🔴واكنش معاون وزير ارتباطات به مطالبات مردمی برای حمایت از پیامرسانهای بومی: با رفع این بهانه منتظر بهانهجوییهای بعدی هستیم؛ مشکل جای دیگری است
✍واقعا مشکل وزارت ارتباطات با توسعه پیام رسانهای بومی چیست که اینگونه با حقد و کینه همیشه نسبت به آنها موضع گیری میکنند؟
فرض کنید وزارت دفاع و سازمان صنایع دفاعی با امثال شهید طهرانی مقدم و تولید موشک در داخل مشکل میداشتند آیا ما هیچوقت میتوانستیم موشک خوب بسازیم و مثل اکنون جزو ۵ کشور برتر دنیا در حوزه ساخت پیشرفته ترین موشک ها بشویم ؟
در حوزه رسانه و ارتباطات وقتی مسئولان وزارت خانه متبوعه با پیام رسان بومی مشکل ذهنی و عقیدتی دارند و دل در گرو پیام رسانهای خارجی سپرده اند پس هیچوقت ما نخواهیم توانست در این حوزه موفق باشیم و همیشه تحت سیطره و نفوذ رسانه ای بیگانگان باقی خواهیم ماند....
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 یه شرکت لباسهای حساس به لمس دوخته، ۳ تا زن اونا رو پوشیدن و رفتن نایت کلاب..
این لباس در عرض یک ساعت ۴۰ تعرض رو ثبت کرده..!
سوال
این افسانه که آزادی، چشمودل سیری میاره کِی وکجا اتفاق میفته؟
چرا برای نمونه یک جامعه وجود نداره ک این الگو درش موفقیت آمیز بوده باشه؟
@hadisyasi
🔴آیت الله علم الهدی:
🔹امروز فضای مجازی برای مردم ما یک فضای زندگی شده، حال باید در آسیب و آفات امنیتی آن بیتفاوت باشیم؟
🔹 امروز متاسفانه امکانات شبکههای اجتماعی داخلی در مقابل خارجی صفر و بلکه زیر صفر است.
🔹در مقابل 3000 سرور تلگرام فقط 35 سرور مربوط به شبکههای اجتماعی داخلی است
🔹 در این مملکت باید برای دشمن یک اتوبان چهاربانده باز کرده و برای مدافعین داخلی یک جاده خاکی بسازید؟
@hadisyasi
🔻هموطنانمان در دو سال اخیر، برای هیچ، ارز هنگفتی از کشور خارج کردند
🔹 ۲۳ آذر ۹٧ | رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران: آمار تکان دهندهای از خرید ملک از سوی ایرانیان در یک شهر ترکیه وجود دارد؛هموطنانمان از ابتدای سال ۹۷ تا کنون ۸۰۰۰ واحد مسکونی فقط در ازمیر خریداری کردهاند
باعث تاسف است که تجربه تلخ دهه ۸۰ که مردم برای اخذ اقامت، ملک و املاک در دوبی خریدند و ارز هنگفتی از کشور خارج کردند اما موفق به اخذ اقامت نشدند، باز هم تکرار شده است؛ حتی نتواستند ملک خود را بفروشند و پولشان را به کشور بازگردانند؛ پس از آن تجربه تلخ باز هم در یکی دو سال اخیر به ویژه در سال جاری شاهد آن بودیم که باز هم تقاضا برای خرید ملک در شهرهای مختلف ترکیه و اخیرا گرجستان وحتی قبرس به طور چشمگیری افزایش یافته است | ایلنا
@hadisyasi
🔻جناب تشخیص مصلحت! بالاخره چه کار کنیم؟!
🔹 ۲۱ آذر ۹٧ | احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه آزاد مشهد: باید FATF را با افزودن چند شرط بپذیریم؛ اگر به اف.ای.تی.اف ملحق نشویم، ضربه های بیشتری به کشور وارد میشود و با چند تهدید و تلفن آمریکا نسبت به شرکتهای خارجی، آنها را از ادامه کار با ایران منع میکنند؛ آمریکا یک کشور ظالم و زورگو است و همه کشورها از او حساب میبرند | ایرنا
🔹 ۲۴ مهر ۹٧ | احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام : موافق FATF نیستم؛ از ترس مرگ نباید خودکشی کنیم؛ آنها تا ما را خلع سلاح نکنند دست نمیکشند؛ حق شرط و حق تحفظ بی اثر است؛ FATF تحفظ پذیر نیست؛ تحفظ آنجا پذیرفته میشود که هدف و موضوع FATF را نقض نکند؛ واقعاً سادهاندیشی است که کسی تصور کند این آمریکایی که حداقل در این سه چهار سال خودش را به خوبی نشان داده، اگر ما FATF دیگر بهانهگیری نمیکند و همهچیز حل میشود؛ من این اعتقاد را ندارم؛ بلکه معتقدم اگر این بهانه را از آمریکا بگیرید بهانه دیگری پیدا میکند.|
@hadisyasi
✅قطعنامه ای صوری
#محمدرضا_فرهادی
🔹مجلس سنای آمریکا قطعنامه ای را به امضا رساند که براساس آن دولت آمریکا ملزم به قطع کمک های خود به ائتلاف عربی خواهد شد. اما در اصل و پشت پرده این قطعنامه ذکر دو نکته ضروری است:
1- این قطعنامه غيرالزام آوار است و در آن به قطع فروش تسلیحات به عربستان اشاره نکرده است، بلکه به حمایت از ائتلاف سعودی اشاره کرده و این حمایت عام است و در آن به شموليت قضیه ای خاص اشاره نکرده است.
2- اکنون که دو طرف در یمن براساس معاهدات صلح در سوئد به توافقی دوجانبه رسیده اند و جنگ یمن شاید آخرین روزهای خود را سپری می کند. بنابراین دولت آمریکا در طول این نزدیک به چهارسال، عربستان را تا توانسته دوشیده و اکنون منفعتی برای آمریکا در این زمینه وجود ندارد و به دنبال راه های دیگر برای دوشیدن عربستان است.
@hadisyasi
این آقا که اینجوری تو کاباره های اروپایی مست کرده کاوه_مدنی هست که ۷ماه معاون سازمان محیط زیست کشور بوده، رئیسش خانم ابتکار!
وقتی ارتباطش با شبکه جاسوسی موساد لو رفت از کشور گریخت حالا
توی تمام مصاحبههاش تاکیدش بر اینه که جمهوری اسلامی یک نخبه رو فراری داده
*کاوه جان، ایمیل شما هک نشده، مست و پاتیل بودی خودت پسوورد رو زمزمه کردی برای رفقای امنیتی
@hadisyasi
مرجع تعیین بهای خودرو ضوابط مصوب «هیات تعیین و تثبیتقیمتها» است
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان:
🔹قیمت گذاری خودرو توسط سازمان حمایت براساس ضوابط قیمتگذاری مصوب هیات تعیین و تثبیت قیمتها صورت میگیرد.
🔹اختیار قیمت گذاری خودروهای کم تیراژ ضمن لزوم رعایت ضوابط قیمت گذاری کالاهای تولیدی، با خودروساز است.
🔹تغییر و تحولات قیمتی در بازار خودرو در سال گذشته با نرخ میانگین هر دلار ۳ هزار و ۸۶۰ تومان بوده که این رقم در سال جاری به حدود ۹ هزار تومان در سامانه ارزی نیما افزایش یافته و این افزایش بطور قطع در بهای تمام شده خودرو تاثیر گذار است.
@hadisyasi
یک نفر دیپلمات بازداشت شده!
✍ظریف امروز در میتینگ حزب ندای ایرانیان، از غرور ملی دم زد و به منتقدان حمله کرد. ما اما نه از زیر پا ماندن برجام می پرسیم، نه وقت کشی 8 ماهه اروپا که موجب شد غرب،تحریم نفتی ایران (نقض برجام) را بدون شوک قیمتی از سر بگذراند.
🔹ما از آقای ظریف می پرسیم شما که نمی توانید از دیپلمات مصونیت دار و منصوب خود دفاع کنید، چگونه دم از غرور و عزت می زنید؟! آقای اسدالله اسدی "دبیر سوم سفارت ایران در اتریش"، از 10 تیر ماه (پنج ماه قبل) در آلمان بازداشت و سپس به بلژیک مسترد شده و تحت آزار قرار دارد.
♦️اما ظریف به همین یک توییت بسنده کرد: "چقدر تعجببرانگیز است همزمان با سفر هیئت ایرانی و رئیسجمهور به اروپا (اتریش)، #یک_نفر_دیپلمات_بازداشت_شده_است". همین !
🔹عکس فوق تنها عکس منتشره در رسانه های اروپا از دیپلمات مظلوم ماست و گویا اطرافیان وی برای عدم انتشار خبر و مصاحبه و عکس تحت فشارند.
♦️اکنون آقای ظریف به جای فریاد کشیدن سر اروپایی ها، علیه منتقدانی که تمام ناکامی ها و خسارت های حاصل از بی کفایتی او را پیش بینی کرده بودنند، هوچیگری و جنجال می کند! مرحبا به این غیرت!
@hadisyasi
⭕️ انتقاد سردار کمالی از ارائه تصویر نادرست از سربازها در تلویزیون
👤معاون نیروی انسانی وظیفه عمومی ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹برخی از سریال ها سرباز را فردی ساده نشان می دهند که از ضعف برخوردار است
🔹در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سربازان ما تحصیلات تکمیلی دارند و آموزشها و مهارتهایی را یاد می گیرند که با آنچه که در صداوسیما نمایش داده می شود تفاوت دارد
@hadisyasi
⭕️ میلیونها تومان پولی که برای خودروهای بیکیفیت داخلی میدهید به جیب چه کسانی میرود؟
🔹بررسیها نشان میدهد دو خودروساز #سایپا و #ایرانخودرو در حال حاضر دارای ۱۲۹ شرکت اقماری هستند که این شرکتها علاوه بر اینکه زیان چشمگیری را به خودروسازان تحمیل کردهاند، به حیاط خلوت برخی از گروهها و جناحهای سیاسی نیز تبدیل شدهاند.
🔹 حضور عبدالحسین #فریدون و مهدی مونسان، پسرعمو و خواهرزاده رئیسجمهور در هیاتمدیره گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران یکی از دهها و صدها موردی است که تبدیلشدن این شرکتها به حیاط خلوت سیاسیون را نشان میدهد. این موضوع از این منظر دارای اهمیت است که براساس آخرین آمارهای اظهارشده، شرکتهای اقماری دو شرکت سایپا و ایرانخودرو دوهزار و ۷۲۰ عضو هیاتمدیره دارند که این افراد با دستمزدها و مزایای #نجومی خود، رقم قابل چشمگیری هزینه سر بار به خودروسازان تحمیل میکنند که درنهایت پرداختکننده آن، #خریداران خودروهای داخلی هستند.
🔹 علاوهبر این، در دو خودروساز بزرگ کشور درمجموع حدود ۹۵ هزار پرسنل حقوقبگیر وجود دارد که گفته میشود تعداد ۲۶ هزار نفر از آنان نیروی مازاد بوده و از این محل سالانه بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه سر بار به هزینههای دو خودروساز اضافه میشود. هزینههای تبلیغاتی، تیمداری در ورزش حرفهای و مواردی از این دست نیز هزینههایی است که سالانه چندین هزار میلیارد تومان هزینه سر بار به خودروسازی کشور تحمیل میکند که در این میان، مردم تنها متضرر این سوءمدیریت هستند./ نود اقتصادی
@hadisyasi
🔴بی کفایتی بی حد و حصر مدیران غربزده ما
صادرات ۶۰۰۰ تن میگو از عربستان سعودی به چین ،عربستان سعودی از آب های چینی هم برای پرورش میگو استفاده میکند !
(ولی ما اجازه صید را به آنها میدهیم این یعنی ناکار آمدی، بی کفایتی و عدم بهره وری از منابع موجود)
@hadisyasi
از سایه هویج تا سایه چماق
🔴 پاسخی به سوال جناب پرزیدنت....
برای پاسخ به سؤالِ رئیس جمهور محترم «اگر برجام نباشد چه میشود؟» ابتدا باید به یک سؤال مقدماتی پاسخ داد و آن هم اینکه؛ در حال حاضر از برجام چه مانده است؟! آنچه عملاً وجود خارجی دارد، تعهدات یکطرفه و بدون مابهازای ایران است. پس سؤال دقیق و درست این میشود؛ «اگر ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکند چه میشود؟»
ایران میتواند در نخستین گام یک بازه زمانی مشخص - مثلاً یکماهه - را تعیین و بهصورت رسمی اعلام کند که در صورت ادامه تلاش آمریکا برای ایجاد محدودیت در فروش نفت ایران، غنیسازی۲۰ درصد از سر گرفته میشود.
در بند ۳۶ برجام دو راهکار پیش پای ایران در صورت «عدم پایبندی اساسی» سایر طرفها گذاشته شده است:
۱)«توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات»
۲) پیگیری از طریق شورای امنیت که در بند۳۷ توضیح داده شده و البته کاملاً و به طرز عجیبی علیه ایران است.
نکته دیگر آنکه تجدیدنظر در تعهدات برجامی یک قانون لازمالاجراست. مجلس در جلسه ۲۱ مهرماه سال۹۴ اجرای برجام را بهصورت مشروط تصویب و ۹ شرط برای آن تعیین کرد.
در بند سوم این قانون آمده است؛ «دولت موظف است هرگونه عدمپایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را بهدقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز ج ا ایران را سامان دهد...»
ممکن است مدافعان برجام این استدلال را مطرح کنند که چنین واکنشی باعث افزایش فشار اقتصادی میشود. همانطور که آمریکاییها به دفعات و درستی میگویند، آنان حداکثر فشار اقتصادی و رژیم تحریمی علیه ایران را تحمیل کردهاند و جایی برای افزایش فشار و تحریم از ناحیه آمریکا وجود ندارد. اروپاییها نیز در این بازی نقش و وزن موثری ندارند. آنان نه در مقابله با آمریکا و تامین منافع ایران توانستهاند کاری از پیش ببرند و نه همراهی رسمیشان با آمریکا میتواند، چیزی بر بار فشار بر ایران اضافه کند. ایران به اندازه کافی اهرم در دست دارد که بتواند به اروپاییها که این روزها غرق در انواع و اقسام مشکلات نفسگیرند، بفهماند بهتر است پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند.
لازمه همه اینها در سطح بینالمللی یک دیپلماسی فعال و پویاست که از قبل زمینه و بستر را برای تغییر وضعیت و ایجاد توازن، آماده سازد. ویژگی اصلی این دیپلماسی اقتدار است. ماجرای اخیر بازداشت مدیر ارشد شرکت هواوی در کانادا –به بهانه نقض تحریمهای ایران- و برخورد سریع و مقتدرانه چین با قضیه – دستگیری حداقل دو تبعه کانادا- که باعث عقبنشینی این کشور شد، نمونه درسآموزی از دیپلماسی اقتداری در برابر دیپلماسی التماسی است.
اما مهمتر از فعل و انفعالات خارجی ماجرا، مسئله مدیریت داخلی است. بیشک با نبودن برجام، دشمن میکوشد یک عملیات سنگین روانی راه بیندازد تا وضعیت را بحرانی جلوه دهد. افکار عمومی را باید در برابر سیل اخبار جعلی و جهتدار محافظت کرد. به موازات مقابله با عملیات روانی دشمن، باید اقتصاد را بهنحوی مدیریت کرد که خروجی آن اطمینانبخشی به مردم باشد. مثال نقض این قضیه ماجرای دلار ۴۲۰۰ تومانی است. تصمیمی غلط و فسادزا که رانتی نجومی –بیش از۱۰۰ هزار میلیارد تومان- ایجاد کرد و امروز با گذشت ۸ ماه از آن تصمیم، هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و آن را به هم پاس میدهند!
آری؛ برجام عملاً از بین رفته است و مسئله فقط پذیرش یا عدم پذیرش این واقعیت از سوی دستاندرکاران آن است. زمانی دولت برای تحمیل برجام و بستن دهان اندک منتقدان آن در کشور، از مزایای تخیلی و باغ سیب و گلابی میگفت. اینک که تق ماجرا درآمده و مشخص شده همه آن وعدهها خواب و خیال بوده، در کمال تعجب و در چرخشی۱۸۰ درجهای میگویند اگر برجام نباشد بیچاره میشوید و روزگارتان سیاه!
دیروز با سایه هویج برجام جامعه را به دنبال خود کشاندند و امروز آنان را از سایه چماق آن میترسانند. نبودن برجام میتواند سرمنشأ برکات بسیاری شود (چرا که اولین گام برای امید و حرکت، قطع امید از وهم و خیال است)، البته اگر اندکی شجاعت توأم با درایت نیز در میان باشد.
@hadisyasi
اصلاحطلبان همچنان به دنبال فرار از مسئولیت!
«علی تاجرنیا» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه اصلاحطلب «اعتماد» با انکار سهم اصلاحطلبان در عملکرد دولت گفته است: «حضور اصلاحطلبان در دولت آقای روحانی کمرنگ شده و بخش عمده آن از سر ناچاری و نداری بوده است.» تاجرنیا در ادامه گفت: «مشکل اصلی روحانی دولت خودش است. روحانی باید خودش دست به تغییر بزند و کاری از جریان سیاسی اصلاحطلب که تاکنون همراه بوده برنمیآید؛ اما ظاهراً روحانی ترجیح میدهد با حلقه اولیه خود مشورت کند تا حامیانش که باعث رأیآوری او شدند. اگر اوضاع به همین شکل باقی بماند، روند همینگونه منفعلانه طی شود و بر سیاستهای غلط اصرار شود، طبیعی است که بخشی از همپیمانان روحانی زبان و ادبیات تندتری در نقد دولت پیدا کنند.» گفتنی است این اظهارات در حالی بیان میشود که اصلاحطلبان در سال گذشته فشار سنگینی به دولت وارد کردند و در آستانه تشکیل کابینه دوازدهم به صراحت اعلام کردند باید سهمشان را تمام و کمال از روحانی بگیرند و در آخر نیز چنین شد.
نقشه جدید دشمن علیه ملت ایران
بر اساس گزارشهای نیروهای امنیتی و اطلاعاتی، دشمنان ایران اسلامی پس از ناکامی در شکست ایران با حربههای نظامی، سیاسی، تحریم و...، اکنون به نفوذ، عملیاتهای ضد امنیتی و اقدامات ضد ایرانی در پوشش انجمنها و فعالیتهای اجتماعی رو آوردهاند. در این راستا، توماس کاپلان، سرمایهگذار لابی صهیونیستی اتحاد علیه ایران هستهای و تأسیسکننده مؤسسه محیط زیستی «پنترا» گفته است برای به زانو درآوردن ایران باید ابتدا یک راه غیر نظامی را در پیش گرفت؛ در این راستا وی از بهترین ابزاری که در اختیارش بوده استفاده کرده و با پشتیبانی از مؤسسهای به ظاهر محیط زیستی به نام «میراث پارسیان» به جاسوسی از اماکن نظامی و حساس ایران پرداخته و اهداف دشمنان را دنبال کرده است. گفتنی است، شبکه جاسوسی متصل به موساد که اطلاعات سپاه در سال گذشته آن را کشف و منهدم کرد، از عوامل همین پروژه بودند..
@hadisyasi
پیشبینی رژیم صهیونیستی از چالشهای آینده
یک مرکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی پیشبینی این رژیم از وقوع جنگ بزرگ در خاورمیانه در سال 2019 را مطرح کرد و نوشت: «اگر این جنگ انجام نشود، در سال 2025 جنگ بزرگتری رخ میدهد... . جنگ گسترده در منطقه میتواند در نتیجه یک تنش غیر عمد ایجاد شود که از جمله آنها میتوان به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان یا سوریه اشاره کرد... .» این مرکز مطالعاتی صهیونیستی در این گزارش دو عنصر اساسی نسبت به تنشهای موجود در منطقه را تلاش حزبالله و سوریه برای تولید موشکهایی با دقت بسیار بالا و همچنین تلاشهای ایران برای تبدیل سوریه به پایگاه پرتاب موشک ضد رژیم صهیونیستی دانسته است.
هشدار کنگره درباره ضعف ارتش آمریکا
«کمیسیون استراتژی دفاع ملی» آمریکا با هشدار صریح درباره انحطاط چشمگیر قدرت نظامی این کشور اعلام کرده است، «ارتش آمریکا در نزاع بعدیاش ممکن است به طرز غیر قابل قبولی از تلفات بالا و خسارتهای بزرگ و اساسی رنج ببرد... اگر ارتش آمریکا مجبور شود به طور همزمان در دو یا چند جبهه بجنگد، ایالات متحده به طور ویژهای در معرض خطر مغلوب شدن قرار دارد. توانایی آمریکا برای دفاع از متحدان، شرکا و منابع حیاتی خودش به طور فزایندهای در هالهای از ابهام قرار گرفته است. اگر ملت (کشور آمریکا) فوراً برای رفع این شرایط اقدام نکند؛ تبعات، وخیم و پایدار خواهد بود.»
@hadisyasi
⭕️ دزدی ۵۰ هزار میلیاردی از جیب مردم؟
🔻این سخنان حاجیبابایی، نماینده مجلس را بشنوید؛
🔹از یک بیسر و سامانی و فاجعه میگوید. دولت #روحانی در سال ۹۵، از محل افزایش قیمت بنزین و گاز و ...، ۸۷ هزار میلیارد تومان از مردم گرفته، اما فقط ۳۶ هزار میلیارد تومان آن را به مردم #یارانه داده است. بقیه پولها کجاست؟
🔹 قیمت بنزین و گاز و ...، سال به سال، گران و گرانتر میشود و دولت پول بیشتری از مردم میگیرد، اما یارانه مردم همان ۴۵ هزار تومان مانده و تغییری نکرده است!
@hadisyasi
⛔️مردی از جنس #دروغ❗️
ظریف دیروز : "باید بپذیریم منافع ملی جناحی نیست؛ همه تو یک کشتی نشستیم!"
🔸در فیلم بالا مشاهده میکنید که همین آقای ظریف یک بار در دهه ۸۰ ذلیلانه پیش البرادعی میره و میگه اگر مذاکرات شکست بخوره ما رای نمیاریم!
🔸 همین چند سال پیش هم دوباره ظریف رفت شورای روابط خارجی آمریکا گفت اگر ما توی مذاکرات برجام پیروز نشیم برای انتخابات ۹۶ نمیتونیم رای بیاریم!
⚠️ اون کسی که جلوی آقای جبرائیلی نشسته داره سخنان کذب میزنه مدیر مسئول روزنامه اصلاحطلب شرق هست.
@hadisyasi
⛔️مردی از جنس #دروغ❗️
دومین دروغی که امروز آقای ظریف در سخنرانی خود گفتند
ظریف دیروز درچهارمين کنگره ندای ایرانیان:
چرا کیهان و صداوسیما بخش اول جمله اوباما را كه گفت«اگرميتوانستيم یک پیچومهره از هستهای ایران باقی نميگذاشتيم»پخش ميكند اما جمله بعد را که میگوید«اما نمیتوانیم» سانسور میکنند...
✍ويدئوی بالا سال ٩٢ از صداوسیما پخش شده ،آقای ظریف چیزی سانسور نشده و جملات کامل است
@hadisyasi
🚖 چرا هزینههای سربار شرکتهای خودروسازی زیاد است؟/ حضور پسرعمو و خواهرزاده رئیس جمهور در هیات مدیره شرکتهای قطعه سازی
🚘 بررسیها نشان میدهد دو خودروساز سایپا و ایرانخودرو در حال حاضر دارای 129 شرکت اقماری هستند که این شرکتها علاوه بر اینکه زیان چشمگیری را به خودروسازان تحمیل کردهاند، به حیاط خلوت برخی از گروهها و جناحهای سیاسی نیز تبدیل شدهاند.
🚘 حضور عبدالحسین فریدون و مهدی مونسان، پسرعمو و خواهرزاده رئیسجمهور در هیاتمدیره گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران یکی از دهها و صدها موردی است که تبدیلشدن این شرکتها به حیاط خلوت سیاسیون را نشان میدهد. این موضوع از این منظر دارای اهمیت است که براساس آخرین آمارهای اظهارشده، شرکتهای اقماری دو شرکت سایپا و ایرانخودرو دوهزار و 720 عضو هیاتمدیره دارند که این افراد با دستمزدها و مزایای نجومی خود، رقم قابل چشمگیری هزینه سر بار به خودروسازان تحمیل میکنند که درنهایت پرداختکننده آن، خریداران خودروهای داخلی هستند.
🚘 علاوهبر این، در دو خودروساز بزرگ کشور درمجموع حدود 95 هزار پرسنل حقوقبگیر وجود دارد که گفته میشود تعداد 26 هزار نفر از آنان نیروی مازاد بوده و از این محل سالانه بیش از هزار و 100 میلیارد تومان هزینه سر بار به هزینههای دو خودروساز اضافه میشود. هزینههای تبلیغاتی، تیمداری در ورزش حرفهای و مواردی از این دست نیز هزینههایی است که سالانه چندین هزار میلیارد تومان هزینه سر بار به خودروسازی کشور تحمیل میکند که در این میان، مردم تنها متضرر این سوءمدیریت هستند./نوداقتصادی
@hadisyasi
متن توافقنامه طرف های یمنی شرکت کننده در گفتگوهای سوئد به این شرح است:
طرف ها پس از نشستی تحت نظارت سازمان ملل متحده طی 06/12/2018 تا 13/12/2018 (15 تا 22 آذر) در سوئد ضمن تقدیر از این کشور به دلیل میزبانی و حمایت از این گفتگوها و همچنین تشکر از همه کشورها و سازمان هایی که در به نتیجه رساندن این گفتگوها مشارکت داشته اند....توافقات خود را به شرح زیر اعلام می کنند:
1- توافق درباره شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی
2- سازوکار اجرائی درباره توافقنامه مبادله اسرا
3- اعلام تفاهماتی درباره تعز
تعهد می دهیم به:
- اجرای مفاد این توافقنامه و اجرای کامل و تلاش برای برچیدن هرگونه عواملی که مانع از اجرای آن می شود.
- تعهد به خودداری از هرگونه اقدام یا بحران سازی یا اتخاذ تدابیری که منجر به از بین رفتن فرصت های اجرای کامل این توافقنامه می شود.
- تعهد کامل به ادامه رایزنی ها بدون قیدو شرط طی ماه ژانویه 2019 در محلی که بعداً تعیین خواهد شد.
اعلام تفاهمات درباره تعز
طرفین درخصوص موارد زیر توافق کردند:
1-تشکیل کمیته مشترک طرفین با حضور نمایندگانی از جامعه مدنی و مشارکت سازمان ملل متحد.
2- طرفین نمایندگان خود را در کمیته مشترک تعیین خواهند کرد و اسامی این افراد حداکثر یک هفته پس از گفتگوهای سوئد به دفتر فرستاده سازمان ملل متحد اعلام خواهد شد.
3- سازمان ملل متحد زمان و مکان نشست اول کمیته مشترک را تعیین خواهد کرد.
4- کمیته مشترک اختیارات و سازوکار فعالیت خود را تعیین خواهد کرد.
5-کمیته مشترک گزارشی از روند فعالیت خود به نشست آتی گفتگوهای یمن ارائه خواهد کرد.
توافق درباره شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی
طرفین درخصوص موارد زیر توافق کردند:
-استقرار مشترک نیروهای اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی و شهر الحدیده در اماکن مورد توافق در خارج از این شهر و اسکله ها.
- تعهد طرفین به عدم انتقال هرگونه تجهیزات نظامی به این استان و شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأی عیسی.
-برچیدن هرگونه نماد سلاح در این شهر.
- تشکیل کمیته هماهنگی برای استقرار نیروهای مشترک و مورد توافق به ریاست سازمان ملل متحد که به طور مثال شامل اعضایی از طرفین برای نظارت و آتش بس و استقرار نیروها می شود.
- رئیس کمیته هماهنگی برای استقرار نیروهای مشترک گزارش های هفتگی خود را از طریق دبیرکل به شورای امنیت ارائه می کند. این گزارش درخصوص پایبندی طرف ها به تعهداتشان در این توافق است.
- کمیته هماهنگی استقرار نیروهای مشترک ناظر بر عملیات استقرار و نظارت خواهد بود و همچنین بر مین روبی در شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی نظارت خواهد داشت.
-نقش رهبری سازمان ملل متحد در پشتیبانی از مدیریت و عملیات بازرسی از اداره کل بنادر دریای سرخ یمن در اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی. این موضوع شامل تقویت سازوکار سازمان ملل متحد در بازرسی و تحقیق (UNVIM) در اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی نیز می شود.
-تقویت حضور سازمان ملل متحد در شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی.
- طرف ها تعهد می دهند کار سازمان ملل را در الحدیده تسهیل کنند.
- همه طرف ها تعهد می دهند رفت و آمد غیرنظامیان و جابجائی کالا از و به شهر الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی را تسهیل کنند و همچنین تعهد می دهند مانع از رسیدن کمک های بشردوستانه به اسکله الحدیده و الصلیف و رأس عیسی نشوند.
- همه درآمدهای اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی به بانک مرکزی یمن شعبه الحدیده تحویل داده می شود. این پول ها صرف تامین دستمزد کارمندان بخش خدماتی این شهر و استان الحدیده و همه مناطق دیگر این کشور خواهد شد.
- مسئولیت امنیت الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی طبق قانون یمن بر عهده نیروهای امنیتی داخلی است و باید رویه های حقوقی حکومتی و هرگونه موانعی در مسیر فعالیت نهادهای داخلی برچیده شود.
-این توافق به عنوان سابقه ای فراتر از هرگونه گفتگو یا مذاکرات بعدی به شمار نمی رود.
-اجرای این توافقنامه در چندین مرحله صورت می گیرد و نحوه آن را کمیته هماهنگی استقرار تعیین خواهد کرد. استقرار نیروها در اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی و بخش های مهم شهر که با امور انسانی مرتبط است در مرحله نخست اجرا خواهد شد و طی دوهفته پس از اجرائی شدن آتش بس تکمیل خواهد شد. استقرار نیروهای مشترک در شهره الحدیده و اسکله های الحدیده و الصلیف و رأس عیسی حداکثر طی 21 روز پس از آغاز اجرای آتش بس صورت خواهد گرفت.
@hadisyasi
از #سایه_هویج تا #سایه_چماق
🔴 پاسخی به سوال جناب پرزیدنت....
✍ #محمد_صرفی(کارشناس میهمان)
برای پاسخ به سؤالِ رئیس جمهور محترم «اگر برجام نباشد چه میشود؟» ابتدا باید به یک سؤال مقدماتی پاسخ داد و آن هم اینکه؛ در حال حاضر از برجام چه مانده است؟! آنچه عملاً وجود خارجی دارد، تعهدات یکطرفه و بدون مابهازای ایران است. پس سؤال دقیق و درست این میشود؛ «اگر ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکند چه میشود؟»
ایران میتواند در نخستین گام یک بازه زمانی مشخص - مثلاً یکماهه - را تعیین و بهصورت رسمی اعلام کند که در صورت ادامه تلاش آمریکا برای ایجاد محدودیت در فروش نفت ایران، غنیسازی۲۰ درصد از سر گرفته میشود.
در بند ۳۶ برجام دو راهکار پیش پای ایران در صورت «عدم پایبندی اساسی» سایر طرفها گذاشته شده است:
۱)«توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات»
۲) پیگیری از طریق شورای امنیت که در بند۳۷ توضیح داده شده و البته کاملاً و به طرز عجیبی علیه ایران است.
نکته دیگر آنکه تجدیدنظر در تعهدات برجامی یک قانون لازمالاجراست. مجلس در جلسه ۲۱ مهرماه سال۹۴ اجرای برجام را بهصورت مشروط تصویب و ۹ شرط برای آن تعیین کرد.
در بند سوم این قانون آمده است؛ «دولت موظف است هرگونه عدمپایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را بهدقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز ج ا ایران را سامان دهد...»
ممکن است مدافعان برجام این استدلال را مطرح کنند که چنین واکنشی باعث افزایش فشار اقتصادی میشود. همانطور که آمریکاییها به دفعات و درستی میگویند، آنان حداکثر فشار اقتصادی و رژیم تحریمی علیه ایران را تحمیل کردهاند و جایی برای افزایش فشار و تحریم از ناحیه آمریکا وجود ندارد. اروپاییها نیز در این بازی نقش و وزن موثری ندارند. آنان نه در مقابله با آمریکا و تامین منافع ایران توانستهاند کاری از پیش ببرند و نه همراهی رسمیشان با آمریکا میتواند، چیزی بر بار فشار بر ایران اضافه کند. ایران به اندازه کافی اهرم در دست دارد که بتواند به اروپاییها که این روزها غرق در انواع و اقسام مشکلات نفسگیرند، بفهماند بهتر است پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند.
لازمه همه اینها در سطح بینالمللی یک #دیپلماسی_فعال و پویاست که از قبل زمینه و بستر را برای تغییر وضعیت و ایجاد توازن، آماده سازد. ویژگی اصلی این دیپلماسی #اقتدار است. ماجرای اخیر بازداشت مدیر ارشد شرکت هواوی در کانادا –به بهانه نقض تحریمهای ایران- و برخورد سریع و مقتدرانه چین با قضیه – دستگیری حداقل دو تبعه کانادا- که باعث عقبنشینی این کشور شد، نمونه درسآموزی از دیپلماسی اقتداری در برابر دیپلماسی التماسی است.
اما مهمتر از فعل و انفعالات خارجی ماجرا، مسئله مدیریت داخلی است. بیشک با نبودن برجام، دشمن میکوشد یک عملیات سنگین روانی راه بیندازد تا وضعیت را بحرانی جلوه دهد. افکار عمومی را باید در برابر سیل اخبار جعلی و جهتدار محافظت کرد. به موازات مقابله با عملیات روانی دشمن، باید اقتصاد را بهنحوی مدیریت کرد که خروجی آن اطمینانبخشی به مردم باشد. مثال نقض این قضیه ماجرای دلار ۴۲۰۰ تومانی است. تصمیمی غلط و فسادزا که رانتی نجومی –بیش از۱۰۰ هزار میلیارد تومان- ایجاد کرد و امروز با گذشت ۸ ماه از آن تصمیم، هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و آن را به هم پاس میدهند!
آری؛ برجام عملاً از بین رفته است و مسئله فقط پذیرش یا عدم پذیرش این واقعیت از سوی دستاندرکاران آن است. زمانی دولت برای تحمیل برجام و بستن دهان اندک منتقدان آن در کشور، از مزایای تخیلی و باغ سیب و گلابی میگفت. اینک که تق ماجرا درآمده و مشخص شده همه آن وعدهها خواب و خیال بوده، در کمال تعجب و در چرخشی۱۸۰ درجهای میگویند اگر برجام نباشد بیچاره میشوید و روزگارتان سیاه!
دیروز با #سایه_هویج برجام جامعه را به دنبال خود کشاندند و امروز آنان را از #سایه_چماق آن میترسانند. نبودن برجام میتواند سرمنشأ برکات بسیاری شود (چرا که اولین گام برای امید و حرکت، قطع امید از وهم و خیال است)، البته اگر اندکی شجاعت توأم با درایت نیز در میان باشد.
@hadisyasi
🔻توهین های مقامات آمریکایی به عربستان ادامه دارد
سناتور جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی:
🔹سعودیها نفت نفروشند، از گرسنگی خواهند مُرد
🔹آنان افراد منتقد و شهروندان سعودی را از دیگر کشورها به عربستان سعودی مسترد میکند و آنها را مورد آزار قرار میدهد.
🔹با توجه به اینکه بنسلمان تا این اندازه دیوانه است چرا ما باید به او سلاح بدهیم؟
@hadisyasi
🚩 توضیحات کدخدایی درباره ایرادات شورای نگهبان به #CFT
🔹 اگر کشور تصمیم میگیرد که به یک کنوانسیون یا معاهده بین المللی بپیوندد و مصلحت است، مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آن نظر میدهد.
🔹شورای نگهبان ضرورت الحاق و یا عدم الحاق به کنوانسیون یا معاهدهای نظیر CFT را تعیین نمیکند، بلکه فقط درباره انطباق با شرع و قانون اساسی درباره آن نظر میدهد.
🔹 شورای نگهبان 11 ایراد و نه 22 ایراد به این کنوانسیون وارد کرده است. این شورا در بیان ایرادات به این لایحه سیاسی برخورد نکرده است.
🔹شورای نگهبان جای مجلس و یا مجمع تشخیص مصلحت نظام نیست اما سر جای خودش است و محکم در این جایگاه قرار گرفته است و طبق وظایفش عمل میکند
@hadisyasi
🚩 یک حامی پر و پا قرص دیگر #برجام هم از حمایتش دست کشید
🔹یکی از حامیان پر و پا قرص حسن روحانی و برجام که این روزها به جرگه منتقدین برجام بدل شده، مجید انصاری است. او پیشتر در در اردیبهشت ماه سال جاری گفته بود:همه تخم مرغ ها را در سبد برجام نگذاشته ایم و گزینههای مختلفی را در دستور کار داریم. اما همین مجید انصاری حالا چیزی کمتر از 8 ماه نگذشته، روز گذشته گفته است: اینکه تمام تخممرغها را در سبد برجام گذاشتیم کار اشتباهی بود.
مجید انصاری گفته است:
🔹 9 شرط رهبری برای اجرای برجام گذاشته بودند، اگر آن شروط به درستی اجرا میشد خیلی از مشکلات ایجاد نمیشد
🔹همین الان اروپاییها 7 ماه است که دارند SPV را کش میدهند و هیچ چیزی هم به ایران ندادهاند"
@hadisyasi