eitaa logo
تدریس یار پایه ششم
11.3هزار دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
8.8هزار ویدیو
17.1هزار فایل
اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری. تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات ب
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 سوالات صفحه ی ۹۷ علوم🌺 ۱- آیا می توان جایی پیدا کرد که میکروب آنجا نباشد؟ پس چرا فقط بعضی بعضی مواقع بیمار می شویم؟ میکروب ها تقریبا همه جا یافت می شوند. زیرا دستگاه ایمنی بدن از ورود میکروب به بدن جلوگیری می کند. اما وقتی وارد بدن ما می شوند. در صورتی که شرایط برای رشد آن ها فراهم باشد و بتوانند بر دستگاه ایمنی بدن غلبه کنند ما بیمار می شویم. ۲- دو سد دفاعی بدن که میکروب ها برای بیمار کردن مابایداز آن ها عبور کنند. کدام اند؟ سد اول و سد دوم سد اول: پوست بدن از ورود میکروب ها جلوگیری می کند. اما اگر زخم یا خراشی در پوست ایجاد شود. از آن راه میکروب وارد بدن می شود. سد دوم: اگر میکروب ها از سد اول عبور کنند با سد دوم دفاعی بدن، یعنی گویچه  ها ی سفید ( گلبول های سفید) مواجه می شوند. ۳- اگر زخم یا خراشی در پوست ایجاد شود چه اتفاقی می افتد؟ راه برای ورود بیماری هاباز شده و میکروب ها راحت وارد بدن می شوند. ۴- وقتی نفس می کشیم، میکروب ها وارد بینی می شوند اما چرا نمی توانند به راحتی پایین تر بروند و وارد شش ها شوند؟ مخاط بینی و راه های تنفسی چه نقشی در گیر انداختن میکروب ها و خارج کردن آنها دارند؟ مخاط بینی و مژک های داخل بینی، آن ها را به بیرون می رانند. یا از بین می برند. ۵- گویچه های سفید چگونه میکروب ها را از بین می برند؟ گویچه های سفید از دو راه با میکروب ها مبارزه می کنند. ۱- بیگانه خواری  ۲- ترشح پادتن از راه بیگانه خواری: بعضی گویچه های سفید به میکروب ها حمله می کنندو آن ها را می خورند. به این گویچه های سفید، بیگانه خوار می گویند. از راه ترشح پادتن: بعضی گویچه های سفید موادی به نام پادتن ترشح می کنند. پادتن میکروب ها را غیرفعال می کند. از طرفی، گویچه های سفید بیگانه خوار این میکروب های غیرفعال را راحت تر می خورند. ۶- اگر میکروب ها از سد دوم هم عبور کنند، چه اتفاقی می افتد؟ وقتی میکروب ها پیروز شوند. در جاهای متفاوتی از بدن ساکن می شوند و فرد دچار بیماری می شود. ۷- آیا همه ی باکتری ها، زیان آور هستند؟ توضیح دهید. خیر- به دلایل زیر: الف) در روده ی ما باکتری هایی وجود دارد که ویتامین تولید می کنند. ب) باکتری هایی در پوست ما زندگی می کنند که باکتری های زیان آور را از بین می برند. ج) گاهی فاضلاب را با باکتری های خاصی تصفیه و بی ضرر می کنند و از آن آب، برای آبیاری درختان و فضای سبز استفاده میکنند.
2_144143775834887982.pdf
473.8K
آزمون ریاضی فصل ۶+پاسخ
4_5787181007853586357.pdf
274K
آزمون فارسی فروردین ماه
🌹 سوالات صفحه ی ۹۸ علوم 🌹 ۱- میکرب ها چگونه باعث بیمار شدن بدن می شوند؟ مثال بزنید. میکروب هایی که موفق شده اند از سدهای دفاعی بدن عبور کنند، در جاهای مختلف بدن ساکن می شوند؛ مثل میکروب سل ، که در شش ها قرارگرفته و سبب تخریب شش ها می شود. بعضی از میکروب ها هم با ترشح سم به بدن آسیب می رسانند. مثلا میکروب گلودرد چرکی که در گلو قرار می گیرد. ۲- میکروب سل در کدام قسمت از بدن قرار می گیرد؟ در شش ها ۲- میکروب گلو دردچرکی، چگونه به بدن آسیب می رساند؟ عامل این بیماری نوعی باکتری است. این باکتری، سمی ترشح می کند که با جریان خون به قلب می رود و به آن آسیب میزند. ۳- بیماری ها چه نشانه ها و علامت هایی دارند؟ بوی بد دهان، درد ماهیچه و سوزش هنگام ادرار نشانه های بعضی از بیماریها هستند. ۴- شما چه نشانه های دیگری از بیماریها می شناسید؟ تب، لرز، دردشکم، سرگیجه، حالت تهوع، پریدگی رنگ و .... ۵- فرد بیمار در صورت داشتن نشانه های بیماری، چه کارهایی را باید بکند و چه کارهایی را نباید بکند؟ باید فورا به پزشک مراجعه بکند و تحت مداوا قرار بگیرد و از مصرف دارو بدون تجویز پزشک و تماس نزدیک با دیگر افراد، پرهیز بکند. ۶- اگر پزشک برای بهبود بیماری ما، آنتی بیوتیک تجویز کرده باشد؛ چرا بایدآن را در همان ساعت هایی که دکتر گفته و به همان تعداد مصرف کنیم؟ اگر این کار را نکنیم، به میکروب ها فرصت می دهیم تا خود را دربرابر آنتی بیوتیک ها مقاوم کنند و در نتیجه دارو نتواند، آنها را از بین ببرد. ۷- چرا بعضی افراد بیشتر سرما می خورند و یا زود به زود بیمار می شوند؟ چون ضعیف هستند و نمی توانند مقاومت کنند و بیمار می شوند. ۸- برای بالا بردن مقاومت بدن، چه راه هایی وجود دارد؟ الف) ورزش کردن ب) خوردن غذاهای متنوع ج) واکسن ۹- واکسن چیست؟ میکروب ضعیف شده یا کشته شده و یا مقداری از سم میکروب، که از طریق سرنگ وارد بدن می شود. گویچه ها ی سفید علیه آن پادتن می سازند تا در مواردی که بیماری سراغ فرد رود بتواند با آن مقابله کند. ۱۰- تا به حال برای چه بیماریهایی واکسینه شده اید؟ فلج اطفال ، آنفولانزا ، سرخک، سرخجه، آبله مرغان و .... ۱۱- با تزریق واکسن چه اتفاقی در بدن می افتد؟ وقتی واکسن وارد بدن می شود، گویچه های سفید علیه آن پادتن می سازد. هر بیماری، واکسن مخصوص به خود را دارد. بعضی واکسن ها فرد را برای همه ی عمر نسبت به آن بیماری مقاوم می کنند، اما برای مقاومت در برابر بعضی بیماریها باید در چند نوبت واکسن دریافت کرد. ۱۲- تفاوت بیماریهای سرماخوردگی و آنفولانزا را بنویسید؟ سرما خوردگی با آنفولانزا فرق می کند. ویروس سرماخوردگی در یاخته های بینی قرار می گیرد.در حالی که ویروس آنفولانزا در یاخته های شش ها ساکن میشود. آنفولانزا معمولا همراه با تب، بدن درد و سرفه است.
فصل ششم ریاضی ششم (1).pdf
1M
درسنامه فصل ۶ ریاضی مريم عزیزی
پاسخنامه فایل بالا
سوالات تقریب همراه با پاسخنامه
تست تقریب اعداد با پاسخ تشریحی.pdf
937.3K
تست تقریب با پاسخ تشریحی صباغی آق قلا
1_3384882380.pdf
7.91M
ای کیو گاج فصل هفتم درسنامه +پرسش و پاسخ
karbarg 99.02.29 Riazi 6 Eb Fasl 7 Taghrib.pdf
103.1K
کاربرگ خام فصل هفتم ریاضی راه فرزانگان یزد
بانک سوالات علوم ششم.pdf
972.1K
علوم نوبت دوم+پاسخ استان قم
علوم_خرداد_۹۸_شهرستان_لنگرود_همراه.pdf
744.9K
علوم نوبت دوم با پاسخ شهرستان لنگرود
karbarg_99_02_30_Riazi_6_Eb_Fasl_7_Andazegiri_&_Mohasebat_Taghribi.pdf
106.5K
فصل هفتم ریاضی، کاربرگ خام تقریب راه فرزانگان یزد
بانک سوالات علوم ششم (1).pdf
2.4M
علوم نوبت دوم با پاسخ ناحیه دو اصفهان
Azmun 99.02.30 Riazi 6 Eb Fasl 7.pdf
109.9K
کاربرگ خام ریاضی فصل ۷ راه فرزانگان یزد
آزمون درس ۱۳و۱۴ علوم+پاسخ مهسا حسینی
46329340193127.pdf
400.3K
نوبت دوم علوم +پاسخ ناحیه یک اصفهان
آزمون ریاضی و هوش ششم+پاسخ تشریحی.pdf
1.44M
💥آزمون تستی ریاضی و هوش 💥مبحث:ریاضی،هوش،دقت و تمرکز 💥مدرس:استاد مسعود بیگدلی ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛ @teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @tadriis_yar6
4_6017287862171470295.pdf
752.5K
🌈🎋🌈🎋🌈🎋🌈🎋 ✅ فایل سوالات , کلید و پاسخ تشریحی ی ۱ و استعداد