10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ
🎋 #غدیر نفی تفکر سکولار است
#امام_خامنهای:
💠 آن کسانى که سعى کردند اسلام را از مسائل اجتماعى و از مسائل سیاسى برکنار بدارند و آن را منحصر کنند به مسائل شخصى و مسائل خصوصى زندگى افراد و در واقع نگاه سکولار به اسلام داشته باشند _که تبلیغات دشمنان و دستهاى دشمنان هم این بینش را در بین مسلمانان در طول سالیان دراز ترویج کرده است_ جوابشان مسئلۀ #غدیر است.
«بنابراین، این دو حقیقت، یعنى حقیقت نصب امیرالمؤمنین به عنوان امامت بعد از پیغمبر، و مسئلۀ پرداختن به حکومت و سیاست و امامت و ادارۀ امت بعد از پیغمبر، این دو موضوع بسیار مهم و حساس، در مسئلۀ غدیر وجود دارد و جزو معارفى است که غدیر متضمن آن است و درس بزرگى است براى همۀ مسلمانان، براى امروز و فردای مسلمین»
پینوشت:
⬅️ در حل مسائل فضای مجازی هم مصاف اصلی ما با همین تفکر سکولارِ ضدّغدیر است.
#تفکر_مثبت
#تفکر_سالم_زندگی_سالم
#عقلانیت
#تدبر
✍_______💭________💬
به کانال تفکرسالم، زندگی سالم بپیوندید 👇
@tafakkorsalemzendegisalem
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔰یکی از عوامل مهم نادیدهگرفتن غدیر و سبک شمردن مسئله ولایت و امامت:
4⃣ . وجود #تفکرات_مخرب_جاهلى مبنى بر جوان بودن على علیه السلام
⚜عدهاى به خاطر طرز تفکر جاهلى، هرگز حاضر به اطاعت از یک جوان کم سن و سال نبودند و اطاعت کردن از یک جوان را براى خود ننگ مىدانستند .
◽️به عنوان نمونه، ابن عباس مىگوید: در زمان خلافت عمر، روزى با عمر مىرفتم، او به من رو کرد و گفت: «او (حضرت على علیه السلام ) از همه مردم نسبتبه این امر سزاوارتر بود، اما ما از دو چیز مىترسیدیم: یکى اینکه او «کم سن بود» و دیگر اینکه به فرزندان عبدالمطلب علاقهمند بود .»
⚜نمونه دیگر: پس از کشاندن امام علىعلیه السلام به مسجد براى بیعتبا ابوبکر، ابوعبیده وقتى دید امامعلىعلیهالسلام هرگز حاضر نیست تا با ابوبکر بیعت کند، رو به امام علىعلیهالسلام کرد و گفت: «تو "کم سن" هستى و اینان مشایخ قوم تو هستند و تو، همانند آنان شناخت و تجربه ندارى، پس با ابوبکر بیعت کن و اگر عمرت باقى باشد، به خاطر فضل و دین و علم و فهم و سابقه قرابتت، سزاوار این امر هستى .»
◽️پس اگرچه امام على علیه السلام را شایسته این امر، و یا حتى سزاوارتر از همه مىدانستند، ولى نمىتوانستند قبول کنند که یک جوان بر آنها امیر باشد .
⚜این موضوع را در لشکر اسامة بن زید، هم مىتوان دید: وقتى که پیامبرصلىاللهعلیه و آله اسامه جوان را به سرپرستى سپاهى برگزید که مشایخ قوم نیز در آن بودند، عدهاى نسبتبه این انتخاب پیامبر صلى الله علیه و آله اعتراض کردند .
◽️وقتى پیامبرصلىاللهعلیه و آله از این اعتراض باخبر شد، غضبناک شد و بر منبر رفت و فرمود: شما قبلا درباره پدرش نیز اعتراض کرده بودید، در حالى که هم او و هم پدرش لیاقت امارت داشته و دارند .
⚜البته از جهتى مىتوان ریشه این امر را در حسادت دانست، چون این عده، وقتى مىدیدند یک جوان، مانند امامعلىعلیه السلام این همه لیاقت و شایستگى دارد و نزد رسول خدا صلىاللهعلیهو آله از محبوبیتبسیارى برخوردار است، و همین فرد، پس از رسول خدا امیر آنان خواهد بود، به شدت نسبتبه آن حضرت حسادت مىورزیدند .
این تفکر مسموم و مخرب در حال حاضر هم در ارکان جامعه ما به وفور وجود دارد و در همه ابعاد زندگی بشری مخصوصا جامعه مسلمان موج میزند که مسئولیت دادن و گرفتن رو نسبت به تخصص و کارآمد بودن افراد لحاظ نمیکنیم و برای ما فقط سن و سال و تجربه ارزش داره در صورتی که تخصص و صلاحیت های اخلاقی و شرعی مهمترین اولویت ها برای انتخاب افراد است.
#غدیر
#تفکر_مثبت
#تفکر_سالم_زندگی_سالم
#عقلانیت
#تدبر
✍_______💭________💬
به کانال تفکرسالم، زندگی سالم بپیوندید 👇
@tafakkorsalemzendegisalem
📌آزمون زندگی
🔰امام کاظم علیه السلام:
يَنبَغِي لِمَن عَقَلَ عنِ اللّهِ أن لا يَستَبطِئَهُ في رِزقِهِ و لا يَتَّهِمَهُ في قَضائهِ .
كسى كه معرفت و آگاهى خود را از خدا مىگيرد نبايد [با دير رسيدن روزى،] او را در روزى رسانى كُند شمارد و به قضاى او بد بين باشد .
💠این روایت به صراحت میفرماید نوع تفکر ما درباره این جهان و کسب روزی و اینکه خداوند متعال همانطور که خالق است ،روزی دهنده است بسته به نوع معرفت و شناخت ما نسبت به خدا دارد.
معرفت و شناخت ما انسانها و نوع این شناخت است که تفکر ما را به جهات مثبت این زندگی و دینا سوق میدهد.
📚الکافی، ج ۲، ص ۶۱
🌷ولادت حضرت ابی ابراهیم امام موسی بن جعفر علیه السلام بر همه رهروان ایشان مبارک.🌷
#معرفت
#تفکر_مثبت
#تفکر_سالم_زندگی_سالم
#عقلانیت
#تدبر
✍_______💭________💬
به کانال تفکرسالم، زندگی سالم بپیوندید 👇
@tafakkorsalemzendegisalem
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مباهله
▫️فرشتهها با هلهله، اومدن یه قافله
▫️تا بگن خدا برا علی(ع) چه شأنی قائله
ابتدا و انتهای ماجرا علی
@tafakkorsalemzendegisalem
سلام و عرض ادب
صبحتون بخیر باشه🌹
از این به بعد میخوایم هر هفته راجع به یک آیه از قرآن کریم صحبت کنیم و مقداری راجع به ارزش های اون آیه در زندگیمون بحث کنیم
💬 یه آیه قرآن بسیار زیبا رو بهتون معرفی می کنم
🔶بهتره قبلش یه سوال ازتون بپرسم
#مجازات:به نظرشما خدا چه کسانی رو هم توی دنیا و هم آخرت مجازات میکنه؟
❇️ این آیه قرآن کوتاه و پرمفهوم ،یکی از آیات پرکاربرد و مهمیه که برای زندگی همه ماها تو این دنیا حرف داره و به نظرم باید یکی از اولین آیاتی باشه که به هر مسلمانی باید آموزش داده بشه
👈آیه ۱۷ سوره سبا 💥
"ذلک جزیناهم بما کفروا و هل نجازی الا الکفور"
میفرماید این کیفر را به خاطر کفرشون به اونها جزا دادیم و آیا جز افراد ناسپاس را کیفر میدیم؟
حتی خدا نگفته من ظالمین رو مجازات میکنم. نفرموده گنهکاران رو مجازات میکنم
نگفته دروغگوها،زناکاران،شرابخواران و.... رو مجازات میکنم
اون چیزی که خییییلی خدا ازش بدش میاد و نسبت بهش حساسه ، ناسپاسیه... این دیگه قابل گذشت نیست...
چون خدا میگه من اینهمه به بندگانم خوبی میکنم،بهشون لطف میکنم با اینکه مسلمان نیستن ،تسلیم امر من نیستن ولی بازهم بهشون روزی میدم ،بهشون مال و دارایی میدم، بهشون بچه میدم،بهشون همسر و مادرو پدر میدم ولی از یه چیز بدم میاد اونم ناسپاسیه
⭕️⭕️⭕️⭕️
متاسفانه فرهنگ گلایه کردن یا به تعبیر خودمونی نق زدن و غر زدن در جامعه ما یه مقدار زیاد دیده میشه.
معمولا برخی افراد از صبح که بیدار میشن هی غر میزنن تا شب!!!نسبت به همه چیز شاکی هستن و راضی نیستن و هرچی هم بهشون بدی بازم ناسپاس هستن.
معلومه که خدا چنین افرادی رو مدام مجازات میکنه...
🔹🔹🔹