eitaa logo
تجربیات خانوم خونه
23.4هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
11.5هزار ویدیو
167 فایل
سلام 😊 هرروز باکلی مطالب جديد #طب_سبک_زندگی__خانه_داری🏠 #ترفند_همسرداری👩‍❤️‍👨_آشپزی👩🏻‍🍳تربیت فرزند👨‍👩‍👧‍👧فرزند آوری 🤰🏻و..درخدمتتون هستیم مدیرکانال تبلیغات شبانه @yamahdeey8891 آیدی ادمین تبلیغات روزانه @Roza135 @SarbazeEemam
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5920251489959282350.mp3
2.32M
یا امام زمانم تو را جان مادرت زهرا با این همه گناه وفحشا کم آوردیم دیگه بیا اقا جانم😔 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍😍😍😍 میتونید بدید براتون چاپ کنند 👌👌👌 میتونید با خلاقیت خودتون درست کنید 👌👌👌👌👌 یک کار خیلی قشنگ برای آشپزی نذری ☺️☺️☺️ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
☘آشپزخونه‌بهشتی☘
✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍 پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌 آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅ پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪 لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍 امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍 برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت مواد اولیه : برای 5 نفر بادمجان 500گرم گوشت با استخوان 250گرم کشک نصف فنجان عدس 1فنجان پیاز 1عددبزرگ زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم نعناع 2قاشق سوپخوری طرز تهیه پیازداغ: پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید. گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید. نکته 1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید. 2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید. 3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ▢اسفناج _ ۵۰۰ گرم ▢هویج نگینی _ ۱۰۰ گرم ▢نمک فلفل سیاه _ هرکدام نصف ق چ ▢آب مرغ محلی و آب جوش _ هرکدام ۱ لیوان ▢ماست چکیده ترش _ ۱ لیوان ▢لیموترش _ ۱ عدد ▢آرد _ ۲ ق غ ▢برنج _ نصف پیمانه به جای برنج از جو پوست کنده هم می تونید استفاده کنید. مدت زمان کلی پخت این آش ۱ ساعت. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی ذرتهاتونو برش بزنید پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعم‌میشه اوف🥰😌😋 برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعم‌جنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن روش بریزید ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه متفاوت و خوشمزه😋 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f