9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️شهادت حضرت محسن(ع) چه زمانی واقع شد؟
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🌷#خط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی بزرگداشت شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
💠 درباره سابقه طولانی فداکاری و مجاهدت استان کهگیلویه و بویراحمد
📝 سال ۴۲، جدّ آقا ـ پدر مرحوم آقای ملکحسینی ـ عالِم بزرگ آن منطقه، یک اطّلاعیّهی قوی و شجاعانه دادند
📌 دستگاه میدانست که اگر ایشان دستور جهاد بدهد به مردم عشایری منطقه، جهاد خواهند کرد
📎 همان اوقات، یک مولوی اهل سنّت در آنجا نگذاشت که نقشهی رژیم برای ایجاد جنگ بین قوم بلوچ و عشایر کهگیلویه و بویراحمد اتّفاق بیفتد؛ فتوای خلاف داد
🛡 در جریان دفاع مقدّس هم انصافاً خیلی خوب وارد شدند
🚩 قبل و بعد از تشکیل تیپ فتح، عناصر مبارز این منطقه کارهای خوبی کردند
💠 درباره جنگ روانی دشمن علیه ملتها
📌 یکی از پایههای جنگ روانی دشمنانِ هر ملّتی و ملت ما، این است که دشمنان این ملّت را بزرگنمایی کنند
💢 از طرق مختلف به ملّت ما تفهیم میشده که بترسید
⭕️ از آمریکا بترسید
⭕️ از صهیونیستها بترسید
⭕️ از انگلیس بترسید، از مانند اینها بترسید
❇️ یکی از هنرهای بزرگ امام بزرگوار این بود که این ترس را از دلهای ملّت بیرون آورد،
💪 به ملّت احساس اعتماد و خودباوری داد
🔻 حرکت جنگ روانی دشمن وقتی در عرصهی نظامی وارد میشود
👈 نتیجهاش ترس است
🔰 قرآن کریم عقبنشینی غیرتاکتیکی را موجب غضب الهی بیان کرده
❇️ وَ مَن يُوَلِّهِم يَومَئِذٍ دُبُرَهُ اِلّا مُتَحَرِّفاً لِقِتالٍ اَو مُتَحَيِّزاً اِلىٰ فِئَةٍ فَقَد باءَ بِغَضَبٍ مِنَ اللّه.
🔻 بزرگنمایی دشمن در میدان سیاسی موجب میشود
❌ انسان احساس کند، در انزوا است، ضعیف است
👈 نتیجهاش این است که تسلیم خواستههای دشمن بشود
❗️ بگویند این کار را بکنید، چَشم
❗️ بگویند آن کار را نکنید، چَشم
🌐 الان اقسام دولتهایی اینجوری هستند
🗯 هر چه بهشان گفته بشود، در مقابل، «چَشم» است؛ از خودشان ارادهای ندارند
📌 اگر به ملّتهای خودشان تکیه بکنند
📌 اگر به تواناییهای داخلی خودشان تکیه کنند
📌 اگر حقیقت موجودیّت آن دشمن را بشناسند
📌 و بدانند که دستش آنقدرها که وانمود میکند پُر نیست،
💪 میتوانند نگویند چَشم
🔻 در میدان فرهنگ بزرگنمایی دشمن یک جور دیگر خودش را نشان میدهد
▫️ احساس انفعال
▪️ مجذوب فرهنگ طرف مقابل شدن
▫️ فرهنگ خودی را تحقیر کردن
▪️ به پایبندی به فرهنگ بیگانه افتخار کردن
❓ آن که در مقابل جنگ روانی دشمن با تمام وجود ایستاد، او کیست؟
🌷 همان جوانهایی هستند که شما الان دارید برایشان بزرگداشت برگزار میکنید،
❇️ نه در میدان نظامی احساس خوف میکند،
❇️ نه تحت تأثیر حرفهای سیاسی او قرار میگیرد،
❇️ نه فرهنگ او را میپذیرد،
💠 درباره بزرگداشت شهدا
🔹 دستنوشتهها
🔸 کتابها
🔹 فیلمها
🔸 بزرگداشتها
🔹 نامگذاری کوچه و خیابان و ورزشگاه و غیره
👈 همهی اینها لازم است.
📍 بعضی از اینها کهنه میشود مثل نامگذاری اسم خیابان
📚 بعضیهایش ماندگار است مثل فیلم، و ماندگارتر از همه کتاب است
📤 اینها را باید کاری کنید که خروجی داشته باشد
📖 یعنی شما کتاب را چاپ میکنید،
🔍 چند نفر این کتاب را میخوانند؟
🔍 چند نفر وقتی خواندند، از آن یادداشت برمیدارند؟
🔍 چند نفر از این یادداشتها استفاده میکنند و اینها را با همدیگر تبادل میکنند؟
📍 اینها را مورد نظر قرار بدهید.
❓ چه کار میتوانید بکنید که این کتاب
💎 بتواند یک تحوّل ایجاد کند در آن کسی که کتاب را میخواند
👈 من همیشه به این جمعهایی که برای بزرگداشت شهدا میآیند با ما دیدار میکنند این را توصیه میکنم:
🔻 خروجیها را در نظر بگیرید؛ صِرف کار کافی نیست
❇️ این کارها ابزار است؛ ابزار هم برای یک نتیجه است
🍀 انشاءاللّه خداوند شماها را موفّق بدارد، مؤیّد بدارد؛ شهدای عزیز آن منطقه را، آن استان را خداوند رحمت کند، درجاتشان را عالی کند، شفاعتشان را نصیب ما کند، ما را هم به فضل و لطف خودش به آنها ملحق کند.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🌷 خاطره رهبر انقلاب از شهید محراب آیتالله مدنی در دوران دفاع مقدس
✏️ رهبر انقلاب: در ایامی که سوسنگرد آزاد شده بود -- در یکی از دفعاتی که سوسنگرد آزاد شده بود، بعد البتّه مجدّداً اشغال شد -- ما به سوسنگرد رفتیم. بنده اهواز بودم، میخواستم بروم سوسنگرد، لباس نظامی تنم بود. در این بین دیدیم آقای مدنی در اهواز پیدا شد؛ از تهران آمده بودند و [بعد] آمدند سراغ ما. گفتند: کجا میروید؟ گفتیم میرویم سوسنگرد. گفتند: من هم میآیم. ایشان را هم با خودمان برداشتیم و رفتیم سوسنگرد و در آنجا ظهر نماز را که خواندیم، من یک قدری با مردم صحبت کردم.
✏️ خب، طبعاً من فارسی حرف میزدم و نمیتوانستم نطق عربیِ از بَر بکنم، آن هم بخصوص با لهجهی عمومی و مردمی. ایشان گفت من با مردم حرف میزنم؛ و منتظر نشد، چون جمعیّت مسجد بعد از اینکه من صحبت کردم، تقریباً متفرّق شد؛ رفت بین مردم، یک وقت دیدیم یک جماعت عظیمی از زن و مرد را دور خودش جمع کرده و دارد با لهجهی هسچهی عربی با اینها حرف میزند!
✏️ یک سخنرانی حسابیِ گرم آنجا کرد که مردم را به هیجان آورد. من یک خاطرهای مکرّر نقل کردهام: آنوقت آنجا در همان جماعتِ ایشان بود که مردم یک زنی را نشان دادند و گفتند او پنج یا هفت مهاجم عراقی را با چوب کشته! یعنی حرف آقای مدنی و آن شور و هیجانی که ایجاد کرده بود، همه را اصلاً به شور آورد، به هیجان آورد، میتوانست با قشر مردم ارتباط برقرار کند. ۱۳۸۰/۶/۱۲
🗓 سالروز شهادت آیتالله شهید مدنی
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
💠 آئین افتتاحیه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ موسسه آموزشی و پژوهشیامامخمینی (ره) با سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر محترم حوزههای علمیه و با حضور جمعی از اساتید، فضلا، اعضای هیئت علمی و دانش پژوهان در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در سبد مطالعه حوزویان باشد/ شهید صدر نماد سرباز فداکار به انقلاب اسلامی بود
🔹باید طلاب و حوزه های علمیه فصلی را برای انس با نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه در کنار قرآن کریم قرار دهند و آنان را در سبد مطالعات خود قرار دهند.
🔸آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه امروز در آیین افتتاحیه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴موسسه که در سالن اجتماعات این نهاد علمی برگزار شد در سخنانی با اشاره اهمیت اخلاق در اسلام و سیره معصومان علیهم السلام در این عرصه گفت: باید طلاب و حوزه های علمیه فصلی را برای انس با نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه در کنار قرآن کریم قرار دهند و آنان را در سبد مطالعات خود قرار دهند.
🔹مدیر حوزه های علمیه با تاکید بر اهمیت توجه و اهتمام به نهج البلاغه و به خصوص به ابعاد توحیدی و معرفتی بلند آن، عنوان کرد: این توصیه را به همه دارم که نهج البلاغه را در کنار دست خودمان داشته باشیم و به خصوص به توحید در نهج البلاغه که بنیان همه رشد و تعالی ما می باشد نیز اهتمام و اعتنای ویژه داشته باشیم.
-
💠آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه در نهجالبلاغه درآمیختگی اخلاقی و درآمیختگی آن با ادبیات هنر بسیار جذاب و دارای جلوه ای خاص و در بسیاری از موارد منحصر به فرد است تاکید کرد: اخلاق در نهجالبلاغه با جهاد گره خورده است؛ حضرت امیرالمومنین علیه السلام در کنار این که انسانی مجاهد و حاکم است، بیانات اخلاقی و راهگشای معنوی را عمل و بیان می کنند که نشان می دهد سیره عملی و جهادی آن حضرت با نظام اخلاقی آن امام گره خورده است و این به معنای این است که می توان اخلاق را در میدان عمل پیاده کرد.
🔹 وی با بیان این که همه می بایست ذیل عنایات نهج البلاغه و سخنان امیرالمومنین(ع) زندگی کنیم، ابراز کرد: نهج البلاغه باید کتاب کنار دست یک روحانی باشند؛ نهج البلاغه باید آمیزه قلب و درآمیخته با جان و روح ما باشد و اگر این کتاب در وجود ما برنامه و زندگی ما حضور داشت حتما با یک رنگ و بوی دیگر الهی و آسمانی پیدا خواهیم کرد.
🔸امام جمعه قم با اشاره به خطبه ۸۹ نهجالبلاغه گفت: بدون توجه به هویت طلبگی و رسالت حوزوی؛ رسیدن به نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد کسی که بتواند هویت اخلاقی و معنوی را کسب کند، آقا و سرور عالم خواهد بود همانگونه که امام راحل ره حتی زمانی که انقلاب اسلامی نیز تشکیل نشده بود واقعا آقا و سرور بودند.
🔹آیت الله اعرافی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت و جایگاه علوم انسانی اسلامی و لزوم توجه حوزه به آن گفت: در حوزه و ساحت علوم انسانی، همواره حوزه های علمیه پای کار بوده و شهید صدر نماد سرباز فداکار به انقلاب اسلامی است و کتاب های ایشان منهج های بسیار خوبی را پیشگامی کرده است.
🔸امام جمعه قم گفت: امروز باید فقه معاصر و فلسفه های مضاف در حوزه های علمیه توسعه پیدا کند و غیر از فقه اصول و فقه، به درس های اجتهادی بیش از پیش بها داده شود.
🔹مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: از ممیزات قم جدید توسعه مرزهای علوم اسلامی و انسانیست و باید در این زمینه به چند نکته دقت داشته باشیم. باید تمام علوم سنتی در چارچوب خود، بست پیدا کند اما گام بلندی که در این برهه ها برداشته شده این است باید این علوم سنتی پیشین به صورت تخصصی ادامه داده و بست داده شوند.
🔸آیت الله اعرافی ابراز داشت: زیرساخت علوم انسانی از منظر دینی متوقف بر فقه، فلسفه، تفسیر و علوم پایه حوزه های علمیه است که باید همه حوزه های علمیه در این راستا کار و تلاش وافری داشته باشند و امروز حوزه های علمیه منظومه فکری مشخصی برای آینده حوزه های علمیه دارد.
🔹وی با اشاره به لزوم بازسازی و توسعه علوم بیان داشت: بسیاری از علوم سنتی گذشته با رویکرد سنتی، امروز جوابگوی جامعه نیست و باید در علوم کلام و فقه و تفسیر، غنای لازم بر این علوم بخشیده شده و فربه شوند تا مرزهای دانش را توسعه دهیم, البته مراد ما از تخصصی شدن علوم و توسعه آن رسیدن به قله هاست.
🔸مدیر حوزههای علمیه در پایان سخنان خود با بیان اینکه حوزه جای پرورش بندگان خدا و نیایش گران الهی می باشد اظهار داشت: این حس معنوی و این احساس عبودیت و بندگی خداوند جزء ذات ما است که این ذاتی غیرقابل تفکیک از حوزه است، همانطور که علم و اندیشه ورزی جزء ذات حوزه است که اگر آن را از حوزه بگیریم هیچ چیز نخواهد ماند و این حس معنوی، پرستش، عبودیت و بندگی در پیشگاه خداوند بسیار مهم است.
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
نزد خدا ارزشی ندارد!
🔸️آیت الله مصباح یزدی (ره):
روايتي از امام عسکري (علیه السلام) است که فرمودند: «روز قيامت نامه افراد را به دست شان مي دهند و اعمالشان را حاضر مي کنند؛ خوبی ها برای او مانند ابر متراکم و کوه استوار است. به او می گويند اين اعمال براي توست. فرد می گوید: يا رب! من اصلا اين کارها را نکرده¬ام؛ اشتباهي شده؟ اينها جزو اعمال من نیست. مي گويند اين علمي است که تو برای دیگران باقی گذاشتی و بعد از تو تا روز قيامت از آن استفاده شده.»
🔸️فرد يک سال وقت صرف کرده تا يک صفحه مطلب نوشته است؛ اگر اين مطلب در راه هدايت بندگان به سوي خدا بود، هر کس آن را بخواند و به آن عمل کند، ثوابی هم براي نويسنده و گوينده اش لحاظ مي شود. حالا اين را مقايسه کنيد با درسی که می خوانيم. ما درس می خوانیم براي اينکه مدرکي بگيريم یا براي اينکه فلان جا استخدام بشويم. کل اینها چقدر مي ارزد پيش خدا؟ پيش اولياي خدایی که يک کوه طلا را با يک تل خاکستر مساوي مي دانند چقدر می ارزد؟
۱۳۹۳/۱۰/۰۹
#امام_حسن_عسکری
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
انتظار فرج یعنی...
#مهدویت
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا حضرت خدیجه سلام الله علیها قبل از پیامبر صلی الله علیه و آله ازدواج کرده بودند؟
👤 کارشناس: حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا جباری، عضو هیئت علمی و مدیر گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔹 سالروز ازدواج پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س) گرامی باد.
#پیامبر #خدیجه #ازدواج
━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹