فهرست مطالب کتاب جنگ تمام عیار.pdf
1.27M
فهرست مطالب کتاب جنگ تمام عیار.pdf
https://eitaa.com/tahlil30yasi
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸هنری کسینجر(عالم علوم سیاسی آمریکا_وزیرامورخارجه دولت نیکسون):
《درست است که دشمنی با آمریکا خطرناک است ولی دوستی با آمریکا مرگ آفرین است!》
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🇺🇸ترامپ برای تفهیم اتهام به واشینگتن رفت!
👈دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا جهت تفهیم اتهام در پرونده تلاش برای ابطال نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ به واشنگتن رفت!
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🇺🇸تایید تجاوز بایدن به دخترش در کودکی در دفترچه خاطرات «اشلی بایدن»
داستان از اینجا شروع شد که «لین وود» چند صفحه از دفترچه خاطرات اشلی بایدن (دختر بایدن) رو منتشر کرد با تیتر این خبر که ترک اعتیاد به کوکایین نزدیک به یک سال واقعا سخت است!
دکتر روانشناس تجاوز جنسی در خردسالی رو علت اعتیاد به کوکایین تشخیص داده!
بعد از مدتی اتفاق عجیبی افتاد، FBI به محل سکونت تمام کارمندان Project Veritas هجوم برد به بهانه سرقت دفترچه خاطرات اشلی بایدن! که در اون دفترچه خاطرات بهطور غیرمستقیم از تجاوز پدر صحبت شده بود مثل استحمام و رفتارهای نامناسب در حمام! اعتیاد پدر و... .
«باربارا جونز» طبق سندی از دادگاه گفت دختر بایدن تلفنی تایید کرده اون دفترچه مال اونه و از طریق یکی از دوستان به دستش برسونن!
حالا تشخیص روانشناس رو بذارید کنار محتوای آزار جنسی پدر در دفترچه خاطرات و تایید اصالت دفترچه توسط دختر بایدن.
نوار تایید اشلی بایدن که دفتر خاطرات مربوط به اونه؛ دفتر خاطراتی که در بخشی از اون اشلی نوشته پدرم اصرار میکرد با من دوش بگیره و رفتارهای جنسی در حمام داشته.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
نگاه بیگدیتا به ایموجیها بهعنوان زبان بدنِ عصر دیجیتال
✍🏻معصومه نصیری ـ کارشناس و تحلیلگر دیتا
💥ایموجیها بهعنوان زبان بدن عصر دیجیتال که منتقلکننده احساسات مخاطب چه در تعاملات فردی، چه میان فردی و چه گروهی قلمداد میشوند بیانگر فضای مبتنی بر حس مخاطبان در موضوعات مختلف هستند. از این رو بررسی فضای کلی حاکم بر احساسات کاربران در بسترهای مختلف که البته قابلیت تعمیم به کل را نداشته و حتی میتواند از سوی مخاطب سانسور شده یا معکوسسازی شده باشد، به فهم دقیق مختصات آن بستر یاری میرساند.
📊رصد دیتاک از بیش از ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مطلب در سه بستر تلگرام، اینستاگرام و توییتر که با بررسی هزاران ایموجی مربوط به احساسات صورت گرفته است، نشان میدهد جنس و ذات هر بستر بر پراکنش ایموجیهای آن بستر اثر مستقیم و جدی دارد.
🔹این رصد نشان میدهد کاربران توییتر بهعنوان بستری که جنس تعاملاتش بداخلاقی و صراحت بیشتری نسبت به سایر بسترها دارد و مخاطبان، سیستمیتر و جریانیتر اقدام میکنند، بیشتر از ایموجیهای نشانگر خشم، غم و خنده که بخشی با سویه تمسخر طرفِ دیگر گفتوگو به کار برده شده است، استفاده کردهاند.
🔹در اینستاگرام که به ظاهر فضای سرگرمی و حوزه تفنن محسوب میشود و مخاطب با هدف سرگرم شدن در آن کنشگری میکند، کاربران بیشتر از ایموجیهایی با سویه احساسات عشق، محبت، احترام، توجه و بخشی هم شادی استفاده کردهاند.
🔹تلگرام به جهت فضای جدی رسانهای و خبری بیشتر ایموجیهای مربوط به احساس توجه و احترام را در مدل کنشگری کاربرانش تجربه کرده است که جنس این بستر به جهت غلبه فضای تحلیلی و اطلاعرسانی، فضایی منطقیتر را تجربه میکند.
🔹البته نباید از نظر دور داشت که این ایموجیها گاهی منبعث از دروازهبانی ذهنی مخاطب ممکن است با حس واقعی او در تضاد باشد و لزوما بیانگر حقیقت حسی فرد محسوب نمیشود. گاهی کاربران از ایموجی خنده فراوان برای تمسخر، برای تحقیر، برای نشان ندادن حجم عصبانیت و عبور از موضوعات استفاده میکنند پس استفاده از ایموجیها قابلیت اعلام و نتیجهگیری صد درصدی حس کاربر را ندارد اما کاربران را قادر می سازد در گفت وگوهای دیجیتال به شکل بهتری با دیگران ارتباط برقرار کنند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
پشت پرده جریان استارتاپ ها؟!
در حاشیه اکران مستند #لاتارینو
📍بخش اول
✍داود_مدرسی_یان
💥حتماً شما هم در این سالها واژه #استارتاپ به گوش تان خورده و یا اطرافتان کسانی هستند که به دنبال راه اندازی استارتاپی هستند که بتوانند با استفاده از برنامه نویسی وب سایت یا اپ موبایل، کسب و کار جدیدی راه اندازی کنند و در کوتاه مدت، معروف شده و به سود برسند.
🔸این روزها هم اخبار حاشیه ای برخی ازاین استارتاپ ها، مثل #دیجی_کالا، #طاقچه، #ازکی وغیره به گوش می رسد که نشان می دهد در داخل این مجموعه ها، سبک زندگی خاصی جریان دارد و خودشان بصورت علنی از این قضیه پرده برداری کرده اند. اما پشت پرده اصلی و مسئله اصلی درباره این استارتاپ ها چیست؟
🔹در این رشتو قصد دارم، به بهانه اکران مستند بسیار خوب لاتارینو که در زمینه استارتاپ ها با تلاش برخی دوستان ساخته شده است، اکوسیستم استارتاپی داخل کشور را از بُعد اقتصادی و علمی بررسی کنم. ان شاءالله که مورد استفاده شما قرار بگیرد. این رشتو را بخونید و بازنشر کنید.
🔸استارتاپ Startup، به کسبوکار نوپایی ترجمه شده که برای برطرف کردن نیاز مشخصی، راه حل های خلاقانه ارائه میدهد، این راه حل ها به سرعت آن نیاز را برطرف و رشد میکند در نتیجه به درآمد میرسد. این فعالیت ها اغلب پرریسک بوده و فعالیت کارآفرینی به حساب میآیند که 90 درصد احتمال شکست دارد.
🔹متأسفانه مفاهیم کارآفرین، دانش بنیان، استارتاپ و کسب و کار اینترنتی به غلط بجای هم استفاده شده و برخی اقتصاد دانش بنیان را با راه اندازی استارتاپ ها اشتباه گرفته اند. ضمن اینکه در شناخت دنیای استارتاپی هم دچار اشتباه شده اند. قریب ده سال است که با سیاستگذاری اشتباهی مواجهیم.
🔸کسب و کارهای اینترنتی در کشور ما در اواسط دهه 80 شکل گرفت و برخی مجموعه ها توانستند در بستر اینترنت اقدام به تأسیس و راه اندازی شرکت های خدماتی و توزیع خدمات و کالا و ... کنند و برخی در این مسیر موفق و تعداد بسیار بالایی نیز شکست خوردند.
🔹اوایل دهه 90 و با روی کار آمدن دولت آقای روحانی، سیاستگذاری جدیدی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و اجرا شد. با شعارهای «تحول اقتصادی» با تکیه بر فناوری و «اقتصاد منهای نفت» از طریق توسعه استارتاپ ها سیاست جدیدی اتخاذ و بودجه های کلان و غیرشفافی در این مسیر هزینه شد.
🔸بدین ترتیب با تقلید از الگوی «سیلیکون ولی»، زمین ها، املاک و ساختمان هایی را در گوشه و کنار کشور علی الخصوص تهران، در اختیار شرکت های اسمی تازه تأسیس قرار دادند و با ارائه تسهیلات با نرخ بهره بسیار پائین و امکانات مختلف، به زعم خودشان در اشتغالزایی و رشد استارتاپ ها نقش ایفا کردند!
🔹شعار زیبای «اقتصاد بدون نفت» بهانه ای بود تا دولت سالانه هزاران میلیارد برای توسعه استارتاپ ها درنظر بگیرد و املاک و ساختمان های بزرگ و متعددی را به این شرکت ها اختصاص دهند. امروز بعد از 10سال سیاستگذاری و هزینه های سنگین دولتی، زمان مناسبی برای بررسی راهی است که کشور طی کرده است.
🔸بررسی ها نشان می دهد از هر 1000 استارتاپ، کمتر از ده تا موفق شده که به نتیجه و درآمدزایی برسند. بیش از 90 درصد استارتاپ ها در ایران، عمری کمتر از 3 سال داشته اند. امروز بطور کلی می توان استارتاپ ها را به دو دسته اقلیت و اکثریت تقسیم کرد: اقلیتی مانده و اکثریتی فروپاشیده!
1️⃣ دسته اول-اقلیت: اقلیت بسیار معدود که خود به دو بخش تقسیم می شوند؛ 1. یک بخش که با پشتوانه دولت و بودجه های سنگین و محرمانه، به موفقیت و سوددهی رسیده اند. 2. بخش دیگری که با وجود حمایت های سنگین و پشتوانه دولتی هنوز بعد از سالها زیان ده هستند و اگر حمایت ها نباشد فرو می پاشند.
2️⃣ دسته دوم - اکثریت: اکثریت قاطعی از این شرکتها(بیش از 90 درصد) که همه به شکست و فروپاشی منتهی شده اند. اینها خود به دو دسته تقسیم می شوند: متخصصین و برنامه نویس هایی که بعد از شکست، به خارج مهاجرت کرده اند و عده دیگری که مانده اند و هنوز درگیر شکست و مشکلات مالی هستند.
🔹عدم شناخت جامع و دقیق مسئولین کشور از دنیای استارتاپی، مسئولین کشور را به غلط وارد این سیاستگذاری و ترویج آن کرده و موجب تحریک صدها هزار جوان بی تجربه دانشجو شده؛ جوانان را به مسیری برده اند که چیزی جز هدررفت بیت المال و شکست روحی و انگیزشی این جوانان نتیجه ای نداشته!
https://eitaa.com/tahlil30yasi
پشت پرده جریان استارتاپ ها؟!
📍بخش دوم
✍داود مدرسی_یان
🔹از طرفی سبک زندگی جدیدی را در بین جوانان نیز بوجود آورده. سبک زندگی ای که جوان را تحریک کرده که می توانی بدون تلاش و کوشش آنچنانی و فقط با استفاده از اینترنت و برنامه نویسی، به ثروت های بادآورده برسی؛ می توانی بدون هیچ تجربه تخصصی و مهارتی در یک شغل، سوار بر گُرده هزاران فرد شاغل در آن شغل بشوی و از جیب آنها به آلاف و الوف برسی.
🔸تبلیغ کرده اند که سیلیکون ولی(Silicon Valley) بعنوان قلب فناوری های استارتاپی جهان را می توان بومی سازی کرد بدون آنکه فهمی از اقتصاد #سرمایه_داری داشته باشند! بدون آنکه نیازهای اساسی کشور را بشناسند. بدون آنکه بدانند بالا آوردن یک استارتاپ بدون تجربه عملی و میدانی در یک حوزه تخصصی امکان پذیر نیست؛ بدون آنکه بگویند یکی از ارکان اصلی هر کدام از این استارتاپ های جهانی، تولید محصول است و شما بدون تولید واقعی به جایی نمی رسید! متأسفانه هزاران جوان را وارد مسیری خطرناک کردند.
🔹برعکس استارتاپ های ایرانی که اکثر در حوزههای حملونقل، غذا و خردهفروشی و خرید و فروش ملک و کالا خلاصه میشوند، در آمریکا و اروپا بیش از نیمی از استارتاپهای برتر در حوزههای زیست فناوری، مراقبتهای بهداشتی، خدمات نرمافزاری ابری و فینتک و تولید محصولات مختلف فعال هستند.
🔸امروز آقای #سورنا_ستاری بعنوان معاونت سابق علمی و فناوری ریاست جمهوری و آقای #آذری_جهرمی بعنوان وزیر ارتباطات سابق و سایر مسئولین در دولت سابق و همچنین مسئولین دو سال اخیر در دولت آقای رئیسی، باید پاسخگو باشند که چرا در این زمینه سیاستگذاری غلطی کرده و موجب هدررفت بیت المال و و تزریق رانت های مختلف شده و بخش زیادی از جوانان مهاجرت کرده یا دچار مشکلات عدیده شده اند. چه کسی پاسخگوست؟
🔹هزینه ی سنگین دولتی در این عرصه بدون تدبیر و آینده نگری، بدون توجه به مبانی کارکردی این پدیده، بدون نگاه راهبری اقتصادی و بدون توجه به مسائل اصلی و جدی کشور، امروز هیچ آورده ای برای اقتصاد کشور نداشته است؛ نه تغییر و تحولی در اقتصاد ایجاد کرده، نه هم به اقتصاد منهای نفت کمکی کرده است. اتفاقاً روی نفت و بودجه نفت سوار شده و از پول نفت ارتزاق کرده و از این هزاران شرکت اسمی، فقط معدودی به سود رسیده اند. سیاستی نمایشی و غیرشفاف!
🔸از نظر بنده، مسئله استارتاپ ها و حاشیه سازی های اخیر را از این منظر باید نگاه کرد؛ حتی انتشار این تصاویر با نگاه اقتصادی و سوددهی صورت گرفته است. دیگر بگذریم از سبک زندگی که در محیط استارتاپی شکل می گیرد و محدودیت شرعی و عرفی ارتباطات زن و مرد در چارچوب فرهنگ ایرانی و اسلامی و مسئله حجاب در غالب این شرکت ها، نادیده گرفته می شود که گوشه ای از این فرهنگ غربی را جدیداً خود به نمایش گذاشته اند در حالی که سالهاست اینگونه اند. تحلیل حقیر این است که انتشار این تصاویر هم با هدف جبران ضرر و زیانها و معروفیت بیشتر این استارتاپها است.
🔻امیدواریم که این نقد را به مخالفت با علم، فناوری و دانش بنیان تعبیر نکنند!
بخش اول 👇
https://eitaa.com/tahlil30yasi
همه چیز درباره کودتا در نیجر
✍ابوقاسم
💥نیجر کشوری کودتا خیز در غرب آفریقا و در همسایگی مالی و بورکینافاسو،نیجریه چاد،لیبی و الجزایر است.
نیجر در سه سال گذشته نیز کودتاهای نافرجامی را تجربه کرده بود اما مساله در این کشور بسیار مهم چیز دیگر است.
نیجر هفتمین تولیدکننده بزرگ اورانیوم در جهان است، فلز رادیواکتیوی که به طور گسترده برای انرژی هستهای و درمان سرطان استفاده میشود.
این کشور ۲۵ درصد اورانیوم اروپا را تامین می کند و سهم پنج درصدی از کل ذخایر سنگ اورانیوم جهان را دارد.
با اوج گیری قدرت کودتاچیان و برکناری محمد بازوم،هواپیماهای کشورهای اروپایی از جمله فرانسه یکی یکی برای تخلیه مزدوران خود که منابع این کشور را غارت می کردند وارد فرودگاه نیامی پایتخت نیجر شدند.
فرانسه نسبت به منافع مفت خود در نیجر احساس خطر می کند،اما کودتاچیان هشدار جدی به فرانسه دادند که آن ها نباید در امور داخلی نیجر دخالت کنند.
اروپا و به صورت ویژه فرانسه برای جلوگیری از دست دادن نیجر ممکن است به اقدام نظامی متوسل شوند
با موضع گیری جامعه اقتصادی اکوواس یا همان کشورهای غرب آفریقا بر علیه کودتا در نیجر،مالی و بورکینافاسو و گینه از کشورهای جامعه اقتصادی غرب آفریقا،نسبت به هرگونه تحرک نظامی برعلیه ملت و ارتش نیجر هشدار دادند و آن را حمله به خود تفسیر کردند
https://eitaa.com/tahlil30yasi
یک کتاب تاریخی و جذاب برای نوجوانان
خیلی ها می پرسند برای آگاهی نوجوانان از تاریخ قبل انقلاب چه کتابی خوب است؟ پیشنهاد ما کتاب چاپیدشاه است.
کتابی مستند که به دوران حکومت پهلوی اول و دوم می پردازد. در این کتاب که با عکس های مستند و تصویرسازی های جذاب همراه است، اتفاقات مهم قبل انقلاب با نثر روان، جذاب و شیرین روایت شده که همین مساله مخاطب را به با خود همراه می کند.
نکته دیگر این کتاب، اینفوگرافیهای انتهای فصل ها است که نکات مهم و کلیدی هر فصل را به صورت خلاصه توضیح می دهد.
قیمت این کتاب ۱۲۰ هزار تومان و هزینه ارسال آن به سراسر کشور 25 هزار تومان است. (در صورتی که مجموع سفارشهای شما با کتب دیگر بیش از 200 هزار تومان باشد، هزینه ارسال رایگان خواهد بود)
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خریدحضوری: خ انقلاب. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
https://eitaa.com/tahlil30yasi