هدایت شده از تبیان
📸 #ورق_بزنید | چند پیشنهاد برای سحرخیزی در پاییز
🔸تابستون فصل شبنشینیهای طولانی مدته، برای همین پاییز یکی از چالشهای خانوادگی صبح زود بلند شدن بچه محصلهاست؛ برای همین اینجا براتون از راهکارهای سحرخیزی حرف زدیم.
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعرخوانی مهدی رسولی درمورد اغتشاشات اخیر
صد رشتهی کوه مقاوم دارد این خاک
دشمن بداند حاج قاسم دارد این خاک
دشمن به هر #فتنه است دنبال بهانه
این بار هم در خواب بیند پنبهدانه
پرچم به آتش میکشید؟ ای مرگتان باد
آتش نصیب کل ساز و برگتان باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تفسیر شعار لختیها "زن، زندگی، آزادی" و "مرد، میهن، آبادی"
▪️حسن کچویان استاد دانشگاه تهران: زن، زندگی، آزادی = زن، فحشا، هرزگی
▪️مرد، میهن، آبادی = مرد، بیناموسی، شهوت رانی!
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#توییت آقای تحلیلگر
کسی جرات تقابل با #ایران را ندارد، آنها می گویند: قبل از ورود به تقابل مستقیم، باید باورهای مردم ایران سقوط کرده باشد. وقتی قرارگاه های سایبری خواب هستند، خودمان باید باز باورهای شهروندان مجازی محافظت کنیم.
✅ لینک صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آیا این خانم هم مامور آیت الله خامنه ای است؟
یک تشکر ویژه باید بکنم از تک تک کارمندان و کارشناسان وطن فروشی، از سعودی اینترنشنال تا بیبیسی که با بازیِ افتضاح خود کمک کردند همه چیز عیان شود.
برخی برای فریب دادن ایرانیان میگفتند: تجزیه طلبان را بی خیال، بیایید برای #حجاب اعتراض کنیم.
اینجا این خانم می گوید: حجاب کجای کار است؟ آقای خامنه ای درست می گفت و هدف ما #اصل_نظام بود.
به این احمق و دوستان دیگرش باید یک حقیقت را بگوییم.
اگر شماهایی که پرچم تجزیه طلبان در بین تجمعاتتان بالا رفته اصل نظام را نشانه رفته اید، پس باید تمام قد از این نظام برابر حماقت شما دفاع کرد؛
چون این نظام خوب یا بد، اگر شما پَلَشتها جایگزینش شود، تجزیه طلبی که از #وطن بیرونش کردیم به همراهتان از در تو خواهد آمد...
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
"...کشون یا شیعه کشون!"
(به بهانه نزدیکی به ۹ ربیع الاول)
🔹و قِیلَ لِلصَّادِقِ- عَلَیْهِ السَّلَامُ: «یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ، إِنَّا نَرَى فِی الْمَسْجِدِ رَجُلًا یُعْلِنُ بِسَبِّ أَعْدَائِکُمْ وَ یُسَمِّیهِمْ. فَقَالَ: «مَا لَهُ- لَعَنَهُ اللَّهُ- یَعْرِضُ بِنَا»
بخدمت حضرت صادق (علیه السّلام) عرض شد که: یا ابن رسول اللَّه ما مىبینیم در مسجد مردى را که فاش دشنام به دشمنان شما میدهد و نامشان میبرد، آن حضرت فرمود: چه مرض دارد خدا لعنتش کند ما را در معرض اذیت میاندازد. [منبع: اعتقادات الإمامیه (للصدوق)، ص: ۱۰۷]
🔸داستانک:
حضرت آیت الله العظمی مظاهری می فرمودند: روزی در هنگام درس استاد ما آیت الله مرعشی نجفی خاطره ای بیان کردند که:
🔻پدر من از علمای نجف بوده یک شاگرد سنی داشت، این فرد میخواست برود کردستان و کرمانشاه، با پدر من خداحافظی کرد و رفت، پدر من آمد ایران و رفت مشهد، در زمان برگشت قافله ما غروب به کرمانشاه رسید، من خیلی وحشت کردم که حالا چه میشود، آن وقت وضع کرمانشاه و وضع کردستان به خاطر شیعه و سنیگری خیلی بد بود، ناگهان آن شاگرد من پیدا شد، خیلی با من گرم گرفت و بالاخره با زور و رودربایستی من را خانه برد خیلی هم خدمت کرد به من، بعد آخر شب به من گفت: آقا ما یک جلسهای داریم شما بیاید برویم توی این جلسه، گفتم میآیم،
خلاصه مرا بردند توی آن جلسه، وقتی نشستم توی جلسه، دیدم این سبیل گُندهها، سبیل کشیدهها میآیند، تعجب کردم، چه خبر است، یک وقت مَنقَلی پر از آتش که آتش زغالی که اَلُو داشت، اینرا هم آوردند، یک مجمع را هم آوردند گذاشتند روی این آتشها، روی این منقل.
من تعجب کردم، ترس هم منرا گرفته بود که اینها چه کار میخواهند بکنند، یکوقت دیدم یک جوانی زیر غُل و زنجیر، قیافهای شبیه مردم همدان داشت، آوردند.😔
🔷یک سفره چرمی هم پَهْن کردند، او را نشاندند روی سفره چرمی و کسی با یک ضربت گردنش را زد، آن مجمع که داغ بود گذاشتند روی گردن اینکه خون بیرون نیاید، غُل و زنجیرها را هم باز کردند این هی دست و پا میزد اینها هم قاه قاه میخندیدند. من غش کردم.
بالاخره قضیه تمام شد و من در حال غش بودم، کمکم مَرا به هوش آوردند اما آن موقعی که نزدیک بود به هوش بیایم میدیدم با هم زمزمه دارند، این شیعه است اینرا هم بیاورید دومیاش باشد، آن طلبه میگفت: نه بابا من درس پیش ایشان خواندم، این از آن سنیهای داغ است معلم من بوده،
🔶 بالاخره من را نجات داد، آمدیم خانه، وقتی من حال آمدم، این طلبه به من گفت: آقا من سنی هستم، اما مُرید شما هستم، میدانید شما را خیلی دوست دارم، نمیخواستم ناراحتتان کنم، اما بُردم آنجا یک پیام بدهید به علمای نجف و پیام این، که شما عُمَرکُشون کنید ما هم اینجور میکنیم،
🔷ما رسممان است یک شیعه را یک جایی پیدا میکنیم زندانیاش میکنیم غُل و زنجیر میکنیم تا شب چهارشنبه، شب چهارشنبه همه ما جمع میشویم برای رضایت خدا، قربه الی الله اینرا میآوریم و این بلا را به سرش میآوریم که تو دیدی. [ منبع: درس اخلاق آیت الله مظاهری در تاریخ ۲۳ فروردین ۸۵٫ شماره درس ۳۰۰]
#نهم_ربیع_الاول
👇کانال جامع #فیش منبر و مرثیه👇
http://eitaa.com/joinchat/2398879744Cdd88d0e5af
1سخنرانی دعای توسل.mp3
10.05M
🔴 سخنرانی با موضوع فتنه های آخرالزمان
عزاداری شب شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سه شنبه ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۱
حجت الاسلام و المسلمین عالی
انتقاد شدید حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عالی از ترس مجلس انقلابی و عدم تصویب قانون ساماندهی فضای مجازی
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
📸 #اینفوتبیان | سیره عملی امام حسن عسکری علیهالسلام
🔸امام یازدهم شیعیان مثل سایر ائمه علیهمالسلام ویژگیهای اخلاقی منحصر بهفردی داشتن، در روایات اومده این امام به قدری خوش برخورد بودن که حتی زندانبانهای بیرحم خودشون رو تحت تاثیر قرار دادن و باعث شدن تا اونها بهشون ایمان بیارن.
@TebyanOnline
هدایت شده از تبیان
#همسرانه | از کلیدهای ارتباطی استفاده کنید، نه از قفلها
قفلها:
🔒تو نسبت به من بیتوجه شدی!
🔒تو دیگه منو دوست نداری!
🔒تو بلد نیستی با یک خانم چه طور رفتار کنی!
کلیدها:
🔑من به توجه تو نیاز داشتم و احساس کردم به من توجه نداری!
🔑من به محبت بیشتر تو نیاز دارم!
🔑من به این که به من بگی دوستم داری نیاز دارم!
🔑دلم میخواد با من این طوری صحبت کنی!
🔑من دوست دارم با من این طوری رفتار کنی!
قفلها و کلیدها هر دو یک مطلب رو میگن اما به شیوهای متفاوت🌱
🔸وقتی که شما درباره موضوعی از طرفتون انتقاد میکنید، وقتی قضاوت یا ادراکتون نسبت به اونو بیان میکنید، وقتی شما چیزی رو به همسرتون گوشزد میکنید؛ شما در حال استفاده از قفلها هستید که سرانجام به مشاجره ختم میشه.
🔸اما کلید ها فضای گفتوگو رو، هرچند غمگین یا منفی باشه، به سوی باز شدن و یافتن راه حل پیش میبره.
🔸وقتی شما از احساستون صحبت و انتظاراتتون رو بیان میکنید که به چه چیزهایی نیاز دارید، هم به خاطر بیان احساستون سبک و راحت میشید و هم به طرف مقابلتون نشون میدید که چه کار باید بکنه.
✍️آزاده شکوری | مشاور
@TebyanOnline
🚨 فتنه علیه شیعه
در جنگ ترکیبی تمام عیاری که علیه ملت ایران در جریان است، پررنگ شدن فتنه علیه شیعه نیز به وضوح قابل مشاهده و رهگیریست.
این فتنه دو محور دارد: یکی جنگ شیعه-سنی و دیگری جدال جریان فاسد یا واداده حوزه با نظام و رهبری به محوریت مشهد و قم، موسوم به «فتنه قم».
روش شناخته شده در اختلاف انداختن میان «عوام» شیعه و سنی، همان رویکرد تکفیر طرفینی و اهانت به مقدسات یکدیگر است که نیاز به توضیح چندانی ندارد و فقط به همین اشاره بسنده میکنم که وقتی مولوی عبدالحمید به عنوان فردی مرتبط با دستگاه سعودی هزینهی بیآبروییِ محکوم نکردن خشونت آشکاری چون قتل در حرم رضوی را خریده، این سکوت تفسیری ندارد جز آنکه قرار است نقشی را در آینده نزدیک ایفا کند که با محکومیت و اعلام برائت از شیعه کشی اخیر، در تضاد است.
اما در کنار طرح تفرقه افکنانه مذکور، محور جدید و تمرکز شدهای نیز عملیاتی شده و آن هدف گرفتن احساسات و محاسبات «خواص» شیعه یا همان طلاب و مدرسین حوزه علمیه، با القاء انگاره «عقبنشینی حکومت شیعه از مبانی خود» است که در اینجا رویکرد وحدت گرایانه امام و رهبری مسبب «عقب نشینی» معرفی میشود.
این طمع به خالی کردن پشت نظام از پشیبانی حوزه به همین رویکرد ختم نمیگردد؛ ساحت دیگری نیز بستر عملیات دشمن است: هنجارشکنیهای علنیِ فرهنگی-مذهبیِ عوامل سازمانی و نیز حمله فیزیکی به معممین که تماما با هدف القاء دین گریزی و روحانیت ستیزی «مردم» و در نتیجه بالابردن هزینه همراهی حوزه با رهبر انقلاب است و اینکه طلاب و علما را یا از سر عافیت طلبی و یا اخلال در ادراک، وادار به اعلام برائت یا فاصلهگذاری از نظام و رهبری نمایند.
اقدامی که مثل همیشه پیش از ایران، در محیط عراق به شکلی دیگر آزمایش و اجرا شد که یک سوی آن تلاش در تشویق آیتالله سیستانی به دور نگهداشتن وی از تحولات حساس و حیاتی عراق با تمجید از ایشان به عنوان مرجع «ساکت» و «سیاست گریز» است که نقطه عطف آن سفر و دیدار پرسروصدای پاپ با مرجعیت عراق بود؛ و سوی دیگر آن نیز هزینه سازی برای مقتدی صدر با هدف محقق شدهی جدا کردن او از جرگه مقاومت و دور نمودن وی از ایران بود که نقطه عطف آن را میتوان در انفجار مهیب در شهرک صدر بغداد، کانون هواداران بیت صدر دانست.
جالب آنکه روزنامه اسرائیلی هاآرتص مقتدی صدر را تنها فردی معرفی نموده که به دلیل سابقه و پشتوانه خود میتواند ایران و مقاومت را در عراق زمینگیر کند؛ اشاره به همان فرمول شناخته شده تز و آنتیتز که دشمن همواره پیگیر پیاده نمودن آن در ایران است: روحانیت علیه انقلاب.
رصد رد توطئه در عراق، کمک بزرگی به شناخت برنامهای که دشمن برای ایران دارد میکند؛ هم به استناد مورد مذکور و هم آنچه در سال ۹۸ شاهد بودیم: فتنه یکسانِ آشوب و بیدولتی در عراق که به سرعت در ایران نیز کلید خورد و البته مثل همیشه با درایت و هدایت حکیم انقلاب ناکام ماند.
مستند به نکات ارائه شده، توالی وقایع در مشهد را نمیتوان اتفاقی تلقی کرد و چهبسا شاهد حوادث مشابهی در قم نیز باشیم؛ حوادثی که احساسات و محاسبات خواص حوزه را هدف گرفته است.
اسرائیل خود را در این دور تند تحولات منطقه و جهان بیپناه و در لبه پرتگاه یافته و هر روز حلقه ضربه پذیریاش از درون تنگتر میشود و به همین دلیل درکنار همه توطئههای همیشگی علیه ایران و انقلاب اسلامی، برنامه ویژهای برای بدل زدن و وارد کردن ضربه از داخلیترین حلقه نظام یعنی حوزه دارد که همین مسئله هوشیاری بیش از پیش مراجع و طلاب را میطلبد.
۱۴۰۱/۱/۱۸
@GhadiriNetwork
✉️ پیام مخاطب
سلام وقتتون بخیر
بنده معلمم و شاغل در اداره آموزش و پرورش.
همه مسائلی که [در گروه اتاق توییت] فرستاده بودن حقیقت داره، متاسفانه در آموزش و پرورش از همه جا معلم جذب میکنند و این جذب گروهی و بدون گزینشهای سخت و با تحقیقات ساده و الکی الان داره نتیجه خودش رو نشون میده.
در آموزش و پرورش یک راه برای تربیت معلم وجود دارد بنام دانشگاه فرهنگیان. ولی راه های فرعی هم برای استخدام وجود دارد: ماده ۲۸، خرید خدمات، حقالتدریسها، نهضت و طرحهای مختلف.
آموزش و پرورش بیشتر بنگاه اشتغالزایی است تا تربیت نسل.
مسئله دوم شکاف بین نسلی است بین معلمین و نسل جدید. معلمان فعلی اصلا حرف دهه هشتادی و نودی رو متوجه نمیشوند. دنیاشون متفاوته.
مسئله سوم سیاسی کاری شدید در آموزش و پرورش هست. الان در استان ما چندین اداره مناطق بزرگ با سرپرست اداره میشوند. یعنی هنوز ادارات مدیر ندارن، اداراتی هم که مدیر جدید براشون انتخاب شده، در حد کارشناس هستند تا رئیس اداره. چرا اینطور شده؟
[علت] دخالت شدید نهادها و افراد مختلف در انتصاب افراده. از استاندار و فرماندار تا امام جمعه و فرمانده سپاه و بهخصوص نمایندگان مجلس فعلی و حتی اونایی که سابقا در راس ادارات بودند. همه و همه در فکر وارد کردن افراد خودشون در پستهای مدیریت و معاونتهای ادارات آموزش و پرورش است.
از مدیر یا معاونی که با رانت و بدون کاربلدی بر سر کار اومده انتظار چی داریم؟
انتظار کار و تحول از این افراد انتظار غلطی است.
مسئله چهارم شکاف عمیق بین نسلهاست.
یک عده از کادر مدارس اصلا در فاز تربیت و... نیستند بلکه خودشون ضدتربیت هستند.
یک عده معلم و معاون و مدیر مدرسه دیگه که دغدغه فرهنگ و تربیت و ... دارند، نود درصدشون اصلا کار با کامپیوتر [رو بلد نیستند] ولی دانش آموز ما شب و روزش در شبکههای اجتماعی و تحولاتی است که در انها میگذرد.
خب این دو قشر اصلا حرف همدیگه رو متوجه نمیشوند که بخواهند روی هم تاثیر بگذارند.
مسئله پنجم حوزه پرورشی به عنوان خط مقدم مقابله با جنگ نرم و... اصلا در اندیشه کارهای تربیتی نیست.
حوزه پرورشی تبدیل به ستاد تشریفات مراسمات مختلف شده و معاونین و مربیان پرورشی از افرادی جذب شدهاند که فقط بهخاطر حقوق بیشتر معاونت پرورشی یا اعمال مدرک جدید و... به این سمت اومدن و مربیانی که در رشتههای درسی نتونستند استخدام بشوند در پرورشی بدلیل نیاز شدید جذب شدهاند.
امسال از ده نفر از جذب نیروهای جدید در منطقه شیعه نشین ما چهار نفر از اهل تسنن بودند!
خب این میخواد فردا چی به دانش آموز یاد بده؟ این مبانی اعتقادیش زمین تا اسمون فرق داره بعد قراره از نماز و ولایت و... در مدرسه به دانش آموز بگه؟
آموزش و پرورش هزار تا کلاف سر درگم داره که برای ساختنش باید بکوبن از نو بسازن.
عرفان حلقه، ابتذالات اخلاقی، بهاییت، سنیگری، بیاعتقادی در مدارس و بین دانشآموزان داره موج میزنه.
انقدر مسائل و مشکلات متعدد هست که اگر بگم تعجب میکنید ولی خب کارهای فرهنگی آموزش و پرورش فقط شعاری و من باب رد گزارش و ساختن رزومه است.
@GhadiriNetwork
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅داستان کشف حجاب دسته جمعی دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه در حضور روحانی مبلغ
اگر صحنه را رها کنیم شرایط همین می شوید که داریم می بینم! اتفاقاً باید بمانیم و درست عمل کنیم.
حجت الاسلام دسمی
@A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واژه تنبیه در ادبیات رهبر انقلاب به چه معناست؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
⭕️ عبدا...گنجی طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:
ماه رمضان۱۳۸۸- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند جوان ورزشکار اعدام شد و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده . اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بهعنوان پله اول پنهان ماند.
خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان – بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند.
چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
@A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دیکتاتوری سکس چه بر سر زنان آورده؟!
🎥 روایت #بنی_صدر از حقوق زن در غرب:
🔹 درباره #حقوق_زن در غرب آنچه که در نظر وجود دارد با آنچه که در واقعیت هست تفاوت زیادی دارد.
🔸 چرا در آلمان به زنان بالای 50 سال وام نمیدهند؟!
🔹 احترامی که زن در ایران دارد در غرب وجود ندارد؛ اگر زنان ایرانی بخواهند از زنان غربی تقلید کنند، بازندهاند!
🔸 زنان ایرانی باید کرامت و منزلت خودشان را بعنوان #ناموس حفظ کنند.
🔹 زن امروز ایرانی اگر بخواهد تحول پیدا کند بهتر است از غرب پیروی نکند.
@A_basire
📸 #اینفوتبیان | کجاها نباید خجالت کشید؟
🔸خیلی از کارها هست که طبق روایتهای دینی نباید به خاطرش خجالت زده باشیم مثل بخشش مال اندک یا پرسیدن چیزی که جوابش رو نمیدونیم
@TebyanOnline
✍️ #احکام | نظر مراجع تقلید درباره توهین به اهل تسنن
🔸یکی از اتفاقاتی که شب نهم ربیع توسط برخی افراد ناآگاه رخ میده انجام مراسم و رفتارهاییه که ممکنه باعث رنجش مسلمانان اهل تسنن بشه، اتفاقی که اکثر مراجع شیعه اون رو جایز نمیدونن
@TebyanOnline