eitaa logo
تجربیات خانوم خونه
24.6هزار دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
14.3هزار ویدیو
222 فایل
سلام 😊 هرروز باکلی مطالب جديد #طب_سبک_زندگی__ترفند_خانوم_خونه🏠 #سیاست_خانوم_خونه جمعه ها تبادل قبول میکنیم ادمین تبلیغات شبانه @yamahde8891 ادمین روزانه @Farmande_Mahdi_Sallam ادمین روزانه @Roza135
مشاهده در ایتا
دانلود
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ذکری که امام زمان علیه‌السلام برای توسل به خودش آموزش داد ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍😍😍😍 میتونید بدید براتون چاپ کنند 👌👌👌 میتونید با خلاقیت خودتون درست کنید 👌👌👌👌👌 یک کار خیلی قشنگ برای آشپزی نذری ☺️☺️☺️ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
☘آشپزخونه‌بهشتی☘ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍 پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌 آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅ پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪 لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍 امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍 برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمابلدرچین روبه چه روشی درست میکنید؟ داخل بلدرچين ها روکاملاتمیزمیکنیم ومیشوریم داخل تابه میچینیم بهش کره و آب وزعفران روبهش اضافه کرده دم کنی میزاریم تا تقریبابین ۲تا۲ونیم ساعت باحرارت کم میزاریم تاپخته بشن حین پخت بلدرچين روزیررورومیکنیم ودرانتهابهش نمک هم اضافه میکنیم این روش عالیه حتماامتحان کنید ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
مواد لازم گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد گوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عدد نمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه طرز تهیه گیلاخه برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادی که نیاز داریم: گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم (قلم و ماهیچه هم‌میتونید بریزین) پیاز ۲ عدد متوسط نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان دنبه گوسفندی ۵۰ گرم دارچین م.ل برنج ۳ پیمانه نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش شوید تازه ۱۰۰ گرم زعفران دم‌کرده م.ل سیب زمینی برای ته دیگ نکات لازم : اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید . اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید . از چوب دارچینم‌ می تونید اخرای پخت استفاده کنید . ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا