فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بین این ریس جمهور و ریس جمهور قبلی خیلی فرق هست
ولی مردم ما هم مرد روز های سخت هستند و با بقیه مردم دنیا فرق میکنند
راضی هستیم به رضای خدا
امروز یکی از دوستانم خیلی خوشحال بود که جلیلی ریس جمهور نشده
در همون لحظه که داشتیم صحبت میکردیم کولر گازی درجه اش زیاد بود و هوا رو خیلی سرد کرده بود
گفت با گوشیت آروم آروم کم کنش که نه خیلی گرم بشه نه اینطوری سرد باشه
بهش گفت الان که آرام آرام کمش میکنم
ولی دو روز دیگه که وسط تابستون آرام آرام زیادش کردی که پول برقت میلیونی نیاد و بعد هم یک هو برق رفت و مجبور شدی با باد بزن خودت رو باد بزنی می فهمی باید خوشحال باشی یا نه 😂
☕️⃢⃟🌱『تَــــفَـــکُّــرٰاتْ..!』🇵🇸 🚩
امروز یکی از دوستانم خیلی خوشحال بود که جلیلی ریس جمهور نشده در همون لحظه که داشتیم صحبت میکردیم ک
بعد هم گفتم اونوقت میتونی با بنزین ۲۵ تومانی روی موتورت سواری کنی که باد ارزون تر بخوری 😂
☕️⃢⃟🌱『تَــــفَـــکُّــرٰاتْ..!』🇵🇸 🚩
بعد هم گفتم اونوقت میتونی با بنزین ۲۵ تومانی روی موتورت سواری کنی که باد ارزون تر بخوری 😂
بعد دوباره گفت اگر با بنزین ۲۵ تومانی متور سواری کنم که بیشتر ضرر کردم
بهش گفتم توی که به پزشکیان رای دادی باید راهش رو پیدا بکنی
اصلا به من چه 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ حزبالهی همیشه زمینه میخوره
اما مهم اینکه دوباره وایسه سرپاش👌👌
هر آنچه خدا بخواهد همان میشود و برگی بی اراده ی خدا از درخت نمی افتد
قبول
ولی اختیار داده که استفاده کنیم
از اختیارمون درست استفاده کردیم ؟
#بدون_تعارف
به خدا قسم اونهای که به پزشکیان رای دادن در تمام عقب افتادگی و بدبختی ملت شریک هستند
رای دادن رو شوخی گرفتید
آخرت شوخی نیست ...
#بدون_تعارف
-----•••🕊•••-----
✌️ @tafakor_at 💬
-----•••🕊•••-----
☕️⃢⃟🌱『تَــــفَـــکُّــرٰاتْ..!』🇵🇸 🚩
هر آنچه خدا بخواهد همان میشود و برگی بی اراده ی خدا از درخت نمی افتد قبول ولی اختیار داده
همین مطلب رو امروز به یکی گفتم
گفت همون مونده که به خاطر رای آزمون باز خواست بشه
گفتم بله که میشه
هر انتخاب در ۴ سال آینده ی کشور امام زمان و ۸۰ میلیون شیعه تاثیر داره
قطعا به خاطر این رای باز خواست خواهید شد
خدا کنه گول خورده باشید و اگر مثل بعضی با دانستن اینکه پزشکیان قرار چه کار های انجام بده رای دادین
سر پل صراط یک صف ۸۰ میلیونی هست که باید برای بدبختی اونها خواب گو باشی
🔻در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
🔻 #سجاد_صفار_هرندی
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.