سرهنگ پاسدار علی خبازی ،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه طبس در برنامه میثاق با ولایت ،دیدار با امام جمعه طبس و آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۳ ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت :
مردم با حضور خود در راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در نقاط مختلف شهرستان طبس ،بصیرت و زمان شناسی خود را نشان دادند که بسیار سپاسگزارم.
امام با تاسیس بسیج در سال ۵۸ و قبل از یک سالگی انقلاب ،عامل موفقیت نظام در برابر توطئه های دشمنان بوده است.
همه ما باید در راستای ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در جامعه تلاش خود را انجام دهیم و باید به این باور برسیم که با این تفکر است که می توان اهداف نظام را پیش برد.
رزمایش جهادگران فاطمی ۳ ،در ادامه رزمایش جهادگران فاطمی در سال های گذشته است که از سال ۱۴۰۰ شروع شده است و ان شا الله در این هفته ۱۰۰ کار جهادی را در راستای خدمت رسانی و محرومیت زدایی انجام توسط جهادگران انجام خواهد شد.
🖊 حسین بخشی
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
🔰 حجت الاسلام والمسلمین محمدی ،امام جمعه طبس در برنامه میثاق با ولایت آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۳ گفت :
🔹 امیدواریم این جنایت هایی که طوفان به پا کرد و این خون هایی که ریخته شد سیلی شود و اسرائیل را نابود کند.
🔹 ما در چند قرن اخیر ،سابقه ندارد که ابر قدرت های جهان هم پیمان شوند تا یک نظام را نابود کنند ولی آن نظام نه تنها شکست نخورد بلکه ایستادگی کرده و به قله نزدیک شود.
🔹امام، زمانی که ایران اسلامی ۲۰ میلیون جوان داشت گفت ،ایران باید ۲۰ میلیون بسیجی داشته باشد ولی دشمن از همان ابتدا به دنبال گرفتن هویت ملی ماست که از تفکر بسیجی نشات گرفته شده است.
🔹 بسیجی بودن مولفه هایی دارد که توسط امامین انقلاب بیان شده است ، یکی از این مولفه ها توجه به دین ،انجام واجبات و ترک محرمات است.
🔹 دومین مولفه بسیجی بودن ولایت مداری و ولایت پذیری است که لازمه این امر ولایت شناسی است ،زیرا نظام ما زرهی به نام ولایت به تن دارد که از آسیب زدن تیرها به بدن این نظام جلوگیری می کند.
🔹 دشمن شناسی یک مولفه اساسی است که باید مورد توجه بسیجیان قرار گیرد ،در واقع سلام بر حسین باید در کنار لعن بر یزید باشد.
🔹 داشتن بصیرت ، آگاهی و اقدام به موقع بسیج یک شرط اساسی است و امروزه میدان دشمن ،میدان جنگ فرهنگی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
🖊 حسین بخشی
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
#آینده_خواندنی_است
#آستان_مبارک
📚 بازدید دانش آموزان دبستان هوشمند شکوفه های رضوی از فرهنگسرا و کتابخانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
💠 در این بازدید دانش آموزان با فرهنگسرا و کتابخانه، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مجموعه، کتب مرجع و مجلات، نحوه بازیابی کتب، خدمات واحد سمعی و بصری و میز امانت کتاب، شرایط عضویت و... آشنا شدند.
🆔 @MighatAlReza
♦️توقف ثبتنام جدید برای نهضت ملی مسکن
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن:
🔹تاکنون ۴.۵ میلیون نفر در سامانه برای نهضت ملی مسکن ثبتنام کردهاند و وزارت راه و شهرسازی فعلاً برنامهای برای ثبتنام مجدد در این طرح ندارد.
🔹تاکنون ۵۲ هزار هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن تامین شده است که از این رقم، ۳۶ هزار هکتار زمین در حریم شهرها قرار دارد.
🔹در شهرهای شمالی، در صورتیکه تقاضا بیش از اراضی تامین شده باشد از ارتفاع و تراکم برای ساخت تعداد بیشتری واحد مسکونی استفاده خواهیم کرد.
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
بسمه تعالی
سلسله مباحث پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی
موضوع: تکرار برخی داستان ها در قرآن
سوال: چرا بعضی داستان ها مانند داستان قوم بنی اسرائیل، قوم ثمود، عاد، لوط و...در قرآن تکرار شده است؟
پاسخ:
1. تکرار یک موضوع در مناسبت های مختلف و به عناوین مختلف یکی از روش های تربیتی است، چرا که انسان فراموش کار است و تذکر و یادآوری سبب می شود که دچار غفلت نشود و قرآن کریم هم از همین روش استفاده کرده است. تعبیر خود قرآن کریم این است که «تذکر بده چرا که تذکر برای مومنین سودمند است» (ذاریات، 55).
2. گرچه ممکن است مفاهیم یک داستان در جاهای مختلف تکرار شده باشد ولی دقت در آیات قرآن نشان می دهد که قرآن کریم به یک داستان از زوایای مختلف پرداخته است. گاهی یک داستان را به صورت خلاصه در یک سوره و تفصیل آن را در سوره دیگر آورده است و گاهی هم به یک موضوع از زوایای مختلف پرداخته است. در واقع این گونه نیست که عین الفاظ یک داستان در جاهای دیگر تکرار شده باشد.
3. گاهی می توان یک موضوع را به صورت های مختلف برای اهداف مشخص بیان کرد تا هم مخاطب خسته نشود و هم متناسب با فهم و درک مخاطب باشد و قرآن کریم از این شیوه در بیان مطالب استفاده کرده است؛ به تعبیر دیگر گاهی مطالب پایه ای در یک مقطع بیان می شود و در مقاطع بالاتر همان مطلب با تعابیر زیباتر یا فنی تر بیان می شود مثل این که یک دانش آموز مطالب پایه ای را مثل ریاضی یا ادبیات در مقطع ابتدایی یاد می گیرد و در مقاطع بعدی طول و تفصیل همان مطالب پایه ای را می آموزد و به سطوح بالاتر می رود. قرآن کریم می فرماید: «ما برای مردم در این قرآن از هر نمونه ای بیان کردیم» (اسراء، 89).
بنابراین بیان یک داستان به صورت های مختلف جهت تذکر و یادآوری است که خداوند متعال آن را متناسب با شرایط به صورت گوناگون برای مخاطبان خود بیان داشته است.
تالیف: دکتر محمد اسماعیل زاده- کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی – مشاور خانواده
كانال معارف اسلامی و پاسخگويي به سوالات و شبهات دینی 👇 👇 👇
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr09132532756
️آدرس: استان خراسان جنوبی، طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، پشت دادگستری، کانون فرهنگی – تبلیغی مسجد ائمه بقیع (علیهم السلام) با رویکرد تخصصی مشاوره خانواده و سبک زندگی اسلامی
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴