-آزمون ریاضی پایانی 2.pdf
246.9K
آزمون آغازین ریاضی
سوال ده مورد اول ده بشه نه بعد از پیرینت
هدف ما از آزمون آغازین بعد از مرور اینه که مشکلات دانش آموزان را پیدا کنیم پس اگر اولیا گفتن که چرا از قبل خبر ندادین بگید هدف نمره دادن نبوده و فقط پیدا کردن مشکل کلاس و دانش آموزان بوده و اصلا ذات ارزشیابی توصیفی اینه که دانش آموز همیشه برای ارزشیابی آماده باشه ولی خب بعد از حتما از قبل به اولیا خبر میدیم که کی آزمون دارن چون تقصیر ندارن اونا با سبک سنتی بزرگ شدن
همکاران لطفا پیام های قبلی کانال رو با دقت بخونید 🌹🙏
🔴 #روش_هایی_جهت_تقویت_املا
🍭1- استفاده از #كارت_لغات_جديد:
شكل لغات جديد درس را برروي كارتهايي بنويسيد و بعد آنها را در اختيار فرزندتان قرار دهيد. بعد كارت ها را جمع كنيد و املا را بگوييد.
🍭2- استفاده از #كارت_لغات_غلط:
فرزندتان غلطهاي قبلي خود را جمع آوري كند و بر روي كارت هاي بزرگ و خوانا بنويسد و قبل از گفتن املا آنها را بررسي كند تا دوباره غلط ننويسد. بعد از بررسي، املا را به او بگوييد.
🍭3- استفاده از #كارت_لغات_غلط و #صحيح:
كلماتي را كه مشكل است و يا كودكان در املاي آن اشكال دارند، به صورت صحيح و غلط بر روي چند كارت مثلاً به تعداد 15 عدد بنويسيد و آن ها را در اختيار فرزندتان قرار دهيد و به او بگوييد صحيح و غلط ها را از هم جدا كند. اين كار باعث تقويت حافظه و تمركز او خواهد شد.
🍭4- #پيداكردن_كلمات_جديددرس:
روزنامه و يا مجله اي را در اختيار او قرار دهيد و از او بخواهيد لغات مشكل و يا كلماتي را كه اغلب اشتباه مي نويسد از روي مجله يا روزنامه پيدا كند و آن را ببرد و در پوشه كارش بچسباند اين روش باعث افزايش قوه تمركز و دقت او خواهد شد و با بريدن و چسباندن كاغذها هماهنگي بين چشم و دست او تقويت مي شود.
🍭5- #پيداكردن_كلماتي كه #حروف_هم_صدا_دارند:
يكي از اشكال هاي بچه ها در حروف هم صدا مثل (ض- ظ- ز- ذ) است. اين حروف در زبان فارسي مخرج يكسان دارند. براي يادگيري اين كلمات چاره اي جز تكرار و تمرين نيست. براي اين كار مي توان از روش جستجو در ميان متن ها و استخراج اين كلمات استفاده كرد.
🍭6- #پيداكردن_هم_خانواده_كلمات:
عزيزانمان مي توانند هم خانواده يا مخالف و يا هم معني كلماتي را كه غلط نوشته اند را از روزنامه پيدا كنند و در زير نمره املاي خود بچسبانند.
🍭7- #املاي_بدون_نقطه_و_علامت:
يک متن املا تهيه كنيم و در آن از نقطه و علامت استفاده نكنيم. متن را در اختيار فرزندمان بگذاريم و از او بخواهيم هر جا كه لازم است نقطه و علامت بگذارد. اين كار باعث تقويت حافظه و بالا بردن قدرت تمركز مي شود.
🍭8- #املاي_كمري:
كلماتي را كه فرزندان در آنها اشتباه و يا مشكل دارند را با انگشت اشاره بر روي كمر او بنويسيم. او با كمي دقت و تمركز كلمه را متوجه مي شود و بر روي كاغذ مي نويسد. اين املا حالت بازي دارد. شما مي توانيد جاي خود را بعد از چند كلمه با فرزندتان عوض كنيد. توجه داشته باشد كه بازي نقش مهمي در تربيت فرزندان شما دارد. شما مي توانيد در قالب بازي بسياري از مفاهيم سخت و يا حتي خواسته هاي خود را به كودكانتان آموزش دهيد.
🍭9- #املاي_خميري:
يكي از وسايلي كه در بيشتر خانه ها پيدا مي شود خمير بازي است. شما مي توانيد كلماتي را كه دوباره فرزندتان اشتباه مي نويسد با خمير درست كنيد و يا از او بخواهيد درست كند و بر روي مقوا يا كاغذ بچسباند.
🍭10- #املا_توسط_خود_دانش_آموز:
از فرزندتان بخواهيد دفتر املاي خود را بردارد و از غلط ها و يا متنهاي مشكل به شما املا بگوید
طرح_درس_ماهیانه_کلی_دروس_به_همراه_اهداف.pdf
678K
طرح درس ماهیانه کلی دروس به همراه اهداف.pdf
#دوم
4_240199408988193601.pdf
324.5K
⬇️ طرح درس روزانه فارسی (همه درسها
#دوم