✅ درمان انواع کمخونی
❶ روزی ۱۴ عدد بادام درختی را دانه دانه ارام مثل آدامس میل کنید.
❷ خوردن روزانه ۲۱عدد مویز
❸ انجیر شبی7 عدد
❹ زیتون 7 عدد صبحها
❺ خرما 3 عدد
❻ مصرف شربت عسل یا شربت شیره انگور روزی 1 الی 3 لیوان.
طرز تهیه شربت:
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از عسل یا شیره به همراه یک لیوان آب مخلوط کرده ومیل کنید.
❼ فسنجان بادام درختی
نصف بادام و نصف گردو
هفته ای ۲ الی ۳ وعده شام میل شود.
@olama12
@MajalePezshki
📌 خوردنی هایی برای پیشگیری از بیماری ها
🔸 جهت جلوگیری از سکته مغزی
👈 قبل خواب، آب بنوشید
🔸 جهت جلوگیری از عفونت رحم
👈 قبل خواب، سیب مصرف کنید
🔸 جهت جلوگیری از افسردگی
👈 قبل خواب، شیر استفاده کنید
🔸 ماهی سالمون
👈 پیشگیری از سرطان پستان
🔸 زردچوبه
👈 در پیشگیری از سرطان پستان و آرتروز موثر است
🔸 چغندر
👈 برای کم خونی
🔸 ماست
👈 برای فشار خون بالا
🔸 چای سبز
👈 برای کلسترول بالا
@olama12
@MajalePezshki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درمان_انواع_فراموشی
🔺درمان فراموشی مقطعی کوتاه
🔻درمان فراموشی منتشر یا آلزایمر
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
📚حکیم خیراندیش
@olama12
@MajalePezshki
#گول_این_حروم_خورهارو_نخورید. ⚠️🚫
✍ ترفند ایجاد نگرانی از محصولات لبنی #سنتی
💢بازی تکراری مافیای غذا و دارو برای فروش محصولات پاستوریزه
به بهانه کزاز❗به بهانه آنفولانزا❗به بهانه ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین ای، روی، کلسیم❗ #ید و غیره سلامتی مردم را به خطر می اندازند و داروهای شیمیایی را به مردم می فروشند❗ یک بیماری تب مالت را بهانه می کنند تا مردم لبنیات پاستوریزه بخرند❗
✅از ده ها #بیماری با تحریم محصولات #پاستوریزه و مصرف #شیرطبیعی جلوگیری می شود
🔺 عامل تب مالت با کمتر از صد درجه حرارت از بین می رود و در عوض فوائد شگفت انگیز شیر با چربی طبیعی آن باقی می ماند
⁉آیا درست است که بخاطر یک تب مالتی که زاییده ذهنی مافیای پول و ثروت غذا و داروست سلامتی فرزندانمان را به خطر بیاندازیم❓ بیماریی که حتی عشایر ما با جوشاندن چند دقیقه ای شیر نابودش می کنند❗
⭕اگر می گویید در لبنیات سنتی هم #روغن #پالم بکار می رود باید پرسید روغن پالم را چه نهاد یا سازمانی وارد کشور می کند❓ و چه کسانی به تولید کننده محصولات لبنی سنتی می رسانند❓ اگر #روغن #پالم نباید مصرف شود شما چرا همه محصولات لبنی را به آن آلوده می کنید❓ بعد چربی جدا شده از شیر را چکار می کنید❓ اگر چربی شیر بد است چرا بجای آن روغن پالم را به شیر می افزایید❓ آیا #روغن #پالم بهتر از چربی طبیعی #شیر است❓
@olama12
@MajalePezshki
🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
✅ جایگزین نوشابه
✍اهل بیت علیهم السلام ، از شربت عسل ، شربت سرکه شیره و شربت سکنجبین، استفاده میکردند «البته به صورت طبیعی».
⇦ آیت الله تبریزیان بیان کردند که:
آنچه که از روایات برداشت میشود این است که آب خوردن پس از غذای چرب یا گوشت نهی شده است و فرموده اند که سبب هیجان و تشدید بیماری میشود، اما در غیر این دو مورد، مستحب است که پس از غذا مقدار کمی آب خورده شود چون آب، غذا را در معده می چرخاند و سبب هضم غذا میشود و اگر پس از غذا مقدار کمی آب خورده نشود چه بسا سبب زخم معده شود.
↫ و بیان کردند که:
به طور کلی در روایات، به خوردن آبمیوههای طبیعی، بخصوص آب خربزه، آب توت، آب سیب، آب به و آب انار توصیه شده است.
📚 منبع: نسخههای پیشگیری و درمان آیت الله تبریزیان ج۱ ص۷۶ و سخنرانی استاد ماشاالله باطنی در دانشگاه امام صادق (ع).
@olama12
@MajalePezshki
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸🍃
رفتارهای مضر برای کبد را بشناسید!
👈قبل و بعد از غذا رعایت کنید!
🔸مصرف هر نوشیدنی و غذا قبل از این که غذای قبلی از معده خارج شده باشد و رعایت نکردن ترتیب غذاها از مضرترین رفتار! برای کبد به شمار می آید.
🔹ورزش و تحرک زیاد بلافاصله بعد از غذا موجب ناقص شدن هضم غذا! و رسیدن خلط خام و هضم نشده به کبد می شود که این کار برای این عضو حیاتی مضر است.
@olama12
@MajalePezshki
آیا میدانید که تفاوت روغن کنجد با روغن ارده کنجد در چیست؟
حکما برای روغن کنجدی که بدون تفت داده شدن و تبدیل به ارده شدن تهیه میشده است، ارزش غذایی قائل نبودند.
مگر آن که آن را برای مصارف دارویی به شکل ضماد استعمال می نمودند.
روغن مورد پسند حکما👈 روغن خوراکی تهیه شده از کنجد پس از تبدیل کردن کنجد به ارده و سپس روغن گیری از ارده بدست میآید.
🔺لذا روغن کنجد هرگز خاصیت روغن ارده کنجد را ندارد و طبق آن چه در اسناد کهن و کتب مربوط مشاهده میگردد غذاییت چندانی ندارند و خوراکی نیست.
🔴در پست بعدی متنی از کتاب مفاتیح الارزاق ص۷۹۳ ج ۱ آمده است که دقیقاً گویای همین مطلب است:
در کتاب مذکور آمده است؛ اگر روغن آن را از کنجد پوست نکنده بگیرند آن را روغن حل نامند.
و اگر از کنجد پوست کنده و بریان که همان ارده است اخذ نمایند لزوجت آن کمتر است.
👈حتماً میدانید که هر غذای لزجی به کبد آسیبهای جدی میرساند که کمترین آن داشتن کبد چرب است و اگر آن را نرم بکوبند و با آب آنقدر به هم بزنند تا گرم شود و روغن آن جدا گردد و سپس بردارند رطوبت آن بیشتر میشود.
پس طبیعت آن به تری میرود و گرم و تر و بهاری معتدل میگردد.
البته بعد آن را در آب جوش میسایند تا روغن به دست آید و دست آخر آن را در حالت پخته شده ساییده و کوبیده و این روغن مناسب خوردن است که روغن ارده نام گرفته است.
♦️طبیعت روغن ارده کنجد آن در دوم گرم و تر و تا هفت سال قوت آن باقی می ماند و قابل مصرف است.
🔴تذکر مهم:
در روغن گیری باید توجه داشت؛
که به ازای ۱۰۰ کیلو ارده کنجد مقدار ۲۰ لیتر آب سالم را آرام آرام و به دفعات به آن اضافه کنند تا روغن آن زلال و شفاف گردد و آب را یک باره بر روی آن نریزند.
♦️روغن ارده کبد را از آلودگیها و چربیها پاک میکند چون گرم و تر است و لزوجت هم ندارد.
@olama12
@MajalePezshki
✅جلوگیری از #زردی_نوزاد
برای جلوگیری از زردی نوزاد..مادر #میوه_به زیاد بخورد درماه های آخر.. کاسنی.. کندر.. کدو خورشتی..سویق عدس هم استفاده کند
#درمان_زردی_نوزاد
✅دم کرده کاسنی یک قاشق چای خوری سه روز
✅دم کرده سنای مکی یه قاشق چای خوری سه روز(خیـــــــــــــلی کم دم کنید سنا را برای نوزاد غلیظ نیاز نیست❌ )
✅دست وصورت بچه راباآب کاسنی بشویند..
✅خوابانیدن نوزاد روی برگ بید خرفه ( خوردن و مالیدن عصاره آن روی زردی )
✅مادر هم ....کاسنی. شیرخشت..دم کرده کاسنی.وترنجبین وعناب بخورد
👶
اگر با تدابیر بالا رفع نشد ....درنهایت حجامت پشت گوش نوزاد ...یه حجامت خیییلی سبک وراحت هستش...
@olama12
@MajalePezshki
﷽
زیاده روی در خوردنِ
پیاز
سیب ترش
گشنیز
باقلا
قارچ
لوبیا
سیر
کلم
در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد #فراموشی یاد شدند..
#پس
_مصرف آن ها باید متوسط باشد..
_در بیماری های عفونی مثل سرماخوردگی،اشکالی در زیاده روی پیاز نیست..
_پرهیز از آنها برای بیماران مبتلا به #آلزایمر توصیه می شود..
@olama12
@MajalePezshki
🍏 #مزاج_شناسی
✴️👈مزاج هر فرد از طریق موارد زیر تشخیص داده میشود⇩
1-ملمس (لمس)
2-گوشت و چربی
3-رنگ پوست بدن
4-مو
5-هیئت و شکل اعضاء
6-سرعت انفعال اعضاء
7-خواب و بیداری
8-کلیه افعال بدن
9-کیفیت دفع فضولات بدن
10-انفعالات نفسانی
↫✳️ عوامل اصلی در پیدایش #اماس عبارتند از:
۱. حرص خوردن بیش از حد.
۲. حساس و زود رنج بودن.
۳. عصبی شدن.
۴. خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا خیلی گرم مانند فلفل و زنجبیل.
۵. بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب.
#درمان بیماری ام اس:
بایستی غذاهای گرم مزاج که کمی رطوبت بخش هستند را مصرف کرد، و از غذاهای سرد دوری جست.
از بهترین غذاهای گرم مزاج #ارده با #شیره_انگور یا خرما میباشد، که توصیه میشود حداقل هفته ای 3 وعده میل شود.
همچنین غذاهای گرم بویایی و گرم خوراکی، توان مقابله با مشکلات و غصهها را افزایش میدهند؛ و به همین دلیل است که در مراسم ترحیم گلاب و خرما پخش میکنند.
ذکر این نکته ضروری است که با استمرار مصرف غذاهای گرم، ممکن است بدن انسان واکنش نشان دهد.
در این شرایط بایستی یک جاذبه یا شوک سرد به گوارش داده شود؛ تا بتواند گرما را به خوبی جذب تن کند. و از آنجا که این سردی نه میتواند آب سرد، ترشی و یا حتی گوجه فرنگی و… باشد، چرا که این سردی در بدن رسوب کرده و به عمق بدن نفوذ میکند.
پس بهترین جاذبه سرد، #تنفس_هوای_سرد میباشد، که شرایط مناسبی برای جذب غذای گرم را فراهم میکند.
ولی از طرفی چون تن فرد بیمار، سرد است. تحمل هوای سرد را ندارد. پس بهترین روش آن استفاده از #کرسی میباشد. تا پاهای فرد در زیر کرسی گرم شود و بلغم اندام انتهایی توسط حرارت کرسی استخراج شود و با تنفس هوای سرد زمینه جذب غذای گرم لطیف را افزایش دهد.
@olama12
@MajalePezshki