7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
آرزواندیشی محافل غربی
و سیاست قطعی ایران
🔻در حالی که آمریکا، طرف بدهکار برجام است و حاضر به ارائه تضمین معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی برجامی نشده، رسانههای آمریکایی آرزوی خود درباره مذاکره مجدد را جای خبر منتشر میکنند.
🔹این رسانهها تاکید رهبر انقلاب بر عدم اعتماد به دشمن و معطل نگذاشتن مسئولیتها به خاطر تعامل خارجی را تحریف کردند.
🔻رهبر انقلاب اخیر به عنوان یکی از ۱۳ توصیه به دولت جدید فرمودند: «به دشمن هم امید نبندید. حالا ایشان [رئیسجمهور] هم اشاره کردند، دیروز پریروز هم ظاهراً وزیر خارجه محترم یک اشارهای کرده بودند. ما به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.»
🔹روشن است، این بیانات ناظر به اعتماد نکردن به دشمنان و معطل نگذاشتن برنامه هاست و نه موضوع تعامل در سیاست خارجی که همواره مسیر آن باز بوده و ضمنا شرط آن، بازگشت آمریکا به تعهدات نقضشدهاش اعلام شده است.
🔻اما نیویورکتایمز با تحریف و مصادره به مطلوب نوشت: «رهبر ایران مجوز تلویحی در مورد مذاکرات را صادر و تلویحا پیشنهاد کرد که کشورش مذاکرات هستهای را دنبال کند. این در حالی است که برخی مسائل همچون گفتوگو با ایالاتمتحده آمریکا توسط سران عالی نظام تعیین میشود و مشخص نیست پزشکیان تا چه حد میتواند سیاست خارجی را هدایت کند.»
🔹وبسایت رادیو فردا هم نوشت: «تنها چند روز پس از آنکه رهبر جمهوری اسلامی، از عقبنشینی تاکتیکی سخن گفت، در جمع اعضای کابینه پزشکیان «تعامل با دشمن» را تحت شرایطی «بلامانع» خواند.
🔻[برخلاف ادعای تحریفآمیز رادیو فردا، رهبر انقلاب، هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد].
🔹رادیو فردا میافزاید: «رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با دولت خواستار تعامل با دشمن شد. او در حالی چنین اظهاراتی را به زبان آورد که عراقچی وزیر خارجه، از تمایل برای آغاز گفتوگوهای هستهای گفته است.ظریف هم پس از یک رفتوآمد، مجدداً کار خود را به عنوان «معاون راهبردی رئيسجمهور» آغاز کرده است. به نظر میرسد جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده که فرصتی را برای گفتوگو فراهم سازد.
🔻مجموعه تحولات میتواند اثرات مهمی روی ایران داشته باشد. احتمال گستردهتر شدن جنگ، چشمانداز بازگشت ترامپ و در پیش بودن تاریخ انقضای بندهای غروب برجام که اعضای باقیمانده برجام می توانند به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه بروند
🔹هرچند خیلی ها به سخنان رهبر جمهوری اسلامی در قالب «نرمش قهرمانانه» اشاره میکنند که به برجام انجامید، اما او حتی در دولت رئیسی هم از تعامل گفته بود، ولی در در رویکردهای جمهوری اسلامی تغییری ایجاد نشد.
🔻هرچند حضور عراقچی، ظریف و پزشکیان به جای دولت رئيسی میتواند روزنههایی را بگشاید اما به نظر نمیرسد فضای بینالملل دستکم در کوتاهمدت از آمادگی برخوردار باشد. در شرایطی که شرایط نسبت به سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ تغییر کرده، مذاکرات چه آوردهای میتواند برای کمپین انتخاباتی کامِلا هریس داشته باشد؟
🔹اتفاقات سالهای اخیر، باعث شده ایران به عنوان یکی از مقصران برهم خوردن نظم و امنیت منطقه شناخته شود. پاسخ به ترور هنیه میتواند یکی از این نشانهها باشد؛ اگر عملیاتی به گستردگی ماه آوریل انجام شود، اوضاع را پیچیدهتر خواهد کرد».
🔻برای اطلاع تحلیلگران آمریکایی باید گفت که ایران، میدان نظامی و امنیتی و قدرت بازدارندگی را با میدان دیپلماسی اشتباه نمیگیرد. مجازات پشیمانکننده ایران در قبال اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی قطعی است و با خیال تعامل با غرب، مشمول مرور زمان نخواهد شد.
🔹ضمنا در موضوع برجام، روشن است که علت بنبست مذاکرات شش سال گذشته چه بوده و گره آن صرفا با لغو تحریمها و ارائه تضمین معتبر گشوده میشود.
🔻رهبر انقلاب بهمن ۱۳۹۹ در بیان سیاست قطعی نظام فرمودند:
🔹«آمریکاییها و اروپاییها حق هیچگونه شرطگذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد.
این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد».
یادداشت کیهان
@tabibdavvar
26.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙مداحی حماسی و مطالبه گرانه، جذاب و درد ناک اعتراضی و حمایتی ،که با توجه به نزدیکی هفته دفاع مقدس و ناامیدی بعضی افراد ضعیف النفس و...شنیدنی است.
⚠️ و افشاء و مطالبهی از به برخی مسئولان غرب زده ریا کار و آقازاده های... آنها،
#جمعیترزماخراسانرضوی
⚫️ پیامبر از زبان سیدالشهدا
🔴 اسطورهای در افق هستی
این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء (ع) توصیف شده:
👈 «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛
👈 «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟
👈 «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغهی چیزی داشت.
👈 «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
👈 «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، اِلّا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
👈 لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
👈 نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
👈 رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟
بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
👈 «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد. پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
👈 هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
👈 «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد.
👈 اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
👈 مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق، حلم، حیاء و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
👈 چهرهی پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید.
👈 «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد.
👈 «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود.
👈 «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد.
👈 «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
✍حسن رحیمپور ازغدی | محمد پیامبری برای همیشه (ص ۲۹-۳۴)
پینوشت: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این را به این خاطر در کانال میگذارم که کسانی مثل همتی نامردی می کنند و واقعیات را وارونه جلوه میدهند