9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 در محضر قرآن کریم/ سوره فجر💐❕
✅ یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ. ارْجِعِی إِلَى رَبِّکِ رَاضِیَةً مَرْضِیَّةً. فَادْخُلِی فِی عِبَادِی. وَ ادْخُلِی جَنَّتِی (فجر/۲۷-۳۰)
🔹همین خدا به انسان مؤمن میفرماید: ای جان به آرامش رسیده! پیش پروردگارت برگرد؛ تو از او راضی هستی و او هم از تو راضی است. وارد جمع بندگان مخصوصم شو و به بهشتم قدم بگذار.
🔸قرآن کریم در بخش پایانی سورهٔ فجر، به حالات بندگان خاص خدا و لطف الهی نسبت به آنان را اشاره میکند. این آیات دارای تعبیرات جالب، دلانگیز و روحپرور بوده و نشاندهنده لطف ویژهٔ خدا نسبت به بندگانِ خاص خویش است. خدا آنان را به طور مستقیم به مهمانی خویش دعوت میکند و رضایت خود را از آنان اعلام میدارد. در این آیات، ویژگیهای بندگان خاص خدا را بر شمرده است که عبارتند از: آنان دارای نفس مطمئن و جان آرامی هستند. بهسوی خدا باز میگردند و به ثواب و رحمت الهی میرسند. در سلک بندگان خاص، مورد لطف قرار میگیرند. در بهشتِ خاص الهی وارد میشوند. از پاداشها و الطاف الهی راضیاند. اعمال و عقاید آنان مورد رضایت پروردگار است.
🔸معرفی این سوره به عنوان سوره امام حسین(ع) به خاطر این است که مصداق بارز نفس مطمئنهای است که در آخرین آیات سوره آمده است. امام صادق(ع) به اصحاب خود فرمود: سورهی فجر را در نمازهای واجب و مستحب خود قرائت کنید که این سوره به حضرت امام حسین(ع) اختصاص دارد. مقصود از نفس مطمئنه، آن حضرت(ع) و شیعیان او است.
🖤🌹🍀 برمدارعشق 🍀🌹🖤
روضه کجا گرفته ای، ای وارث فدک
آقا دلت گرفته و چشمت بهاری است
از دیده ی تو کوثر احساس جاری است
آقا به یاد فاطمه شوریده می شوی
آری اساس عشق به زهرا مداری است
عرض ادب به ساحت مادر فریضه است
این اشکها نشانه ی والا تباری است
ما کارمان دعای فرج خواندن است و بس
این روزها که کار شما گریه زاری است
روضه کجا گرفته ای، ای وارث فدک
این روضه بی خزان و همیشه بهاری است
بر شیعه زخم خنجرشان کارگر نبود
این زخم سیلی است که بر شیعه کاری است
آقا شما بپرس: که پهلو شکسته را
دیگر چه جای هر شب ناقه سواری است
کوچه به کوچه شهر، به صبح ظهورتان
از خون سرخ مادرتان، لاله کاری است
🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤🌹🍀 برمدارعشق 🍀🌹🖤
🥀ای نام تو از نام خدا
🖤يا حضرت زهرا (س)
🥀ذكر تو شفای دردها
🖤يا حضرت زهرا (س)
🥀از بهر خدا به ما كن نظری
🖤یا حضرت زهرا (س)
🥀حاجات همه روا نما
🖤يا حضرت زهرا (س)
🥀ایام فاطمیه و شهادت
🖤حضرت فاطمه(س)تسلیت
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازشدن درب خانه حضرت زهرا (س) برای اولین بار
دراین فیلم به درخواست رییس جمهور چچن، درب خانه حضرت زهرا (س) به دست سعودیها گشوده میشود و رمضان احمدوویچ قدیروف،جلوی چشم وهابیها، خاک کف خانه بی بی را میبوسد و به در و دیوار آن تبرک میجوید...
داخل بیت حضرت را تماشا کنید
السلام علیک یا فاطمة الزهراء
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدینه تون پُربرکت
نگاه خدا همراه
هميشگی لحظه هاتون
و ياد خدا در زندگیتون جاری
سلامتی و سعادت
در دنیا و آخرت نصیبتون
به حق حضرت زهرا (س)
🖤 ایام شهادت
بانوی دو عالم حضرت
زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
حدیث_روایت
✍ امام باقر عليه السلام :
قاسم پسر رسول خدا صلی الله علیه و اله
به سنی رسیده بود که می توانست بر
مرکب سوار شود و اسب سواری کند .
وقتی خداوند او را قبض روح کرد ،
عمربن عاص گفت : محمد از ناحیه پسر ،
نسلش منقطع شد ،
خداوند بر پیامبرش 《 إنَّا أعطينك الكوثر 》
را فرستاد [ و فرمود ] كه : اى محمد
اين به جاى نصيب و بهره تو از قاسم
باشد
《 پس برای پروردگارت نماز بخوان
و قربان کن ، که دشمن کینه توز تو
مقطوع النسل است 》.
📓 : حکمت نامه فاطمی : ص : ۶۹
حضرت فاطمه(ص) مقام والایی در دنیا و آخرت دارند، ایشان دختر پیامبر اکرم(ص)، همسر حضرت علی(ع) و ادامه دهنده نسل پیامبر هستند. حضرت فاطمه(س) در احادیث خود همواره به معارف اسلامی و سبک زندگی اصیل دینی اشاره کرده و الگویی کامل برای تمام انسانها در ادوار مختلف می باشند. در این بخش از دین و مذهب نمناک، تعدادی از احادیث حضرت فاطمه زهرا (س) را ارائه کرده ایم.
وصیت حضرت فاطمه(س) درباره ازدواج مجدد حضرت علی(ع)
حضرت فاطمه زهرا (س) در آخرین لحظات عمرش به همسر خود چنین سفارش نمود:
اُوصیکَ اَوّلاً انْ تَتَزَوَّجَ بَعْدی بِإبْنَةِ اُخْتی اءمامَةَ، فَإ نَّها تَکُونُ لِوُلْدی مِثْلی ، فَإنَّ الرِّجالَ لابُدَّ لَهُمْ مِنَ النِّساءِ. (بحارالانوار:ج43، ص192، ح20، اءعیان الشّیعة:ج1، ص321)
پس از من با دختر خواهرم اءمامه ازدواج نما، چون که او نسبت به فرزندانم مانند خودم دلسوز و متدیّن است. همانا مردان در هر حال، نیازمند به زن می باشند.
سفارش حضرت فاطمه زهرا (س) به زیارت قبر او
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
اوُصیکَ یا ابَاالْحَسنِ انْ لاتَنْسانی، وَ تَزُورَنی بَعْدَ مَماتی. (زهرة الرّیاض کوکب الدّری :ج 1، ص253)
حضرت فاطمه زهرا (س) ضمن وصیّتی به همسرش اظهار داشت :مرا پس از مرگم فراموش نکنی . و به زیارت و دیدار من بر سر قبرم بیایی.
ناراحتی حضرت فاطمه(س) از عمر و ابوبکر
حضرت فاطمه(س) هنگام ملاقات ابوبکر و عمر در اواخر عمر خود فرمود:
إنّی اُشْهِدُاللّهَ وَ مَلائِکَتَهُ، انَّکُما اَسْخَطْتُمانی ، وَ ما رَضیتُمانی ، وَ لَئِنْ لَقیتُ النَبِیَّ لا شْکُوَنَّکُما إلَیْهِ. (بحارالا نوار:ج 28، ص 303، صحیح مسلم :ج 2، ص 72، بخاری :ج 5، ص 5)
خدا و ملائکه را گواه می گیرم که شما مرا خشمناک کرده و آزرده اید، و مرا راضی نکردید، و چنانچه رسول خدا را ملاقات کنم شکایت شما دو نفر را خواهم کرد.
حضرت فاطمه(س) خطاب به عمر بن خطّاب فرمود:
وَاللّهِ یَابْنَ الْخَطّابِ لَوْلا إ نّی اکْرَهُ انْ یُصیبَ الْبَلاءُ مَنْ لاذَنْبَ لَهُ، لَعَلِمْتَ انّی سَاءُقْسِمُ عَلَی اللّهِ ثُمَّ اجِدُهُ سَریعَ الاْ جابَةِ. (اصول کافی:ج1، ص460، بیت الاحزان:ص104، بحارالانوار:ج28، ص250، ح30)
سوگند به خداوند، اگر نمی ترسیدم که عذاب الهی بر بی گناهی ، نازل گردد؛ متوجّه می شدی که خدا را قسم می دادم و نفرین می کردم . و می دیدی چگونه دعایم سریع مستجاب می گردید.
حدیث حضرت فاطمه(س) درباره جایگاه مادر
حضرت فاطمه(س) فرمود:
الْزَمْ رِجْلَها، فَإنَّ الْجَنَّةَ تَحْتَ اقْدامِها، و الْزَمْ رِجْلَها فَثَمَّ الْجَنَّةَ. (کنزل العمّال :ج16، ص462، ح45443)
همیشه در خدمت مادر و پای بند او باش، چون بهشت زیر پای مادران است؛ و نتیجه آن نعمت های بهشتی خواهد بود.
حدیث حضرت فاطمه(س) درباره شخصیت حضرت علی(ع)
حضرت فاطمه(س)در تعریف امام علی(ع) فرمود:
وَ هُوَ الا مامُ الرَبّانی، وَ الْهَیْکَلُ النُّورانی، قُطْبُ الا قْطابِ، وَسُلالَةُ الاْ طْیابِ، النّاطِقُ بِالصَّوابِ، نُقْطَةُ دائِرَةِ الا مامَةِ. (ریاحین الشّریعة:ج1، ص93)
او پیشوائی الهی و ربّانی است، تجسّم نور و روشنائی است ، مرکز توجّه تمامی موجودات و عارفان است، فرزندی پاک از خانواده پاکان می باشد، گوینده ای حقّگو و هدایتگر است، او مرکز و محور امامت و رهبریّت است.
حدیث حضرت فاطمه(س) درباره مهاجرین و انصار
حضرت فاطمه زهرا (س) خطاب به مهاجرین و انصار فرمود:
إلَیْکُمْ عَنّی ، فَلا عُذْرَ بَعْدَ غَدیرِکُمْ، وَالاَْمْرُ بعد تقْصیرکُمْ، هَلْ تَرَکَ ابی یَوْمَ غَدیرِ خُمّ لاِ حَدٍ عُذْوٌ. (خصال:ج 1، ص173، احتجاج:ج 1، ص146)
از من دور شوید و مرا به حال خود رها کنید، با آن همه بی تفاوتی و سهل انگاری هایتان ، عذری برای شما باقی نمانده است. آیا پدرم در روز غدیر خم برای کسی جای عذری باقی گذاشت؟
حدیث حضرت فاطمه(س) درباره وظیفه الهی حضرت علی(ع)
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
ما صَنَعَ ابُوالْحَسَنِ إلاّ ما کانَ یَنْبَغی لَهُ، وَلَقَدْ صَنَعُوا ما اللّهُ حَسیبُهُمْ وَ طالِبُهُمْ. (الامامة والسّیاسة:ص30، بحارالانوار:ج28، ص355، ح69)
آنچه را امام علی(ع) نسبت به دفن رسول خدا و جریان بیعت انجام داد، وظیفه الهی او بوده است، و آنچه را دیگران انجام دادند خداوند آنها را محاسبه و مجازات می نماید.
حدیث حضرت فاطمه(س) درباره پیروی از پیامبر
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
ابَوا هِذِهِ الاْ مَّةِ مُحَمَّدٌ وَ عَلیُّ، یُقْیمانِ اءَودَّهُمْ، وَ یُنْقِذانِ مِنَ الْعَذابِ الدّائِمِ إ نْ اطاعُوهُما، وَ یُبیحانِهِمُ النَّعیمَ الدّائم إنْ واقَفُوهُما. (بحارالانوار:ج23، ص259، ح 8)
حضرت محمد(ص) و علی_(ع)، والدین این امّت هستند، چنانچه از آن دو پیروی کنند آن ها را از انحرافات دنیوی و عذاب همیشگی آخرت نجات می دهند؛ و از نعمت های متنوّع و وافر بهشتی بهره مندشان می سازند.