استودیوکمیکا از سال 1394 تا همین امروز توانسته به عنوان مجموعهای تخصصی در حوزۀ خلق کاراکترهای ابرقهرمان برای کودک و نوجوان شناخته شود. سری داستان های ایلیا و محصولات جانبی آن اولین تلاش کمیکا برای تحقق این هدف است. اینجا قرار است در آیندهای نزدیک خانۀ ابرقهرمانهای ایرانی باشد.
این خلاصه ای است که در سایت کمیکا میخوانید.
ایلیا، یکی از اولین مجموعه های مصور ( کمیک سریالی) با رویکردی ایرانی اسلامی است که توسط نویسنده و تصویرگران ایرانی تولید شده است.
شاید این مجموعه را از معدود اتفاقات قابل احترام ، فکر شده، دقیق ، با کیفیت و قابل معرفی میدانم.
نمونه ای بارز از خوش فکری و پاسخ به یک نیاز اساسی در بین کودکان و نوجوانان است. آن هم نیاز به یک قهرمان و الگوی داخلی که می توان از او آموخت و ارزش های جدی و مهمی را به مخاطب منتقل میکند.
@taharaesian
وقتی از ایلیا صحبت میکنیم، به مجموعه ای ۱۱۰ جلدی اشاره کردیم که قرار است برای یک نسل از کودکی تا نوجوانی، قهرمان پروری کند و او را با خود به پیش براند.
ژانری که سال هاست در کشورهای دیگر استفاده می شده و امروز ثمره اش، کلی فیلم و سریال است که با بیشترین فروش های سینمایی و شبکه خانگی همراه است.
به نوعی می شود گفت، مثل چاه نفت است که سبد محصولاتش از خود ماده اولیه بیشتر ارزش دارد.
بچه های کمیکا هم به خوبی شرایط را درک کردند و به قول عزیزی، پیوند بین اقتصاد و فرهنگ رخ داده است.
کتاب، فیلم، لوازم التحریر، گیم بورد و احتمالا سریال یا فیلم سینمایی ایلیا می تواند، گردش مالی و ادامه حیاتش را تضمین کند.
از ویژگی های خاص ایلیا،ساخت تیزر ها و کلیپ های جذابی است که باعث فروش بیشتر این مجموعه می شود.
@taharaesian
اما کار به اینجا ختم نمی شود، و تولد یک قهرمان با محوریت دخترانه، می تواند، جاذبه ای برای دخترانی باشد که کمتر در ادبیات مان ، محور و شخصیت اصلی را به دختر بسپارد.
روشنک نیز در کمیکا تولید شده است و بنظر می رسد در کنار ایلیا میتواند برای دختران امروز، قهرمانی باشد در حوزه ادبیات در ژانر کتاب های مصور ( کمیک)
@taharaesian
اما کمیکا تنها به ایلیا یا روشنک ختم نمی شود و با خلق داستان ها و قهرمان های جدید ، سعی میکند، مخاطب کودکی که تازه پا به عرصه میگذارد را تغذیه کند و از تجربه موفق ایلیا بهره ببرد تا یا تولد قهرمان های متنوع، سلائق مختلفی را پوشش دهد.
همه محصولات استودیو کمیکا در سایت آن ها قابل مشاهده و خرید است.
آدرس سایت کمیکا:
https://comicastudio.com/
https://www.aparat.com/v/l50g36f
تماشای همین یک قسمت میتواند همه چیز را به مخاطب توضیح دهد.
نمایی از حضرت خضر و ریحانه که خواهر ایلیاست.
در نامگذاری ها و داستان پردازی توجه به ارزش ها و نماد ها پر رنگ و جدی است.
@taharaesian
✨صندوقچه طلایی
👥دورهمی خانوادگی
با تأکید بر حضور پدران
🎊ویژه برنامه جشن میلاد حضرت زینب سلام الله علیها
📚گفتگوی تربیتی ویژه والدین
🤹♂بازی و سرگرمی
👋دست ورزی
🗣 قصه گویی مشارکتی
پذیرای کودکان ۳ تا ۷ سال خواهیم بود.
چهارشنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۳
⏰ساعت: ۱۸:۱۵ الی ۱۹:۴۵
✅ مبلغ ۱۹۵ تومن
⭐️لازمبه ذکر است اعضای محترم کتابخانه شامل ۵۰ هزار تومن تخفیف هستند.
✅نحوه ثبت نام:
واریز وجه به شماره کارت کتابخانه قلم به شماره
5859837014502161
و ارسال فیش به ایتا یا تلگرام شماره:
09107830565
https://t.me/ghalamkidslib
قصه گویی|تربیت|رئیسیان
✨صندوقچه طلایی 👥دورهمی خانوادگی با تأکید بر حضور پدران 🎊ویژه برنامه جشن میلاد حضرت زینب سلام الله
به عنوان ارائه دهنده و تسهیلگر بخش خانواده در خدمتم.
پانوشت قلمنوشت ۲۳:
🫥وقتی بچه بودم و میشندم که میگفتند بزرگان فلان فرقه یا دین، متن کتب الهی را تحریف کرده اند، در تصورم اتاقی نمور و تاریک در زیرزمین یک مبعد مجسم میشد که با نور لرزان شمع روشن شده و راهبی سیاهپوش دارد یواشکی متنهای کتاب مقدس را عوض میکند. اما در حقیقت تحریف به این مخوفی و ترسناکی نیست. حتی در روز روشن و با وجود این تکنولوژیِ به ظاهر بی طرفِ امروزی هم میتوان اطلاعات را به طور خوشگلی دستکاری کرد و کسی هم بو نبَرد.
💻داشتم از همین تکنولوژی استفاده میکردم تا مجبور نباشم متن ترجمه کتابچه را تایپ کنم که متوجه مورد عجیبی شدم.
با دو دستگاه مختلف از متنی عکس گرفتم. یکی با گوشی خودم که از سوابق جستجوهایم مشخص است برای یک فرد مسلمان است و دیگری دستگاهی که سابقه ای از صاحبش هنوز ثبت نشده است و هنوز حساب کاربری گوگل ندارد.
وقتی از مترجم گوگل استفاده کردم دیدم جناب گوگل در کنار ترجمه چپ و چوله اش، سر خود کلمه ای به متن اضافه کرده است که معنا را کاملا تغییر میدهد.
"❓سوال این است: انجیل میگوید: "زمانی خواهد آمد که هر کسی شما را بکشد، فکر خواهد کرد که به خدا خدمت میکند" (یوحنا ۱۶:۲). آیا ممکن است این پیشگویی بهطور دقیق در زمان ما تحقق یابد؟
در جواب ارائه شده که : بله. ائتلاف نهایی حکومتها و ادیان جهان در آخرالزمان، در نهایت تمام همدلی خود را نسبت به قوم خدا از دست خواهد داد، (قوم خدا) کسانی (هستند) که از پیوستن به احیای تقلبی یا پذیرش عبادت روز یکشنبه خودداری میکنند.
آنها (ائتلاف جهانی حکومتها و ادیان) احساس خواهند کرد که معجزاتی که همراه با احیای آنها رخ میدهد، صحت آن را اثبات میکند —معجزاتی مانند شفا یافتن بیماران یا تغییر عقیده (تغییر دین) کافران معروف، سلبریتیهای فاسد و جنایتکاران مشهور-. ائتلاف بر این امر تأکید خواهد کرد که هیچکس نباید اجازه دهد این احیای جهانی خراب شود. "
👈این متن نشان میدهد که این ائتلاف جهانی برای ابراز حقانیت خود، بیماران را شفا میدهد و یا خداناباوران و خلافکارها و سلیبریتیهای معروف هم به آن دین میگروند.
اما جالب اینجاست که گوگل دستگاه بی طرف و بی صاحب تشخیص میدهد که خوب است برای فهم بیشتر کلمه "اسلام" را به متن فوق اضافه کرده و کاربر انگلیسی نابلد را هدایت کنم و در ترجمه خود اضافه میکند این خلافکاران و سلبریتیهای فاسد به "دین اسلام تبدیل میشوند".
شنیده بودم که گوگل برای دقیقتر بودن جستجوها از الگوریتم پیچیده ای استفاده میکند، اما گمان میکردم این الگوریتم صرفا برای هدفمند کردن تبلیغات و یا مرتبط کردن نتایج به جستجوی کاربر است. اما فکر نمیکردم ممکن است غرض ورزی اعتقادی هم چاشنی این الگوریتم شود.
😔دلم برای خودمان میسوزد. حتی موتور جستجو هم سر ما آدمها بازی در میاورد.
قصه گویی|تربیت|رئیسیان
پانوشت قلمنوشت ۲۳: 🫥وقتی بچه بودم و میشندم که میگفتند بزرگان فلان فرقه یا دین، متن کتب الهی را تحر
ایشان یکی از دوستانم در استرالیا هستند و دقت نظر و قلم شان و متن هایشان را دنبال میکنم.