#امام_حسین(علیهالسلام)
💢معنای پاسداری ـ با همهی ابعاد آن، با همهی ابزارها و وسائل ممکن، در وجود مقدس سیدالشهداء (سلاماللهعلیه) متجسد است؛ نه اینکه دیگران نکردند یا نخواستند بکنند، بلکه به این معنا که خانهی پُرِ این حرکت در رفتار دوران دهسالهی امامت سیدالشهداء (سلاماللهعلیه) تحقق پیدا کرده است.
🔶 اینکه در مقابلهی با حرکت انحرافی فوقالعاده خطرناک آن روز امام حسین (علیهالصّلاةوالسّلام) میایستد، این میشود یک درس.
✅حضرت این را بیان کردند؛
من وظیفهام این است، کاری که دارم انجام میدهم، بایستی ابراز مخالفت کنم، باید در جادهی مخالفت و ایستادگی قدم بگذارم، سرنوشت هرچه شد، بشود؛ اگر سرنوشت پیروزی بود، چه بهتر؛ اگر شهادت بود، باز هم چه بهتر.
💢این شد ایثار کامل و اسلام را هم حفظ کرد. همین حرکت، اسلام را حفظ کرد. همین حرکت موجب شد که ارزشها در جامعه پایدار بشوند، بمانند. اگر این خطر را نمیپذیرفت، حرکت نمیکرد، اقدام نمیکرد، خونش ریخته نمیشد، آن فجایع عظیم برای حرم پیغمبر، دختر امیرالمؤمنین و فرزندان خاندان پیغمبر پیش نمیآمد، این واقعه در تاریخ نمیماند. این حادثهای که میتوانست جلوی آن انحراف عظیم را بگیرد، باید به همان عظمت آن انحراف در ذهن جامعه و تاریخ، شوک ایجاد میکرد و کرد.
این فداکاری امام حسین است.
۱۳۹۰/۰۴/۱۳
#سخن_ناب
#پاسداری
#سبک_زندگی
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
23.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_صادق (علیهالسلام)
🔻راه طلاییشدن....
از امام صادق علیهالسلام است: «حضرت به داودبنسرحان میفرماید:
ای داود! برخی از مکارم اخلاق به برخی دیگر وابسته است و باهم ارتباط دارد که اینها را خدا تقسیم میکند؛👇
راستگویی و صداقت با مردم در عمل، بخشیدن به فقیری که درخواستی دارد و نیکیکردن در مقابل خوبیهای دیگران.»
۱۳۹۷/۱۲/۱۲
▪️رهبر انقلاب
#سبک_زندگی
#تصویری
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_صادق (علیهالسلام)
📍امام صادق(ع) مرد علم و دانش، مرد مبارزه، مرد تشکیلات
🔻امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق(ع) زمینه را آماده میکرد تا بنیامیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد.
اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیدهاید، مرد تشکیلات بودن امام صادق(ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود.
تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی امام صادق(ع) اراده میکند آن چه را که او میخواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم میگویند تا بدانند. یعنی از همه جا وجوهات و بودجه برای ادارهی مبارزهی سیاسی عظیم آل علی جمع کنند.
یعنی وکلا و نمایندگان او در همهی شهرها باشند که پیروان امام صادق(ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند.
۱۳۵۹/۶/۱۴
▪️بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون عنصر جهاد، مبارزه و قیام در زندگی ائمه اطهار علیهمالسلام
#سخن_ناب
#فضائل_امام
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_صادق (علیهالسلام)
🔻مرد تمام عیار....
آنچه درباره امام صادق علیهالسّلام شنیدهایم، کمتر شنیدهایم و یا اصلاً نشنیدهایم:
امام صادق علیهالسّلام مرد علم و دانش، مرد مبارزه و مرد تشکیلات بود.
۱۳۵۹/۶/۱۴
#سخن_ناب
#فضائل_امام
#عکس_نوشته
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
13921026_7971_192k.mp3
5.52M
#امام_صادق (علیهالسلام)
🔻مبارزهی امام صادق یک مبارزهی پنهانی بود.....
۱۳۹۲/۱۰/۲۶
انسان ۲۵۰ ساله | امام صادق علیهالسلام و داعیه تشکیل حکومت اسلامی
#انسان_250_ساله
#صوتی|🎙
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#مهدویت
«کسی که وقتی کشور اسلامی مورد تهدید دشمن است، آماده دفاع از ارزشها و میهن اسلامی و پرچم برافراشته اسلام است، میتواند ادّعا کند که اگر امام زمان بیاید، پشت سر آن حضرت در میدانهای خطر قدم خواهد گذاشت.»
۱۳۸۱/۰۷/۳۰
#عکسنوشته
#یاری_امام
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#مهدویت
📌یکی از موارد مهم و ضروری در مقولهی مهدویت، افزایش کارهای عالمانه، دقیق و متقن به دست اهل فن و متخصصان واقعی این موضوع و پرهیز از کارهای عامیانه، جاهلانه، غیرمعتبر و براساس تخیلات و توهمات است.
۱۳۹۰/۰۴/۱۸
#کارهای_عالمانه
#سخن_ناب
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهدویت
«از خدای متعال میخواهیم که این سال را سال پیروزیهای بزرگ قرار بدهد و به حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) که ناخدای این کشتی او است، عرض میکنیم که کشورِ خودش را به ساحل نجات برساند، مردم مؤمن ایران را حمایت کند، کمک کند. به ملّت ایران هم عرض میکنم همان طور که در طول این سالهای متمادی -نه فقط سال ۹۸- با حوادث گوناگون شجاعانه برخورد کردند، با روحیه برخورد کردند، بعد از این هم با روحیه و با امید برخورد کنند با همهی حوادث، و مطمئن باشند که تلخیها خواهد گذشت»
۱۳۹۹/۰۱/۰۱
#تصویری
#ساحلنجات
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
13900418_3169_128k.mp3
2.36M
#مهدویت
«مسئلهی مهدویت در اسلام هم جزو مسلّمات است؛ یعنی مخصوص شیعه نیست. همهی مذاهب اسلامی غایت جهان را که اقامهی حکومت حق و عدل به وسیلهی مهدی(علیهالصّلاةوالسّلام وعجّلاللَّهفرجه)است، قبول دارند. روایات معتبر از طرق مختلف، در مذاهب گوناگون، از پیغمبر اکرم و از بزرگان نقل شده است. بنابراین، هیچ تردیدی در آن نیست.»
۱۳۹۰/۰۴/۱۸
#صوتی
#وحدت
#عدالت
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#پیامبر_اکرم(صلیاللهعلیهوآله)
✅اخلاق پیامبر را به «اخلاق شخصی» و «اخلاق حکومتی» تقسیم میکنیم.
💢اخلاق شخصی
✔️امین بودن و امانتداری او چنان بود که در دوران جاهلیت او را به «امین» نامگذاری کرده بودند.
✔️بردباری او به این اندازه بود که چیزهایی که دیگران از شنیدنش بیتاب میشدند، در آن بزرگوار بیتابی بهوجود نمیآورد.
✔️جوانمردی او طوری بود که دشمنان شخصی خود را مورد عفو و اغماض قرار میداد. اگر در جایی ستمدیدهای بود، تا وقتی به کمک او نمیشتافت، دست برنمیداشت.
✔️او درستکردار بود، یکی از شرکای دوران جاهلیتِ میگفت که او بهترین شریکان بود؛ نه لجاجت میکرد، نه جدال میکرد، نه بار خود را بر دوش شریک میگذاشت، نه با مشتری بدرفتاری میکرد، نه به او زیادی میفروخت، نه به او دروغ میگفت.
✔️پیامبر از دوران کودکی، موجود نظیفی بود. برخلاف بچههای مکه و برخلاف بچههای قبایل عرب، نظیف و تمیز و مرتّب بود
✔️رفتارش با مردم، رفتار خوش بود. در جمع مردم، همیشه بشّاش بود. تنها که میشد، آن وقت غمها و حزنها و همومی که داشت، آنجا ظاهر میشد.
✔️استقامت او استقامتی بود که در تاریخ بشری نظیرش را نمیشود نشان داد. چنان استقامتی بهخرج داد که توانست این بنای مستحکم خدایی را که ابدی است، پایهگذاری کند.
💢اخلاق حکومتی پیامبر
✔️آن حضرت عادل و با تدبیر بود
✔️او حافظ و نگهدارنده ضابطه و قانون بود و نمیگذاشت قانون - چه توسط خودش، و چه توسط دیگران - نقض شود. خودش هم محکوم قوانین بود
✔️ عهد نگهدار بود. هیچ وقت عهدشکنی نکرد. قریش با او عهدشکنی کردند، اما او نکرد. یهود بارها عهدشکنی کردند، او نکرد.
او همچنین رازدار بود. وقتی برای فتح مکه حرکت میکرد، هیچ کس نفهمید پیامبر کجا میخواهد برود.
✔️دشمنان را یکسان نمیدانست. این از نکات مهم زندگی پیامبر است.
بعضی از دشمنان، دشمنانی بودند که دشمنیشان عمیق بود؛ اما پیامبر اگر میدید خطر عمدهای ندارند، کاری به کارشان نداشت و نسبت به آنها آسانگیر بود. بعضی دشمنان هم بودند که خطر داشتند، اما پیامبر آنها را مراقبت میکرد و زیر نظر داشت.
اما پیامبر با دشمنانی که از ناحیه آنها خطر وجود داشت، بهشدّت سختگیر بود.
۷۹/۰۲/۲۳
#سخن_ناب
#سبک_زندگی
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_علی(علیهالسلام)
🔹 در صفآرایی سه جریان قاسطین و ناکثین و مارقین در مقابل امیرالمؤمنین(علیهالسلام)،
🔸 جبههی سوم، جبههی مارقین بود. مارق، یعنی گریزان. در تسمیهی اینها به مارق، اینگونه گفتهاند که اینها آنچنان از دینگریزان بودند که یک تیر از کمان گریزان میشود! وقتی شما تیر را در چلّهی کمان میگذارید و پرتاب میکنید، چطور آن تیر میگریزد، عبور میکند و دور میشود! اینها همینگونه از دین دور شدند.
🔸 البته اینها متمسّک به ظواهر دین هم بودند و اسم دین را هم میآوردند. اینها همان خوارج بودند؛ گروهی که مبنای کار خود را بر فهمها و درکهای انحرافی - که چیز خطرناکی است - قرار داده بودند. دین را از علیبنابیطالب که مفسّر قرآن و عالم به علم کتاب بود یاد نمیگرفتند؛ اما گروه شدنشان، متشکّل شدنشان و به اصطلاح امروز، گروهک تشکیل دادنشان سیاست لازم داشت. این سیاست از جای دیگری هدایت میشد.
🔸 نکتهی مهم اینجاست که این گروهکی که اعضای آن تا کلمهای میگفتی، یک آیهی قرآن برایت میخواندند؛ در وسط نماز جماعت امیرالمؤمنین میآمدند و آیهای را میخواندند که تعریضی به امیرالمؤمنین داشته باشد؛ پای منبر امیرالمؤمنین بلند میشدند آیهای میخواندند که تعریضی داشته باشد؛ شعارشان «لاحکم الا للَّه» بود؛ یعنی ما حکومت شما را قبول نداریم، ما اهل حکومت اللَّه هستیم؛ این آدمهایی که ظواهر کارشان اینگونه بود، سازماندهی و تشکّل سیاسیشان، با هدایت و رایزنی بزرگان دستگاه قاسطین و بزرگان شام - یعنی عمروعاص و معاویه - انجام میگرفت! اینها با آنها ارتباط داشتند.
🔸 اشعث بن قیس، آنگونه که قرائن زیادی بر آن دلالت میکند، فرد ناخالصی بود. یک عدّه مردمان بیچارهی ضعیف از لحاظ فکری هم دنبال اینها راه افتادند و حرکت کردند. بنابراین، گروه سومی که امیرالمؤمنین با آنها مواجه شد و البته بر آنها هم پیروز گردید، مارقین بودند. در جنگ نهروان ضربهی قاطعی به اینها زد؛ منتها اینها در جامعه بودند، که بالاخره هم حضورشان به شهادت آن بزرگوار منتهی شد.
۱۳۷۷/۱۰/۱۸
▫️خطبههای نمازجمعه
#جهاد
#سخن_ناب
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_حسین(علیهالسلام)
💢خطاست اگر کسی خیال کند
که امام حسین (علیهالسلام) شکست خورد. کشته شدن، شکست خوردن نیست. در جبههی جنگ، آن کس که کشته میشود شکست نخورده است. آن کس که به هدف خود نمیرسد، شکست خورده است.
✅ هدف دشمنان امام حسین (علیهالسلام) این بود که اسلام و یادگارهای نبوت را از زمین براندازند. اینها شکست خوردند. چون اینطور نشد.
✅هدف امام حسین (علیهالسلام) این بود که در برنامهی یکپارچهی دشمنان اسلام، که همهجا را به رنگ دلخواه خودشان درآورده بودند یا قصد داشتند درآورند، رخنه ایجاد شود؛ اسلام و ندای مظلومیت و حقانیت آن در همه جا سر داده شود و بالاخره دشمن اسلام، مغلوب شود. و این، شد.
نهضت حسینی بهعنوان حادثهای مهم در تاریخ اسلام با نتایج و دستاوردهایی همراه بوده است.
🛑نتایج قیام عاشورا» دو سرفصل «نتایج کوتاهمدت» و «نتایج بلندمدت»
کوتاهمدت:
خود این قیام و شهادت مظلومانه و اسارت خاندان آن بزرگوار، نظام حکومت بنیامیه را متزلزل کرد. بعد از همین حادثه بود که در دنیای اسلام -در مدینه و در مکه- پیدرپی حوادثی پیش آمد و بالاخره منجر به نابودی سلسلهی آل ابیسفیان شد.
حرکت اباعبدالله (علیهالسلام) باعث «بیداری» وجدان مردم شد و «روحیهی مسئولیتگُریزی» به «روحیهی مسئولیتپذیری و ظلمستیزی» تبدیل شد.
بلندمدت:
در درازمدت هم امام حسین (علیهالسلام) پیروز شد. شما به تاریخ اسلام نگاه کنید و ببینید چقدر دین در دنیا رشد کرد! چقدر اسلام ریشهدار شد! چگونه ملتهای اسلامی پدیدار شدند و رشد کردند!
در واقع مهمترین نتیجه و دستاورد قیام عاشورا «حفظ و ماندگاری اسلام» است:
اساس دین با عاشورا پیوند خورده و به برکت عاشورا هم باقی مانده است.
۱۳۹۵/۰۷/۲۲
#سخن_ناب
#نهضت_عاشورا
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r