🔴توئیت همتی درباره نشست رئیسی با نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
فردا به دعوت جناب آقای رئیسی همه نامزدها با ایشان ملاقات دارند. یادآور خواهم شد که اصلاح حکمرانی اقتصادی، رفع سریع تحریم ها، صیانت از آزادی شبکههای اجتماعی و حقوق اساسی شهروندان از اهداف راهبردیام برای دولت بود.
در موارد کم توجهی دولت بعد به این اهداف، نقد و مطالبه گری خواهم داشت.
@hadisyasi
♨️بیشرفی #بیبیسی به روایت تصویر!
📍بیبیسی وظیفه خودش میدونه اخبار حوادث ایران رو به بدترین شکل ممکن و با ذکر جزئیات به مخاطب بگه تا مخاطب احساس بدبختی و افسردگی کنه، اما همین شبکه درباره حوادث ناگوار غرب فقط به کلیات بسنده میکنه، نه حرفی از تعداد کشتهها میزنه و نه حرفی از ۱۵۰ انسان مفقود شده در ریزش ساختمانی میامی!
@hadisyasi
🔴آمار عجیب میلیاردهای ایرانی
تعداد میلیاردهای ایران در زمان کرونا و تحریم سه برابر میانگین جهانی افزایش پیدا کرده
بعد اصلاح طلبا به انقلابیون میگن کاسب تحریم!
@hadisyasi
🔴چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
▪️چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی
🔸محمدامین باقری - پژوهشگر هسته بازاریابی سیاسی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):
🔹نقد لطیف رهبر انقلاب به برخی تصمیمات شورای نگهبان در دیدار امروز با مسئولان قضایی چند پیام مهم دارد:
🔹۱. شاید برای نخستین بار باشد که رهبر انقلاب، چنین آشکار و بیّن، از عدم موافقت خود با برخی تصمیمات شورای نگهبان سخن میگویند.
🔹مشخصاً، این بیان، صرف یک اِنباء ساده نیست، بلکه تمهیدی برای اصلاح و تقویت شوراست.در واقع با جمع بین این فرمایشها و آنچه در گذشته از سوی امامین انقلاب در مورد شورا بیان شده،نشان میدهد در عین لزوم صیانت ساختاری و نهادی، اما درون شورا که برآیند تصمیم جمعی نظرات و دیدگاه اعضا را نشان میدهد میتواند بهتر و دقیقتر عمل کند.
🔹۲. شورای نگهبان، بر خلاف تصور برخی، دارای قدسیت و تنزّه نیست؛ قابل نقد است و نقد به شورا، نه وجاهت قانونی و شرعی مصوبات آن را مخدوش کرده و نه نافی نیت صادقانه و مومنانه اعضاء آن است. حتی رهبری هم میتواند با برخی تصمیمات شورا مخالف باشد و آن را بیان کند
🔹۳. ایشان موافق همه تصمیمات شورا نیستند، اما در عمل آن را قانونی و لازم الاجرا میدانند. درست مثل نهادهای دیگر نظام، نظیر مجلس شورای اسلامی یا دولت. از این نظر تصمیمات شورا فضیلتی بر تصمیمات دیگر نهادها ندارد. هم قانونی است و هم قابل نقد و اصلاح.
🔹۴. رهبر انقلاب در این خصوص که با کدام تصمیم شورا مخالفند توضیحی بیان نکردند؛ از این رو، تحدید نقد رهبری به صرف مساله احراز یا عدم احراز صلاحیتها، آن هم فقط در این دوره از انتخابات، تقلیل مساله و دادن آدرس غلط است. به نظر میرسد نقد به شورا باید از منظری بلندتر و با چشم اندازی وسیعتر صورت پذیرد.
🔹به معنای دیگر، شاید بتوان برای نگهبانی ساختار حکمرانی نظام، بازتعریف نظاممند و البته مضبوط به قانونی را برای شورای نگهبان استیفاء نمود.
🔹۵. شورای نگهبان گارد بسته چند دههای خود را که غالباً ناشی از لزوم صیانت نهادی آن بوده در برابر منتقدان دلسوز باز کرده و فرصت ترمیم و بازسازی را از خود دریغ نکند.
🔹البته این نکته لازم به ذکر است که در سالهای اخیر، شورای نگهبان بیش از آنکه هدف نقدهای صحیح قرار بگیرد، آماج حملات کینهتوزانه و منفعت طلبانه بوده است.
🔹این نقدهای بعضا نابجا و مغرضانه، گوشهای شورا را سنگین کرده و اندک نقدهای صحیح و مشفقانه را نیز بی اثر ساخته است. خوب است، شورای نگهبان آغوش خود را گشوده و نظام را در برابر برخی نقاط آسیبپذیر بیمه کند.
🔹۶. مهمتر از آنکه اختلاف نظر رهبری با کدام تصمیم یا تصمیمات شورای نگهبان بوده است، نفس بیان و تایید وجود چنین اختلافی است.
🔹اختلافی که ممکن است در بسیاری از تصمیمات نهادهای مختلف نظام با دیدگاه رهبری وجود داشته باشد، اما هیچگاه بیان نگردد.
🔹تجربه دوران زعامت آیت الله خامنهای نشان داده است، بیان علنی و البته محترمانه چنین اختلافی، عملا چراغ سبزی برای یک اصلاح منطقی بوده است.
🔹۷. با چراغ سبز رهبری، اکنون فرصت نقد شورای نگهبان بیش از هر زمان دیگر در دسترس نخبگان و کارشناسان این امر است. برای بهره برداری بهتر از این فرصت، ضروری است از نقدهای کلیشهای، سطحی، جهت دار و غیر کارشناسی پرهیز شود.
🔹تکرار سخنان کلیشهای، شخصی، جناحی و غیرکارشناسی، هم جامعه را از این فرصت طلایی نقد صحیح محروم کرده و هم فرصت دیگر اصلاح و ترمیم را از نهاد پاسدار قانون و شریعت در نظام جمهوری اسلامی، خواهد ربود.
@hadisyasi
🔴 بالاخره رییس جمهور، اختیار کافی دارد یا نه؟!
نکته جالب ماجرا اینجاست که؛
جماعتی که در این هشت سال اعتقاد داشتند رئیس جمهور اختیارات کافی ندارد و برای همین روحانی مشکلات را حل نمیکند؛
از چهل روز دیگر دهانشان باز میشود که چرا هنوز رئیسی مشکل سوراخ لایه اوزون را حل نکرده:)))
✍ علیرضا گرائی
@hadisyasi
🔴 مراسم یادبود مهشاد کریمی خبرنگار ایسنا و تکرار طرز نشستن عیسی کلانتری!
مقایسه کنید طرز نشستن رو با عکسای دیگه که بلده محترمانه هم بشینه!
اصلاح طلبا تو این دوره هشت ساله روحانی به معنای واقعی نشون دادن چقدر میتونن درهمه سطوح وقیح باشن! 😏
@hadisyasi
🔴 آقای یونسی شما و دوستانتان جز عوامل اصلی نفوذ در کشور بودید و هستید!
✍️مهدی پیش بین
🔺یونسی وزیر اطلاعات در دوران خاتمی، در حالی مدعی نفوذ می شود که بیشترین حجم نفوذ و بحران های امنیتی در دولت این آقایان اتفاق افتاده!
🔸قتل های زنجیره ای
🔸آشوب های سال78 معروف به کوی دانشگاه
🔸ارتباط مجلس ششم با سناتورهای آمریکایی و تحصن نمایندگان
🔸استعفا و تهدید به استعفاء اکثر فرمانداران و استانداران در رابطه با تحصن نمایندگان مجلس ششم
🔸بیان سخنان ضدامنیت ملی و موضوع هسته ای در مجلس ششم توسط نمایندگان اصلاح طلب که موجب فشار حداکثری آمریکایی ها بر کشور شد
🔸سرقت اسناد بکلی سری مملکت به راحتی و با حمایت دولت و پخش شدن در شبکه های ماهواره ای
🔸لو رفتن تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و انتشار آنها فقط یک ساعت بعد در رادیوهای بیگانه
🔸سفر رییس جمهور سابق به صورت سری به کنفرانس گروه بیلدربرگ(فراماسونری-صهیونیستی) در سال 1999
🔸مبلغ 50000000000 دلار بدون اجازه از صندوق ذخیره ارزی کشور برداشت شد!
🔺اینها فقط بخشی از اتفاقات ضد امنیتی در دولت خاتمی بود، دولت روحانی هم که نیازی به یادآوری ندارد! از بحران ها و آشوب هایی که در کشور راه افتاد و دستگیری جاسوسانی که بیخ گوش مسئولین بلند پایه کشور بودند (همچون جیسون رضائیان که طعم آدامس مورد علاقه رئیس جمهور را هم میدانست) تا از دست دادن قهرمانان بزرگ ملی و بین المللی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده...
🔺بنابراین آقای یونسی! ابراز نگرانی از نفوذ، به شما نیامده؛ چرا که شما و دوستانتان جز عوامل اصلی نفوذ در این کشور بوده اید.
@hadisyasi
🔴 دیدار ۶ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با رئیسجمهور منتخب
🔹رئیس جمهور منتخب در پایان این نشست، دیدار ۲ ساعته خود با کاندیاداهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را جلسهای بسیار خوب توصیف کرد و گفت: دوستان در این جلسه دیدگاهها و نظرات خود را مطرح و اولویتهایی که فکر میکنند دولت آینده باید در این یک ماه پیگیری نماید بیان کردند.
@hadisyasi
یکی از مهمترین مولفههای راستیآزمایی لغو تحریمها، فروش نفت و انجام مبادلات بانکی ارز نفتی است. به عبارت دقیقتر، پس از اینکه آمریکا اعلام میکند تحریمها لغو شد، ما باید بتوانیم از کانالهای رسمی نفت صادر کنیم و از کانالهای رسمی ارز حاصل را مبادله کنیم. طبیعتا مدت زمان لازم برای انجام این فرآیند لااقل برای یک محموله نفتی، حداقل زمان لازم برای راستیآزمایی لغو تحریمها نیز هست.
راستیآزمایی غیر از این نیز معنایی ندارد. یعنی راستیآزمایی بدین معنی نیست که دولت تدبیر و امید فیالمثل متن فرامین اجرایی آقای بایدن را بررسی و آن را تایید نماید. آنچه باید بررسی شود، رفع علیالارض تحریمهاست. کما اینکه طرف مقابل در قصه برجام، به متن تعهدات ایران اعتماد نکرد و صرف متن را به عنوان انجام تعهد توسط ایران نپذیرفت؛ آژانس را مامور کردند تا روی زمین انجام تعهدات ایران را تایید کند.
ما در دوره برجام یک بار از این ناحیه خسارت دیدهایم. طرف مقابل اجرای تعهدات ایران را راستیآزمایی کرد، اما دولت آقای روحانی بابت وعده روی کاغذ آمریکاییها جشن گرفت و شد آنچه شد. ۹ ماه بعد از شروع اجرای تعهدات آمریکاییها، آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل از تعلل آمریکاییها در اجرای برجام گلایه کرد و البته که بیحاصل بود.
یک نکته جالب این است که اوایل خردادماه امسال سوگیموری رئیس انجمن نفت ژاپن به صراحت اعلام کرد که آغاز واردات نفت از ایران پس از لغو تحریمها، حدود سه ماه زمان خواهد برد. اگر سایر واردکنندگان نفت ایران نیز چنین مهلتی نیاز داشته باشند، راستیآزمایی صادرات نفت حداقل سه ماه زمان نیاز دارد.
معالاسف باید گفت کسانی که با تحریف شرط راستیآزمایی، میخواهند این مسئله مهم را به بررسی عبارات لغو تحریم روی کاغذ تقلیل دهند، دنبال هرچه باشند، در پی لغو واقعی تحریمها نیستند.
@hadisyasi