هدایت شده از ساوه آدینه
📸 از قلم حکمت تا تفنگ رضاخان
🔹حضرت آیتالله خامنهای: «شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه مثلاً علی اصغر حکمت در قضیه کشف حجاب نقش استعماری ایفا کردند، رضاشاه تفنگ دستش بوده و اینها فکرمیساختند و به او جهتگیری میدادند که تفنگ را کجا به کار ببرد.» ۹۶/۰۱/۰۸
Eitaa.com/saveh_adineh1
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 حمله به قانون اساسی در ظاهر اصلاحطلبی
🔸 روزنامه سازندگی در یادداشتی به قلم سردبیر دولتی خود! با عنوان «جمهوری سوم چرا و چگونه» به تکرار حرفهایی درخصوص جمهوریهای فرانسه پرداخته و بیآنکه بدون هیچگونه پشتوانه علمی از منظر تاریخ، علوم سیاسی و حقوق عمومی نوشته است: «اکنون فرانسه جمهوری پنجم خود را سپری میکند اگر به این اصل رجوع کنیم و بخواهیم فنی و حقوقی حرف بزنیم آنچه در ایران رخ داده است فقط دو جمهوری است چون جمهوری اسلامی دو قانون داشته است...»
و این در حالی است که جمهوری اول تا جمهوری پنجم فرانسه، همه در پی یک انقلاب یا کودتا یا در راستای سیاستهای ضد استعماری شکل گرفتند؛ مثلاً جمهوری سوم بعد از 70 سال حکومت کردن پس از سقوط ناپلئون سوم پدید آمد. یا مثلاً جمهوری چهارم (۱۹۴۶–۱۹۵۸) هم در راستای سیاستهای استعمارزدایی و پس از زمانی که فرانسه مغلوب آلمان شده بود و به دو بخش فرانسهاشغالی و فرانسه ویشی تقسیم شده بود، با مبارزه فرانسویان در انگلستان و ایجاد دولتی در تبعید به رهبری ژنرال دوگل و ساختن کشوری تحت عنوان فرانسه آزاد پدید آمد.
نویسنده که سمت دولتی دارد، در بخش دیگری از این یادداشت ضمن تأکید بر تقویت اختیارات رئیسجمهور آورده است: «اصلاحطلبان باید از تداوم نظام ریاستی دفاع کنند.» و «تقویت نهاد ریاست جمهوری یک ضرورت است».
اما نکته مهم این مطلب، بخش پایانی آن است که آمده: «بهترین زمان برای طرح بازنگری قانون اساسی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 است تا نامزدهای ریاست جمهوری از موضع ملی در یک رفراندوم واقعی بتوانند راهکار خود را به مردم ارائه کنند. در واقع باید اصلاحطلبی سیاسی را به اصلاحطلبی حقوقی بدل شود و شعار «اصلاح قانون اساسی براساس قانون اساسی» با حفظ اصول جمهوریت و اسلامیت آن تنها شعار مترقی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 است که مدافعان اصول حاکمیت ملی و حکومت دینی از هر دو جناح سیاسی میتوانند در پناه آن یک «جمهوری اسلامی جدید» بیافرینند.
http://kayhan.ir/fa/news/164399
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
راهکار مدعیان اصلاحات برای فرار از پاسخگویی؛ تشکیل دیکتاتوری به اسم جمهوری!
🔸گفتهها و نوشتههای مدعیان اصلاحات حاکی از آن است که آنها وقتی خود را در شطرنج سیاست و بهویژه انتخابات پیشرو به دلیل کارنامه منفی خود بازنده میبینند، تحرکات و اقدامات رادیکالیتر مانند حمله به قانون اساسی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
▫حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق (۲۲ تیر) با بیان اینکه «ساختار سیاسی باید عوض شود» گفته است: «یا باید همه قدرتها به رئیسجمهور داده شود یا رهبری فردی را بهعنوان نخستوزیر به مجلس پیشنهاد بدهند.»
قوه قضائیه حذف شود؟
مرعشی پا را فراتر گذاشته و بدون توجه به مسائل فنی و کارشناسی در حقوق عمومی و علوم سیاسی وارد حوزه مقوله «تفکیک قوا و تقسیم قدرت» شده و در اظهارنظری سست گفته است: «وقتی میگوییم دولت؛ یعنی در کنار تشکیل کابینه، سیاستهای قضائی و مباحث فرهنگی و امنیتی از دولت جدا نباشند. بالاترین مقام قضائی باید وزیر دادگستری باشد.»
این دست اظهارات در حالی است که در هیچ کجای جهان مدرن، تفکیک قوا و توازن قوا که دو اصل بنیادین ساختارهای جوامع پیشرفته هستند، نادیده گرفته نشده و نظام دو قوهای و جایگیری قوه قضائیه در قوه مجریه سدههاست که منسوخ شده است و آقایانی که روزگاری به دنبال ریاست جمهوری مادام العمر مرحوم هاشمی بودند، گویا امروز به دنبال بازگرداندن ساختار کشور به قرون وسطی و ایجاد نوعی دیکتاتوری در پوشش جمهوری هستند!
ولایت واتیکانی!
سخنگوی حزب کارگزاران در این مصاحبه گفته است: «رهبری بهعنوان مظهر وحدت ملی بهعنوان مدافع جمهوریت و اسلامیت و مدافع مردم لازم است در یک هاله از تقدس باقی بماند و همه اختیارات اجرائی به دولت برسد»؛ دیدگاهی که ولایتفقیه را ولایت واتیکانی میداند و در تناقض آشکار با اندیشههای امام خمینی(ره)، رهبری و قانون اساسی است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/165010
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از ساوه آدینه
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس قوه قضاییه شب گذشته با جمعی از حقوقدانان و اساتید حقوق کشور دیدار و در خصوص مسائل مختلف قوه قضاییه گفتوگو کرد.
در این دیدار حجت الاسلام دکترحسینی امام جمعه ساوه نیز حضور داشت.
Eitaa.com/saveh_adineh1
هشدار امام خامنه ای
حرف دشمن را تکرار نکنیم.
در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است:
تندرو کسی است که پایبند انقلاب است.میانه رو کسی است که در مقابل خواسته های انها تسلیم است
امام خامنه ای:
تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ سابِقوا اِلی مَغفِرَةٍ مِن رَبِّکُم؛ جلوتر بروید. آنهایی که امروز در بیرون از مرزهای کشور میگویند تندرو، مقصودی دارند و معنایی مورد نظرشان است. آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّمتر و پایدارترند؛ حزباللّهیها را میگویند تندرو. میانهرو هم کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانهرو کسی است که در مقابل خواستههای آنها تسلیم است. چرا ما تکرار کنیم حرف آنها را؟ توجّه کنند ادبیّاتی که دشمن به کار میبرد و معنای خاصّی را که در نظر دارد ما تکرار نکنیم.
94/12/5
#انتصابات
#معرفی_افراد
#میانه_رو
#تندرو
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
گزارش کیهان از کف و سوت دیروز و سکوت امروز
سینهچاکان برجام از یادآوری سالگرد برجام خجالت کشیدند
در چهارمین سالروز امضای برجام، روزنامههای زنجیرهای روزه سکوت گرفته و از یادآوری این واقعه امتناع کردند. گویا سینهچاکان برجام از یادآوری سالگرد آن خجالت کشیدند.
تاملات حقوقی
دوسالانه کردن بودجه خلاف صریح قانون اساسی است.
معلوم نیست آقایان با چه کسی مشورت می کنند!