🛑با چه معیاری می توان به آمریکا اعتماد کرد؟
🔹مذاکره با آمریکا زمانی معنا و مفهوم پیدا خواهد کرد که با فعال سازی توان داخلی بتوان اقتصاد کشورمان را تقویت نمود و در نتیجه حربه تحریم را برای همیشه از این کشور گرفت.
🔸اقدامی که در حوزه موشک، بنزین و سایر کالاهای استراتژیک صورت گرفت. بنابراین صحبت از مذاکره در زمان فعلی نه تنها نفعی برای کشور نخواهد داشت بلکه همچنان اقتصاد ایران را شرطی نگه خواهد داشت.
@hadisyasi
📷 اين نوشته روبه روي برخي موسسات شهر كربلا نصب شده است.
🔹ترجمه: به دستور مردم بسته شده است و هر شخصي كه اين بنر(تابلو) را بردارد پيامدهاى آن را تحمل خواهد كرد.
🔺وقتی در بازی دشمن بازی کنیم و سازوکارهای قانونی را کنار بگذاریم و بجای صندوق های رای ، لشگر کشی های کف خیابان تعیین کننده باشد ، نتیجه اش می شود هرج ومرج و بی قانونی.
این یعنی هرکسی از راه آمد و زورش رسید بگیر و ببند راه بیندازد ، بدون آنکه به جایی یا مقامی پاسخگو باشد.
یعنی هرکی به هرکی و ناامنی.
🔺و این همان خوابی است که دشمنان برای کشورِ عزیزمان دیده اند ...
✍"قاسم اکبری"
@hadisyasi
🔵سپاه حزب سیاسی نیست
یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه:
🛑سپاه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد، اهداف اساسی زیر را دنبال میکند:
🔸کمک به حضور پرشور و نشاط و با مشارکت حداکثری مردم در انتخابات
🔺کمک به برگزاری انتخابات در فضای امن و آرام
🔺کمک به شکلگیری مجلس تراز انقلاب اسلامی
سپاه پاسداران با کمک به تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان مقاومت با تبیین و روشنگری و تبلیغ و ترویج ملاکهای انتخاب درست مبتنی بر معیارهای دینی و منظومه فکری امام و رهبری، به شکلگیری مجلس تراز انقلاب اسلامی که تأمینکننده منافع ملی و پیشبرنده انقلاب اسلامی به سمت آرمانها باشد، کمک خواهد کرد.
@hadisyasi
🔵چرا وزیر نفت مخالف ساخت پالایشگاه است؟!
🔸با وجود دستاوردهای فراوان ساخت پالایشگاه در کشور، بیژن زنگنه در اظهاراتی سؤال برانگیز باز هم به مخالفت با ساخت پالایشگاه پرداخت و آدرس غلط به تصمیمسازان کشور داد.
🔹بیژن زنگنه که در طول دوران وزارت خود هیچ طرحی برای ساخت پالایشگاه نداشته است، دیروز هم به بهانه مراسم امضای تفاهمنامه تأمین مالی طرح توسعه کارگاهی خودروهای دوگانهسوز به ایده راهگشای ساخت پالایشگاه تاخت.
@hadisyasi
✖️«لطف ویژه» رئیس کمیسیون انرژی به زنگنه برای بسته شدن پرونده استیضاح
🔻در یک اتفاق بی سابقه در دوران عمر مجلس، پرونده استیضاح وزیر نفت با خودداری رئیس کمیسیون انرژی مجلس از ارسال گزارش به هیئت رئیسه درباره نتیجه جلسات نمایندگان متقاضی استیضاح زنگنه با وی در این کمیسیون، در آستانه بسته شدن قرار گرفته است.
🔻البته روابط صمیمانه «حسنوند» و «زنگنه» ابعاد دیگری هم دارد. مثلا اخیرا نامه ای رسانه ای شده است که نشان می دهد «حسنوند» درخواست استخدام نیرویی در یکی از شرکتهای نفتی اهواز را کرده است و وزیر نفت هم دستور داده است که راهی پیدا کنید.
@hadisyasi
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۱
تصویر هیجانانگیزی است آن هنگام که مردم برای بیعت، به خانه امیر مومنان(ع) هجوم بردهاند. مردم و بزرگان قوم التماس میکنند اما امام امتناع میورزد.
درت با همه دل ربایی، به پای تو افتد و تو بیاعتنا، رو برگردانی و بگویی من وزیر امیر شما باشم، بهتر است که امیر شما باشم. اصرار کنند و تو افقی انباشته از تلاطم حوادث را یادآور شوی و بگویی من اگر بپذیرم، شما را چون دیگ جوشان، زیر و رو میکنم تا شایستگان فراز آیند و بیصلاحیتها پایین کشیده شوند؛ شما را غربال میکنم و بیتالمال را ولو کابین زنان شده باشد، پس میگیرم.
آخر سر هم که تسلیم خواست عامه شدی، تعهدی بزرگ را یاد همه بیاوری. «به خدايى كه دانه را شکافت و جان را آفريد، اگر حضور حاضران نبود، و ياریگران، حجت بر من تمام نمى کردند، و خدا از عالمان پیمان نگرفته بود تا بر سیری ستمگر و گرسنگی ستمديدگان تاب و قرار نداشته باشند، رشته اين كار را از دست مىگذاشتم و مىديديد كه دنياى شما را به چيزى نمىشمارم و حكومت را پشيزى ارزش نمىگذارم».
تصاویر هیجانانگیزی است عطش و شیدایی مردمی که به بیعت آمدهاند: «دستم را برای بیعت گشوديد، بازش داشتم، و آن را كشيديد، نگاهش داشتم. سپس بر من هجوم آورديد؛ همچون شتران تشنه كه روز آب خوردن به آبگيرهاى خود درآيند -و دوش و بر هم را بسايند- چندان كه از هجوم مردمان، بند پاى افزار بريد، و ردا افتاد، و ناتوان پامال گرديد و خشنودى مردم در بيعت بدانجا رسيد كه خردسال، شادمان بود و سالخورده، لرزان بدانجا روان، و بيمار -براى بيعت- خود را برپا مىداشت، و دختران جوان، سر برهنه دوان». (خطبه 229 نهجالبلاغه)
اما به چند ماه نکشید که تصاویر پرهیجان دیگری خلق شد؛ این بار به غایت تلخ. از یک سو اردوگاه شام وعوامل آنها در پایتخت (مروانیان) و از طرف دیگر برخی صحابی پیامبر(ص) که با امیر مومنان(ع) بیعت کرده بودند، و بعدها سران خوارج، از چند جبهه، طلبکار «عدالت» شدند! امام را متهم کردند و گروههایی از مردم را در کوران فتنهها فریفتند.
اشرافیت اموی، هنگامی که توانست اصحاباشرافیتزده پیامبر(ص) را به صف کند و سپس، سران فاسد خوارج -اشعث بن قیس و دیگران- را بخرد، کار برای امیر مومنان دشوار شد. سربازگیری شدگان، خود را عدالتخواه جا میزدند و امام را نقطه مقابل عدالت معرفی میکردند؛ بنابراین ولایتش را هم زیر سؤال میبردند. اصلا آن تشکیک، برای کند کردن شمشیر ولیّ خدا بود...
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۲
این، یک قاعده کلی و فراگیر است:اشراف، ولو سابقه انقلابی داشته باشند، گروه خونشان با ولایت و دیانت و جمهوریت و عدالت جور در نمیآید. باطنا پامالکننده حقوق جمهورند اما بنا را بر موجسواری روی نارضایتی مردم میگذارند و پشت مطالبات آنها پنهان میشوند.
امیر مومنان بارها به انقلابيون دنياطلب هشدار داد «نشانه تيرهاي بلايي هستيد که نزديک شده. پس پرهيز کنيد از مستي نعمت و رفاه» (خطبه 151) و «زمانی است که ضربت شمشير بر مومن آسانتر از به دست آوردن يکدرهم حلال است. مست مي شويد با غير شراب بلکه از فراواني نعمت و رفاه»(خطبه 187 نهجالبلاغه).
اما آنها آبستن فتنههایی مهیب بودند. میل بهاشرافیگری و امتیازطلبی، ظرفیت بالایی از خیانت را فراهم میکند. معاویه به زبیر نوشت «از معاویه پسر ابوسفیان به زبیر امیر مومنان! بیعت من با تو و پس از تو با طلحه است، تا علی خلافت را به دست نگرفته، دست بجنبانید».
جناب زبیر با همین ارتباطات مسموم و اطرافیان آلوده (مانند پسرش) خام شد و در فتنه بزرگ امویان سواری داد. معاویه کسی بود که زبیر در کنار پیامبر (ص) با او و خویشاوندانش جنگیده بود. اما اکنوناشرافیگری و جاهطلبی، این دو را به گونهای به هم میرساند که صحابی پیامبر(ص) آلتدست دشمن پیامبر شود و خودکشی کند.
زبیر و طلحه سالها قبل، هنگامی که دیدند برخی صحابی پیامبر(ص) به سیره حضرت پشت کرده و زندگیاشرافی پیشه کردهاند، نه تنها مانند ابوذر اعتراض نکردند، بلکه خود در زمره اشراف درآمدند. مورخ بزرگ مسعودي، سه قرن بعد در «مروجالذّهَب» و درباره کاخنشینی آن دو مينویسد «زبير خانهاي در بصره بنا کرد که اکنون در سال 332 هجري هنوز باقي است و معروف است خانههايي در مصر، کوفه و اسکندريه بنا کرد. ثروت زبير بعد از مرگ، 50 هزار دينار پول نقد و هزار اسب و هزارها چيز ديگر بود. خانهاي که طلحه در کوفه با گچ و آجر و ساج ساخت، هنوز باقي است و به دارالطلحتين معروف است. عايدات روزانه طلحه از املاکش در عراق هزار دينار بود. در سر طويله او هزار اسب بسته بود. پس از مردنش، يک سي و دوم ثروتش، 84 هزار دينار برآورد شد».
امیر مومنان (ع) چه قدر درست و دقیق راه را نشان داد که به مالکاشتر فرمود «عطوفت و محبت با مردم را شعار و پوشش قلب خود قرار ده و با آنان مانند جانور درنده نباش که خوردن مردم را غنیمت شمارد... دوست داشتنیترین کارها نزد تو باید میانهترین آنها در حق، فراگیرترین در عدل، و جامعترین نسبت به رضایت عامه باشد؛ چرا که نارضایتی عموم، رضایت خواص را از بین میبرد... و خواص از همه پرهزینهترند و انصاف را ناخوش دارند».
اما سیاستمداران اشرافی، همواره مسیری مقابل این مسئولیت را طی کردهاند. وقتی هم مردم را عصبانی کردند، به جای آنکه پاسخگو باشند، ولایت را مقابل عدالت و جمهوریت قرار دادهاند.
آنها حکومت امیر مؤمنان را زمینگیر کردند و اصلا مجالی برای حکومت امام حسن علیهالسلام و مبارزه با اردوگاه ظلم و طاغوت و استکبار نگذاشتند. خیانت و غبارافکنی خواص اشرافیتزده، بزرگترین مانع بر سر تحقق امامت و ولایت در طول 14 قرن گذشته بوده است.
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۳
سیاستبازان اشرافی در همین تاریخ معاصر، در پوشش ضرورت سازندگی کشور پس از جنگ -که واقعا ضرورت هم داشت- مرتکب امتیازطلبی و رانتطلبی و تجمل شدند و تورم 50درصدی را سر سفره مردم بردند.
اما همانها پس از شاکی شدن مردم، خود را در انتخابات سال 76، معترض وضع موجود جا زدند و با فریب مردم، در قدرت ماندند! آنها همین ژست را در سالهای 92 و 96 گرفتند و بارها کشور را به خاطر عقدههای خود، به کام آشوب نیابتی که نقشه دشمن بود، کشاندند.
اشرافیگری فتنهگران چنان فاحش است که عباس عبدی خرداد ۹۵ در نشریه «صدا» نوشت «باید قبول کرد بخشی از اصلاحطلبان در عمل، توجه گذشته خود به طبقات ضعیف را فراموش کردند یا کنار گذاشتند. زندگی شخصی آنان بهطور ملموسی با گذشته فاصله گرفته بود. اگر آدرس محل سکونت کسانی که در جریان رویدادهای پس از خرداد ۸۸ به زندان رفتهاند را بنویسید، معلوم میشود بخش قابل توجهی از آنان در مناطق شمالی شهر هستند. زندگی آنان نیز چون گذشته نیست». در همین روند بود که با وزرای چندهزار میلیاردی و بیکفایت در دولت مدعی تدبیر مواجه شدیم.
زیادهخواهی و امتیازطلبی، پاشنه آشیلی است که سیاستمداران را آماده سواریدادن و دوشیده شدن میکند. مرتکبان فتنه سال 88 که علیه رای جمهوریت شوریدند، همانها بودند که سال 82 با گردنکلفتی و بیانیهپراکنی و تحصن و تهدید به استعفا در دولت و مجلس، خواستار تعطیلی انتخابات مجلس شدند اما به سد سدید صیانت رهبر انقلاب از حق انتخاب مردم برخوردند.
بارها در چند دهه اخیر، با موجهای ضدانتخابات یا ضدمنتخب مردم، از سوی طیفهای گوناگون مواجه شدهایم. اما همواره این رهبری بوده که از حرمت رای مردم صیانت کرده است؛
چه آن زمان که زمزمه دستکاری قانون اساسی برای ابقای رئیس دولت سازندگی مطرح شد، و چه ادواری که مخالفان خواستار پایان پیش از موعد دولت خاتمی یا احمدینژاد و روحانی - با انگیزههای مختلف- بودند. نتیجه این خواسته هم در ظرف دشمنان ملت میریخت.
اکنون جریانی خصمانه و ضدانتخابات را میشود رصد کرد که یک سر آن به آمریکا و انگلیس و اسرائیل و فسیلهای سلطنتطلب، و سر دیگر آن به برخی اشرافیتزدگان منحرف از انقلاب برمیگردد. دشمن میخواهد مردمسالاری را از چشمها بیندازد یا تبدیل به عزا کند.
نقشآفرینی «جمهور» در منطقهای که دستنشاندگان آمریکا نگذاشتهاند مردم، انتخاب کردن را نوبر کنند، الهامبخش ملتها و مصیبتی برای آمریکا است.
اشرافیت متهم در فتنه 88 هم که آدرس تحریمها را به دشمن، و آدرس تسلیم در مقابل فشار تحریم را به دولتمردان داد و موجب نارضایتی مردم شد، ترجیح میدهد بهجای پاسخگویی درباره سوءمدیریت، نارضایتیها را بهانهای برای معارضه با جمهوری اسلامی قرار دهد. همزمان با فشار اقتصادی و جنگ رسانهای دشمن، طیف اشرافیتزدهای که تورم 52 درصدی را سر سفره مردم آوردند، ابایی از بحرانآفرینی ندارند.
به شهادت تاریخ، مواجهه با اشرافیتی که با تهدید و تطمیع، از عوام و خواص سرباز میگیرد و جبهه میسازد و انحراف و تحریف تدارک میکند، نبرد پیچیدهای است که به سادگی و سرعت یکسره نمیشود.
باطن آن جنگ است و ظاهر آن، رنگ و لعاب کردن باطل و فروختن جای حق. حتما باید شجاعت به خرج داد و در مقابل جنجالها میدان را خالی نکرد. اصلا در میانه میدان بودن و خالی نگذاشتن عرصه در برابر رعبافکنی و هتاکی اصحاب فتنه، یک ضرورت است.
اما مهمترین رکن این مصاف، روشن کردن حقایق و فرونشاندن گردوغباری است که تشخیص را برای مردم دشوار میکند. روشنگری صبورانه، شکننده طلسم و جادوی فتنه است.
مردم، سرمایه نظام امت- امامت (جمهوری اسلامی) و ریشه استقرار و استواری آن هستند. دفاع و مقاومت و تهاجم به دشمن، از متن افکار عمومی آغاز میشود؛ همان که «بسیج» شد و کارهای کارستان در متن انقلاب اسلامی کرد.
@hadisyasi
هواخوری توکیو را گران نفروشند!
🔹عراقچی معاون وزیر خارجه با اشاره به سفر روز جمعه روحانی به ژاپن گفته است:
🔻"در زمان تحریم ایران در دهه ۵۰ میلادی [66 سال قبل]، تنها کشتی که جرات کرد از ایران نفت بخرد، کشتی نیشی مورا ژاپنیها بود. آنها ۲۰ هزار تن نفت از ایران خریدند. این نقطه عطفی در تاریخ روابط ایران تبدیل شد.
🔻مذاکرات خرید نفت ایران به واسطه یک خبرنگار انجام شد که برای مصاحبه با مصدق از سوی روزنامه یومیوری به تهران آمده بود، آن خبرنگار فرد عادی نبود و در سال ۱۹۵۴ وزیر کار ژاپن شد.
🔻وقتی جسارت و درایت ژاپن با جسارت و درایت ایرانی تلفیق میشود، میتواند برای دو کشور نتایج موفقی به همراه داشته باشد".
🔹او پس از این خاطره گویی، تصریح می کند : "سفر آقای روحانی به ژاپن بسیار فشرده و یک روزه است. #نباید_توقع_خاصی_هم_داشت. سفرهای دیپلماتیک یک جریان مستمر است و این گونه نیست که با یک حرکت، نتیجه خاصی حاصل شود. باید صدها ملاقات کرد تا به نتیجه نزدیک شد".
♦️جمله آخر عراقچی، تصریح بر بی خاصیتی سفر توکیو با وجود همه هیاهوهای تبلیغاتی است. واقعیت این است که ژاپن در سال های اخیر، نه فقط درباره ایران بلکه حتی در روابط خود با آمریکا هم کاملا منفعل و مطیع عمل کرده است.
🔹شرکت تویوتا فروردین ۱۳۹۶ به خاطر فروش یک دستگاه خودرو به سفارت ایران در هند، رسماً از آمریکا عذر خواهی کرد و قول داد معامله با ایرانی ها را کاملا متوقف کند! این در حالی بود که تویوتا تامین کننده اصلی ادوات و وسائط نقلیه گروهک تروریستی داعش بوده است.
♦️نخست وزیر ژاپن ۲ سال قبل با حضور در کنگره آمریکا، از نقش ژاپن در جنگ جهانی دوم عذر خواهی کرد! و حال آن که آمریکا با ۲ بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی، 140 هزار ژاپنی را کشته و چند برابر آن را دچار عوارض جسمی و روحی کرد!
🔹از طرف دیگر و طبق اخبار موجود، متاسفانه درخواست میانجیگری نه از سوی ژاپن یا آمریکا بلکه از سوی دولت آقای روحانی مطرح شده و شینزو آبه هم قبل از هر چیز، از دولت آمریکا برای دعوت روحانی به توکیو اجازه گرفته است!
♦️واقعیت این است که ژاپن در چند سال اخیر، با تبعیت از آمریکا، خرید نفت از ایران را به صفر رسانده و در ماجرای اعزام نیرو به خلیج فارس نیز همین حرف شنوی را ادامه داد. ژاپن فقط به عنوان کرم سر قلاب ترامپ عمل می کند و حال آن که روحانی گفته بود "نمی پذیریم دوباره سرمان کلاه بگذارند".
🔹اخیرا سایت دیپلماسی ایرانی (وابسته به صادق خرازی) نوشت "سفر روحانی به توکیو (بدون دادن باج جدید به آمریکا) فقط تمدّد اعصابی برای نهاد ریاست جمهوری است که چند روزی را با هزینه معقول خارج از ایران باشد". مراقب باشیم این هواخوری در توکیو را به دولت و مردم ما گران نفروشند!
@hadisyasi
پشت پرده تحولات عراق
درباره اتفاقات اخیر در عراق گفته میشود، شخص «عادل عبدالمهدی» از مدتها قبل به این جمعبندی رسیده بود که از مسئولیت خود کنارهگیری کند. طیفهای ضعیفی از پارلمان عراق هم خواستار استعفای وی بودهاند؛ اما با تشدید حوادث اخیر در عراق که سازماندهی شده به نظر میآید و تعرضاتی که در کربلا و نجف صورت گرفته استـ از جمله تعرض جریان شرور به قبر مرحوم آیتالله حکیم و قبر یکی از نواب امام زمان(عج)ـ نگرانیها نسبت به گسترش این تعرضات و اعتراضات گسترش یافت. آیتالله سیستانی در بیانیهای تأکید کرد، دولت باید تغییر کرده و مجلس درباره دولت تصمیمگیری کند. در همین حال دو راه وجود داشت؛ یکی اینکه پارلمان ورود کند و دولت استیضاح شود که اگر این اتفاق میافتاد با توجه به بیانیه آیتالله سیستانی، عبدالمهدی اصلاً نمیتوانست رأی اعتماد کسب کند. دوم اینکه اگر عبدالمهدی استعفا دهد، به تأییدیه پارلمان نیاز ندارد و کنار میرود.
◄ محمدرضا باهنر، دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، با اشاره به پیشنهاد عباس عبدی مبنی بر استعفای آقای روحانی، گفت: مطرح شدن استعفا یا استیضاح روحانی به عنوان رئیسجمهور در شرایط امروز کشور را حتی اگر از سوی برخی در جریان اصولگرایی باشد، نادرست میدانم و با آن مخالفم. وی افزود: دولت و رئیسجمهور باید تا پایان این دوره، یعنی سال ۱۴۰۰ به کار خود ادامه دهد و همه باید کمک کنند تا خستگی و ناکارآمدیها جبران شود و دولت به فعالیت بیشتر روی آورد.
@hadisyasi
حرف روز/ جنگ شناختی، اولویت اصلی دشمن
صد فضای رسانهای و اخباری که در بین مردم پخش میشود، نشاندهنده وجود جریانی با هدف ناامید کردن مردم است. در حوزه فضای مجازی که بیشترین مخاطب آن را گروه سنی زیر سی سال تشکیل میدهد، نفوذ لایهای ضد انقلاب و عناصر مسئلهدار با نظام حس میشود. پخش اخبار منفی، ناامیدکننده و غیر واقعی سبب شده است امروز جنگ شناختی وارد مرحله جدیدی شود. وقتی که کوچکترین حادثه در کشور با پمپاژ رسانهای در بین مردم پخش میشود یا هنگامی که سرویسهای اطلاعاتی از طریق فضای مجازی یارگیری کرده و آموزش خرابکاری را در دستور کار خود قرار میدهند، روشن است که دشمن عرصه جنگ را از حالت سخت به سمت جنگ نرم تغییر داده است. اگرچه امروز کشور با مشکلات اقتصادی ناشی از عملکرد ضعیف دولت روبهروست، این زنگ خطری برای کشور در عرصه فرهنگی است. حوزهای که درگیری با دشمن در آن پنهانی و نرم صورت میگیرد؛ از این رو واکاوی حضور برخی افراد و گروهها در عرصه رسانهای چه در حوزه فضای مجازی و چه در حوزه مطبوعاتی نشاندهنده فعالیت آنها در زمین دشمن است. متأسفانه، موفق نشدن دولت در اعتماد به غرب که مصداق آن در برجام تجلی یافته است، سبب شده عدهای تلاش کنند تا به جای نقد دولت، نظام را مقصر جلوه دهند! از سوی دیگر، وقتی حامیان دولت نمیتوانند از عملکرد دولت مورد حمایت خود دفاع کنند، با فضاسازی و فرافکنی کلیت نظام را زیر سؤال میبرند.
ناکامی دشمنان ملت ایران به ویژه آمریکا درجنگ سخت سبب شده آنها در یک جهش تاکتیکی جنگ نرم و تغییر باورهای مردم را در اولویت سیاستهای خود قرار دهند؛ از این رو وقتی آمریکا از تهدید نظامی علیه کشورمان سخن به میان میآورد، نه تنها توجهی به آن نمیشود؛ بلکه مورد تمسخر مردم نیز قرار میگیرد.
در نظامهای سیاسی همواره دو اصطلاح مورد توجه قرار میگیرد؛ اولی حکومت و حاکمیت و دومی دولت به معنای قوه مجریه است. بنابراین این دولت است که اقتصاد و معیشت مردم را تحت تأثیر سیاستهای خود قرار میدهد. برجام و اجرای غلط طرح افزایش قیمت بنزین از اقدامات دولت بود، نه حکومت، و مردم نسبت به آدرس غلط شبکههای معاند هوشیارند.
@hadisyasi
🔴 دلسوزی فریبکارانه از نوع اصلاحطلبی
🔸 در ماههای اخیر بحث انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، اصلاح ساختار سیاسی کشور از طریق اصلاح قانون اساسی، استعفای دولت و... از سوی #اصلاحطلبها مطرح شده و در حال ضریب گرفتن است. اینکه جریان اصلاحطلب که تا پیش از این با تمام توان برای ریاست جمهوری روحانی تلاش کرد و در سالهای گذشته نیز همچنان این حمایت را ادامه میداد، امروز پرچم ضرورت کنار رفتن روحانی را بلند کردهاند، حاوی نکات مهمی است:
🔻۱. این موارد عملا نتیجهای جز انحراف در مسئله اصلی کشور (مقاومت در برابر فشار دشمن) ندارد و به مدیریت کشور ضربه شدیدی خواهد زد.
🔻۲. مهمترین انگیزه اصلاحطلبها از اعلام برائت از دولت روحانی، #رفع_مسئولیت از نقش خود در دولت است و در آن بیش از هرچیزی؟ انگیزه منافع جناحی و نه ملی مطرح است.
🔻۳. جریان انقلابی نباید در مسیر ریلگذاری شده توسط طیف غربگرا، نقش آفرینی کند چرا که جریان غربگرا ماهیتاً دغدغه مصالح کشور را ندارد حتی اگر ظاهرا سنگ مردم را به سینه بزند. به همین دلیل راه حلهای ادعایی آنها نیز به هدف نجات آینده تاریک جناحی خودشان است و نه بهبود وضعیت مردم.
@hadisyasi
🔴 وقتی تلگرام فیلتر شد
هجوم مردم به پیامرسانهای داخلی و هچنین عضویت بی چون و چرای آنها در پوسته های داخلی هاتگرام و تلگرام طلایی، یک سند زنده و روشن است، که اکثریت مردم ایران، مشکلشان بی اعتمادی به نرم افزار داخلی نیست! و این زمزمه ها که آقا مردم اعتماد نمیکنند، از هر زبانی و با هر لحنی که باشد آدرس غلط و فریب است!
✅ مشکل مردم سرعت و کیفیت پیامرسان است!
💥 حتی ممکن است، این زمزمه ها که مردم اعتماد ندارند و مانند آن، و همزمان با آن، کارشکنیهای علنی بعضی مسئولین و تخریب سرویسهای داخلی، به نوعی تنفس مصنوعی به پیامرسانهای خارجی بوده و به قصد استمرار بخشیدن به نفوذ آنها و سرقت اطلاعات کاربران باشد.
♨️ نا گفته نماند که امروز کاملا روشن شده که عامل اصلی توسعه فناوری اینترنت در جهان، سرقت اطلاعات و مدیریت افکار و در نتیجه تثبیت سلطه بر جهان است!
✍️ حق جو
@hadisyasi
🔴لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!
1- لیبی رو تحریم کردن و گفتند مذاکره هستهای کنیم!
2- مذاکره هسته ای کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!
3- آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد؛
4- بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت.
5- قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.
6- اقتصاد لیبی تحت سیطره اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!
7- اروپا بعد نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد!
8- مردم که بشدت تحت فشار مالی بودن برای اعتراض به سیاست دولت قذافی به خیابان آمدند
9- نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!
10- قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکتهای آمریکایی و اروپایی است!!!
+ واقعا عجب سناریوی آشنایی !
*عبرت بگیریم*
"خیانت خواص"
@hadisyasi
🔴گرای دقیق به دشمن
«جوان» با اشاره به سخنان ديروز جهانگيري مبني براينكه «نفت خيلي كم ميفروشيم اما به خاطر گوشهاي نامحرم نميگويم چه ميزان صادرات نفت داريم»، نوشت: معلوم نيست كه از اين حرف روشنتر چه چيزي به گوش نامحرمان ميتوان رساند و اين بازي مسخره با لغات چرا بايد در سطح اول مديريت اجرايي كشور انجام شود؟!
تا پيش از اين با توصيفات خود از اقتصاد كشور، به توپخانه تحريمها گرا ميداديد!/ دولت روحاني دولتي همه راههاي دور زدن تحريمها و فروش نفت را با همين تريبونهايي كه در دست داشت و حرفهايي كه با نامحرمان زد، بست.
@hadisyasi
🔴آلودگي هوا در تهران و بي عملي شهرداري، شوراي شهر و استانداري؛ ابتكار محاكمه ميشود؟
در حاليكه شب گذشته شاخص ميزان ذرات معلق هوا در برخي از مناطق تهران به عدد ۲۱۱ رسيد، مسئولين پايتخت هيچ راه حلي براي اين معضل بجز تعطيلي مدارس و اجراي طرح زوج و فرد ندارند و اين در حالي است كه هنوز فصل زمستان آغاز نشده است
پيش از اين ابتكار، رئيس سابق سازمان محيط زيست در ادعايي موهوم، آلودگي هواي تهران را ناشي از بنزين توليد پتروشيمي دانسته بود/ ادعايي كه منجر به توقف اين توليد مهم و در مقابل گرمي بازار رويايي واردكنندگان بنزين شد؛ اين در حالي بود كه نه تنها ادعاي آلوده بودن بنزين پتروشيمي توسط كميسيون اصل ٩٠ و مسئولان پتروشيمي تكذيب شد بلكه اساسا اين نوع بنزين در تهران توزيع نشده بود كه بخواهد عامل آلودگي هوا باشد!/ پاسخگويي ابتكار در دستگاه قضايي كمترين مطالبه افكار عمومي است.
@hadisyasi
🔴اوج هنرنمايي زنگنه؛ فروش نفت تنها در صورت رفع تحريمها!
در شرايطي كه عدم توانايي فروش نفت در دوره تحريم، از جمله انتقادات نمايندگان مجلس به عملكرد وزير نفت اعلام شده است، او اذعان كرد كه براي فروش نفت، بايد تحريمها برداشته شود!
زنگنه با تاكيد بر اين موضوع كه به محض برداشته شدن تحريمها، تدابير لازم براي بازپسگيري سهم ايران در بازار نفت اتخاذ ميشود به «اعتماد» گفت: اگر تحريمها برداشته شود، بلديم چگونه بازار نفت را به دست آوريم/ بايد تلاش كرد تحريمها را عزتمندانه برداريم، در آن صورت است كه سهم ايران در بازار نفت باز هم به دست ميآيد!
@hadisyasi
⭕️ جهانگیری انتقاد دستگاههای دولتی از لایحه بودجه ۹۹ را ممنوع کرد
🔺معاون اول رئیس جمهور در بخشنامهای به کلیه وزارتخانهها و سازمانهای دولتی هرگونه انتقاد از این لایحه را ممنوع اعلام کرد و همه را موظف به حمایت از این لایحه نمود.
@hadisyasi
📷 تصويري از مراسم برافراشتن پرچم کردستان در اقلیم كردستان عراق
🔺وقتی با موج سواری دشمنان بر امواج مطالبات و اعتراضات مردم عراق ، دولت مرکزی تضعیف می گردد ، بلافاصله زمزمه های تجزیه طلبی و استقلال خواهی از کردستان عراق به گوش می رسد.
🔻سال هاست در نقشه خاورمیانه بزرگ که شامل اهداف بلند مدت استراتژیک آمریکاست ، تجزیه کشورهای بزرگ منطقه به کشورهای کوچکِ ضعیف طراحی شده است.
و صدالبته که شیرین ترین رویای منطقه ایِ آمریکایی ها ، تضعیف حکومت جمهوری اسلامی و در پی آن تجزیه ایرانِ قدرتمند به کشورهای کوچکِ ناتوان و وابسته است.
✍"قاسم اکبری"
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جازدن پلیس مکزیک جای ناجا!
🔻فیلم فوق (غارت فروشگاه توسط یگان ویژه ) مربوط به کشور مکزیک میباشد و ارتباطی با ایران ندارد. این شایعه دی ماه سال ۱۳۹۶ هم با همین عنوان در فضای مجازی منتشر شده بود.
🔻البته تبیین این موضوع نافی برخی خطاهای یگان ویژه که در شرایط حساس در حال اجرای ماموریت هستند نیست.
مراقب شایعات در فضای مجازی باشیم.
@hadisyasi
🔴این معجون سمّی چگونه ساخته شد؟
🔹جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اخیرا گفت "#هیچ_وقت_فکر_نمی_کردیم کشور مستقلی مثل هند هم نفت ما را نخرد".
♦️حتما دولت در شرایط دشواری به لحاظ درآمدی به سر می برد، اما خود دولتمردان و مشاوران آنها، بزرگ ترین مقصر این وضعیت هستند.
🔹ما قبل از برجام، با وجود همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی سنگین، توانسته بودیم ضمن دور زدن تحریم های سنگین، روزانه 1/5 میلیون بشکه (حتی به کشورهایی مانند هند و ژاپن و کره جنوبی) نفت بفروشیم؛ این رقم اکنون به چند صد هزار بشکه رسیده است. چرا؟
♦️دولتمردان متهم در قفل شدگی اقتصاد کشور، غیر از عدم اهتمام به "رونق تولید و صادرات غیر نفتی" و "لزوم دور زدن تحریم ها"، دو تقصیر بزرگ دیگر هم داشته اند: اعتماد مطلق به آمریکا و عدم پیش بینی مواردی که از سوی صاحب نظران منتقد، بارها پیش بینی و هشدار داده شد.
🔹دولت و وزارت خارجه، برجام را با منطق موهوم "آمریکا کدخداست و بستن با او راحت تر است" و "امضای کری تضمین است"، امضا کردند و متاسفانه وقتی کار از کار گذشته بود، تازه آقای ظریف گفت "هر توافقی با دولت آمریکا، حتی به اندازه جوهر هم ارزش ندارد"!
♦️آمریکایی ها برای چند سال، از دولت ما زمان خریدند و مقارن خواب برخی دولتمردان، سراغ شرکای ما رفتند. این اتفاق نه فقط در دولت ترامپ، بلکه در دولت اوباما صورت گرفت که تحریم ویزایی و همچنین گسیل هیئت های تهدید به کشورها از آن جمله بود.
🔹دولت اوباما بارها به کشورها و شرکت ها هشدار داد که همه تحریم های غیر هسته ای ایران سر جای خود باقی است. و این در حالی است که آقای روحانی روز اعلام توافق، ادعا می کرد "همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی، در روز اجرای توافق، بالمرّه (یکجا) لغو می شود".
♦️تازه اوایل شهریور امسال بود که روحانی گفت "این سال 98، آن 98 که ما میخواستیم نیست. آن 98 که ما اول انتخابات در سال 96 طراحی کرده بودیم این نیست".
🔹همچنین واعظی رئیس دفتر روحانی، 25 اسفند 97 و در پاسخ این سوال روزنامه سازندگی که "آیا دولت پیشبینی میکرد آمریکا ممکن است از برجام خارج شود؟"، گفت #پیش_بینی_این_رفتار_آمریکا_را_نداشتیم.
🔹واعظی فروردین 98 هم به خبرگزاری پانا گفت: "می دانستیم آمریکا از برجام خارج می شود اما #پیش_بینی_نمی_کردیم به این سرعت از آن خارج شود".
♦️مشکل از کجا بود؟ اعتماد به دشمنی که زبان فریب به کار گرفته بود. بنابراین توافقی توام با تعهدات ناهمزمان (نقد/ نسیه) و فاقد کمترین تضمین معتبر امضا شد.
🔹البته مشکل دولت در جا ماندن از پیش بینی ها، فقط منحصر به برجام نیست و انواع بی تدبیری های اقتصادی، فرهنگی و ارتباطاتی، محیط زیستی و ... را شامل می شود. #پیش_بینی_نمی_کردیم، معجون مسمومی است که از ترکیب نادانی و غرور و تعصب لیبرالی ساخته شد؛ و البته با چاشنی نفوذ.
"محمدایمانی"
@hadisyasi
🔴سهم قرارگاه خاتم الانبیا از پروژههای عمرانی کمتر از سه درصد است
سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
🔻 سهم قرارگاه خاتم الانبیا از بودجه ۷۰ هزار میلیارد تومانی بودجه عمرانی تنها ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است و مشخص نیست که این مبلغ را با اوراق، تهاتر یا پول نقد تسویه کنند.
🔻در خطاب به عدهای که مدعی هستند قرارگاه تمام بازار را گرفته میگویم که بودجه دولت نشان میدهد قرارگاه سهم کمتر از سه درصدی دارد و مابقی پروژهها در اختیار سایر پیمانکاران قرار دارد. امسال هم که رقم بودجه ۶۳ هزار میلیارد تومان است، ما سهم ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان داشتیم.
🔻در وزارت راه و شهرسازی ۳۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه در جریان است که قرارگاه ۱۰ درصد این پروژهها را هم در اختیار ندارد و این موضوع را وزیر راه و شهرسازی هم تایید کرده است. دلیل اینکه قرارگاه در انجام پروژههای عمرانی برجسته میشود این است که بدون پول و اعتبار توانستهایم تمام پروژهها را فعال نگه داریم، این در حالی است که به سایر پیمانکاران اگر پول ندهند کار را تعطیل میکنند.
@hadisyasi
🔴#عکس_نوشت |تدبیر رهبری در خنثی سازی فتنه بنزين
🔻دست و پا زدنهای جريان ضدانقلاب خارجی و تفاله های داخلی آنها برای آشوب سازی از هر موضوعی (#استعفای_روحانی، کيکهای قرصی، اجساد و...) عمق نگاه و تدبير مقام معظم رهبری در خنثی سازی #فتنه_بنزين آبان ماه را نشان میدهد.
🔻جريان شناسی سياسی عوامل داخلی آتش بيار هم يک دنيا تحليل دارد!
حجت الله عبدالملکی
@hadisyasi
🔴آمریکا میخواهد مواضع نیروهای حشدالشعبی و مقاومت عراق را بمباران کند
«محمد کریم» نماینده ائتلاف الفتح عراق:
🔻 اطلاعات مهم و خطرناکی از گفتوگوهای تلفنی بین «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا و «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر دولت پیشبرد امور [عراق] به دست آمده است.
🔻 اطلاعات درز شده نشان میدهد که واشنگتن قصد دارد مقرها و مواضع متعلق به الحشد الشعبی و گروههای مقاومت و شخصیتهای مهم را هدف قرار دهد.
@hadisyasi
🔴کاوه مدنی، جاسوسِ فراریِ محیط زیستی کیست؟
#کاوه_مدنی در سال 2014 در حاشیه نشستی که مراد موشه طاهباز (بزودی در باره او بیشتر خواهم گفت)در دانشگاه امنیتی سوآز برگزار کرد.
با معرفی طاهباز با یکی از افسران ارشد امنیتی میز ایران در وزارت خارجه انگلستان ملاقات و همکاری او با وزارت خارجه انگلستان و MI6 آغاز میشود
ملاقات و تماس های کاوه مدنی (بخوانید #کاوه_وطن_فروش) با افسر وزارت خارجه انگلیس در تهران حتی در زمان تصدی معاونت سازمان محیط زیست نیز ادامه پیدا کرده!
و جالب اینکه ملاحظات حفاظتی این ملاقات ها از طرف افسر امنیتی به شدت مراعات می شده است.
بعداز انتصاب کاوه مدنی به معاونت سازمان محیط زیست، وی مأموریت می یابد در جلسه محرمانه در میز ایرانِ وزارت خارجه انگلیس، ریز و درشت وضعیت محیط زیست ایران و سیاستگذاری مربوط به آن را به عناصر اصلی اربابانش در سرویس انگلستان ارائه دهد.
سایر مأموریت های #کاوه_وطن_فروش برای انگلیس:
- معرفی و در اختیار گذاشتن شبکه عوامل محیط زیستی خود در ایران به انگلستان.
- راهبردنویسی برای MI6 در موضوع چالش های محیط زیستی و آب ایران.
- ارائه اطلاعات در مورد سیاستگذاری ها و تصمیمات ایران در حوزه محیط زیست.
ادامه دارد...
علیاکبر رائفیپور
@hadisyasi
⭕️ سنای آمریکا طرح تحریم سوریه، روسیه و ایران را تصویب کرد
🔹طرحی که خواستار تحریمهای جدید علیه سوریه، ایران و روسیه بود در قالب لایحه بودجه دفاعی آمریکا به تصویب مجلس سنای این کشور رسید
🔹این طرح با نادیده گرفتن حمایتهای آمریکا و متحدان این کشور از تروریستها در سوریه، دولت بشار اسد و متحدان سوریه را به «جنایتهای جنگی» متهم کرده است
@hadisyasi
🔴عدم احراز صلاحیت برخی از شخصیتهای اصلاحطلب
🔻طبق شنیدهها از برخی از شخصیتهای اصلحطلب، برخی از فعالان سیاسی این جریان که برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نام نویسی کرده بودند از سوی هیئتهای اجرایی احراز صلاحیت نشدهاند.
🔻«جواد امام» دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاحطلب، «علی شکوری راد» دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران، «آذر منصوری» عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران و عضو سابق حزب منحله مشارکت از جمله این فعالان سیاسی اصلاحطلب هستند که صلاحیت آنها برای هیئت اجرایی احراز نشده است.
🔻«جواد امام: دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاحطلب در گفتوگو با خبرنگار فارس عدم احراز صلاحیت شدن خود را تائید کرد./فارس
@hadisyasi