🔺تهدید سخت
🔸هرگاه به موجب اقداماتی استقلال و تمامیت ارضی کشور در خطر (بالفعل یا بالقوه) هجوم نیروهای نظامی کشور دیگر یا اتحادی از کشورهای خارجی یا گروههای معارض مسلح داخلی قرار گیرد، تهدید سخت واقع شده است. در این تهدید عمدتاً هدف اشغال سرزمین است. تهدیدات سخت متکی به روشهای فیزیکی، عینی، سختافزارانه و همراه با اعمال و رفتارهای خشونتآمیز، براندازی آشکار و با استفاده از شیوه زور و اجبار و حذف دفعی و اشغال سرزمین است. این تهدیدات عمدتاً محسوس، واقعی و عینی و با عکسالعملهای فیزیکی همراه میباشد. ظهور این نوع تهدیدات عمدتاً مربوط به دوره استعمار کهن است که قدرتهای استعماری با لشکرکشی، اعمال زور و کشتار و اشغال و الحاق سرزمین، اهداف خود را تأمین میکردند. البته شکلهای مدرن تهدید سخت در عصر حاضر را میتوان در لشکرکشیهای امریکا و متحدان آن به افغانستان و عراق مشاهده کرد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
35.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻رویای سیاه! نقش مهدی بازرگان در سازمان مجاهدین خلق چه بود؟
🔹بازرگان خود را موافق امام و انقلاب نشان میداد، مجاهدین خلق به دنبال جمع کردن آرای مردمی بودند
#قسمت_چهارم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺تهدید نرم
🔸یکی از متغیرهای محوری نوشتار حاضر، نرمافزارگرایی بر پایه قدرت نرم در چارچوب امنیت ملی است. این قدرت به عنوان منبع خاص اعمال قدرت امریکا بر مبانی فرهنگیـارزشی و اقتصادی مبتنی است. تهدید نرم را میتوان تحولاتی دانست که موجب دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی میشود. تهدید نرم نوعی سلطه کامل در ابعاد سهگانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتاری ملی در این حوزهها و جایگزینی الگوهای نظام سلطهای تهدید محقق میشود. با این نگرش، تمامی اقداماتی که موجب شود تا اهداف و ارزشهای حیاتی یک نظام سیاسی (زیرساختهای فکری، باورها و الگوهای رفتاری در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست) به خطر افتد، یا موجب ایجاد تغییر و دگرگونی اساسی در عوامل تعیینکننده هویت ملی یک کشور شود، تهدید نرم به شمار آید. در تهدید نرم، بدون منازعه و لشکرکشی فیزیکی، کشور مهاجم اراده خود را بر یک ملت تحمیل و آن را در ابعاد گوناگون با روشهای نرمافزارانه اشغال میکند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تاریخچه پیادهروی اربعین از سال ۶۱ قمری تا امروز/ سفر شیرینی که همتا ندارد!
🔹پیادهروی اربعین از آیینهای امروز و دیروز نیست؛ قصههای فراوانی دارد، از همان اولین اربعین ۶۱ قمری تا امروز که ۱۳۸۴ سال میگذرد، این سفر حالوهوای متفاوتی داشته است.
🔸در ایران در دوره حکومت آلبویه و پس از آن در دوران صفویه، پیادهروی توسط علما ترویج میشده است و بسیاری از علمای مشهور با پای پیاده به زیارت سیدالشهدا میرفتند.
🔹در ویدئوی مستند کوتاه پیوست، تاریخچه پیادهروی اربعین؛ از سال 61 قمری تا امروز روایت شده است.
وستانیوز
https://eitaa.com/tahlil30yasi
📸#اینفوگرافیک | ویژگیهای شاخص فاز ۱۱ پارس جنوبی در یک نگاه
https://eitaa.com/tahlil30yasi
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند در_برابر_طوفان
🎬 قسمت_بیست_و_پنجم
✍مجموعه مستند "در برابر طوفان" روایتگر تاریخ سیاسی و اجتماعی پهلوی دوم از زمان پادشاهی محمدرضا پهلوی تا انقلاب اسلامی است. در این مجموعه صداها و تصاویر دیده نشده از #تاریخ معاصر کشور نمایش داده می شود.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺ایران جزو ۵ کشور اول دارنده منابع طبیعی جهان است
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺ابعاد تهدید نرم در حوزه فرهنگ
🔸فرهنگ بیانگر شخصیت و هویت ملی کشور و دستاورد معرفتی و فنی انسان و همه جوامع است. فرهنگ کشور دارای سه سطح کلی است. مفروضات اساسی و زیرساختهای فکری هر کشور (باورها) سطح اول فرهنگ تلقی میشود. همچنین فرهنگ ملی کشور، دارای مجموعهای از بایدها و نبایدها و ارزشها است که سطح دوم آن را تشکیل میدهد و در نهایت الگوهای رفتاری و اقدام یک کشور، لایه سوم فرهنگ ملی تلقی میگردد. با این توصیف میتوان گفت ابعاد تهدید نرم در حوزه فرهنگ عبارت است:
الف- تهدید باورهای (مفروضات اساسی) کشور در سه سطح نخبگان، مردم، نیروهای مسلح؛
ب- تهدید ارزشهای اساسی کشور در سه سطح نخبگان، مردم، نیروهای مسلح؛
ج- تهدید الگوهای رفتاری کشور در سه سطح نخبگان، مردم، نیروهای مسلح.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
40.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هفدهم_شهریور #TVتاریخ
♨️روایت اتفاقات ۱۷ ام شهریور ۱۳۵۷ از زبان دکتر موسی حقانی پژوهشگر و رئیس پژوهشکده تاریخ معاصر ایران
‼️هر آنچه تا بحال از هفدهم شهریور ۱۳۵۷ نگفته اند
🔺تهیه شده در رسانه اینترنتی TVتاریخ
https://eitaa.com/tahlil30yasi
📌استعمار زدایی در آفریقا اینبار در گابن
بعد از نیجر، گابن،یکی دیگر از گنجینه های آفریقایی تحت استعمار فرانسه است که شب گذشته از دست خانواده فاسد بونگو که بدون اجازه پاریس آب هم نمینمیخوردند آزاد شد
عمر بونگو پدر علی بونگو ۴۲ سال بر این کشور حکومت کرد ،سال ۱۹۶۰ بعد از پایان استعمار فرانسه در گابن لئون امبا از سال ۱۹۶۱ تا ۱۹۶۷ حکومت کرد ،بعد از آن و با ادامه استعمار مخفی فرانسه، عمر بونگو یا بهتره بگوییم مافیای بونگو ها با سیستم فرانسه آفریک ارتباط برقرار کردند
سلطنت پدر و پسر تا شب قبل ادامه داشت و نهایتا با کودتای نظامی ارتش و حمایت مردم ،فروپاشی حکومت بونگو ها توسط ارتش اعلام شد.
گابن یکی از نفت خیز ترین کشور های آفریقایی در جنوب صحرای آفریقا است و بین ۵ کشور تولید کننده نفت در این منطقه می باشد.
گابن از معادن مختلفی از جمله سنگ اورانیوم و... برخوردار است که در کنار موقعیت ژئوپلیتیکی که در سواحل شرقی اقیانوس اطلس و خلیج گینه دارد از اهمیت زیادی برای فرانسه برخوردار است
برخلاف تصور برخی ،مردم گابن مانند نیجر از حرکت ارتش حمایت کردند و به خیابان ها آمدند.
فرانسه ارزیابی دقیقی از تحولات در آفریقا نداشته و به راحتی در حال از دست دادن راهبردی ترین کشورها در آفریقا است
ابوقاسم
https://eitaa.com/tahlil30yasi