eitaa logo
دبیران تفکر و سبک زندگی استان فارس
1هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
388 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام و احترام به اطلاع می رساند ان شاالله آزمون مجدد ضمن خدمت دوره مدرسین میانی دروس تفکر و سبک زندگی برگزار خواهد شد. تاریخ آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد. لطفاً به همکاران مرتبط از سوی شما سرگروه‌های محترم اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.
با سلام و احترام 📆 تاریخ آزمون مجدد مدرسین میانی تفکر  13 شهریور ماه ✅ کددوره 91401414(مهارت‌های تفکر وحل مساله) 🕘 ساعت های آزمون 9 تا 9:30 10 تا 10:30 18 تا 18:30 لطفا به سایر همکارانی که در کارگاه دو روزه توانمندسازی شرکت داشته اند اطلاع رسانی فرمائید.
هدایت شده از دانشگاه مجازی
در بخشی از کتاب موثرترین صد فرد تاریخ می‌خوانیم: انتخاب محمّد (ص) توسط من در صدر لیست مؤثرترین افراد تاریخ ممکن است موجب ایجاد سوال و یا حتی شگفتی برخی از خوانندگان شود. اما او در تاریخ بشر یگانه مردی است که توانسته است در هر دو عرصه دینی و دنیوی به طور حیرت‌آوری موفق باشد. محمّد (ص) از خواستگاهی کاملاً پایین مرتبه برخاست و یکی از بزرگترین ادیان جهان را ترویج کرد و توانست خود را به یک رهبر سیاسی به شدت مؤثر بدل کند. امروز پس از گذشت 13 قرن از وفات او، اثراتش هنوز قدرتمند و پابرجاست. بسیاری از افراد معرفی شده در این کتاب این مزیت و فرصت را داشته‌اند که در مراکز فرهنگ و تمدّن و یا مللی که از نظر سیاسی بسیار قدرتمند بوده‌اند زاده شده و پرورش یابند. اما محمّد (ص) درسال 570م در شهر مکه واقع در عربستان جنوبی که در آن زمان یک منطقه عقب مانده از دنیا و به دور از مراکز تمدّن، هنر و آموزش بود متولد شد. در شش سالگی یتیم شد و در محیطی محقر و عاری از هرگونه تجمل پرورش یافت. ع
کارل دابلیو. ارنست ( CarlW.Ernst) (زادهٔ ۸ سپتامبر ۱۹۵۰، لس آنجلس، کالیفرنیا) استاد ممتاز کینان مطالعات اسلامی در دانشکده مطالعات دین دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل است. او مدیر مرکز مطالعه تمدن‌های خاورمیانه و مسلمان کارولینا است. او مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ مطالعات دینی از دانشگاه استنفورد و مدرک دکتری را از دانشگاه هاروارد در ۱۹۸۱ دریافت کرد. کتاب اخیر او «اقتدا به محمد: نگرشی نو به اسلام در جهان معاصر» چندین جایزه بین‌المللی برده‌است. ترجمه فارسی اقتدا به محمد او هم برنده کتاب سال حوزه شده‌است. وی مطالعات فراوانی نسبت به اسلام داشته[۲]و به بسیاری از کشورهای اسلامی سفر کرده و هم‌اکنون در زمینهٔ مطالعات تاریخی در مورد اسلام یکی از شخصیت‌های مطرح بین‌المللی است. وی مدتی شاگرد آن ماری شیمل بوده و کتاب اقتدا به محمد را نیز به شیمل تقدیم کرده‌است. پروفسور ارنست به عرفان اسلامی بسیار علاقه‌مند است و در مورد شیخ روزبهان تحقیقات فراوانی دارد و دو کتاب در مورد روزبهان نگاشته‌است که سال ۱۳۸۷ به خاطر این تألیفات جایزهٔ جشنواره فارابی را به خود اختصاص داد.