4_5920251489959282350.mp3
2.32M
#ابا_صالح_التماس_دعا
یا امام زمانم تو را جان مادرت زهرا با این همه گناه وفحشا کم آوردیم دیگه بیا اقا جانم😔
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#غذای_نذری😍😍😍😍😍
میتونید بدید براتون چاپ کنند 👌👌👌
میتونید با خلاقیت خودتون درست کنید 👌👌👌👌👌
یک کار خیلی قشنگ برای آشپزی نذری ☺️☺️☺️
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
بانوی خونه...جهادگرِ در راه خدا😍😍
پختن غذا به نیت نذری یادمون نره👌👌
آشپزی با وضو حتما تو کارهامون باشه ✅✅✅
پیش به سوی ساختن یک روز قشنگ و عالی 💪💪💪
لبخند از روی لبت نیفته بانو جان😍😍😍
امروز یک روز متفاوت رو رقم بزن ...خودت حال دل خودت رو خوب کن 😍😍😍😍
برای خودت وقت بزار بانو جان ...تو که خوب باشی حال دل اعضای خونه خوبه 😍😍😍😍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#حلیم_بادمجون_اصفهان
آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه : برای 5 نفر
بادمجان 500گرم
گوشت با استخوان 250گرم
کشک نصف فنجان
عدس 1فنجان
پیاز 1عددبزرگ
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نعناع 2قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیازداغ:
پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید.
گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید.
نکته
1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید.
2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید.
3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_خوشمزه_و_متفاوت
مواد لازم :
▢اسفناج _ ۵۰۰ گرم
▢هویج نگینی _ ۱۰۰ گرم
▢نمک فلفل سیاه _ هرکدام نصف ق چ
▢آب مرغ محلی و آب جوش _ هرکدام ۱ لیوان
▢ماست چکیده ترش _ ۱ لیوان
▢لیموترش _ ۱ عدد
▢آرد _ ۲ ق غ
▢برنج _ نصف پیمانه
به جای برنج از جو پوست کنده هم می تونید استفاده کنید.
مدت زمان کلی پخت این آش ۱ ساعت.
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلال_کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی
ذرتهاتونو برش بزنید
پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعممیشه اوف🥰😌😋
برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید
خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس
ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعمجنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن روش بریزید
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #صبحانه متفاوت و خوشمزه😋
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f