5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن این همه زیبایی در آفرینش باعث میشه ، با عشق بگم 《 خدا 》 خیلی دوستت دارم عزیز شکست ناپذیر من 🥰
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
-2003427583_-1265389802.m4a
9.52M
همسرداری و نحوه برخورد با عصبانیت همسر
#همسرداری
#خشم
#عصبانیت
#معاشقه
#ریشه_یابی
#محبت
#امام_زمان_شناسی
19 آبان 1401
15 ربیع الثانی 1444
#خانم_خراسانی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
تجربیات خانوم خونه
#آش_گندم
#طرز_تهیه_آش_گندم
مواد لازم:
پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری
سیر داغ: 3 قاشق غذاخوری
نخود آش: 250 گرم
لوبیا چیتی: 250 گرم
گندم پوست کنده: 400 گرم
سبزی آش: 1 کیلوگرم
نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
کشک: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه :
از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید. درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را با کمی بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند.
پس از پختن و نرم شدن حبوبات می توانید سبزی آش را که شسته اید و خرد کرده اید، به همراه پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ).
پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس آش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
نکته ها : در صورت تمایل می توانید در انتهای پخت درون آش مقداری کشک اضافه کنید. این آش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید می توانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
تجربیات خانوم خونه
#حلیم_بوقلمون
#حلیم_بوقلمون
✏️مواد لازم برای۶ نفر:
🚩گوشت بوقلمون ۱ کیلوگرم
🚩نخود (پوست گرفته) ۲۰۰ گرم
🚩گندم ۶۰۰ گرم
🚩روغن ۲ قاشق سوپ خوری
🚩دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
🚩شکر به مقدار لازم
🚩نمک به مقدار لازم
♨️طرز تهیه:
🔹گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید .
🔹در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و اب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود
🔹سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود .
🔹در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید.
💡سایر نکات
🔸در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره آنها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند.
🔸سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد. حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.
🔸نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید. حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلمون مواد متفاوتی از حلیم گندم دارد. این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی می كند.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#دکوراسیون
#کسب_درآمد
این ایده عالیییه
بطری های سس و خیارشور را دور نریز و دکوری شیک بساز 👌
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
تجربیات خانوم خونه
#نان_تافتون
نان تافتون را در منزل بپزید!
مواد لازم :
آب: 2لیوان
آرد: به میزان لازم
روغن: 2قاشق غذاخوری
شکر: 1قاشق غذاخوری
مخمر: 1قاشق چایخوری (پودر)
نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.
سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید.خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.تا حجم آن 2برابر شود.
روی سینی کمی آرد بپاشید ، تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( می توانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) ، پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان آماده شود.
نکات:
1- مقدار کره یا روغن نباید به حدی باشد که نان سرخ شود.
2- هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما تردتر خواهد بود ، این خمیر را می توانید درون روغن سرخ کنید و کمی پودر قند بپاشید و بعنوان میان وعده نیز مصرف کنید.
3-می توانید از این خمیر برای تهیه انواع غذاها مانند پیتزا استفاده کنید ، برای مصارف دیگری به غیر از نان تافتون مقدار روغنی که به خمیر اضافه می کنید باید 3 برابر باشد ( برای این مقدار مواد 5 قاشق غذاخوری لازم است ).
4-در صورت تمایل نان را داخل فر بپزید.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
از چه نوع پیاز برای چه کاری استفاده کنیم؟
🔹پیاز زرد👈پخت و پز
🔹پیازقرمز👈خام خوردن
🔹پیاز سفید👈سالادوچاشنی
🔹پیاز شیرین👈سرخ کردن
🔹موسیر👈ترکیب با ماست یا ترشی
#ظرافت_خانه_داری
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f