چه حال قشنگیه
وقتی خدا میگه:
هرجا باشی کنارتم.
نگاه خدا همراه لحظه لحظه زندگیتون🌱
4_5985552623699233613.m4a
24.9M
#خودشناسی(4)
🌺🌟✅
من انسانم و غذای من قرآن و نماز است ..
#حاجیه_خانم_رستمی_فر
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
May 11
May 11
#غذای_نذری😍😍😍😍😍
میتونید بدید براتون چاپ کنند 👌👌👌
میتونید با خلاقیت خودتون درست کنید 👌👌👌👌👌
یک کار خیلی قشنگ برای آشپزی نذری ☺️☺️☺️
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍
پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌
آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅
پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪
لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍
امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍
برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_گوجه
سبزی آش خرد شده نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف تا ۱ پیمانه
پیاز داغ فراوون
نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ
آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزی_سنتی😍
مواد لازم برای هر دیزی تک نفره
پیاز یک عدد کوچیک
سیر یک حبه
گوشت ۴ تکه به ابعاد دو بند انگشت و یک تکه استخوان
دنبه یک عدد کوچیک
نمک نصف قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و تند به مقدار دلخواه
🫘مخلوط نخود و لوبیا سفید از قبل خیس شده ۳ قاشق غذا خوری
گوجه یک عدد کوچیک
سیب زمینی یک عدد کوچیک
این دقیق ترین رسپی برای دیزی اصیل ایرانی،تو رسپی اصلیش نه از لیمو عمانی استفاده میشه نه سبزی های معطر و نه روغن و نه مواد تفت داده میشن
اگر بخواین تو قابلمه درست کنین که همه ی این مواد و بریزن داخل قابلمه و تمام ولی اگر میخواین از این ظرفای سفالی استفاده کنین چند تا نکته باید رعایت کنین
حتما برای زیر ظرف از شعله پخش کن استفاده کنین..
غذا تو این ظرفا باید کند جوش و اروم بپزه پس حتما حرارت کم باشه..
تو کل پروسه ی پخت اگر لازم بود اب اضافه کنین اب جوش باشه و اب سرد نریزین ممکنه ترک بخوره..
تو رسپی اصلی حتی از رب هم استفاده نمیشده و رنگ دهی با گوجه بوده اما اگر دوس داشتین رنگ بیشتری داشته باشه یکم رب هم اضافه کنین
کل پروسه ی پخت ۱۱ ساعت بود رو شعله ی خیلی کم اما سر ۷ ساعت کاملا پخته.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f