eitaa logo
طب سنتی و گیاهان دارویی꧂ღ╭
74 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1هزار ویدیو
39 فایل
♡ ♡ کانال طب سنتیـ کانالے مـ؋ـیـد با مطالب ارزشمند چـہ باحالـہ کـہ خوراکے دارو هم باشه ♡ ‌🌹❤️ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❤️❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اختلال مزاج در معده 🔴 سبب تلخی دهان 🎙حسین خیراندیش ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 انتخاب نوع غذا و معرفی غذای معتدل _کُلوا وَاشرَبوا وَ لا تُسرِفوا_ اگر بگوییم که تمام طب دراین آیه از قرآن کریم جمع شده است گزافه گویی نکرده‌ایم. چیزی که مرز اسراف در خوردن و آشامیدن را تعیین می‌کند، نیاز بدن به جایگزین موادی است که طی افعال مختلف مصرف کرده است. مقدار بَدل مایتحلَل (جایگزین مواد تحلیل رفته) به عوامل زیادی بستگی دارد؛ از جمله: مزاج جنس، مزاج سن، مزاج فصل، مزاج اقلیم و همچنین مزاج بیماری، که برای تعیین آن چه برای معتدل المزاج، چه فرد بیمار باید نکاتی را مدنظر قرار داد. باید در انتخاب نوع غذا دقت شود که غذای مصرفی غالب از نوع غذای دوایی نباشد. چرا که باعث فاصله گرفتن از اعتدال مزاجی و غلبه‌ی خلطی از اخلاط می‌شود. در اینجا برای فهم بهتر موضوع به معرفی غذای مطلق و غذای دوایی می‌پردازیم. غذای مطلق: غذای خالصی است که در اثر هضم، در مزاج بدن تغییری ایجاد نمی‌کند بلکه خود جذب بدن می‌شود و انرژی بدن را تامین می‌کند و به اصطلاح بدل مایتحلل می‌شود ولی مزاج را تغییر نمی‌دهد. غذای دوایی: غذایی است که کار دارو را نیز انجام می‌دهد چراکه پس از هضم و جذب، خودش نیز جسم را تغییر می‌دهد (تغییر مزاج) مثل میوه ها و سبزیجات. پس با این تفاسیر قوتِ غالب مورد استفاده فرد معتدل المزاج نباید از جنس غذای دوایی باشد. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshiia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅شکم گندگی به خاطر آب سرد ✍اب سرد و اب بین غذا خوردن باعث سردی معده می شود وقتی معده سرد شد توان ذوب چربی های سطحی را ندارد و در نتیجه لایه های چربی اضافه می شود و چربی جلوی شکم که موجب افزایش حجم شکم می شود ب وجود می اید اب یخ برابر است با 🔻سردی معده 🔻چربی کبد 🔻گندگی شکم 🔻نفخ معده 🔻و در نهایت زخم معده ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
✅ درمان سفید شدن مو ✍ برای جلوگیری از سفید شدن موهای سر و محاسن، روغن مالی در روایات خیلی سفارش شده است. روغن مالی با روغن بنفشه جلوی سفید شدن مو را می گیرد و اگر موها سفید شده باشد، می تواند به مرور زمان آن را سیاه کند. البته روغن بنفشه ای که پایه اش روغن زیتون وحشی باشد( روغن زیتون وحشی از زیتون وحشی که خودرو است و در کوهها می روید، به دست می آید)، از سفید شدن مو جلوگیری می کند. این روغن را خانم ها، هر شب، و آقایان، هفته ای یکبار استفاده کنند. و پاک نکردنش مشکلی برای وضو ایجاد نمی کند. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نیاز جنسی 🎙حکیم خیراندیش ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود. تحقیقات جدید نشان می دهد که سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود! ▫️ له کردن یا خرد کردن سیر و ۱۰ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث می‌شه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود. ▫️آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد. کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔴 بهترین رژیم غذایی برای کاهش وزن از زبانِ استاد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
✅تغذیه سالم = جسم و روحِ سالم ✍تغذیه صحیح در حفظ و تداوم سلامت جسم و روح انسان اهمیت زیادی دارد و داشتن یک برنامه غذایی صحیح و مناسب علاوه بر تندرستی جسم در ایجاد نشاط و شادابی انسان نیز موثر بوده و بدن را از ابتلاء به بیماری ها مصون می دارد. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه داروی فوق العاده در طبی سنتی وجود داره، که می‌تونه شیر مادر کیفیت و مقدار شیر مادر رو افزایش بده. حتی از زردی گرفتن بچه هم جلوگیری کنه. البته که خواص دیگه‌ای هم برای دستگاه گوارش داره. این دارو ماءالشعیر یا همون آبجو هست. اما نه هر ماءالشعیری. طرز تهیه‌ی ماءالشعیری رو که طب سنتی توصیه می‌کنه، خانم دکتر مطهری‌فرد به ما آموزش دادن. ببینیم که یاد بگیریم؛ و خودمون و کوچولوهامونو ازش بهره‌مند کنیم. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshiia20🌿
طبق نظر ابن سینا در قانون، با توجه به اقلیم کشور ما و نیز با هدف رفع تشنگی و دفع حرارت، عسلی چندان مناسب نیست و همین دستور سکنجبین شکری کارسازتر است. ✍عده‌ای نیز جهت طعم و مزه بهتر؛ همان ابتدا سرکه را اضافه نموده تا همراه مواد بجوشد، اما با جوشیدن سرکه، احتمال شکستن ترکیبات مولکولی آن و بروز خواص نامناسب وجود داره، پس جهت اطمینان، در این مورد احتیاط نمایید. ✍در ضمن مصرف مداوم و روزانه این سکنجبین؛ در ماه رمضان یا تابستان نیز با توجه به این که در حکم داروست توصیه نمی‌شود؛ چنانچه احساس حرارت یا تشنگی آزاردهنده در این دو مقطع زمانی وجود دارد می‌توان در چند وعده یا برای سه تا پنج روز استفاده نمود. در این حد با توجه وجود سرکه، حتی چندان موجب افزایش قند نمی‎‌شود. افرادی که مشکلات روده‌ای دارند در مصرف انواع سکنجبین احتیاط کرده و زیاده روی نکنند کانال طب سنتی👇 @teb_sonatii🌿