بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍
پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌
آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅
پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪
لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍
امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍
برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خورش_بامیه_جنوبی
بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری
پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه
آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#فالوده_شیرازی
مواد لازم برای تهیه فالوده
50 گرم رشته فالوده
شکر 150 گرم
500 میلی لیتر آب
60 میلی لیتر آبلیمو
2 قاشق غذاخوری گلاب
شربت آلبالو 80 میلی لیتر
1-2 قطره رنگ خوراکی زرد (اختیاری)
50 گرم پسته له شده برای سرو
طرز تهیه فالوده
برای تهیه ی رشته فالوده در ابتدا نشاسته را در آب می پزند تا به صورت خمیری شکل تبدیل شود، در ادامه به کمک دستگاه پرس رشته ساز سنتی در یک کاسه آب سرد می گذرانند. شما عزیزان می توانید در صورت تمایل این رشته را به راحتی از فروشگاه خریداری نمائید.
بعد از پخت رشته ها آن ها را آبکش نمائید و تا انجام مراحل بعدی آماده سازی برای خنک شدن آن ها را در یخچال نگهداری نمائید. سپس شکر را به همراه آب در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود و به یک شهد غلیظ تبدیل شود 3 الی 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و در ادامه آبلیمو و گلاب (در صورت اختیار رنگ خوراکی) را به آن اضافه کیند. مخلوط به دست آمده را در قالب یخ بریزید و در فریزر قرار دهید و بگذارید حداقل 1 الی 2 ساعت خنک شود.
تکه های یخ را در مخلوط کن خرد کنید. دقت داشته باشید که نباید آب شوند. یخ خرد شده را با نودل برنج ترکیب کرده و حدود پانزده دقیقه یا تا زمانی که رشته فرنگی سفید شده و یخ زده شود به فریزر برگردانید. اینک فالوده شما آماده می باشد و می توانید آن را به همراه شربت گیلاس و آلبالو، لیمو ترش، نعنا و چاشنی های دلبخواهتان میل نمائید
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره کباب🤤
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه مقداری
گوشت چرخکرده رو تو ظرف با پیاز رنده شده آب گرفته و نمک و فلفل خوب ورز میدی بعد به شکل دلخواهت در میاری تو تابه چند دقیقه خوب تفت میدی
کباب که سرخ شد برداشتی تو همون تابه گوجه رنده شده و ۵۰ گرم کره رو میریزم و میزاریم سس درست بشه با کمی نمک
بعد با کباب هاولای نون میزاری با پیاز قرمز خلالی به دلخواه و ریحون سرو میکنی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
تکنیک های مهربانی 26.mp3
6.29M
#تکنیک_های_مهربانی 💞 ۲۶
#روز_بیست_و_ششم
آروم آروم، وزنِ مهربونی هات رو سنگین کن!
و هر بار، مهربانی هایی را انتخاب کن؛
که در نزد تو سخت تر و اکراه آورتر است!
این مهربانی ها، قیمتی ترند!
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#ترفند_آشپزی
اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید ، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید .
با اینکار بی نمکی برنج شما رفع می شود .
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانوم_خونه
سه سوته سر شعله گاز و تمیز کن ☺️
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند کاربردی🙃
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانوم_خونه
دستمال جادویی بساز🙃
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f