هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔴به بهانه حمله غرب به یمن
🔵دکتر موسی نجفی :
🔰ریشه یابی تعارض منافع غرب با رعایت اصول اخلاقی و انسانی
( نظر یک سیاستمدار کهنه کار انگلیسی قرن ۱۹ )
✅امروز وقتی از عهد شکنی و به اصطلاح "دبه" کردن غربی ها و یا ورود آنها در یک تهاجم و یا توطئه بین المللی سخن گفته می شود به خوبی می توان مشاهده کرد که اصول اخلاقی کمترین ارزشی برای آنان نداشته و ندارد ؛ اما این امر در منظر جهانی و در عصر گسترش اطلاعات چگونه توجیه می گردد ؟ حمایت غرب از جنایات صهیونیست در غزه چگونه تبیین می شود؟
برای درک مطلب ، خوب است به سراغ برخی تفسیرهای تاریخ دیپلماسی غرب و مفهوم تعادل و نظم در بین قدرتهای جهانی برویم تا قوانین حاکم بر ذهن سیاست ورزان اروپایی را بهتر بشناسیم ۰ این مطلب را به نقل از هنری کیسینحر استراتژیست برجسته امریکایی در تفسیر معاهده تاریخی وستفالیا که مربوط به چهار قرن قبل است ذکر می کنیم:
🔶لرد پالمرستون دولتمرد بریتانیایی قرن نوزدهم در تفسیر معاهده تاریخی وستفالیا میگوید :
ما دیگر هیچ هم پیمان دائمی و هیچ دشمن همیشگی نداریم ، منافع ما هستند که دائم و همیشگی اند و بر ماست که آن منافع را دنبال نماییم۰
در تعریف دقیق تر این منافع به صورت سیاست خارجی رسمی این سیاستمدار قدرتمند بریتانیایی چنین میگوید :
هنگامی که مردم از من می پرسند که سیاستگذاری دقیقا بر مبنای چیست ؟ تنها پاسخ این است که هدف ما انجام کاری است که بسته به هر موقعیت ؛ بهترین کار ممکن به نظر می رسد و به دنبال این هستیم که منافع کشور خود را سرلوحه کار قرار دهیم ۰
🔴نقل از کتاب نظم جهانی ، هنری کیسینحر ، ص۲۱ ، تهران ، انتشارات علمی و فرهنگی ، ۱۳۹۶
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
https://ble.ir/drmousanajafi.
https://rubika.ir/drmousanajafi
هدایت شده از جمهوری/ محمد صادق شهبازی
🟥بعد از آتشبس درگیری مستقیم دشمن با ماست./مقاومت ملی گفتمان، برنامه و اراده میخواهد.
🔺اتشبس در لبنان یعنی آزاد شدن دشمن از مهمترین درگیری زمینی و تمرکز بر مقابله با مهمترین تهدید وجودی و برهم زننده بازی یعنی ایران.
🔺مخصوصا که با شکست در غزه و لبنان، نتوانسته نظم دلخواهش را شکل دهد، درگیریهای درونیش بالا گرفته، مشروعیت جهانیش را از دست داده و گرفتار تهدید وجودی و نبرد برای مرگ و حیات است، چه در مقام رژیم چه در مقام ائتلاف راستگرای حاکم و چه در مقام فرد حاکم.
🔺شکست در جنگ به معنای پایان رژیم در میانمدت و اختلاف در کوتاهمدت و شخص نتانیاهو فیالفور است.
🔺با شکست همه به رژیم، راستگرا های حاکم و نتانیاهو از درون و بیرون جری میشوند و پیشبینی بنگوریون، اولین نخستوزیر اشغالگران محقق میشود که اسرائیل بعد از اولین شکست، نابود میشود.
🔺لذا به هیچ وجه حداقل بدون زدن ضربات اساسی به دشمنانش نظیر ترور سران، پیجر و... در لبنان از صحنه خارج نمیشود.
🔺مخصوصا که چشم به حمایت بیپایان تیم ترامپ دارد و تنها راه بقای خود را نمایش کارآمدی برای امریکا میداند.
🔺تصویری هم در ذهن آنها و حامیانشان بعد از حمله غیر موفقیتآمیز به صورت کامل ولی مهم به ایران در سه هفته پیش شکل گرفته که ایران ضربهپذیر و محاسبهپذیر است و میتوان تجربه سوریه در ردههای متعدد و بیپاسخ را در آن تکرار کرد، تهران هم دنبال مذاکره با غرب است و میخواهد وارد آتش نشود.
🔺در شرایطی هم که به محور مقاومت و سران آن هم ضربههایی جدی زده، طمع تکرار ضربه در تهران، مخصوصا برای نمایش پیروزی کاذب و جلوگیری از انهزام کامل و شکستن کامل نظم منطقه به نفع ایران دارد. بهگونهای که رفتار ایران را تنظیم و به همه اعلام کند، تهران ضعیف شده و کنترلپذیر است.
🔺در نهایت اگر توانست بخشی از اسرائیل کبری را محقق کند و اگر نتوانست نقش خود را بهعنوان گالیور در منطقه (اسراییل به عنوان تعیین تکلیف کننده یعنی اسرائیل عظمی) کامل یا ناقص تثبیت کند و حداقل همهچیز را به محور مقاومت که توانسته آن را در غزه و لبنان شکست دهد واگذار نکند.
🔺اکنون ماجرا برای ایران، تنها حمایت از نیروهای مقاومت و مظلوم نیست، نبرد وجودی برای مرگ و حیات با دشمنی است که وجود، هویت، حیات، تأثیرگذاری و محوریت ایران در منطقه از سیاست تا انرژی، فناوری، غذا، کریدور، نظامی و... را میخواهد از بین ببرد تا همه نسلهای فعلی و آتی را به بردگی بگیرد
🔺تنها راه در این شرایط ایستادگی ملی است. باید همه در برابر خطری که علنا بعد از آتشبس میگوید میخواهم روی ایران تمرکز کنم بایستند.
📛نمیشود وقتی دشمن دارد با تمام توان و برای بقا علیه ما میجنگد، ما ساد گیری و سادهلوحی کنیم و ضعف، پیشبینی پذیری و کنترل پذیری از خودمان نشان دهیم. نمیشود با محاسبات گذشته نسبت به خطر جدید نگاه کرد. نمیشود مردم را دور نگه داشت. نمیشود درگیر مسایل درجه دوم بود.
🔺به قول چرچیل نمیشود وقتی سر ما در دهان شیر است، مذاکره کره کرد و آلارم ضعف و مذاکره با دست پایین و از سر تحقیر داد.
📛نمیشود با بیخیالی بودجه بحرانزا نوشت.نمیشود دربرابر برنامههای آتی دشمن به ویژه برای ضربه زدن به اقتصاد و رفع آسیبها طراحی نکرد و پیوست جنگی نداشت.
📛نمیشود ستاد تبلیغات جنگ فعال نداشت و همه ظرفیتهای ملی را بسیج نکرد
📛 نمیشود شورای پشتیبانی جنگ مخصوصا برای درگیر کردن واقعی نخبگان برای رفع فوری عقبماندگیهای فناوری نداشت.
🔺ایستادگی ملی گفتمان و برنامه و اراده میخواهد! وگرنه ما پسرخاله خدا نیستیم و با بیعملی، سستی، ترس، بیبرنامگی نمیتوان از جان و هویت و آزادی نسلهای فعلی و آتی دفاع کرد.
@enghelabemardom
نوروز رستاخيز خاک است و عيد صيام، رستاخيز جان و انسان روح كبريايی است كه در خاك فقر دميدهاند. با نوروز جسم جهان تازه میشود و با صوم، جهان جان، كه انسان است... . خاک محتاج زمستان است تا پذيرای بهار شود، و جان محتاج صوم است تا روح به اعتدال ربيع واصل شود. تا خورشيد عشق از افق جان طلوع كند و نسيم لطف بورزد و درخت دل به شكوفه بنشيند، و اين بهار درون است.
✒️ #شهید_آوینی
سال نو بر همه شما مخاطبین عزیز و گرامی مبارک باشد.
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
- ناشناس.mp3
6M
♦جنس رفتار ایران با جنبشهای مقاومت چگونه است؟
◀در گفتگو با هادی معصومی زارع (صوتی)
📺 youtu.be/djULxEoHUbs
تأملات
به گزارش مشرق، سید مهدی دزفولی، فعال رسانه در توییتر خود نوشت: حماس شکست خورده و حمله ۷ اکتبر اشت
بماند که ساختار نظامی گردانهای القسام حفظ شده است، اسرائیل حتی یک نیروی نظامی رده بالای گردان های القسام را نتوانسته اسیر کند و با جنگ نتوانسته زنده یا مرده اسرای اسرائیلی را پس بگیرد. اسرائیل که در یک هفته توانست سه ارتش اردن و مصر و سوریه را شکست دهد حدود ۳ هفته در غزه اسیر است.
تعداد شهدا و نابودی شمال غزه برای اسرائیل پیروزی نیست. مگر آلمانی که در شوروی ۲۰ میلیون نفر را کشت و در استالینگراد ۳ میلیون نفر را از بین برد، مگر آمریکایی که در ویتنام ۱ میلیون نفر را کشت، مگر فرانسه ای که در الجزایر ۱ میلیون نفر را کشت برده بودند؟برنده نسلی است که مقاومت میکند.
به گزارش مشرق، سید مهدی دزفولی، فعال رسانه در توییتر خود نوشت:
حماس شکست خورده و حمله ۷ اکتبر اشتباه بود؟ تجربه اسرائیل در نیم قرن پس از جنگ ۱۹۷۳ نشان داده اسرائیل هر روز افراطی تر شده و راست گراها به قدرت رسیدن و معتقد بودن باید تمام اراضی اشغالی را حفظ کرد و همه فلسطینی ها سرکوب شوند. ضربه اخیر به اسرائیل، راست گرایی را دچار چالش کرده است.
نمونه اش سقوط آزاد نتانیاهو در افکار عمومی اسرائیل. حمله اخیر در دراز مدت باعث رشد چپ گراها خواهد شد و این بر انشقاق سیاسی در اسرائیل اثرگذار هست. به علاوه اینکه همینه پر قدرت بودن اسرائیل شکست و زیر سوال رفت و کارامدی ارتش و دستگاه های امنیتی اسرائیل زیر سوال رفت.
طبق آمار رسمی هم حماس در افکار عمومی فلسطینی ها حتی در کرانه باختری محبوب تر شده و اتفاقا تشکیلات خودگردان منفورتر شده است. پس مجموعا شکستی در کار نیست.
تأملات
به گزارش مشرق، سید مهدی دزفولی، مستندساز، در رشته توئیتی توضیحاتی در مورد مستند معمای C۱۳۰ ارائه داد:
سال ۹۶ از مستندی رونمایی کردم که سه سال بود ذهنم را مشغول کرده بود و از بس دغدغه شخصیم شده بود که با پول شخصی خودم ساختمش تا شاید ادای احترام کم و ناقابلی به فرماندهان شهید مشهور ابتدای جنگ در ارتش و سپاه باشد.مستند معمای C۱۳۰ پیرامون شهیدان فلاحی،فکوری،نامجو،کلاهدوز و جهان آرا. معمای C۱۳۰ به بررسی سقوط مشکوک هواپیمای این فرماندهان در ۷ مهر۱۳۶۰ و در فردای پیروزی عملیات مهم و تاریخی ثامن الائمه و شکست حصر آبادان پرداخته است. اینکه آیا این سقوط عادی بوده و یا نتیجه یک خرابکاری و … ؟ تمامی فرماندهان آن پرواز به جز جهان آرا، بارها سابقه ترور داشتند. از فلاحی که از فردای پیروزی انقلاب تا وقایع کردستان سابقه ترور ناموفق داشت تا کلاهدوز که یک ماه قبلش در انفجار دفتر نخست وزیری حضور داشت و رجایی و باهنر شهید شدند اما قسمت کلاهدوز آن بود که زنده بماند و شکست حصر آبادان و اولین عملیات موفق زمینی در جنگ را ببیند و بعد شهید شود.
تا نامجو و فکوری که هم سابقه ترور ناموفق داشتند و هم به دلیل سمت حساس در وزارت دفاع و نیروی هوایی نامشان در لیست ترور ارتش بعث عراق بود. چرا جمعی از فرماندهان نامدار جنگ همه باید در یک پرواز می بودند؟ چرا این اتفاق دقیقا در فردای شکست حصر آبادان رخ داد؟ چرا قرار بود این پرواز به تهران بیاید تا فرماندهان به جلسه با حضرت امام بروند و طرح آزادسازی خرمشهر همانزمان مطرح شود و آغازی بر پایان موفق جنگ باشد اما بااین سقوط همه چیز تغییر کرد و جنگی که میتوانست کمتر از ۲۱ ماه طول بکشد و تمام شود نزدیک به ۹۴ ماه به طول انجامید و سوالات دیگر
امیدوارم همچنان بعد از شش سال از تولید و عرضه این مستند که در تمام این شش سال بر خلاف تصورم به دلیل بودجه و بضاعت محدود ساخت مستند، مورد اقبال مخاطبین در جشنواره ها و گعده های مستند بینی و رسانه ها و … قرار گرفته سرانجام روزی قفل این پرونده که حالا ۴۲ سال از آن میگذرد باز شود. این پرونده هیچگاه بسته نشد و علت سقوط هواپیما رسما نه توسط ارتش و نه وزارت اطلاعات اعلام نشد و زیر غبار جنگ به فراموشی سپرده شد و بعد از جنگ هم هیچکس به سراغش نرفت. این مستند روز جمعه ساعت ۱۷ از شبکه مستند، برای چندمین بار در سالهای اخیر پخش میشود و امیدوارم جوابی بگیرد.
mshrgh.ir/1531067
@taamoulat
تأملات
mshrgh.ir/1539673
به گزارش مشرق، سید مهدی دزفولی، فعال رسانه در توئیتر نوشت:
حماس اسرائیل را غافلگیر کرد، اسرائیل حمله هوایی گسترده به غزه کرد و دو هفته است که میگوید از دریا و زمین هم به غزه حمله میکند، حزب الله لبنان گفت اگر اسرائیل به غزه حمله کند حزب الله جبهه شمالی را درگیر جنگ میکند، آمریکا گفت اگر حزب الله به اسرائیل حمله کند آمریکا لبنان را میزند. گروههای مقاومت همانند انصارالله یمن و گروههای شیعی عراقی تهدید کردند اگر آمریکا به لبنان تهاجم نظامی ببرد همه پایگاهای آمریکا در منطقه را مورد حمله قرار میدهند،آمریکا گفت کل این گروهها هدف مشروع هستند و در نهایت ایران پیام داد درگیری و تهدید در منطقه به نفع اسرائیل و آمریکا نیست.
این سطح از برتری و دست بالای ایران در نزاع های منطقه بیسابقه است و معادلات را کاملا جدید کرده است. کاملا سطح قدرت و معادلات بازی تغییر کرده است و باید دید برگ بعدی چیست.
mshrgh.ir/1539673
@taamoulat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 کتاب مصاف روایت رویارویی برخی از مراجع تقلید دهه شصت با انقلاب اسلامی مردم ایران و مخالفت با رهبری امام خمینی می باشد. چهره های نامدار و پرآوازه ای همانند آقایان شریعتمداری، منتظری و سید محمد شیرازی که در حوزه های علمیه از اساتید مطرح و مشهور بودند اما مقابل انقلاب مردم ایران قد علم کردند و ایستادند!
🔸 کتاب مصاف بیان ناگفته های دهه اول انقلاب اسلامی از زاویه ای متفاوت و ویژه است. برای تهیه این کتاب با تخفیف ده درصدی می توانید به سایت زیر مراجعه کنید.
✅ nashremaaref.ir/product/441487
✅ https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیلی ها به مردمِ اسرائیل از «عصرِ طلاییِ» ایرانِ دورانِ محمد رضا پهلوی میگویند و اینکه مردم ایران در چه وضعیتی در سال های قبل از انقلاب زندگی میکردند.
مستند قبل از انقلاب ساخته دن شادو در سال ٢٠١١ می باشد و موضوع آن زندگی اسرائیلی های پیش از انقلاب در ایران می باشد و نسخه عبری و انگلیسی زبان آن در فضای مجازی موجود می باشد.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلایی سازان دوران پهلوی در برابر حرف های شاه
تورم ایرانِ در سال ۱۳۵۲ را از زبان محمدرضا پهلوی بشنوید که برخی اقلام و کالاها بیش از ٢٠٠ درصد رشد داشت و مردمی که آن دوران را ندیده اند گمان میکنند دوران شاه وضعیت اقتصادی خوب و مردم در رفاه بودند. شاه تورم را به گردن دولت های خارجی می انداخت، نه سیاست های اقتصادی تحمیلی خودش.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
هدایت شده از کف میدون
⁉️ کدوم آخوندها و حوزه ها مخالف انقلاب مردم ایران بودن؟ کدوم آخوندها موافق ادامه سلطنت شاه و مخالف رهبری امام خمینی بودن؟
⭕ کتاب «مصاف» رو از لینک زیر با ده درصد تخفیف تهیه کن و بخون تا متوجه جواب سوالای بالا بشی!
b2n.ir/f58482 ✅
🔺 کف میدون باش 🔻
https://eitaa.com/joinchat/44630220C2a1d33dcd9
هفته قبل خبر اعدام یک جاسوس مهم انگلیس در ایران خبرساز شد و خیلی ها سعی کردند تفاسیر مختلفی از آن ارائه کنند و واقعیت را وارونه کنند.
1- هر دولتی که عده ای را به جاسوسی انتخاب می کند، امنیت آن جاسوس برایش مهم است و به او قول می دهد اگر دستگیر شد تمام تلاشش را می کند تا آن جاسوس را نجات دهد برای اینکه سرنوشت آن جاسوس بر سرنوشت جاسوس های دیگر اثرگذار است. اگر رسانه هایی همانند تلویزیون های فارسی زبان به مرکزیت لندن مثل «من و تو» و «ایران اینترنشنال» و «بی بی سی فارسی» برای اکبری سنگ تمام گذاشتند دلیلش آن بود که جاسوسان دیگر انگلستان نترسند و به همکاری ادامه دهند، اما ماجرا در نهایت به ضرر انگلستان شد.
2- اکبری از مدیران برجسته وزارت دفاع بود. کم نبوده و نیستند از مدیران ارشد در هر وزارت خانه و دستگاه و نهادی همانند نهادهای نظامی و غیر نظامی که در این سال ها گمان کرده اند کار جمهوری اسلامی در نهایت تا چند سال دیگر تمام است و به فکرشان خطور کرده است که با جاسوسی برای دولت های غربی آینده ای برای خود در فردای پس از جمهوری اسلامی ترسیم کنند. اعدام اکبری پیامی به این افراد بود که هر خیانتی با مجازات سنگینی مواجه خواهد شد.
3- اعدام اکبری در این شرایط یعنی نظام به غرب پیام می دهد که کوتاه نمی آید و بر سر جاسوس ها معامله ای نمی کند و اشراف اطلاعاتی خوبی دارد. دستگیری و افشای هویت اکبری توسط وزارت اطلاعات دولت روحانی (در سال 1398) صورت گرفت، نه اطلاعات سپاه و این معنادار بود.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
جامعه ایران کدام است؟
این تصویر تشییع شهید گمنام در روستای پردنجان چهار محال و بختیاری در روزهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برخی ها گفتند تصویر واقعی جامعه ایران این نیست و این تصویر به دلیل وقایع اخیر خلق شده است، برخی ها گفتند این تصویر واقعیت جامعه ایران است و باقي تصاویر دروغ و برساخته صرفا رسانه هست. اما به نظر من این تصویر واقعی جامعه ایران است. جامعه ایران جامعه ای مذهبی و علاقمند به شهادت و شهداست و در این تصویر هیچ چیز غیر عادی رخ نداده است. از طرف دیگر جامعه ایران صداها و قرائت های دیگری هم دارد که باید به آنها هم توجه کرد. جامعه ایران دچار کثرت است، هنر فردی همانند شهید قاسم سلیمانی این بود که این تکثرها را فهم میکرد، از این تکثرها برای اجماع سازی استفاده می کرد و نه چند پاره کردن جامعه ایران، به همین دلیل حاج قاسم سلیمانی با حجاب و بی حجاب و چپ و راست نمیگفت. حاج قاسم سلیمانی تلاش داشت تا از جامعه ایران تصویر دی ماه ١٣٩٨ را بسازد که زیر تابوت او دیدیم، نه تصویری همانند آبان ٩٨ که هیچگاه مورد قبول آن شهید نبود. به قول جان رالز فیلسوف سیاسی مشهور قرن بیستم، اجماع همپوشان باید ایجاد کرد. کاری که حاج قاسم سلیمانی به بهترین شکل انجام داد. همه را برای منافع کشور و انقلاب همراستا می کرد و از اختلاف و دو دستگی دور بود.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
May 11
نیروهای جان فدای نظام چه اهمیتی دارند؟
یکی از سوالات کلیدی درباره سقوط شاه همواره این بوده که چرا رژیم شاه با آن حجم از حمایت دولت های غربی و وجود ارتش و ساواک به سرعت و با چند راهپیمایی سرنگون شد و شکست خورد؟
سال ١٣۵٧ جمعیت ایران در حدود ٣۵ میلیون نفر بود و شهر تهران در حدود ۵ تا ۶ میلیون نفر جمعیت داشت. زمانیکه تظاهرات علیه شاه در زمستان سال ۵۶ آغاز شد، مخالفان شاه به صورت گسترده در قم و سپس تبریز و سپس کرمان و بعد تهران به خیابان ها آمدند اما هیچ تشکل و جمعیت جدی در حمایت از شاه تا یکسال بعد به خیابان ها نیامد. ١٢ بهمن ۵٧ که امام خمینی به ایران بازگشت طبق آمار از میدان شهیاد (آزادی) تا حوالی میدان فردوسی کنونی جمعیتی بالغ بر ٢ میلیون نفر وجود داشت که حدود یک سوم جمعیت کل شهر تهران را شامل میشد. چند روز بعد که جمیعتی در حمایت از شاه و شاپور بختیار در امجدیه جمع شدند به زور به ٢٠ هزار نفر می رسیدند یعنی جمعیتی در حدود یک صدم (یک درصد) مخالفین شاه. شاه حامی و جان فدا نداشت و به سرعت سقوط کرد.
جمهوری اسلامی در طی چهار دهه اخیر با بحران های سال ٧٨ و ٨٨ و ٩۶ و ٩٨ و ١۴٠١ مواجه شده است، تحریم های شدیدی علیه اش اعمال شده و غرب مخالف حاکمیت جمهوری اسلامی است، اما همچنان این نظام سیاسی برقرار است.
جواب این برقراری در وجود جمعیت جان فدا برای نظام است. تهران کنونی در حدود ١٠ میلیون جمعیت دارد و در پرجمعیت ترین تظاهرات در انتقاد از نظام در خرداد ٨٨ گفته می شود در حدود ٣ میلیون نفر ( در بیشترین تخمین) به خیابان ها آمدند. اما در مقابل هشت ماه بعد نیز جمعیت چشمگیر چند میلیونی در حمایت از نظام به خیابان ها آمدند. در وقایع اخیر هم در نقاط مختلف کشور در حمایت از نظام به خیابان ها آمدند. در انتخابات مختلف کاندیدای طرفدار نظام و انقلابی در حدود ٢٠ تا ٢۵ درصد کف آرا را مجموعا کسب کرده و یا میکنند و این آمار معنا دار است. خانواده شهدا نیزامار قابل توجهی در کشور دارند. اینها یعنی نظام در بدترین حالت ممکن بیش از ٢٠ درصد جامعه یعنی در حدود ١۵ میلیون نفر پای کار و جان فدایی دارد که سقوط نظام و هر توطئه ای را خنثی میکنند. اینها معنی دار است. اگر نظام شاه یک دهم این جمعیت را هم داشت سقوط نمیکرد. نظام جمهوری اسلامی تا زمانیکه این جمعیت حامی و جان فدا را دارد، سقوط نمیکند چون این جمعیت در کف خیابان و در حوادث است که نظام را بیمه میکند و نجات میدهد و هر نظامی برای جلوگیری از سقوط به این حامیان جدی نیاز دارد.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
تأملات
این بار همه چیز فرق دارد؟ آیا رژیم سقوط خواهد کرد؟ https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
مدتی قبل مقاله ای در سایت یورونیوز دیدم که از اعتراضات ایران نوشته بود و توجه ویژه به چند مطلب داشت. اول اینکه نسل z (متولدین پس از سال ۱۹۹۶) دیگر نظام اسلامی ایران را نمی خواهند و این نسل همه چیز را تغییر می دهد. دوم اینکه حتی وفاداران به حاکمیت اسلامی هم از حاکمیت رویگردان شده اند و این یعنی آستانه فروپاشی و سوم اینکه به نظر برخی از تحلیلگران و افراد ایران از آستانه انقلاب گذشته است و اگر به ظاهر نظام حفظ شده است، اما به زودی فرو خواهد پاشید!
از این دست تحلیل ها زیاد خوانده و شنیده ایم اما چرا این تحلیل ها در سال هشتاد و هشت و یا نود و هشت منجر به فروپاشی نشد و امسال هم منجر به فروپاشی نمی شود؟
اول معتقدم که تمامی اعتراضات اخیر در حجم و اندازه کم سابقه بوده است اما این طور نبوده و نیست که اکثریت جامعه ایران پشت این اعتراضات باشند و خواهان یک انقلاب از ریشه و اساس باشند، بالعکس معتقدم اکثریت جامعه خواهان اصلاح است و اگر کسی بر موج اصلاح طلبی واقعی بنشیند اکنون برنده است، و الا چند سال آینده اصلاح طلبان بروکرات (حامیان آقای خاتمی) به قدرت باز می گردند و می توانند برنده اصلی این اعتراضات باشند! نسل z و حتی حامیان وفادار از اصلاحات استقبال می کنند، کاش کسی پیدا شود و بر موج اصلاح ضعف های واقعی سوار شود و اصلاح را جدی بگیرد که بدنه اجتماعی خوبی پشت سر خود خواهد داشت. اگر اصلاح طلبان بروکرات از سال هفتاد و شش تا هزار و چهارصد نتوانستند کار جدی کنند و هدف آنها صرفا کسب قدرت بود و رای آنها تا حدودی به سبد براندازان ریخت، اما اصلاح جدی ضعف ها می تواند اقبال به اصلاح طلب واقعی را بالا ببرد، به نظرم نظام به سمت چنین اصلاحاتی پیش خواهد رفت و چهره های فرسوده و قدیمی کنار می روند.
ثانیا معتقدم نارضایتی بالاست اما این حجم از تولید خبر برای نزدیک بودن سقوط نظام صرفا برساخت رسانه های آن طرف آب است.
ثالثا معتقدم که در عدم حضور رسانه های فعال و درست و جدی داخلی، رسانه های فارسی زبان خارجی تا این حد میدان گرفته اند و افکار معترضان را جهت می دهند کنترل اعتراضات به دست خارج افتاده است، اگر رسانه جدی در داخل داشته باشیم بسیاری از این اعتراضات و نارضایتی ها قابل کنترل و مدیریت و شرایط قابل بهتر شدن است. تا مادامی که رسانه جدی و آزاد و اثرگذار در داخل نداشته باشیم این شرایط ادامه دارد و امثال یورونیوز و بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال و من و تو و ... به سادگی به افکار معترضین به عنوان ذخایر با ارزش خود در داخل جهت می دهند و شرایط را رادیکال می کنند، اما وجود رسانه های مستقل و حرفه ای و آزاد داخل، بازی را برعکس می کند. به نظرم اصلاح نظام از همین ها آغاز خواهد شد. باور به اصلاح خطاها، ایجاد رسانه های آزاد و توجه به نقطه کانونی اعتراضات یعنی ناکارآمدی و ایجاد کارآمدی جدی برای حاکمیت.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
این بار همه چیز فرق دارد؟ آیا رژیم سقوط خواهد کرد؟
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
پیش بینی نهادهای امنیتی اسرائیل از سرنوشت اغتشاشات در ایران
سه روز قبل یادداشت دن ویلیامز در رویترز را میخواندم. تحلیل دو مقام امنیتی اسرائیل از اغتشاشات داخل ایران را روایت کرده بود در موسسه گازیت.
اولا به تعبیر دن ویلیامز مقامات اسرائیل تمرکزشان بر روی برنامه هسته ای ایران و متحدان منطقه ای خود است و به صراحت در متن خبر می گوید که جنگ سردی بین ایران و اسرائیل در جریان است و اسرائیل تمرکز خود را از بین نمیبرد.
ثانیا نکته جالب در مورد پیش بینی سرتیپ آميت سار رئیس تحقیقات اطلاعات نظامی و مسئول پیش بینی های استراتژیک ملی اسرائیل است که در موسسه گازیت سخنرانی کرده است و گفته است پلیس ایران سازمان بسیار قوی در مقابله با اعتراضات درست کرده است و بعید میداند اعتراضات به نتیجه ای برسد و نظام سیاسی ایران باقی میماند اما در مقابل او آهارون هالیوا از دیگر مقامات امنیتی اسرائیل صحبت کرده و گفته است نظام سیاسی ایران در کوتاه مدت باقی خواهد ماند و اعتراضات مهار می شود اما در بلند مدت درگیر عواقب آن خواهد بود و بعید است بتواند عواقب اتفاقات این روزها را از بین ببرد.
اسرائیل شانسی برای اغتشاشات کنونی قائل نیست، اما آیا تمرکز آنها بر روی برنامه هسته ای ایران باعث نمی شود از این فرصت برای ضربه زدن موضعی علیه تاسیسات هسته ای ایران استفاده کنند؟
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
هدایت شده از تأملات
اسرائیل و اغتشاشات در ایران!
سرتیپ پروفسور ژاکوب ناگل مشاور سابق امنیت ملی بنیامین نتانیاهو و رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل و مارک دوبوویتز کارشناس برنامه هسته ای و تحریم های ایران FDD چند روز قبل در یادداشت مشترکی که در نیوزویک منتشر شد از نقش اسرائیل در اغتشاشات اخیر در ایران گفتند و اینکه فرصت موجود برای اسرائیل از ابتدای انقلاب سال ١٩٧٩ (بهمن ۵٧) تاکنون بی سابقه بوده است و به تعبیر این دو، جمهوری اسلامی از هر زمانی بیشتر تحت فشار و ضربه است و ابراز امیدواری کردند که دولت بایدن هم تمام قد پشت معترضین بایستد و از آنها حمایت کند.
این دو سپس چند توصیه داشتند:
١_ فشار اقتصادی برای فروپاشی اقتصادی ایران و مجبور کردن دولت برای تخلیه منابع ارزی خود. بانک ها تحت فشار قرار بگیرند تا منابع خود را خرج کنند و مردم سرمایه های خود را به دلیل بی اعتمادی به بانک ها از بانک خارج کنند و ایران دچار ورشکستگی اقتصادی شود، همانند مدل فشار بر حزب الله لبنان و ورشکستگی بانک ها در لبنان و نابودی سرمایه حامیان مالی حزب الله.
٢_اعتصابات کارگری برای حمایت از معترضین همانند مدل انقلاب ١٩٧٩ و کمک موساد به ایجاد کمپین گسترده و پایدار برای اعتصابات گسترده در صنایع کلیدی و کمک به اعتراضات دانش آموزی و دانشجویی در کل کشور!
٣_ اسرائیل باید با نفوذ گسترده خود در نهادهای امنیتی ایران اطلاعات نیروهای امنیتی و نظامی ایران را منتشر کند تا باعث تضعیف روحیه آنها شود. اگر آمریکا نیز حاضر نشد در اتفاقات ایران ایفای نقش جدی کند، اسرائیل باید با تمام قوا کار خود را به پیش ببرد!
۴_ راه اندازی جنگ سایبری گسترده علیه ایران برای زمینگیر کردن نظام جمهوری اسلامی و نارضایتی بیشتر مردم.
این یادداشت در حالی نوشته شده است که روند اتفاقات نیز در همین مسیرها قراردارد. با این یادداشت ها و مشابه اینها که به مرور منتشر میکنم، آیا شکی باقی میماند که اسرائیل و نهادهای امنیتی آن پشت اتفاقات سه ماه اخیر هستند و هدف آنها نابودی کل ایران است؟
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4
راهبرد اسرائیل برای اغتشاشات در ایران
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4