۱۲ راه طبیعی جایگزین قرص آهن
در صورت عمل به توصیه های این مقاله میتوانید بدون مصرف قرص آهن از میزان آهن کافی در بدن برخوردار شوید.
۱- مصرف فسنجان بادام درختی (نصف بادام + نصف گردو) برای ۲ الی ۳ وعده در هفته
۲- شربت عسل یا شربت شیره انگور به میزان ۱ الی ۳ لیوان در روز
۳- مصرف روزانه ۲۱ عدد مویز و ۳ عدد خرما + ۷ عدد انجیر در شب + ۷ عدد زیتون در صبح
۴- کم کردن مصرف مواد سردی مثل عدس، گوشت گاو، چای، لبنیات، گوجه و خیار، نوشابه و …
۵- مصرف روزانه یکبار از ترکیب یک عدد سیب رنده شده + ۳ قاشق غذاخوری عرق بیدمشک + یک قاشق غذاخوری عسل
۶- قرار دادن سوپ گندم به همراه روغن زیتون در وعده های غذایی به میزان ۱ الی ۲ بار در هفته
۷- مصرف روزانه یک پیاله از ترکیب ارده و شیره انگور
۸- خوردن روزانه ۱۴ عدد بادام درختی به صورت جویدن (مانند آدامس)
۹- افزایش میزان مصرف میوه هایی ماندد سیب، انار شیرین، به، انگور، گلابی و خربزه
۱۰- استفاده از ظروف آهنی به خصوص کفگیر آهنی در حین پخت غذاها (غذاهای آبکی)
۱۱-خوردن اشکنه بنه(نوعی پسته کوهی) حداقل هفته ای دو مرتبه
۱۲.نوشیدن شیر بادام(بادام پوست شده +آب+عسل در میکسر مخلوط شود) روزی یک مرتبه
@olama12
@MajalePezshki
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
🍀
🍡🍡 #پاستیل 🍡🍡
شاید دوست داشته باشید بدانید این پاستیلهای رنگارنگ از چه موادی ساخته شدهاند و ارزش غذایی دارند یا نه؟
◀️ انواع اصلی و قدیمیتر پاستیلها از شکر، شربت گلوکز، طعمدهندهها، رنگهای خوراکی و ژلاتین ساخته شدهاند. ژلاتینی که در ساخت پاستیلها استفاده میشود از استخوان گاو🐮و یا خوک🐷 به دست میآید.
🐷 #پاستیلهای_خوکی 🐷
📢 در میان بیش از صد نوع محصول یک شرکت اتریشی، تنها در چهار نوع آن از ژلاتین خوک استفاده نشده است که متاسفانه برخی از انواع موجود در کشور، از نوع خوکی آن است. این شکلاتهای اتریشی با مغز ژلهای که از استخوان خوک 🐷 تولید میشود، در فروشگاهها وجود دارد و شاید کسی از مواد اولیه آن اطلاع دقیقی نداشته باشد.
👈 جالبتر اینکه روی بستههای آن ذکر نشده است که ژلاتین این شکلاتها با مغز ژلهای از خوک 🐷 به دست آمده است. این شکلاتها ساخت کشور اتریش است و گفته میشود که در ساخت آن از پودر استخوان خوک استفاده میشود که به شکلات حالت ژلهمانندی میدهد و هنگام خوردن در دهان آب میشود و بسیار چسبناک است.
بسیاری از مسلمانان اروپا به دلیل اطلاع داشتن از آغشته بودن این شکلات به پودر استخوان خوک🐷، از مصرف آن خودداری میکنند.
📢 قبل از مصرف مواد غذایی، تنها اندکی درنگ كافيست... 🤔
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
@olama12
@MajalePezshki
آیا می دانستید یبوست ام الامراض است؟؟؟
اگر فضولات ناشی از مواد غذایی که ما مصرف می کنیم
به جا و درست از معده وارد روده نشده
و درست دفع نشود
سموم حاصل از این مواد در بدن
ایجاد انواع بیماری می کند
برای همین اطباء حاذق
ابتدا معده را درمان می کنند و سپس یبوست را دفع می نمایند
و بعد به درمان درد موضعی میپردازند
✌️✌️✌️✌️✌️✌️
@olama12
@MajalePezshki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به راحتی #تقلبیبودن 😳🤨
پنیر، برنج، بستنی، دارو و خیلی چیزهای دیگه را تشخیص بدید👌
@olama12
@MajalePezshki
آیا می دانستید
مرکز زیبایی و نشاط و شادابی
یک زن رحم اوست
😳😳😳😳😳😳
کسانی که تا کنون این مطالب را نمی دانستند
نگران نباشید
از همین الان شروع کنید و یقین بدانید
🐠🐠🐠🐠را هر وقت از آب بگیرید تازه است
😍😍😍
@olama12
@MajalePezshki
به نظر شما چه کسانی مقصر اصلی سانحه هواپیمای اوکراینی هستند⁉️
1⃣ سردار حاجی زاده و پدافند هوایی سپاه
☑️◾️◾️◾️◽️◽️◽️◽️◽️33%
2⃣ روحانی و سازمان هواپیمایی کشور
☑️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◽️◽️67%
حتما شرکت کنید 👆
❤️اهمیت نمک در کلام اهل بیت علیه السلام
✅رسول اکرم(ص)به امام على(ع)فرمودند:
غذاى خود را با چشیدن کمی نمك شروع کن. همانا كه در آن، درمان و شفاء هفتاد نوع بلا و آفت خواهد بود،كه دیوانگى،پیسى،جُذام، درد و ناراحتىهاى حلق، دندان ها و شكم و معده از آنها مى باشد.
📚بحارالانوار،ج۶۳،ص۳۹۸
✅حضرت علي(عليه السلام):
خوراکتان را با خوردن کمی نمک آغاز کنید و با خوردن نمک پایان دهید که اگر مردم خاصیت نمک را می دانستند آن را بر پادزهر و ترياق ترجیح می دادند و هرکه غذایش را با نمک آغاز کند خداوند هفتاد درد را از او دور مي سازد که جز خدا کسی آنها را نداند.
📚تحف العقول،ص۱۰۸
✅امام محمد باقر(عليه السلام):
خداوند به موسی بن عمران(علیهالسلام) وحی فرمود که: به طایفهات بفرمای که غذای خود را با نمک آغاز کنند و با نمک به پایان ببرند،وگرنه جز خویش را سرزنش نکنند.
📚المحاسن،ج۲،ص۴۲۳
✅امام موسي کاظم(عليه السلام):
سفرهای که در آن نمک نباشد،بیبرکت است. آغاز کردن غذا با نمک، برای تندرستی بهتر است.
📚الكافي،ج ۶،ص۳۲۶
@olama12
@MajalePezshki
📌 آیا می دانید افرادی که بیشتر غذاهای خانگی می خورند، کمتر مبتلا به سرطان و ناباروری می شوند
🔰 نتایج یک مطالعه نشان می دهد، افرادی که بیشتر غذاهای خانگی می خورند، مقادیر کمتری از مواد شیمیایی مرتبط با ابتلا به سرطان و ناباروری در بدن خود دارند
🔰 به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه که توسط محققان موسسه سایلنت اسپرینگ انجام شد، نشان داد، افرادی که غذاهای خانگی مصرف می کنند، در بدن خود کمتر از این مواد شیمیایی به نام PFAS دارند
🔰 این مواد شیمیایی در بسیاری از مناطق محیط اطراف ما پیدا شده و وارد غذای ما می شوند. اما درست کردن غذا در خانه باعث می شود که انسان کمتر در معرض این مواد شیمایی قرار گیرد و به انسان کمک می کند تا از خود در برابر ابتلا به برخی سرطان ها و مشکلات مرتبط با تیروئید محافظت کند، در عین حال درست کردن غذا در خانه به انسان اطمینان می دهد که مواد مغذی بیشتری دریافت می کند
@olama12
@MajalePezshki