📌کسایی که دندانهای بالائیشون بیشتر خراب میشه و دندانهای پایین کمتر خراب میشه..،
خرابی دندانهای بالا از نزله هست
خرابی دندانهای پایین از معدهی خراب
این بخار گرم بالا میره و میرسه به مغز سرد بلغمی، اونجا سرد میشه و میچکه پایین و مثلا میریزه داخل دندان و پوسیدگی ایجاد میکنه
⬅️افرادی که نزله دارند باید مرتب تقویتیهای مغز بخورند تا این سردی در سر و نزله سازی درمان شود
💥بادام/ خاویار/ گردو/ تخم خشخاش(به صورت قوتو خوب است)/ مغز گوسفند / انجیر و... خضاب حنا بسیار توصیه میشل👌
⬅️شستن سر با شویندههای غیر طبیعی (شیمیایی)خود اسباب ضعف مغز هست
💥زمان خواب کلاه بر سر گذاشتن برای تقویت سر خیلی خوب هست و همینطور جوراب
☝️خواب عمیق میشه
مغز گرم میشه
باعث افزایش میل جنسی میشه
نشاط بیشتری پیدا میکنید بدلیل گرم شدن و فعال شدن غدههای جنسی
با تقویت مغز کرونا نمیگیرید☝️
یکی از مهمترین عاملهایی که مغز را خالی از نزله میکند و باعث میشود نزله نگیرد.!👇
این هست که فرد آب خوردن هاشو درست کنه
آب ناشتا/ آب قبل و بعد از حمام/ وسط حمام، قبل از خواب، نیمه شب که بیدار میشود...نباید آب و مایعات بنوشد...و بطور مثال اگر صبح عطش داشت آب با دمای معتدل بنوشد
یا نیمه شب آب رو بهمراه عسل نوش جان کنید
آب خوردن غلط سر آغاز انواع بیماریها
☝️☝️☝️
گفتیم در رفع نزله دو مورد داریم یکی تقویت مغز و درمان عضوهایی که باعث تولید ابخره(بخارات) میشوند
⬅️چه نزله سرد باشه چه گرم همیشه باید مغز را پوشاند مخصوصا بیرون که سر مدام باد میخورد
⬅️یا بعد از حمام (بعد از حمام با چند حوله موها را خشک کنید و در صورت نیاز با فاصله و با دمای ملایم سشوار بکشید) وقتی سر به مدت طولانی خیس بمونه مغز ضعیف میشه ...👉 خصوصاً خانمهای عزیز
سنجش میزان مهارتشان در قاروره شناسی مورد آزمایش قرار میگرفت
و ابتدا قاروره بیمار(ظرف شیشه ای که به شکل مثانه بود و ادرار بیمار را در آن نگاه می داشتند تا به پزشک نشان دهند) را نزد طبیب می آوردند و از او می خواستند نظرش را درباره نوع بیماری بیان کند.
👈اگر طبیب حاذق بود می بایست ادرار را از مایعات غیر ادراری مانند سرکه، سکنجبین، روغن زیتون، با ادرار حیوانات تمیز دهد، در غیر اینصورت اقوام مریض اجازه نمیدادند که بیمارشان را معاینه کند.🤷♀
به هرحال قاروره شناسی یکی از مهمات تشخیص در دانش پزشکی است که امروزه نیز در امر تشخیص و درمان کاربرد بسیاری دارد. گرچه امروزه شکل آزمایش ها به گونه دیگری است و صرفاً با مشاهدات همراه نیست بلکه با فن آوریهای نوین انجام می شود، اما تغییرات تکنولوژیکی، علم قاروره شناسی را از حیز انتفاع خارج نساخته و از اهمیت آن نیز نکاسته است.
به گونه ای که در عصر حاضر با ارسال مقدار کمی از ادرار و با بررسی آن با روش های نوین، قادر به تشخیص بسیاری از اختلالات دستگاههای بدن میشوند.
🔸یکی از نکاتی که در قاروره شناسی اهمیت دارد، رنگ ادرار است.
رنگ ادرار بیانگر اطلاعاتی از دستگاه ادراری، کبد، هاضمه، طحال، رحم و سایر اندام هاست.
💠رنگ های پنج گانه ادرار:👇
حکما، ادرار را از جهت رنگ به پنج جنس تقسیم کرده اند:
❇️جنس اول؛ خانواده رنگ زرد
رنگ ادرار، در اکثر حالات زرد است. زیرا خلط خون نسبت به خلط صفرا از قوام بیشتری برخوردار است.
برای آن که خلط خون بتواند در مجاری و منافذ تنگ، نفوذ کند و به تغذیه اندام های بدن برسد، مقداری صفرا و آب با آن مخلوط می شود.
وقتی خلط خون به اندام های مربوطه می رسد، از آب و صفرای مذکور بی نیاز می شود. در این وقت آب و صفرا از خون جدا می شوند و از طریق سیر قهقرایی از مجاری ادراری خارج میشوند. به این علت است که رنگ عمده ادرار زرد می شود.لازم به ذکر است که صفرای موجود در ادرار، قوت دافعه را برای دفع ادرار تقویت میکند.
حکما، کلیه رنگ های خانواده زرد ادرار را به شش دسته یا طبقه تقسیم کرده اند.این شش طبقه به شرح ذیل می باشند:
✅- رنگ زرد تبنی ( شبیه به رنگ آبی که در آن کاه خیسانده باشند)
✅- اترجی (مرکب از زردی و مائیت)
✅- اشقر (صفرت و حمرت)
✅- نارنجی
✅- ناری
✅- زعفرانی
✅زرد تبنی:
رنگ زرد تبنی به رنگ آبی که در آن کاه خیسانده باشند شبیه است.این رنگ از ترکیب زرد کم رنگ و سفید شفاف به وجود می آید.
اسباب ایجاد رنگ تبنی در ادرار عبارتند از:
- سوء هضم، که در اثر برودت مزاج حاصل شده باشد.
- کمی صفرا نسبت به مقدار مائیت در بدن. تولید کم صفرا به سبب برودت مزاج است.
نشانه کمی صفرا، کمی ادرار است چرا که به علت قلت صفرا نیاز بدن به آب کاهش می یابد
و در نتیجه فرد مایعات کمتری می نوشد. از طرف دیگر قلت صفرا باعث می شود قوه منحدره کننده مائیت و قوت دافعه، ادرار کمتری دفع نماید.
- زیادی مائیت به واسطه مصرف بیش از حد آب.نشانه این نوع از رنگ تبنی ادرار، وجود ادرار زیاد و رقیق است.علت دیگر این نوع رنگ ادرار، وجود بلغم مایی است که به علت زیادی و انحدار آن از طریق مجاری ادرار دفع می شود.نحوه تشخیص آن، غلظتی است که در ادرار مشاهده می شود زیرا بلغم از هر نوع که باشد خالی از غلطت نیست.
- تغییر مسیر خلط صفرا به اندام های دیگر مثل مغز که در بیماری های دماغی رخ می دهد، یا خروج آن از راههای دیگر مانند قی صفراوی یا اسهال صفراوی.
همه این امور موجب کاهش صفرا در ادرار می شود.
✅زرد اترجی:
زرد اترجی رنگی است که در پوست میوه درخت اترج دیده می شود. این رنگ، دارای زردی بیشتر نسبت به رنگ زرد تبنی است.رنگ زرد اترجی ترکیبی از زردی صفرا و مائیت است.
قوت هاضمه خوب موجب رنگ زرد اترجی در ادرار است. حکما گفته اند رنگ ادرار طبیعی که بر تندرستی دلالت دارد، زرد اترجی است دلیل آن است که اگر حرارت بیش از اعتدال بر بدن غالب باشد، ناگزیر تولید میزان صفرا افزایش می یابد و افزایش صفرا بیش از اعتدال، باعث می شود رنگ زرد در ادرار غالب شود و از حد اترجی فراتر رود.
چنانچه برودت بر بدن غالب شود موجب افزایش تولید بلغم می شود.افزایش بلغم سبب می شود رنگ ادرار زرد تبنی یا روشن تر از آن شود.پس نتیجه این که رنگ زرد اترجی نشانه اعتدال هضم و اعتدال در تولید صفراست.
✅اشقر:
رنگ اشقر، از ترکیب رنگ زرد و سرخ به وجود می آید. بر این اساس می توان گفت که اشقر، رنگ زرد مایل به سرخی است. از اسباب ایجاد رنگ اشقر یکی، حرارت زیاد خلط صفراست که باعث رنگین شدن آن می شود و دیگری تولید بیش از حد اعتدال صفراست که باز هم سبب بالا رفتن حرارت در بدن ایجاد می شود. وجه افتراق بین رنگ اشقری که از زیادی تولید صفرا به وجود می آید و رنگ اشقری که به خاطر زیادی زیادی حرارت ایجاد شده باشد تنها وجود اشتعال کمتر در افزایش صفرا و اشتعال بیشتر در حرارت غالب بر صفراست.