⭕️درسآموزی از گردنههای تاریخی
🔹یکی از ضرورتهای آشنایی همه، به ویژه نسلهای جدید با تاریخ انقلاب اسلامی و شناخت نسبت به گردنههای گوناگونی که ملت بزرگ ایران با آن مواجه بوده است، بررسی تاریخی حوادث، وقایع و بهویژه توطئههایی است که دشمنان طراحی و اجرا کردند. یکی از این گردنههای سخت، فتنه سال 1388 است.
🔸در فتنه 1388، شاهد طراحی 20 سالهای هستیم که از سال 1368 و با عنوان توسعه سیاسی یا روند لیبرالیزاسیون جامعه ایرانی دنبال شد؛ طرحی که جریان استحاله آن را طراحی و دو فتنه سال 1378 و در ادامه آن سال 1388 را با دخالت دستهای خارجی تولید کرد.
🔹بهویژه در سال 1388 و در خلال دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با استفاده از ظرفیت انتخابات، چهار انقلاب رنگی در دنیا به صورت موفق رخ داده بود و بنابراین اطمینانی برای طراحان ایجاد کرده بود که میتوان با همکاری و طراحی بنیاد سورس آمریکا، روند انقلاب اسلامی را به انقلاب لیبرالی تغییر داد!
🔸شواهد بسیاری وجود دارد که آمریکاییها با طراحی فتنه 88 به دنبال تغییر معادلات در ایران اسلامی در راستای منافع جبهه استکبار بودند.
🔹بنابراین، چند ماه قبل از انتخابات نشانههای انقلاب رنگی هویدا میشود؛ یعنی همان شگردهایی که در انقلاب رنگی بهکار گرفته شده بود، از جمله ایجاد تردید نسبت به سلامت انتخابات قبل از آغاز فرآیند نامنویسی نامزدها و انتخاب رنگ و تجمعات سازماندهی شده گروهی و... .
🔸روز 22 خرداد سال 1388 و تنها یک روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، یکی از نامزدها که پس از انتخابات مجری ادامه روند طرح میشود، در مصاحبه با نشریه «تایمز» آمریکا ادعا میکند تحولات و تجمعات پیش از برگزاری انتخابات به زودی ماهیت قدرت در ایران را تغییر خواهد داد و بعد از انتخابات چند ماه کشور درگیر فرآیند اغتشاشات میشود!
🔹اما سؤال این است که چرا فتنه انقلاب رنگی در ایران با این طراحی پیچیده شکست خورد؟
🔸در پاسخ باید سه عامل را برشمرد :
1️⃣نقش بی بدیل رهبری دینی که در محاسبات دشمن این سطح از قدرت نفوذ در ملت ایران برای آن تصور نشده بود.
2️⃣ ارتباط عمیق فرهنگ ایرانی با اسلام و به ویژه نهضت عاشورا
3️⃣ حضور به موقع مردم در 8 و 9 دی ماه به صورت خودجوش در کل کشور وساقط کردن انقلاب مصنوعی و رنگی دشمن.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️نُه دی؛ نقطه عطف بصیرت ملی و الگوی مقابله با فتنههای نوین
🔹حماسه نُه دی ۱۳۸۸، فراتر از یک رخداد تاریخی، تجلی هوشمندی جمعی ملت ایران در شناخت و مقابله با جریانهای انحرافی است. این رویداد که به "یومالله" تعبیر شد، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب میشود که میتواند به عنوان الگویی برای مواجهه با چالشهای آینده مورد بازخوانی قرار گیرد.
🔸تحلیل ابعاد این رویداد نشان میدهد که نُه دی، محصول همگرایی سه عنصر کلیدی بود:
1️⃣بصیرت سیاسی: جامعه ایران با درک صحیح از ماهیت فتنه و تشخیص مرز میان اعتراض مدنی و آشوب ساختارشکنانه، نشان داد که از بلوغ سیاسی بالایی برخوردار است.
2️⃣ هویت دینی: هتک حرمت عاشورای حسینی، نقطه عطفی در بیداری افکار عمومی بود که نشان داد جریان فتنه، نه تنها با ساختار سیاسی، بلکه با هویت دینی جامعه نیز در تعارض است.
3️⃣ انسجام اجتماعی: حضور خودجوش و گسترده اقشار مختلف مردم، بدون وابستگی جناحی، نشاندهنده ظرفیت بالای جامعه ایران در ایجاد وحدت حول ارزشهای بنیادین است.
🔹مطالعه دقیق این رویداد نشان میدهد که قدرت نرم جمهوری اسلامی در بسیج اجتماعی و مدیریت بحرانهای داخلی، متکی بر سرمایه اجتماعی عظیمی است که ریشه در باورهای دینی و هویت ملی دارد. این ظرفیت، مهمترین عامل بازدارنده در برابر طرحهای براندازانه محسوب میشود.
🔸نکته قابل تأمل آنکه، الگوی نُه دی در شرایط کنونی نیز میتواند راهگشا باشد. در عصری که جنگهای ترکیبی و فتنههای نوین، پیچیدهتر از گذشته شدهاند، تقویت بصیرت عمومی و حفظ انسجام ملی، مهمترین راهبرد مقابله با تهدیدات نرم است.
🔹بیتردید، رمز ماندگاری این حماسه، در تبدیل آن به یک گفتمان پویا و زنده است که میتواند نسل جدید را با ظرفیتهای درونی انقلاب اسلامی آشنا سازد و راه را برای خنثیسازی فتنههای آینده هموار کند.
🖊#سعید_سپاهی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
31.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوریه پسا اسد از نگاه دوربین رسانههای عربی و غربی vs واقعیت
🆔 https://eitaa.com/tabiny
26.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مردم؛ میدان دار انقلاب
🔹 تاریخ پرماجرای مسیر انقلاب اسلامی از ابتدای نهضت تا همین امروز، پر از ردپای زنان و مردان پیر و جوانی است که در برهههای گوناگون، نقش برجستهای برای سربلندی وطن ایفاء کردهاند؛ مردمی که یک روز با از جان گذشتگی و خون سرخ خود،باعث پیروزی انقلاب را شدند و روز دیگر با جوهر آبی نقش بسته بر روی انگشت، حکم به بقا و بالندگی آن دادهاند. صفحات تاریخ ایران از اوایل دهه چهل تا فتنه 88 و برچیده شدن بساط آشوب در سال ۱۴۰۱، همگی گواه ایستادگی، حضور و اثرگذاری مردم است.
🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی
https://aparat.com/v/cng9le4
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#پژواک_شماره_62
🔘 بصیرت؛ پادزهر فتنه ها و ریزش ها
👤 کارشناس: محمود قاسمی
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقایونی که میگید تا با دنیا تعامل نکنیم مشکل حل نمیشه بیاید جواب بدید! چرا مصری که فرماندهی نظامیش دست آمریکاست و اصلا السیسی با کودتای آمریکا روی کار اومده،و اولین کشوریه که رژیم صهیونیستی رو به رسمیت شناخته، انقدر وضعش خرابه؟! اسکندریه آب نداره، تو قاهره شبی چند میلیون نفر تو گورستان میخوابن! انقدر خیانت و دروغ بسه
🆔 https://eitaa.com/tabiny
رصد نامه شماره 93.pdf
1.89M
📡 رصدنامه فضای مجازی تبیین
در رصد نامه شماره93می خوانید:
1️⃣سرخط خبری رسانه های داخلی
2️⃣سرخط خبری رسانه های معاندفارسی زبان
3️⃣ هشتگ و ابر کلمات برتر
4️⃣داده نما
🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه160 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️اوضاع تحت کنترل نیست!
🔹بیشک، یکی از مهمترین پرسشها و ابهامات امروز در تحولات منطقه آینده سوریه و چگونگی معادلات در این منطقه است. واقعیت این است که برای فهم آنچه در سوریه میگذرد و باز کردن مشت و نقشه بازیگران گوناگون در سوریه، باید به حوادث روزهای گذشته بازگردیم و ببینیم چه کسانی در پس حرکت تحریرالشام از ادلب به دمشق قرار دارند و چه توافقاتی شکل گرفته است! برای فهم این موضوع فراتر از اخبار و آنچه از بازیهای سرویسهای امنیتی به بیرون درز میکند، توجه به نشانههاست که ماجرا را روشن میکند؛ نشانههایی مانند چراغ سبز و حمایت آمریکا، پول قطر، تجهیزات ارتش ترکیه، پهپادهای اوکراین و... به این معناست که جولانی پیش از آغاز حمله و رسیدن به دمشق، بازیگری این کشورها را در سوریه پذیرفته و از جایگاه خود در سوریه پسا اسد به خوبی آگاه است.
🔸بسیاری از کشورها همواره به علت موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیکی سوریه علاقه داشتند که در آن نقش ایفا کنند، اما اکنون جولانی با پذیرش ایجاد یک نیروی نیابتی برای اهداف غرب به رؤیاهای خود رسیده و به معاملهای دست زده است تا رؤیای خود و محور صهیونی و برخی دیگر از زیادهخواهان در منطقه را برآورده کند! خیلی از کارشناسان معتقدند، سوریه بین برخی بازیگران در منطقه معامله شده است. اسامی کشورهایی از جمله روسیه، ترکیه و قطر، تا آمریکا، عربستان و امارات نیز در این معامله به میان آمده است. فارغ از اینکه طرفهای خارجی این معامله چه کسانی بودند، هر یک با چه اهدافی وارد این معامله شدند و در نهایت کدام هدف مشترکی طرفین را به رفتن اسد راضی کرد، سؤال اینجاست که تحریرالشام و الجولانی میتوانند با همه این بازیگران تا انتها بمانند و این کشورها را که دچار تضاد منافع و حتی در بسیاری موارد دشمن هستند، راضی نگه دارند؟ نشانههایی میگویند هرگز این بار کج به مقصد نخواهد رسید و بسیار زودتر از آنچه حدس زده میشود، تعارض منافع موجب میشود اوضاع از کنترل جولانی خارج شود!
🔹پیشبینیای که علامتهای آن از همان آغاز حرکت جولانی از ادلب هویدا شد، همان روزی که تحریرالشام دمشق را اشغال کرد، رژیم صهیونیستی هم حرکت خود را برای اشغال اراضی جنوبی سوریه آغاز کرد. آمریکا هفتاد نقطه و رژیم صهیونیستی صدها نقطه از این کشور را بمباران کرد. ترکیه هم گویا در تکاپوی توسعه اشغالگری خود در شمال سوریه افتاده و درحال ارسال تجهیزات بیشتر و تصرف مناطق بیشتر است. اینها در کنار سکوت سنگین سرکردههای جدید سوریه و خصوصاً جولانی و پاسخهای حداقلی به اشغالگران این گمانهزنی را قوت میبخشد! گام اول خارج شدن اوضاع از تحت کنترل و معامله با خاک سوریه است، چنانکه عملاً اکنون بخشهایی از این سرزمین را به بازیگران خارجی بخشیده است.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️پیام شلیک راکت حماس پس از ۱۵ ماه نبرد
🔹جنبش مقاومت حماس پس از حدود ۱۵ ماه نبرد بی امان در غزه، امروز بازهم به سمت قدس اشغالی (پایتخت ادعایی اسرائیل) راکت شلیک کرد.
🔸این شلیک فارغ از میزان اثرگذاری در حوزه نظامی، اثر سیاسی و روانی دارد که بدان پرداخته می شود.
1️⃣ حماس با شلیک این راکت ها به مردم فلسطین اعلام می کند که همچنان زنده است و ادعای اسرائیل در مورد نابودی آن محقق نخواهد شد و آنان باید اُمید و انگیزه خود را حفظ کنند.
2️⃣ پیام دیگر این شلیک خطاب به صهیونیست ها بود که دولتشان موفق به اعمال راهبرد اعلامی خود در غزه نشده و نه اُسرا را آزاد کرده و نه حماس را نابود کرده و تنها ویرانی غزه در رقم زده است.
3️⃣ میزان تلفات این روزهای اسرائیل در غزه همچنان بالاست که نشان می دهد ارتش صهیونیست به دلایل متعدد در این باریکه به اهدافش نرسیده و شاید هیچگاه نرسد.
4️⃣ اگر میزان تخریب منازل و زیرساخت ها نشان از پیروزی اسرائیل باشد، باید گفت آمریکا هم ۲۰ سال در ویتنام جنگید و این کشور را ویران ساخت اما در نهایت مجبور شد از آن عقب نشینی کند و همگان اذعان دارند که ایالات متحده در آن جنگ شکست خورد ؛ به نظر می رسد با شرایط وصف شده و ناتوانی ارتش صهیونیست در حل بحران حماس، نوار غزه نیز به ویتنامی برای اسرائیل بدل شود.
5️⃣ از لحاظ فنی شلیک راکت سنگین در یک منطقه کوچک زیر نظارت هوایی اسرائیل، کار بسیار سختی است و در واقع یک آبروریزی برای ارتش این رژیم به شمار میرود که بعد از نزدیک به ۵۰۰ روز نبرد، حتی نمی تواند از شلیک پرتابه به سرزمین های اشغالی جلوگیری کند.
🔹 در نهایت باید گفت جنگ در غزه به یک بن بست بست راهبردی برای نتانیاهو تبدیل شده است که نه می تواند در آن ادعای پیروزی کرده و نه از آن عقب نشینی نماید.
🔸هردوطرف هم اراده جنگیدن دارند و قصد عقب نشینی ندارند؛ البته این نکته نیز باید ذکر شود که قاطبه جامعه اسرائیل دیگر موافق ادامه نبرد در غزه نیستند اما جناح تندرو و نتانیاهو همچنان بر استمرار این مسیر اصرار می ورزند.
🔹از سوی دیگر حماس نیز گزینه ای جز مقاومت ندارد و مردم غزه نیز کنار این جنبش برای آزادی سرزمین خود ایستاده اند.
🖊#علیرضا_تقوی_نیا
🆔 https://eitaa.com/tabiny