8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ذکری که امام زمان علیهالسلام برای توسل به خودش آموزش داد
#امام_زمان
#استاد_هاشمی_نژاد
#روز_بیعت
#توسلات_مهدوی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#غذای_نذری😍😍😍😍😍
میتونید بدید براتون چاپ کنند 👌👌👌
میتونید با خلاقیت خودتون درست کنید 👌👌👌👌👌
یک کار خیلی قشنگ برای آشپزی نذری ☺️☺️☺️
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
☘آشپزخونهبهشتی☘
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍
پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌
آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅
پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪
لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍
امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍
برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلدرچین
شمابلدرچین روبه چه روشی درست میکنید؟
داخل بلدرچين ها روکاملاتمیزمیکنیم ومیشوریم داخل تابه میچینیم بهش کره و آب وزعفران روبهش اضافه کرده دم کنی میزاریم تا تقریبابین ۲تا۲ونیم ساعت باحرارت کم میزاریم تاپخته بشن حین پخت بلدرچين روزیررورومیکنیم ودرانتهابهش نمک هم اضافه میکنیم این روش عالیه حتماامتحان کنید
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#خورشت_گیلاخه_کردستان
مواد لازم
گیلاخه : ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
گوشت قرمز : ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز : ۱ فنجان
لیمو عمانی : ۵ عدد
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه گیلاخه
برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
25.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_اصیل_گیلانی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشت_لوبیا_غذای_سنتی_کاشان
موادی که نیاز داریم:
گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم
(قلم و ماهیچه هممیتونید بریزین)
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ
لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
دارچین م.ل
برنج ۳ پیمانه
نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش
شوید تازه ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده م.ل
سیب زمینی برای ته دیگ
نکات لازم :
اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید .
اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید .
از چوب دارچینم می تونید اخرای پخت استفاده کنید .
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f