#علما_خوی
مستند _آیت الله "خویی" با کلیک بر روی لینک زیر👇👇
https://www.aparat.com/v/vZcjY
__________________________
🌐صفحه رسمی اداره تبلیغات اسلامی خوی
به جمع ما بپیوندید👇👇👇
🌎@tablighateslamikhoy
#علما_خوی
💥(معرفی علمای شهرستان خوی)
سید #ابوالقاسم_خویى (1317- 1413ق)، فقیه، اصولی، عالم بزرگ رجالی، مفسر قرآن، متکلم، از مراجع تقلید شیعه،
🔻ولادت
در شب پانزدهم ماه رجب سال 1317ق، در خانواده علم و دانش و تقوا در شهرستان خوى دیده به جهان گشود.
آیتالله سید ابوالقاسم خویى در دامان پاک پدر و مادرش دوران کودکى را پشت سر نهاده و پس از آموختن قرآن و خواندن و نوشتن، در 13 سالگى (سال 1330ق) همراه برادر بزرگ خویش مرحوم سید عبدالله خویى و دیگر افراد خانواده رهسپار نجف شد.
ایشان از دوران کودکى و نوجوانى به هوش و ذکاوت و حافظه و استعداد در میان همسالان خود معروف بود و در اندک زمانى گوى سبقت را از همگان ربود.
🔻تدریس
آیتالله خویى در خلال تحصیل، به تدریس نیز مىپرداخت و هر کتابى را که مىآموخت، کتاب پیش از آن را تدریس مىکرد.ایشان سالها به تدریس خارج فقه و اصول و تفسیر قرآن کریم اشتغال داشت.وی در هر روز چهار نوبت به تدریس پرداخته و اکثر اوقات خویش را به تتبع، تحقیق، تألیف، تدریس و تعلیم شاگردان سپرى ساخته و حتى از استراحت خود براى ازدیاد ساعات مطالعه مىکاستند.
او پس از درس، مدتى طولانى نزدیک به یک ساعت براى پاسخ به پرسشهاى علمى شاگردان خویش در محفل درس مىنشست و در مجالس خصوصى نیز صحبت علمى به میان مىآورد و حتى در کوچه و خیابان هم به سؤالات شاگردان و افراد دیگر پاسخ مىداد
🔻خدمات اجتماعى
آن مرجع بزرگ در طول مرجعیت خود با امکاناتى که در اختیار داشت، تأسیسات عظیم و بناهاى بزرگ و کتابخانهها و مدارس و حوزههایى را بنا نهاد که به برخى از آنها اشاره مىشود:
آیتالله العظمى خویى، قم؛ مدرسه و کتابخانهاى در مشهد مقدس به نام ایشان؛ دارالعلم و مجتمع امام زمان، اصفهان، بمبئى، بیروت، نجف اشرف؛ مدارس دینى در بانکوک (تایلند) و داکا (بنگلادش)؛ در کشورهاى پاکستان و مالزى؛ انگلستان (لندن)؛، اندونزى (جاکارتا)؛ مرکز اسلامى در فرانسه؛ مسجد و مرکز اسلامى در شهرهاى دیترویت، لوس آنجلس و نیویورک آمریکا و...
🔻آثار
التنقیح، در فقه، 8 جلد؛
مستند العروة الوثقى، در 5 جلد؛
فقه الشیعة، در 5 جلد؛
منهاج الصالحین، 2 جلد، شامل یک دوره اجمالى فقه؛
مصباح الفقاهة، در 3 جلد؛
مصباح الأصول، در 2 جلد؛
البیان فی تفسیر القران، که در آن مقدمات علوم قرآنى مورد بررسى قرار گرفته است؛
معجم رجال الحدیث، در 23 جلد؛
تقریرات درسهاى علامه نائینى که در دو جلد با نام «أجود التقریرات» منتشر شده است؛ و...
🔸فیلم کامل مستند حضرت آیت الله العظمی خویی با کلیک کردن در لینک زیر👇👇
https://www.aparat.com/v/vZcjY
📸| #گزارش_تصویری
▪️مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی خویی در خوی برگزارشد.
▫️مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی ابوالقاسم خویی با شرکت اقشار مختلف مردم و با حضور شخصیت های مذهبی - طلاب و روحانیون - مسئولان محلی - اساتید حوزه و دانشگاه نیز حضور داشتند.با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان برگزار شد.
▫️ آیت الله خویی در سال 1259 هجری قمری در شهرستان خوی متولد و در سن13 سالگی برای تحصیل علوم دینی به نجف اشرف عزیمت و پس از پایان تحصیلات60 سال در این حوزه تدریس و هزاران شاگرد و صدها مجتهد را تربیت و تحویل جامعه اسلامی داده است از این مجتهد عالیقدر 88 جلد کتاب در موضوعات مختلف از جمله فقه - اصول و تفسیر به یادگار مانده است.
#تبلیغات_اسلامی_خوی
#آیت_الله_خویی
________________________
به جمع ما بپیوندید👇👇👇
🌎@tablighateslamikhoy