندارد و منکر را زشت نشمارد، به تعبیر امیر مومنان علیه السلام "میّت بین الاحیاء" است؛ مرده ای میان زندگان.
🔹حداقل حد جهاد و حیات و امر به معروف و نهی از منکر، همین برآشفتگی روحی و تلخکامی ناشی از مشاهده ارتکاب یک منکر عمومی است. و آنها که همین منکر را می ستایند، به تعبیر امیر مومنان (ع) کسانی هستند که زیر و رو شده اند؛ اعلا و اسفل آنها به خاطر نکوهش نکردن باطل و حمایت نکردن حق، زیر و رو شده و رذیلت در آنها جای فضیلت و رفعت نشسته است.
♦️«...من لم یعرف بقلبه معروف و لم ینکر منکرا ، قلب فجُعِلَ اعلاه اسفله و اسفله اعلاه... نخستین مرحله از جهاد که باز می مانید و در آن مغلوب می شوید جهاد با دست (عملی) است ، سپس جهاد با زبان و بعد جهاد با قلب. پس هرکس با قلبش معروفی را نستاید و منکری را زشت نشمارد ،دگرگون و منقلب می شود و پستی (رذیلت های) او جای بالای او (فضیلت هایش) قرار می گیرد و بالای وی جای پستی اش می نشیند» (حکمت 375 نهج البلاغه ).
🔹بنابراین انزجار از ارتکاب منکر، یک فضیلت بلکه ضرورت حیات حقیقی انسان است. اما ناامیدی و وادادگی و فشلی و انفعال و خودزنی در اثر مشاهده همین ارتکاب منکر، نه تنها فضیلت نیست، بلکه ضعف انسان و مایه گسترش منکر است. امام صادق(ع) فرمود سزاوار است مومن هشت صفت داشته باشد و از آن جمله است «وَقُورٌ عِنْدَ الْهَزاهِزِ، صَبُورٌ عِنْدَ الْبَلاءِ، شَكُورٌ عِنْدَ الرَّخاءِ. با وقار به هنگام آشفتگیها، بردبار هنگام بلاها و آزمايشها، شکرگزار به وقت آسايش».
♦️امیر مومنان (ع) بعد از نبرد نهروان، ویژگی حزب الله واقعی را با بیان سیره خویش روشن کردند و این سیره، درس همیشگی برای پیروان پا به رکاب حضرت است: «فقُمتُ بالامرحین فشلوا و تَطلّعتُ حین تَقَبُّعوا... به اقامه امرالهی برخاستم، زمانی که دیگران فشل شدند. هنگامی که مردم از ترس پنهان میشدند، من خود را آشکار کردم. و زمانی که به لکنت افتاده بودند، سخن گفتم. و هنگامی که از حرکت بازمانده بودند، به نور الهی حرکت کردم... مانند کوهی که طوفانها او را به حرکت درنیاورد» (خطبه 37 نهجالبلاغه).
🔹هنوز اول عشق است و اضطراب نباید کرد... «هو الّذی انزل السّکینة فی قلوب المؤمنین لیزدادوا ایمانا مع ایمانهم وللَّه جنود السّماوات و الأرض».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از شناخت رهبری
💠 دلم برای چمران تنگ شده است ❗️
🔹یک روز حاج احمد آقا از دفتر امام به ستاد جنگهای نامنظم در اهواز تلفن کردند و گفتند که امام میفرمایند: «دلم برای دکتر چمران تنگ شده است، بگویید به تهران بیاید.»
🔺دکتر که در آن روزها در منطقه سوسنگرد از ناحیه پا مجروح شده بود، پس از شنیدن این پیام راهی تهران شد و به محضر امام شرفیاب گردید. در معیت ایشان نقشهها و کالکهای منطقه عملیاتی را به خدمت امام بردیم. دکتر از ناحیه پا ناراحتی داشت و نمیتوانست پایش را جمع کند و دو زانو بنشیند اما به احترام امام که به او عشق میورزید در مقابل ایشان دو زانو نشست و در حالی که فشار زیادی را متحمل میشد شروع به توضیح و توجیه نقشهها کرد.
🔹امام با فراست خاصی که داشتند متوجه ناراحتی دکتر شده و فرمودند: «آقای دکتر پایتان را دراز کنید و راحت باشید.» دکتر عرض کرد راحت هستم. امام فرمودند: «میگویم پایتان را دراز کنید.» دکتر به احترام امام نپذیرفتند و عرض کردند دردی احساس نمیکنند. دو مرتبه امام با لحن خاصی فرمودند: «میگویم پایتان را دراز کنید و راحت بنشینید» که لاجرم او هم پذیرفت.
🔺پس از اینکه دیدار به اتمام رسید، امام که آماده رفتن به حسینیه جماران برای دیدار با مردم بودند فرزند خود حاج احمد آقا را که وسط حیاط منزل ایستاده بود صدا کردند و به او فرمودند: «احمد، احمد!» ولی حاج احمد آقا در داخل حیاط بود و صدای امام را نمیشنید. بنده او را از داخل ایوان صدا کردم و گفتم که امام شما را صدا می زنند حاج احمد آقا خدمت امام که رسیدند. آقا به او فرمودند: «این میزها را که گذاشتهاید، آقای چمران با پای زخمی که نمیتواند از روی آنها رد شود. اینها را بردارید و راه را باز کنید.
📚 برداشتهایی از سیره امام خمینی (ره)، جلد۲، صفحه۲۰۳.
✳️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
4_5787257299357664747.pdf
650.6K
⭕️ دلایل عدم کفایت سیاسی #بنی_صدر در بیانات آیت الله خامنه ای در خرداد سال۶۰👆
🔵حضرت امام خمینی ره: و الله قسم، من رأی به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و درتمام موارد نظر "دوستان" را پذیرفتم! ۶۸/۱/۶
🔵رهبر معظم انقلاب: مخاطب این سخن نمایندگان، ملت ایران و تاریخ و نسلهای آینده که در کار ما به دقت و طلبکارانه نظر خواهند کرد و من با این توجه در محضر خدا و در حضور شما و همه کسانیکه این سخن را خواهند شنید اعلام میکنم که اینجناب آقای بنیصدر را دارای کفایت سیاسی برای پست خطیر ریاست جمهوری نمیدانم!
📅۶۰/۳/۳۱
#عدم_کفایت_سیاسی_رئیس_جمهور
🔴 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
شناخت رهبری:
🔴 امام خمینی، دانشجویان را پس از شهادت علامه مطهری به حضرت آیتالله خامنهای ارجاع دادند👇
🔵امام خمینی (ره):
«آقا شما نشستهاید که چهار تا کمونیست بیایند در #دانشگاه و قبضه کنند دانشگاه را؟! شما مگر کمتر از آنها هستید؟ عدد شما بیشتر از آنهاست؛ حجت شما بالاتر از آنهاست. شما این مسائل را که بگویید، خیانت اینها را میتوانید واضح بکنید در آن مکان، در دانشگاه. خیانتشان را میتوانید واضح بکنید که خودشان بگذارند بروند.
بایستید، صحبت کنید. بگویید آقا، خوب بیایید یکییکی بگویید ببینم شما چکاره هستید آمدهاید توی دانشگاه دارید اخلال میکنید؟ میخواهید چه بکنید؟ میخواهید درس بگویید برایمان؟ شما کار خودتان را اول حساب بکنید که چکاره هستید توی این مملکت. شما از اهل این مملکت هستید، یا عمال غیر هستید خودتان را به ما میچسبانید؟ بایستید آقا بگویید.
البته باید اشخاصی هم که گوینده هستند بیایند در دانشگاه و من پیشنهاد میکنم که آقای #آقا_سید_علی_آقا بیایند، خامنهای. شما ممکن است که بروید پیش ایشان از قول من بگویید ایشان بیایند به جای آقای مطهری. بسیار خوب است ایشان، فهیم است؛ میتواند صحبت کند؛ میتواند حرف بزند.»
صحیفه نور، جلد ۸، ص ۱۳۴
☑️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
⏳خاطرهای از فراگیر شدن سرودِ «این بانگ آزادی است...»
🔺همینطور که آبمیوه می گرفت این سرود را میخواند!
«خدا رحمت کند شهید مجید حداد عادل را که در اوایل سال ۶۰ این را به من میگفت؛ میگفت وقتی در سال ۵۹، سنندج از دست ضد انقلاب آزاد شد -دست ضد انقلاب بود، مسلط بودند؛ نیروهای ما فقط در پادگان محصور و محدود بودند- مردم خوشحال شدند و به خیابانها آمده بودند؛ سنندج قبل از اینکه آزاد بشود، خیابانها محصور بود، تهدید بود، دائم صدای گلوله از آنجا میآمد، بعد که ضد انقلاب را از آنجا بیرون کردند، سنندج شد یک شهر عادی. خب، سنندج شهر قشنگ و مطلوبی هم هست؛ آنهایی که دیدهاند، میدانند؛ شهر خواستنی و زیبایی است. ایشان میگفت که دیدم یکی از این آبمیوهگیریها یک بساط آبمیوهگیری کنار خیابان راه انداخته؛ این جوانها هم آمدند ایستادند و منتظر نوبتند که او آبمیوه بگیرد و بدهد به اینها. او همینطور که هویج را میگذارد در ماشین آبمیوهگیری و دسته را فشار میدهد، این را دارد میخواند: «این بانگ آزادی است کز خاوران خیزد»؛ این را تازه حمید گفته بود؛ شاید مثلا فرض کنید یک ماه بود، دو ماه بود یا شاید هم کمتر که این شعر گفته شده بود؛ حالا در سنندج یک نفری دارد آبهویج میگیرد، کسی هم به او نگفته بخوان... نه، همینطور خودش بهطور طبیعی [میخواند].» ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
🗓 سالروز درگذشت شاعر انقلابی حسین ممتحنی مشهور به حمید سبزواری در سال 1395
⭕️ @shenakhte_rahbari