♦️یورگن هابرماس فیلسوف برجسته آلمانی
➖در مورد کرونا فقط یک چیز می توان گفت؛ هیچگاه تا به امروز چنین آگاهی نسبت به جهل مان نداشتهایم | پیامدهای اجتماعی بحران کرونا قابل پیش بینی نیست.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
🔴وان چه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد
ویدیویی منتسب به درگیری مردم در ترکیه بر سر نان و مواد غذایی و اعتراض به اعمال قوانین منع آمد و شد (قرنطینه) انتشار یافته که مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است.
پی نوشت: علیرغم اینکه کشورمان وضعیتی به مراتب سخت تر و پیچیده تری نسبت به ترکیه در مواجهه با این چالش بیولوژیک دارد، حتی یک تصویر محدود هم از آن چیزی که در ترکیه و سایر کشورهای غربی رخ داده را هیچ دوربینی در ایران ثبت نکرده است. آنچه در کنار سختی های این ایام آلام ها را تسکین میدهد، جلوه های بی بدیلی از ایثارها، سخاوت ها و زیبایی خلق شده از مردمان این سرزمین است که هیچگاه دنیا نظیرش را نخواهد دید.
اما در دردآورتر از کرونا مربوط به شعف و خود تحقیری اقلیتی از روشنفکران وطنی است که کماکان کعبه آمال خود را در آنسوی مرزها جستار میکنند و ناخودآگاه انسان را بیاد آن غزل مشهور حافظ می اندازد که فرمود«وان چه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد». براحوال آنها باید گریست.
✍احمد بنافی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
دو کمک خدا برای حوادث سخت زندگی
🔸خداوند دو وسیله به ما هدیه کرده، او فرمود: در برابر ناملایمات و سختىها، از صبر و نماز کمک بگیرید.
🔸صابر کسی است که امروز در ایام قرنطینه دلتنگ پدر و مادر پیر خود شده، ولی عقلا به خودش نمیتواند اجازه بدهد جان آنها را به خطر بیاندازد.
🔸همهی ما دلتنگ دورهمی با دوستان شدهایم ولی براساس قرآن و عقل اجازه نداریم به شیوع این ویروس منحوس کمک کنیم، ما صابر هستیم،
🔸میدانیم همسایه ما روزمزد است و در این ایام از خجالت و شرمندگی در خانهاش نمیماند، سخت است کمی از پساندازمان را به او قرض یا هدیه بدهیم ولی در برابر این سختی(دل کندن از پول) صبر میکنیم، ما صابر هستیم و خدا با ما است.
🔸نماز، اصولاً انسانِ محدود، در میان مشکلات متعدّد و حوادث ناگوار، اگر متصل به قدرت نامحدود الهى نباشد، متلاشى و منکوب مىشود و انسانِ مرتبط با خداوند، در حوادث و سختىها، خود را نمىبازد و براى او حوادث، بزرگ نمىنماید. کسى که نماز را با حضور #قلب و با توجّه مىخواند، به معراج مىرود.
@TebyanOnline
🔴 بحران اعتماد در انتظار غرب پساکرونا
✍️ #رسول_سناییراد
🔹 برخلاف این تصور که آموزههای برآمده از لیبرال - دموکراسی میتواند پاسخگوی جهان بشری و کلید حل مشکلات و مسائل آن بوده و کارآمدی را برای تمامی عرصهها و فصول زیست انسانی تأمین کند، بحران ناشی از ویروس کرونا تبدیل به آزمونی برای محک خوردن ادعا و تصور فوق شد که خروجی آن نه تردید، که بیاعتباری و بیاعتمادی محض از آب درآمده است.
🔻 عواملی که موجب پدید آمدن بیاعتمادی محض به دنبال لیبرال – دموکراسی غربی در این آزمون شده، عبارتند از:
1️⃣ رنگ باختن و نابودی عواطف و احساسات انسانی در دنیای غرب که از ارزشهای بنیادین تمدن غرب بعد از رنسانس و خداحافظی با ارزشهای الهی و انسانی ناشی شده و در قالب عقلانیت ابزاری و منفعتگرایی جلوهگر شده است. تلفات با نسبت ۷۰ درصدی سیاهپوستان آفریقاییتبار با جمعیت ۳۰ درصدی در امریکا و همچنین رها کردن بیماران مسن و اولویت دادن به بیماران جوان، رهاسازی خانههای سالمندان و کمپهای مهاجران در کشورهای غربی، نشانگان آشکار سردی عاطفه و احساس انسانی در دنیای غرب به شمار میآید.
2️⃣ حاکمیت اشرافیت زرسالار و سودجو بر نظامهای سیاسی و دولتهای غربی که در عرصه حکمرانی تنها دغدغههای سودجویانه، مادی و کسب سود و ثروت بیشتر را دنبال کرده و در حوزه بهداشت و سلامت نیز، همین اولویتها را مداخله میدهند.
🔰 برملا شدن وضعیت وخیم تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای کشورهای اروپایی و امریکا و عدم تأمین حداقلها حتی برای کادر درمانی و دعوت به استفاده از ماسک مشترک و اجبار به استفاده از پلاستیک زباله به جای گان برای پرستاران و مانند آن، گوشهای از عملکرد زرسالاران حاکم بر کشورهای غربی به حساب میآید.
3️⃣ فائق آمدن روحیه برتریجویی، انحصارطلبی و داروینیسم همهجانبه که نه تنها مجالی به عدالت و دگردوستی نمیدهد، بلکه امریکا به ربایش تجهیزات پزشکی از کشورهای اروپایی رو میآورد و کشور اروپایی به راهزنی دریایی از یک کشور آفریقایی اقدام میکند که جملگی یک راهزنی مدرن محسوب و در پرونده تمدن مدرن غربی جا میگیرند.
4️⃣ تحکیم نگاه مرکانتلیستی و اقتصادی و حضور نگاه مادی در تمامی محاسبات زیست جهان غربی که در محاسبه بین سود اقتصادی و جان انسانها، اولویت را به سود داده و از همان ابتدا به رنج بیماری و جان باختن انسانها بیاعتنا بوده و تنها از احتمال هزینهها و کاهش فعالیتهای اقتصادی ناشی از این ویروس به تب و تاب میافتد.
🔺 مجموعه عوامل فوق موجب شده چهره بدون ماسک لیبرال – دموکراسی با تمدن غربی کنار رفته و زشتیهای این چهره فراتر از ادعاها و تصویرسازیهای مجازی ذینفعان، حامیان و فریب خوردگان آن برملا و اعتبار آن به شدت آسیب دیده و با تردیدهای جدی مواجه شود.
💢 نگرانی تئوریپردازان غربی، امثال کسینجر، برای جهان پساکرونا را که در آن فقط تمدن غربی به اعتماد جامعه بشری به آن، گره خورده، در پیوند با فروافتادن این ماسک در بزنگاه تاریخی یا آزمونی، چون بحران کرونا قابل فهم است. آیا روشنفکران دلداده و شیفته غرب مدرن، خواهند توانست از این آزمون تاریخی مجالی برای بازبینی، واکاوی و اصلاح اندیشه و معرفت خود بهره گیرند؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ویروس کرونا و گذران ایام قرنطینه همراه با مبلغین فرقه ها و عرفان های نوپدید
✍️ #محمدحسن_نجاری
🔹 در ایامی که آمدوشد افراد و ارتباط ایشان با دنیای خارج از منزل برای عموم مردم جهان، از جمله مردم کشورمان با محدودیت های قابل توجهی همراه شده است، مبلغین برخی از فرقه ها و عرفان های نوپدید در تلاشند تا از شرایط به وجود آمده نهایت سوءاستفاده را در جهت عضوگیری و جذب اشخاص (به خصوص نوجوانان، جوانان و زنان) انجام دهند.
🔻 سوال اصلی ای که در این باره مطرح می گردد، آن هست که مگر شرایط موجود دارای چه ویژگی هایی است که منجر به سوءاستفاده مروجین آیین های پوشالی از این دوران شده است؟
◾️ در پاسخ به سوال، ضروری است مهمترین ویژگی های این ایام را با هم مرور کنیم؛
1️⃣ محدود شدن ارتباطات خارج از منزل به موارد ضروری
2️⃣ وارد آمدن فشار اقتصادی قابل توجه به عموم اعضای جامعه و ایجاد شدن بحران در زندگی ایشان
3️⃣ ایجاد شدن حالت سر در گمی و استرس در بسیاری از مردم که منجر به تمایل ایشان به جستجوی آرامش در خارج از فضای مادی می گردد.
🔰 همانطور که روشن است، ایام مذکور به خودی خود شرایطی همچون «دوران سرسپاری» را برای مبلغین این گروه های مخرب فراهم کرده است؛ دورانی که در عموم فرقه ها و با هدف انجام عملیات مغزشویی افراد انجام می گردد و طی آن ارتباط شخص با عالم خارج محدود و یا در صورت امکان قطع می گردد تا با استفاده از انجام برخی اعمال همچون مغزشویی و بیان عبارات ظاهرفریبانه در قالب دعاها و مناجات های عرفانی یا شیوه های نوین ارتباط با عالم معنا، شخص اندک اندک به عقاید فرقه متمایل و علاقه مند شده و با گذر زمان، ضمن پایبندی بدان ها، مبانی عقیدتی فرد به صورت کامل تغییر یابد.
❌ نکته قابل توجهی که در خصوص ایام قرنطینه یا دوران شبه سرسپاری وجود دارد، آن است که در این ایام، مبلغین لزوما آگاهانه اقدام به انتشار افکار و عقاید فرقه ها و جریان های مخرب نمی کنند؛ چه بسیار افرادی که جملات و عبارات به ظاهر زیبا را برای دوستان و آشنایان خود منتشر می کنند، غافل از اینکه در پس همین جملات به ظاهر زیبا مبانی اعتقادی یک فرقه قرار داده شده است.
❇️ به عنوان نمونه برخی از مبلغین فرقه ضاله بهائیت که یکی از مخرب ترین جریان های فعال در کشور ماست، در گروهی خصوصی پیرامون سوءاستفاده مروجین این فرقه از ایام قرنطینه ابراز داشته: «در شرایطی که عده زیادی از مردم دچار غم و ناامیدی شده اند، باید شروع به جستجوی راههایی برای الهام بخشیدن همشهریان، خواهران و برادرانمان در کشور باشیم. از آنجایی که همنشینی بین افراد محدود شده است، باید نگاهمان معطوف به استفاده از ایستگاههای رادیویی محلی و دیگر سرویسهای پخش برنامه باشد».
🔺 بهائیان برنامهای شامل تلاوت دعا و متون مقدس و بررسی نگرانیهای مشترک اعضا جامعه اجرا میکنند. شنوندگان تشویق میشوند تا از دعا به عنوان یک منبع روزانهٔ انرژی معنوی و وسیلهای برای تأمل بر اینکه چگونه هر شخص میتواند رنج موجود در اجتماع را تسکین دهد، استفاده کنند.
💢 بنابراین، فرقه ها و عرفان های مخرب به خوبی از ویروس کویید ۱۹ و شرایط منحصر به فرد ناشی از آن استقبال کرده و این ویروس را تبدیل به وسیله ای برای انجام مکالمه های عمیق تر با جامعه هدف خود نموده اند... از نظر مبلغین این جریان ها در این ایام ابتدا آموزش شستشو دست ها و بعد نوبت به شستشو مغز ها می رسد...
#سیاسی #فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔰 دلیل تضرع علی(ع) در دعا چیست؟
🔰 تضرع برای اهل معرفت، نتیجۀ شدت علاقه به مقامات عالی قرب است
🔻 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۳)
🔸 «تضرع» یکی از مفاهیم مهم در فرازهای اول مناجات شعبانیه است. این تضرع برای ما عوام، معمولاً در بلا رخ میدهد(کمااینکه قرآن میفرماید «فَأَخَذْنَاهُم بِالْبَأْسَاءِ وَ الضرََّّاءِ لَعَلَّهُمْ يَتَضرََّعُون») اما برای اهل معرفت و اولیاء خدا، تضرع نتیجۀ شدت معرفت، شدت علاقه و شدت حسرت نسبت به مقامات عالی قرب است.
🔸 ما این معما را باید در ذهن خودمان، یکبار برای همیشه حل کنیم که «آیا واقعاً درِ خانۀ خدا رفتن، اینقدر زاری دارد که أمیرالمؤمنین(ع) اینچنین درِ خانۀ خدا ناله میزدند؟ مگر ایشان چه میخواستند؟ مگر در معرض چه مجازاتی بودند؟»
🔸 یک «بلوغ معنوی» وجود دارد که خیلیها ابداً به این بلوغ معنوی نمیرسند و آن اینکه انسان بیشتر از ترس از عذاب و رنجی که ممکن است در جهنم تحمل کند و بیشتر از عقوبتی که یک گنهکار از آن میترسد، به یک «شدتِ نیاز به قرب الهی» برسد. برخی از خوبان به این «احساس نیاز شدید برای قرب» میرسند، لذا اگر ببینند یکذره با آن فاصله دارند، متضرعانه درِ خانۀ خدا ناله میزنند.
🔸 چرا علی(ع) اینقدر درِ خانۀ خدا ناله میزند؟ چون ایشان به یک بلوغ معنوی رسیده و نسبت به آن مقامات عالی قرب، احساس نیاز شدید میکند، بهحدی که اگر نسبت به آن نقطۀ مطلوب-که هر لحظه برایش تازهتر و گشودهتر میشود- یک ذره فاصله را در وجود خودش احساس کند، متضرعانه ناله میزند.
🔸 البته ما نمیتوانیم به این مقام برسیم؛ اما یکذره در دعا و مناجات، از خدا بخواهیم که ضرورت تقربش را به ما بچشاند تا ما هم بتوانیم یک شب گریه کنیم برای دور بودن از خدا، یک شب التماس کنیم برای نزدیکتر شدن به خدا، یک شب از خودمان متنفر بشویم بهخاطر دوری از خدا؛ هرکسی هرچقدر که قرب خدا را تمنا میکند؛ این همان بلوغ معنوی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩شرح مناجات شعبانیه - ۹۹.۱.۱۰
👈🏼 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6152
@Panahian_ir
🔻سیر مطالعاتی آثار علیرضا پناهیان - ویرایش خرداد۹۸
👈 اگر دوست دارید مباحث منتشر شده در سایت را ببینید و بشونید، اما نمیدانید از کجا باید شروع کنید؛ این مطلب را ببینید. در این سِیر مطالعاتی، مباحث مکتوب، صوتی و تصویری علیرضا پناهیان با توجه به «اهمیت و اولویت» و «تقدم و تأخر» آن، تنظیم و ارائه شده است.
🔻این سیر شامل دو جدول پیشنهادی است:
۱. جدول مرحلهای: عبارت است از ۴بسته مقدماتی و ۲بسته پیشرفته که مباحث باید به ترتیب و طبق جدول توسط مخاطب پیگیری شود. این جدول از مباحث مقدماتی و پایه آغاز شده و به تدریج به مباحث تکمیلی و پیشرفته خواهد رسید.
۲. جدول موضوعی: در این جدول مباحث در قالب ۱۱موضوع اصلی ارائه شده است: ولایت، تاریخ و سیرۀ امامان، مهدویت، سیاست، اقتصاد و معیشت، هنر و رسانه، اخلاق و معنویت، خانواده و رابطه زن و مرد، تربیت فرزند و مدرسه، مباحث ویژۀ زنان، اربعین
⚠️ این سیر یک محصول قابل سفارش نیست. صرفا پیشنهادی است برای افرادی که میخواهند مباحث را از روی برنامه دنبال کنند. تمام مطالب پیشنهادی به صورت رایگان در سایت قابل دسترسی است.
📌 مشاهده سیر مطالعاتی:
Panahian.ir/post/685
@Panahian_ir
عقل.mp3
2.9M
_
💠 #شرح_حدیث_صوتی 🔊
🔸 کارکرد اصلی عقل!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔹كفاكَ مِنْ عَقْلِكَ ما اَوْضَحَ لَكَ سُبُلَ غَيِّكَ مِنْ رُشْدِكَ.
از عقلت آن اندازه تو را بس كه راههای گمراهيت را از رستگاريت بر تو ظاهر كند.
🎤 #احمد_غلامعلی ⏱ 6 دقیقه
🔸 @hadithnet
هدایت شده از 🔹🔷🌷 زندگی آرام🌷🔷🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاس_زندگی
🎙 کلیپ صوتی: توصیهی حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای رفع مشکلات در زندگی🌿
🔹سؤال: من یک مشکلی داشتم، [که] واقعا مشکل عجیبی است.[برای رفع آن دستورالعملی بفرمایید]
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: خدا انشاالله مشکلات همه اهل ایمان را حل کند و رفع کند. [شما] دعاکنید برای مؤمنین و مؤمنات[حتی آنهاکه] که در چین هم هستند، [که] مشکلاتشان رفع شود، ملائکه [هم] برای شما دعا میکنند، که مشکلات شما هم خدا رفع میکند، ولو به اضعاف مضاعفه(چندین برابر).
[یعنی اگر شما برای حل مشکلات اهل ایمان دعا کنید، چه بسا خداوند هم مشکلات شما را چندین برابر بیشتر از آنچه دعا کردهاید حل کند].
کانال زندگی آرام
@zendegiaram98 🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از در محضر سردار
سلام بر شما اهل معرفت
پیامی از بزرگی
دوباره به گروه ها و کانال هایی که عضو هستید، اعلام کنید برای دفع بلا از قم مقدس، حتما صدقه و ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد، فراموش نکنند.
همین الان هم صلوات بفرستید و هم نیت صدقه کنید
🔴 روزهداری تأثیری در ابتلا به "کرونا" ندارد
حجتالاسلام محمدحسین فلاحزاده، عضو دفتر استفتائات رهبر معظّم انقلاب و رئیس مرکز موضوعشناسی احکام فقهی:
🔸 در جلسات متعددی که با پزشکان فوق تخصص داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که روزه سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و افراد سالم به بهانه ترس و بدون احتمال عقلائی نمیتوانند روزه نگیرند.
🔸 در افرادی که سن بالا و یا بیماریهای زمینهای دارند، احتمال ابتلاء به کرونا وجود دارد که میتوانند با مراجعه به پزشک متخصص از این امر اطمینان یابند. علاوه بر آن مؤمنان میتوانند با کم کردن تردد و ماندن در منزل، احتمال ابتلای خود به این ویروس را تا حد قابل توجهی کاهش بدهند.
🔸 منظور از احتمال عقلائی یعنی احتمالی که عقلای جامعه به آن اذعان کنند که تا به اینجا، عقلای دانش پزشکی چنین احتمالی را در افراد سالم مقبول ندانستهاند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 نامه سه هزار نفر از مداحان به رهبر انقلاب/ هیئت تعطیلبردار نیست
🔸خوشحالیم که در پیشگاه "حضرت ولی" عرض کنیم که به لطف آموزه های امام خمینی(ره) و خطی که جناب تان ترسیم فرموده اید، همدلی و هم افزایی مومنانه، و باور به توانستن از پی خواستن، رسم الخط زندگی اجتماعی مردم شده است که جلوه هایی از این زیست مومنانه را در ماجرای کرونا شاهد هستیم.
🔸در همین راستا، اکنون مدیران هیآت مذهبی به همراه مادحین و ذاکرین در امر راهاندازی کارگاه تولید ماسک و اقلام ضدعفونی کننده در مساجد و حسینیهها و نهادهای مردمی، اقدام کرده اند و پویش «هیئت تعطیلبردار نیست»، «هر خانه یک هیئت» و تهیه بسته های معیشتی برای افراد ناتوان و سالمند در حال انجام است.
🔸ما آمادهایم بر اساس رهنمودهای شما با گامهای استوار نقش خود را در این مقطع حساس ازتاریخِ کشور عزیزمان در کمک به مردم، افزایش امید در جامعه و آرامشبخشی به آحاد مردم ایفا نماییم.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف فعال حقوق زنان در شبکه بیبیسی فارسی از وضعیت زنان در زمان شاه!
__
📺 گلچین برنامههای تلویزیونی👇
🆔 @snn_ir
🔴 سهم نمازجمعه و زيارتگاهها در شيوع كرونا؛ كمتر از نيمدرصد!
توضيحات دكتر شهرام يزداني عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔸 ابتدا نميدانستيم اما الان براساس تحليل متوجه شديم كه هر كدام از اجتماعات چه سهمي در شيوع كرونا دارد
🔸حمل و نقل عمومي: ٢٦ درصد؛ فروشگاهها و كسبه خرد ٢٢ درصد؛ مدارس: حدود ۱۲درصد؛ دانشگاهها: حدود ۶ درصد؛ ادارات دولتي: حدود ۳ و نيم درصد؛ نماز جمعه: ۲۲ صدم درصد و زيارتگاهها: ۴۴ صدم درصد.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 جهش رسانه ای پیش نیاز جهش تولید
✍️ #محمد_اسماعیلی
🔹 برای تحقق شعار سال همه رسانه های کشور از رسانه ملی گرفته تا فعالین فضای مجازی و اصحاب قلم و... باید به وظیفه خود یعنی گرفتن آرایش رسانه ای مناسب برای جهش تولید عمل کنند .
🔸 به نظر میرسد برای جهش تولید قبل از هر چیز باید آرایش رسانه ای کشور برای این مسئله مهم تغییر کند و شرایط مناسب برای جهش تولید مهم فراهم شود.
✅ رسانه ها باید تعارف و بازی با کلمات را در مسیر جهش تولید کنار بگذارند و به جای پردازخت های سطحی و دور از واقعیت وارد گود مشکلات تولید در کشور شوند.
🔹 به طور قطع و یقین در سال های گذشته در مسیر تولید مشکلات عدیده ای به وجود آمده است و وزنه های سنگینی به پای تولید بسته شده است که نتوانسته ایم در میدان تولید موفقیت قابل قبول داشته باشیم و تا این وزنه های سنگین از پای تولید باز نشود نه تنها هیچ جهشی اتفاق نمی افتد بلکه همین وضعیت فعلی تولید هم با رکود بیشتر مواجه میشود.
🔸 این که از رهبر معظم انقلاب انتظار داشته باشیم همه مشکلات و موانع در مسیر جهش تولید را با ذکر جزئیات بیان کنند، انتظار درستی نیست. اگر چه معظم له به مواردی هم اشاره کرده اند بلکه این وظیفه رسانه هاست که کمر همت ببندند و موشکافانه به بیان این مشکلات و چاره جویی برای رفع این مشکلات بپردازند.
✅ طبیعی است که وقتی مشکلات و موانع صریح و بی پرده بیان شود عده زیادی جو سازی میکنند و سرو صدا راه میاندازند و کارشکنی میکنند و رسانه هاباید این شجاعت را داشته باشند که مقاومت کنند و رسالت حرفه ای خود را به انجام رسانند.
🔹 بپذیریم که همه مشکلات و موانع همیشه از سوی مدیران و صاحبان صنایع مطرح نمیشود بلکه لازم است رسانه ها پای درد ودل ها و نکات کارگران و مدیران میانی عرصه تولید بنشیند و اجازه دهد تا رزمندگان خط مقدم تولید یعنی کارگران و مهندسان نیز حرف خودشان را بزنند.
🔸 با شعار و کلی گویی مشکلات تولید در کشور حل نمیشود رسانه های انقلابی چاره ای ندارند که برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب تلاش مضاعفی را از خود نشان دهند و مشکلات موجود در عرصه تولید را با شجاعت تمام مطرح کنند و مطالبه گری هوشمندانه کنند .
✅ طبیعی است رونق تولید و جهش تولید مورد پسند بسیاری از واردکنندگان و قاچاق چیان کالاهای مختلف نیست و سودهای کلانی که تا به حال برده اند و ثروت های حرامی که انباشته اند به خطر می افتد و دقیقا به همین خاطر است که افشای دست های پنهان و کارشکنی های مختلف در مسیر تولید نیاز به یک جهاد رسانه ای و یک شجاعت رسانه ای دارد .
🔹 نمیشود که ما انتظار جهش تولید داشته باشیم ولی کوچکترین اثری از فضای تولید و ارزش نهادن به کار در سریال ها و فیلم های سینمایی ما وجود نداشته باشد.
🔸 به تصویر کشیدن کنشهای عاشقانه بازیگران در سریال های تلویزیونی که کار سختی نیست و از عهده هر کارگردانی بر میاید مهم این است که ما بتوانیم فیلم نامه ای بنویسیم که ادبیات تولید و سخت کوشی را برای خانواده هایمان به ارمغان بیاورد و آن را بعنوان یک ارزش معرفی کند .
✅ خلاصه این که برای تحقق شعار سال همه رسانه های کشور از رسانه ملی گرفته تا فعالین فضای مجازی و اصحاب قلم و... باید به وظیفه خود یعنی گرفتن آرایش رسانه ای مناسب برای جهش تولید عمل کنند .
💢 کلام آخر این که رسم جوانمردی و ولایت مداری این است که حداقل امسال رسانه های مدعی ولایت پذیری به وظیفه خود نسبت به شعار سال دلسوزانه و عالمانه عمل کنند و عقلای رسانه ای کشور دور هم جمع شوند و تکلیف خودشان را با بحث جهش تولید روشن کنند .
#اجتماعی #فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
⭕️ کرونا مشکلی برای روزه داران ایجاد نمیکند
🔸علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و وزیر اسبق بهداشت درباره روزه داری در بحران کرونا:
🔹ویروس کرونا برای روزه داران مشکلاتی ایجاد نمیکند و تمام مطالعات جهان نشان میدهد روزه داری سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
🔹باید تمام نکات بهداشتی را مثل سایر زمانها در ماه رمضان رعایت کرد و مردم خیالشان راحت باشد ویروس کرونا برای روزه داران مشکلاتی ایجاد نمیکند، اما اگر فرد بیماری زمینهای مثل دیابت کنترل نشده دارد و پزشک تشخیص میدهد که نباید روزه بگیرد، شرایط متفاوت است.
👉 yjc.ir/00Uhie
🆔 @YjcNewsChannel
⭕️ کرونا نادانی و ناتوانی بشر را آشکار کرد
🔸یورگن هابرماس، فیلسوف مشهور آلمانی در گفتوگو با روزنامه لوموند:
🔹از نظر فلسفی، همهگیری جهانی کرونا اندیشیدن را در بین همه آحاد مردم تقویت کرده است؛ نوعی از اندیشیدن که پیش از این تنها منحصر به متخصصان بود، اما اکنون همه باید درباره چیزی تصمیم بگیرند که از آن آگاهی ندارند.
🔹کارشناسان ویروسشناس نیز آگاهی چندانی از کرونا ندارند و دولتها نیز بر اساس دانستههای محدود آنها تصمیمگیری میکنند.
🔹هیچگاه مردم مثل امروز ندیده بودند که دولت ها و کارشناسان با اطلاعات محدود و با شکوتردید و «ندانستن» تصمیمگیری کنند. این تجربه کمسابقه تأثیر عمیقی بر آگاهی عمومی دارد.
🆔 @YjcNewsChannel
🔸آیا بهبودیافتگان کرونا میتوانند روزه بگیرند؟
🔹روزه داری برای افراد سالم هیچ ضرری ندارد و به دلیل اینکه روزه سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت میکند، عوامل التهاب زایی مضر را تخفیف میدهد.
🔹از نظر پزشکی افرادی که با تشخیص قطعی، علائم کرونا داشته اند و بهبود پیدا کرده اند، توصیه میشود تا شش هفته روزه نگیرند.
👉 Yjc.ir/00UhzR
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آماری باورنکردنی از تعداد شبکههای ماهوارهای فارسیزبان در دنیا
واقعا باید فداکاری رو از این غربیا یاد گرفت! حاضرن با پول مالیاتشون برای ما برنامه پخش کنن ولی سیستم درمانشون اینجوری در برابر یه بیماری ناتوان باشه 😉
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 آنچه بی آزار تهرانی از سفر #اروپا دیده است...
👈🏻 مشتری مداری و حقوق شهروندی پلاستیکی در اروپا
#ویژه_کرونا
#احسان_بی_آزار_تهرانی
💡محفل #آزاد_اندیشی و #دغدغه_های_انقلابی
تلگرام | اینستاگرام | سروش |بله | توئیتر | آپارات
@afsaran_behesht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر میکردند مذاکره با آمریکا خدمت است نمی دانستند خیانت با خدمت فرق دارد!
این سخنان رهبری بارها تکرار شده است اما گوش شنوا می خواهد!
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها حرفهای مصی علینژاد و دیگر مزدوران رسانهای غرب نیست!
بلکه اساتید و الگوهاشون در دستگاه تبلیغاتی فاشیسم هستند که از همین شیوههای جنگ روانی استفاده میکنند
سرنوشتهاشون هم جالبه... 😁
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار استاد رائفیپور نسبت به خطر ظهور جریان صهیونیسم اسلامی و دجالنمایی امام زمان (عج)
غیرت اسلامی اقتضا میکنه اندیشمندان از حالا در برابر این پروژه روشنگری کنند...
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مونترال کانادا31 پیرمرد و پیرزن در خانه سالمندان رزیدنس هرون با بیماری کرونا رها کردهاند که همه آنها زجرکش مُردهاند
متاسفانه بابت این فاجعه نه جاستین ترودو استعفا داده و نه مسئولی از حکومت کانادا!
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سهم نماز جمعه یا زیارتگاهها در شیوع کرونا؛ کمتر از نیم درصد حمل و نقل عمومی و فروشگاهها؛ ۶۰ درصد!
مدارس: حدود ۱۲درصد
دانشگاهها: حدود ۶ درصد
ادارات دولتی: حدود ۳ و نیم درصد
نماز جمعه: ۲۲ صدم درصد
زیارتگاهها: ۴۴ صدم درصد
حمل و نقل عمومی و فروشگاهها: حدود ۶۰ درصد
ستاد مبارزه با کرونای روحانی به اینجا رسیده که مراکز ۶۰درصدی شیوع کرونابدون هیچ محدودیتی بازه ولی نمازجمعه و زیارتگاهها کمتر از نیم درصد شیوع در یک ماه تعطیلی!
زنده باد تدبیر و امید!
@Bisimchimedia