.
💢 سازمان سیا و موساد
دُم دو گروه را به هم گره زدند
🔹سرویس های جاسوسی آمریکا و اسرائیل و انگلیس، سراغ استخدام مزدور از میان اراذل و اشرار رفته اند.
♦️اتفاق عجیبی نیست. ۶۹ سال قبل هم برای پیشبرد کودتای ۲۸ مرداد و براندازی نهضت ملی شدن نفت، اوباش خیابانی در تراز "شعبان بیمخ، پری بلنده، مژگان کچل، پری آژدان قزی، اشرف چار چشم و ملکه اعتضادی" را به خدمت گرفته بودند.
🔹دکتر مصدق، کراوات بسته بود. نسبتی هم با شعارهای اسلامی نداشت، و به آمریکا خوش بین بود. اما آمریکا و انگلیس، باز هم وطن فروشان بی حد و مرز مثل محمد رضا پهلوی را ترجیح دادند.
♦️البته ایران قدرتمند امروز، ایران هفتاد سال قبل نیست. اما رفتار سیا، موساد و MI6 در امید بستن به اوباش و اراذل، نشان می دهد کفگیر دشمن به ته دیگ خورده است.
🔹معنای دیگر ماجرا این است که در نگاه اشرار جهانی، اوباش خیابانی هیچ تفاوتی با غربزدگان مزدورندارند و می توان این دو گروه را جایگزین یکدیگر کرد، یا در کنار هم به خدمت گرفت.
♦️البته باید این نکته بسیار مهم را یادآور شد که بسیاری از بزهکاران، ممکن است مرتکب جرائم اجتماعی بشوند، اما حاضر به مزدوری دشمن و خیانت به مردم خود نیستند و زیر بار ننگ وطن فروشی نمی روند.
🔹معروف است که به هنگام نهضت ضد انگلیسی "تحریم تنباکو" و حکم معروف میرزای شیرازی، قلندران و اوباش میگفتند: ما شراب میخوریم، با این امید که امام زمان، شفاعت ما را می کند. اما اگر حکم نایب او درباره تحریم استفاده از تنباکو را بکشنیم، چه کسی می خواهد شفاعت ما را بکند؟
♦️اکنون باید از مدعیان روشنفکری و همه چیز دانی پرسید که آیا از هم پایه و همکار شدن با اوباش مزدور دشمن، احساس تحقیر نمی کنید؛ یا به خاطر بی غیرتی، قید غرور و شخصیت را زده اید؟!
🔹می گویند پیر مردی، از شتر خود معذرت خواهی می کرد و می گفت من را ببخش که دائما بار سنگین بر پشتت گذاشته ام، یا گرسنه و تشنه نگاه داشته و بیگاری کشیده ام.
♦️شتر جواب داد: همه را می بخشم، جز آن دفعه را که مرا برای بار بردن، از طویله بیرون آوردی. سوار الاغ شده بودی و برای اینکه من دنبالت بیایم، افسار مرا به دم الاغ بستی. هرگز مثل آن روز تحقیر نشده بودم.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بحرینیها «سلام فرمانده» را خواندند
🔹سرود «سلام فرمانده» اینبار توسط مردم بحرین خوانده شده است.
🔹کلیپ تصویری این سرود با خوانندگی «محمد غلوم» محصول مؤسسات معهد الامام الحسین (ع) و مصابح الهدی است.
@hadisyasi
پایان سیاسی مقتدی صدر
🔹پس از استعفای اعضای فراکسیون صدر از پارلمان عراق، رهبر جریان صدر نیز خروج خود را از فرایند سیاسی این کشور اعلام کرد.
🔹مقتدی صدر گفته: با وجود فاسدان، در انتخابات آتی مشارکت نخواهم کرد؛ مگر آنکه خداوند گشایشی حاصل کند و فاسدان و تمام کسانی که عراق را غارت کردند و به یغما بردند و خونها را مباح کردند، کنار زده شوند.
@hadisyasi
🔴از زندان آپارتاید به مذبح نئولیبرالیسم
◾️در آفریقای جنوبی کسی نمیتوانست در انقلابی و مبارز بودن نلسون ماندلا تردیدی ایجاد کند. چه، سوابق درخشان مبارزاتی او چنین اجازهای نمیداد. ماندلا ۲۷ سال را در زندانهای رژیم آپارتاید گذرانده بود و پس از آزادی در تاریخ یازدهم ژانویه ۱۹۹۰، رهبر بلامنازع جنبش استقلال طلب کشورش شد تا ملت خود را از زیر سلطه رژیم آپارتاید رهایی بخشد.
◾️آزادی ماندلا از زندان، نماد پایان رژیم آپارتاید بود. اما کنگره ملی آفریقا به رهبری ماندلا برای اینکه رژیم حاکم، به شکل مسالمتآمیزی قدرت را واگذار کند، مذاکراتی را با فردریک دکلرک رئیس جمهور رژیم برای انتقال قدرت برگزار کرد. دکلرک در جریان مذاکرات، قدرت سیاسی را به طور کامل واگذار کرد و آپارتاید برچیده شد.
◾️اما به موازات مذاکرات سیاسی، یک مذاکرات اقتصادی نیز در جریان بود و توجه زیادی هم جلب نمیکرد. دکلرک موفق شد با این عنوان که اقتصاد یک مسئله "فنی" است و تنها یک راه برای اداره اقتصاد وجود دارد و آن سیاستهای نئولیبرالی "اجماع واشنگتن" است، انقلابیون را متقاعد کند که طراحی پایههای اقتصادی نظام جدید را به اقتصاددانان "مستقل" رژیم حاکم، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بسپارند.
اینگونه بود که دولت جدید، در ریل نئولیبرالیسم قرار گرفت: الحاق آفریقای جنوبی به گات و پس از آن به سازمان تجارت جهانی را امضا و موانع واردات را برداشت. با اجرای سیاستهای صندوق بینالمللی پول، کنترل دولت از روی معاملات ارزی و ورود و خرج ارز برداشته شد و راه برای سوداگریهای ارزی و خروج سرمایه از کشور باز شد. دروازهها به روی سرمایههای خارجی گشوده شد تا بلکه خارجیها ثروت بیافرینند و تنگدستان با ریزهخواری از این ثروت، سهمی نصیبشان شود. خدمات دولتی و زیرساختهای کشور خصوصیسازی شد و داراییهای ملی که اقلیت سفید پوست تصاحب کرده بودند، مصادره نشد.
◾️آموزش مدیران نظام جدید نیز به تیمهایی از بانک جهانی سپرده شد تا نئولیبرالیسم درونیسازی شود. حتی رئیس بانک مرکزی و وزیر دارایی آپارتاید در مقام خود تثبیت شدند، چون اقتصاد یک مسئله "فنی" بود!
نتیجه این روند البته روشن بود: سال به سال به میزان فلاکت مردم آفریقای جنوبی افزوده شد. در نظام جدید ضدآپارتاید، نرخ بیکاری سیاهان دو برابر شد، دو میلیون نفر بیخانمان شدند، یک میلیون نفر از مزارع اخراج شدند، تعداد آلونکنشینها پنجاه درصد بیشتر شد، و آفریقای جنوبی به مقام نابرابرترین کشور جهان نائل آمد. آیا ماندلا و آزادیخواهان آفریقای جنوبی طالب چنین وضعی بودند؟ هرگز! همه ماجرا این است که ماندلا و یارانش معنی "آزادی سیاسی" را خوب میفهمیدند، اما هیچ فهمی از "آزادسازی اقتصادی" نداشتند. آنها گرگهای نئولیبرال را بیش از پیش "آزاد" کردند تا سیاهان ستمدیده از آپارتاید را که مست رهایی بودند، بدرند.
✍🏻سید یاسر جبرائیلی
@hadisyasi
چندتا کشور «سلام فرمانده» میخونن و منجی عالم رو صدا میزنن.
محور تفکر؟ ایران.
چندتا کشور «رژه همجنسبازان» راه انداختن و شیطان رو صدا میزنن.
محور تفکر؟ اسرائیل.
#حق_و_باطل
@hadisyasi
🔴 حفظ حرمت قم با فضای مجازی بی و در پیکر و مروج شبانه روزی بی حیایی و بی غیرتی جور در نمیاد
▫️ دیروز حجت الاسلام اژهای رئیس قوه قضائیه در قم گفتند« برخی مکانها به دلیل جایگاهشان احترام بیشتری دارند، نسبت به برخی از مسائل و ناهنجاریهای اجتماعی در قم باید بیشتر توجه و مراقبت شود و این یک امر عقلایی و دینی است و اختصاص به اسلام ندارد»
▫️جناب آقای اژه ای، برای جنابعالی به عنوان رئیس قوه قضائیه، سوال نشده چه اتفاقی افتاده که فضای شهر مقدس قم از ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی نسبت به سابق پررنگ تر شده است و روز به روز وخامت اوضاع آن بدتر میشود به طوری که رهبر معظم انقلاب نیز تذکر می دهند؟!!!
▫️دلیل عمده هنجارشکنیهایی که نه تنها شهر مقدس قم بلکه سراسر کشور را فرا گرفته است، بی عملی و بی غیرتی مسئولان کشور در ساماندهی فضای مجازی کشور است و اگر امروز بخواهید، مسئولی را به خاطر ترک فعل محاکمه شود باید از مسئولان قوه قضائیه شروع کنید
▫️تا ریشه ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی، این فضای مجازی رها و ول اصلاح نشود، شهرها از این مفاسد و ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی پاکسازی نخواهد شد
▫️ دوران توصیه و تذکر مسئولان اجرایی به پایان رسیده است و امروز روز عمل است و شخص جنابعالی به عنوان رئیس قوه قضائیه کشور به خاطر فضای مجازی ول که مروج فضای بی حیایی و بی غیرتی است باید مورد بازخواست و پاسخگویی قرار گیرید
@hadisyasi
🔴خطرناکترین نوع نفوذ
⏪نفوذ دو جور است: یک نفوذ موردی است، نفوذ فردی است؛ یک نفوذ جریانی است.
◾️نفوذ موردی خیلی نمونه دارد، معنایش این است که فرض کنید شما یک دمودستگاهی دارید، یک مسئولی هستید؛ یک نفر را با چهرهی آرایششده، بزکشده، با ماسک در مجموعهی شما بفرستند؛ شما خیال کنید دوست است درحالیکه او دوست نیست، تا او بتواند کار خودش را انجام بدهد؛ گاهی جاسوسی است که این کمترینش است؛ یعنی کماهمّیّتترینش جاسوسی است، خبرکشی و خبردهی است؛
◾️گاهی کارش بالاتر از جاسوسی است، تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مدیری هستید، یک مسئولی هستید، تصمیمگیر هستید، میتوانید یک حرکت بزرگ یا مؤثّری انجام بدهید، اگرچنانچه این حرکت را اینجور انجام بدهید این به نفع دشمن است، او میآید کاری میکند که شما حرکت را اینجور انجام بدهید؛ یعنی تصمیمسازی. در همهی دستگاهها سابقه هم دارد؛ فقط هم دستگاههای سیاسی نیست، دستگاههای روحانی و دینی و مانند اینها هم همیشه وجود داشته.
◾️مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود، رفته بود در بیرجند مانده بود؛ ملّای خیلی بزرگی بود، اگر در قم یا نجف میماند، حتماً مرجع تقلید میشد؛ مرد بسیار دانایی بود. ایشان خودش برای من نقل کرد؛ گفت آنوقتی که عراقیها با انگلیسها میجنگیدند -در [سال] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبهها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست. گفت بعد که انگلیسها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبهها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟ بعد میگفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند میآیند -آنوقت با اسب رفتوآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار واایستادم که اینها بیایند رد شوند؛ وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را میدیدیم. گاهی نفوذ اینجوری است؛ نفوذ شخصی است؛ وارد خانهی کسی، وارد دستگاه کسی میشوند. در دستگاههای سیاسی هم الیماشاءالله از این قبیل وجود داشته است؛ امروز هم ممکن است باشد؛ البتّه خطرناک است.۱۳۹۴/۰۹/۰۴
بیانات در دیدار فرماندهان گردانهای بسیج
نفوذ دشمن
@hadisyasi
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی اکبر رائفی پور:
وقتی برخی سلبریتی ها برای وطن فروشی و توهین به عقاید مردم با هم مسابقه می دهند.
@hadisyasi
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سرود «سلام فرمانده» رسما تبدیل شده به مانور ارتش بینالملل شیعه از کشمیر تا نیجریه، از هند تا بحرین. نسخههای غیرفارسی «سلام فرمانده» را ببینید تا بفهمید نهضت انتظار تا کجاها گسترده خواهد شد.
.
💠 گفتمان مقاومت و نهضت انتظار درختی است که تنهاش در ظاهر در ایران جغرافیایی است اما ریشههایش زیر خاک تک تک کشورهای غرب آسیا و بخشی از شبه قاره هند و حتی آفریقا کشیده شده. ریشهای طبیعی که قرنها در خاک در حالت خواب زمستانی بوده و چهل و سه سال پیش دوباره فعال شده.
.
💠 حالا دیگر آینده امری تخیلی و انتزاعی نیست. حالا آینده مقابل چشمان ما و در دسترس ما است. سلامٌ عَلیٰ ناصر لِلّٰه.
@hadisyasi
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیکُلاس مادورو: در روزهایی که به دلیل حملههای سایبری ایالات متحده به سیستم برق ونزوئلا رنج میکشیدیم، ژنرال سلیمانی با متخصصانی از ایران برای حل مشکل برق به ونزوئلا آمد.
@hadisyasi
25.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قدرتنمایی تسلیحات نظامی ایران به سایر قدرتهای جهان، اینبار با پهپادهای مجهز شده به موشکهای کروز
♨️ ایران جزو اولین کشورهای جهان است که به این توانایی در حوزه پهپادی دست پیدا کرده
♨️ آشنایی با پهپاد "کمان ۲۲" و موشکهای "حیدر۱ و ۲" که به هدایت راداری مجهز شدند
@hadisyasi
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تنش در جلسه صنعتگران با معاون وزیر صمت
♦️اصرار دولت به استفاده از همان مدیران دولت روحانی داد صنعتگران را درآورده است.
♦️مهدی نظری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان از مدیران دولت روحانی است که کماکان در دولت رئیسی بر صندلی ریاست خود تکیه داده است این در حالی است که عملکرد او منتقدین فراوانی دارد.
♦️تولیدکنندگان خوزستانی: رئیس سازمان صمت را عوض کنید.
♦️یکی از صنعتگران گفت:
وقتی زیرساخت در این شهرک آماده نیست چرا زمینهایش را به ما فروختید در حالیکه میلیاردی هزینه کردیم ولی به دلیل مشکلات زیرساختی شهرک متضرر شدیم.
♦️یک صنعتگر دزفولی هم با اشاره به مشکلات شهرک صنعتی دزفول گفت:
میلیاردها تومان هزینه کردیم تا اشتغالی در منطقه ایجاد کنیم ولی آب به ما نمیدهند ولی برای یک ویلای ۲۵۰ متری غیرقانونی به راحتی آب میکشند.
#وزارت_صمت
@hadisyasi