فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمناسبت آغاز رهبری آیت الله خامنه ای
#بصیرت_محور
🆔 @tabloysiasi
جناب آقای قالیباف!
سلام و احترام؛
سال ۱۳۹۵ متنی را بر اساس دلسوزی، خطاب به جناب آقای احمدینژاد نوشتم و امروز در شرایطی میبینمش که جز افسوس نمانده...
اینک پس از هشت سال خطاب به شما مینویسم
امید که اینبار موثر افتد؛
حتما اذعان میکنید که تلاشهای بیوقفهی آقای احمدی نژاد که تحت عنوان «کار جهادی» خوانده میشد، نتوانست او را از انحراف نجات دهد
بماند که «کار جهادی» جزو مفاهیم انقلاب اسلامی است و نمیتوان هر فعالیت پرحجم و حتی با اثر مثبتی را ذیل آن مفهوم انقلابی گنجاند.
آنچه که اکنون لازم به یادآوری است این است که عبور جبهه انقلاب از احمدی نژاد به دلیل عدم تبعیتش از امام جامعه بود
که از منظر هستههای سخت انقلاب، هیچ عملکرد مثبتی قابل ارزش گذاری به جای «ولایتمداری» نیست
با این مقدمه صراحتا عرض میکنم تفاوتی در ده روز خانهنشینی احمدینژاد با مقابله شما با امر ولی درجریان دستور ممانعت از دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران، دیده نمیشود.
از تقابلی صحبت میکنم که منجر به برکناری معاون وزیرکشور دولت خدمتگزار شد.
معاونی که صرفا امر صریح رهبر را ابلاغ کرده بود
امکان گذر از این موضوع و موضع شما در این جریان نیست که با آنچه ولایتمداری میخوانیمش در تضاد آشکار بود
اینکه شما انقدر جسارت به خود راه دادید که به جای توجیه آن چند نماینده ناراحت! از ولی امر مسلمین صراحتا یا تلویحا بخواهید دستورشان را پس بگیرند،همه چیز را بر ما روشن ساخت
خصوصا آنجا که حضرت آقا پاسخ دادند:
«واقعا نمایندگان نباید در امور انتصابات دولتی دخالت کنند» و به شما تذکر قانون اساسی درخصوص تفکیک قوا دادند و شما حتی در یک نطق پیش از دستور از این رفتار خود و نمایندگان معترض عذرخواهی نکردید!
آقای قالیباف!
به عنوان کسی که حدود دوسال درگیر فشارها برای حفظ برخی مدیران فاسد یا جانمایی برخی در مناصب مدیریتی وزارت تعاون و شرکتهایش بودم به شما عرض میکنم: بدکردید!
و این عمل شما خصوصا بعد از عزل معاون وزیر کشور، منجر به استمرار بسیاری از مفاسد شد
در ادامه نکات دیگری وجود دارد که لازم است امروز که انشاالله به شوق خدمت و نه طمع کسب قدرت بیشتر، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری گذاشتهاید پاسخ دهید:
جناب آقای قالیباف!
هیچگاه متوجه نشدم عدم دغدغهی شما در پیگیری پروندههای مفاسد کلان اقتصادی از چه چیز نشات گرفته است.
ان شاالله دیدار نوروز ۱۴٠۱ را به خاطر دارید که عرض شد؛ مبارزه با این حجم از مفاسد اقتصادی، با توجه به قدرت مالی و نفوذ مفسدان، نیازمند همکاری نزدیک دولت و مجلس است و تقاضا کردم فرصتی اختصاص دهید جهت گزارش ۳۱ پرونده، اما متاسفانه گویا شما مشغولتر از آن بودید که به مفاسد کلان اقتصادی بپردازید و پیگیریهای بعدی هم جواب نداد.
نهایتا مجبور شدیم در فضای پرفشار حقیقی و مجازی به سراغ نمایندگانی برویم که میتوان گفت اقدامات آنها مجلس یازدهم را شایستهی دریافت لقب انقلابی از سوی حضرت آقا کرد
از مفاسد اقتصادی که بگذریم، آنچه درجریان امکان مقابله با مفاسد فرهنگی از عملکرد شما در مجلس شاهد بودیم هم، جز درنگ در زمان اقدام و آسیب در زمان انسجام، چیزی برای جبهه انقلاب به ارمغان نیاورد.
آیا کسی از طرفداران شما جرات دارد مقابل رسانه ها با حضور متخصصان انقلابی حاضر شود و به سوالاتمان درخصوص لوایح فرهنگی من جمله لایحه عفاف و حجاب و طرح صیانت پاسخ دهد؟
جناب آقای قالیباف!
داب پرداختن به مشی زندگی شخصی شما که در گفتمان امامین انقلاب نهی صریح شده را ندارم اما من باب نهی از منکر صرفا یک جمله از بنیانگذار انقلاب اسلامی جهت یادآوری مینویسم که اگر مشغله باعث فراموشیتان شده مشغول الذمه نمانم:
«آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.»
جناب آقای قالیباف!
وعده شفافیتتان که در حد آرزو ماند!
اما لازم است حالا که میخواهید در عرصه خطیر ریاست جمهوری حضور پیدا کنید ابتدائا توضیح دهید که اگر بنا داشتید در این جایگاه فعالیت کنید، چرا وقت ملت را صرف حواشی مرتبط با کسب جایگاه ریاست مجلس کردید؟!
قابل باور نیست که میخواستید قدرت لابیتان با طیف اصلاح طلب را به رخ انقلابیون بکشید!
اما واضح آن است که پیام مثبتی در این حرکت برای اصلاح طلبان ارسال فرمودید
جناب آقای قالیباف!
حتما تایید میفرمایید که لابی در جریان ریاست مجلس، قبل از شروع به کار مجلس جدید(متن آقای غضنفری) و پس از شروع به کار در روز رای گیری هیات رییسه(متن آقای ثابتی) و همچنین ادعای کذب درخصوص اعتبارنامه تاجگردون از طرف شورای نگهبان(متن آقای شریعتی) نیازمند توضیح به ملت است
امید که برای حفظ شان سیاسیتان، بدون فرافکنی به این موارد پاسخ دهید
با آرزوی ماندگاری شما در مسیر انقلاب🍃
✍️#م_طالبی_دارستانی
🆔 @tabloysiasi
🔷امروز روز جهاد بزرگ برای جهش ایران است
بسم الله الرحمن الرحیم
#مشارکت_حداکثری
#شهید_جمهور
#جلیلی
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
تابلوی سیاسی
🔷امروز روز جهاد بزرگ برای جهش ایران است بسم الله الرحمن الرحیم #مشارکت_حداکثری #شهید_جمهور #جلی
💢 ۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی
1️⃣ پاکدستی: یکی از شباهتهای برجسته شهید رئیسی و دکتر جلیلی این است که هیچکدام حتی یک لکه خاکستری در زندگی سیاسی خود ندارند.
🔻 نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
2️⃣ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
🔻 جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
3️⃣ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
🔻 او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
4️⃣ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
5️⃣ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
6️⃣ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
🔻 او علیرغم دادههای متعددی که طی 17 سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
7️⃣ اخلاص و کتمان: این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
🔻یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
🔹 اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
8️⃣ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
🔻 و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
9️⃣ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
🔻 یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال 96 بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از 27 استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار داد.
✍️ محمدحسین ابوطالبی
#شهید_جمهور
#انتخابات
#جلیلی
🆔 @tabloysiasi
عزیمت ریاست و هزیمت مجلس
نفس نامزد شدن جناب قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری، برایم مهم نیست و شاید حق شخصی ایشان هم باشد.
اما بعنوان یک نماینده مجلس حق دارم نگران از دست رفتن هرچه بیشتر جایگاه استقلال مجلس باشم.
ایشان و اطرافیان و هواداران، لاجرم برای دستیابی به ریاست مجلس، در این دو سه ماه، قول و قرارهای متعدد به نمایندگان دادهاند.
از این به بعد هم، در چینش نمایندگان در کمیسیونها و حتی انتخاب هیات رییسههای کمیسیونها که در خلال همین دو سه هفته آتی انجام میشود، تاثیر مضاعفی خواهند داشت.
حال، آیا مجلسی با چنین آرایش جهتداری و چنان مناسبات پرنفوذی، از استقلال واقعی و جایگاه برتری نسبت به دولت، برخوردار خواهد ماند؟!
کسی که برای ریاستجمهوری نامزد شده، و همزمان، فرمان مجلس هم در دستش قرار گرفته تا شاکلهاش را معماری کند، از این جایگاه بیبدیل، چه معجونی خواهد ساخت؟!
راهحل همان بود که سابقا پیشنهاد دادم اما رای نیاورد: رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه، برای نامزد شدن در ریاستجمهوری، باید شش ماه قبل، از ریاست انصراف دهند.
👤#روحالله_ایزدخواه
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
💠نظرسنجی بزرگ و مهم
به نظر شما کدام گزینه میتواند ، بهترین گزینه برای ادامه راه #شهید_جمهور در مقام ریاست جمهوری باشد؟
روی لینک زیر ضربه بزنید و رای دهید👇
https://EitaaBot.ir/poll/py3u9f
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۵ خرداد سال ۴۲ شاه به اسدالله علم میگوید: داشتیم سقوط میکردیم!
🆔 @tabloysiasi
May 11
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیج نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
👤 امیر حسین ثابتی
🆔 @tabloysiasi
45.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویژه
🔔 #۷دقیقه اول را گوش کن اگر جالب بود تا آخر گوش کن
#شهید_خدمت
#جراحی_اقتصادی_دولت
#شهید_جمهور
#فساد_ستیزی
#رفع_فاصله_طبقاتی
#عدالت_اجتماعی
#تقویت_پول_ملی
#بی_اثر_کردن_تحریمها
#ایجاد_اشتغال
#حل_مشکل_اتباع
به فعلیت رسیدن فرمایشات امام خامنه ای در بحث اقتصاد و مبارزه با فساد و تبعیض
امام خامنه ای:
🔔از همه دولتها حمایت کردم اما از این دولت علاوه بر حمایت، تمجید میکنم
🔔باید واکاوی شود چرا دولت های قبل بخاطر امروز، آینده را در نظر نگرفتند
و.....
✅🙏🏻 لطفا به پاس خدمات بزرگ #شهید_خدمت ضمن توجه به مطالب #انتشار_حداکثری بدهید.
🆔 @tabloysiasi
.
📜 حمایت آیت الله سیفی مازندرانی از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
🏷 پاسخ #فقیه_مجاهد حضرت آیت الله سیفی مازندرانی به پرسش جمعی از طلاب در مورد انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات ریاست جمهوری 1403
🔸 کسی که وابسته به هیچ حزب و گرایش خاص سیاسی نبوده و جز خط ناب ولایت و هدایت ها و برنامه های دراز مدت مقام معظم رهبری ، خط مشی دیگری را نشناند.
🔸 کسی که با بصیرت کامل و براهین متقن به عواقب شوم و فرجام تاریک و ذلت بار پیمان نامه ی برجام با سوز و گداز هشدار داد و در مقابل، وزیر خارجه وقت با توجیهات واهی و بی اساس ، برجام را سندی برای خوشبختی ملت جلوه داد!
🔸 کسی که در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری ، با مجاهده ی نفس و بی اعتنایی به منصب و پست ، از خود گذشت و راه پیروزی در انتخابات را برای رئیس جمهور شهید هموار نمود.
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سوالی که حسن روحانی ادعا کرد ۴۱ساله جواب داده نشده ولی #سعید_جلیلی در ۱۰ ثانیه جواب داد
#انتخابات
#شهید_جمهور
🆔 @tabloysiasi
📮 نامه بسیجهای دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به جناب آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی | #انصراف_دهید...
- پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری
🌀 آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمدهاید؟
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
- پس از پایان انتخابات مجلس دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راسامور بودند تا نمايندگانشان به وظایف ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفهای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!
- پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاستجمهوری، در حالیکه «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس میگذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفتهاید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر میکند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:
- به سخرهگرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خوردهاید و آرا مردم را جلب نمودید، میتواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاستمداران را بهعنوان شخصیتهای «فرصتطلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را بهعنوان عرصهای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند بهصورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!
- مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونهای از حضور سیاسی پدرخواندهها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیانتان نشان دادند. درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاستورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرتطلبی بدون مسئولیتپذیری سیاسی بود.
- با وجود غیرقانونینبودن این اعلام حضور شما در معرکهای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن میدانند، اما میتوان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکانتان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه میدهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده بهجای مسائل کلان قانونگذاری کشور، درگیر معرکهای بیمعنا شوید؟ مگر خانه ملّت را میتوان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کردهاید در مملکت اسلامی ما قحطالرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کردهاند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد؟!
- باید در نظر داشت که حضور جنابتان در انتخابات، قطعا منجر به دامنزدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صفآرایی جریانهای سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس بهعنوان نقطهای که قرار است «دعوتکننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بیاخلاقیهایی میشود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟
- همچنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیهگاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بودهاند.
- با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست میشود از کاندیداتوری ریاست جمهوری #انصراف دهید.
والسلام علی من اتبع الهدی
#مجلس
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 واکنش انتقادی کامران غضنفری نماینده انقلابی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به ورود دکتر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری
#انتخابات
#مجلس
#شهید_جمهور
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 محمدجواد ظریف :
«آقای قالیباف دو نفر رو فرستادند که بیا بشو رئیس کمیته سیاست خارجی ستاد انتخاباتی من و بعد هم بشو وزیر خارجه»🤔😳😳
#قضاوت_با_شما
#برجام
#شهید_جمهور
🆔 @tabloysiasi
آیت الله محمود رجبی.mp3
8.33M
معیارهای رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی از دیدگاه علامه مصباح
🔰 سخنرانی آیت الله محمود رجبی
🔺️همایش #خادم_جمهور، ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
بازی های تلگرامی و زمینه سازی برای نقش آفرینی در انتخابات ریاست جمهوری.mp3
2.05M
🔴 بازی جدید دشمنان انقلاب با بازی های تلگرامی
▪️ چرا با موج بازگشت کاربران به تلگرام مواجه هستیم؟
▪️ آیا بازی های کریپتویی تلگرامی، صرفا برای بازی و درآمد تبلیغ می شود؟
⏪ وظیفه نخبگان در این شرایط چیست؟
🔴 بیداری ملت
🆔 @tabloysiasi
🔴 انتقاد نماینده انقلابی قم در مجلس شورای اسلامی از نامه ۱۶۱ نماینده برای حضور دکتر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری
🔹 محمدمنان رییسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با انتشار متنی در واکنش به نامه ۱۶۱ نماینده برای نامزدی قالیباف در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، نوشت: "آیا نزد خود فکر نکردید که مردم درخصوص این رفتار عجیب شما چه قضاوتی خواهند کرد؟!"
🔹 در بخشی از متن آقای رییسی که با تصویر فوق در کانال ایتای وی منتشر شده، آمده است: "خیلی بیش و پیش از آنکه از نامزد شدن آقای دکتر قالیباف برای ریاست جمهوری به فاصله تنها یک هفته بعد از نامزد شدن ایشان برای ریاست مجلس متعجب باشم، از نامه آن ۱۶۱ همکار محترمی متحیر هستم که امروز به ایشان رای دادند که رئیس مقننه شوند و فردا نامه نوشتند که رئیس مجریه شوند!"
🔹 در ادامه این متن انتقادی آمده است: "خب برادران و خواهران گرامی! آیا نزد خود فکر نکردید که مردم درخصوص این رفتار عجیب شما چه قضاوتی خواهند کرد؟! آیا مردم نزد خود نمیگویند که اگر نظرتان این بود که ایشان رئیسجمهور شوند پس چرا برای ریاست مجلس به او رای دادید؟!"
🔹 رییسی همچنین با طرح این پرسش که "آیا چنین تغییر نظر و چرخش رایی به فاصله تنها ۲۴ ساعت، سبب سوزاندن سرمایه اجتماعی خانه ملت نزد ملت نمیشود؟!" تصریح کرده است: "بله حرمت امامزاده با متولی است و کاش اکنون که با اعتماد مردم، ما متولی حفظ حرمت خانه ملت شدهایم نسبت به حفظ حرمت این جایگاه والا، دقت بیشتری داشته باشیم. خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند."
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینبار چه کسی برندۀ انتخابات خواهد شد؟
🔸️ تهمتزنندگان یا اخلاقمداران؟؟
سفارش زیبای حجت الاسلام پناهیان به کاندیداها برای پیروزی در رقابت انتخاباتی
#انتخابات
#شهید_جمهور
#سعید_جلیلی
🆔 @tabloysiasi
حمایت سید محمود نبویان نفر اول تهران در مجلس از #سعید_جلیلی به عنوان کاندید اصلح
🆔 @tabloysiasi
🖌 تفکر و باورها بدون رتوش:
⛔️محمد خاتمی:
احکام قرآن متناسب با زندگی قبیله ای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست.
کیهان ۱۲/۶/۷۸
⛔️اکبرگنجی:
خمینی متعلق به موزه تاریخ است. ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
اگر این حجاب مانع حضور زن شود، قطعا مضر است.۱۶/۸/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
مشکل این نیست که زنان چگونه لباس بپوشند، مشکل این است که زنان بتوانند در عرصه مختلف حضور داشته باشند.
روزنامه همبستگی ۱۶/۸/۷۹
⛔️جهانبخش محبی نیا:
موسیقی و رقص و سکس باید شرعی شود.
آفتاب امروز ۳/۷/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است.
نشریه کیان
⛔️عبدالکریم سروش:
فرهنگ شهادت خشونت آفرین است، اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان میشود.
روزنامه نشاط ۱۲/۳/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
ولایت پیامبر بعد از او به کسی منتقل نشده است.
روزنامه صبح امروز ۱۶/۶/۷۸
⛔️ابراهیم اصغر زاده:
حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد.
آفتاب امروز ۲/۶/۷۸
⛔️محمد کاظم محمدی اصفهانی:
به خود خدا هم میتوان اعتراض کرد، و اورا فتنه گر نامید.
روزنامه ایران ۲۴/۴/۷۹
⛔️محسن کدیور:
معصومین ع فقط در کلیات و اصول اسوه اند.
ماهنامه کیان بهمن ۷۷
⛔️محسن کدیور:
امروز خدا در جامعه هیچ کاره است.
نشریه پژوهش های قرآنی سال ۷۹
⛔️هاشم آقاجاری:
در حکومت های دینی، نه تنها دین افیون توده هاست که افیون حکومت ها نیز هست.
۲۵/۱/۸۱
⛔️رجبعلی مزروعی:
حضرت علی (ع) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است.
حریم ۲۳/۱۱/۷۸
⛔️محمد مجتهد شبستری:
فعل و قول معصوم حجت نیست.
کیان بهمن ۷۷
⛔️علیرضا علوی تبار:
ما پیشرفت نمیکنم چون در جامعه ما هنوز خدا نمرده است.
یا لثارات ۴/۳/۷۹
⛔️اکبر گنجی:
حرکت اصلاح طلبان ما عاقبت به جدایی دین از سیاست خواهد انجامید.
مصاحبه با شبکه آلمانی ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد رضا خاتمی:
مبنای مشروعیت هر کاری فقط رأی مردم است.
جمهوری اسلامی ۸/۶/۷۹
⛔️بهاء الدین خرم شاهی:
کافر و بی دین هم خودی است.
صبح امروز ۲/۶/۷۸
⛔️عزت الله سحابی:
معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند.
روزنامه عصر آوارگان ۱۶/۱۰/۷۸
⛔️عطاالله مهاجرانی:
نظریه غیرت دینی ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است.
روزنامه آریا ۱۶/۱/۷۹
⛔️سعید حجاریان:
تفکر فقیهی نمیتواند فرهنگ عاشورا را بازسازی کند.
روزنامه ایران ۳۱/۱/۷۸
⛔️احمد نراقی:
وحی برای انسان های بعد از زمان خود، قابل فهم نیست.
هفته نامه آبان، ۱۱/۱۰/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
حقیقت ثابت نداریم، حتی در دست انبیاء و معصومین.
۲۲/۶/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
هنرمند اصیل هم به نحوی به فضای آمیخته با ابتذال نیازدارد و گرنه از دل و دماغ می افتد.
۲/۸/۷۹
... چه جریانی را جایگزین شهدای خدمت خواهید کرد؟
خود دانید❗️
#شهید_جمهور
🖌مهدوی ارفع
"یاعلی"
🆔 @tabloysiasi