38.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روس ها در تله فرانسه! بازی های المپیک یا تله مرگ
https://eitaa.com/tahlil30yasi
@tahlilgar_siasi ©•°.mp3
12.07M
روس ها در تله فرانسه! بازی های المپیک یا تله مرگ
https://eitaa.com/tahlil30yasi
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظات باورنکردنی از تعویض شیفت سبزپوشان تیپ ۴۸ فتح سپاه کهگیلویه و بویراحمد در سرمای ۳۰- درجه
امنیت اتفاقی نیست. یادمان باشد
🎬 https://eitaa.com/tahlil30yasi
AUD-20240319-WA0020.mp3
3.57M
سال نو و عید باستانی نوروز بر همه شما عزیزان و خانواده محترمتان مبارک ان شاءالله
در این یک سالی که در کانال تحلیل سیاسی در خدمت شما بودم، تمام سعی و تلاشم بر انتقال بهترین محتواها خدمت شما سروران بود، اگر کم و کاستی در این زمینه بود حلال کنید و بنده را دعا فرمایید.
عاقبت بخیر بشید.
برادر کوچک شما؛ رحمان تقوائی پور❤️
https://eitaa.com/tahlil30yasi
⚪️ لبخند اوربان، گریه ای برای ناتو
💬 «ما به رهبرانی در جهان نیاز داریم که مورد احترام باشند و بتوانند صلح را به ارمغان بیاورند. ترامپ یکی از آنهاست. برگرد و برای ما صلح بیاور آقای رئیس جمهور»!
👆این نوشته چندی پیش اوربان رییس جمهور مجارستان خطاب به ترامپ در توییتر است. او حتی در دیدار اخیر خود با رییس جمهور سابق آمریکا او را رییس جمهور این کشور خطاب کرد!
🔹اوربان گفته است تنها راه صلح در اوکراین، بازگشت ترامپ است!
🔸مخالفت با ارسال تسلیحات به اوکراین و حفظ روابط اقتصادی با مسکو از جمله خواسته های اوربان هست که از این نظر با دیگر اعضای اتحادیه اروپا دچار اختلافات شدید شده است.
🔹او مخالف جدی تحریمهای اتحادیه اروپا بر ضد روسیه است.
🔸سیاستهای ضدمهاجرتی اوربان هم مورد انتقاد اتحادیه اروپا قرار گرفته است.
اوربان سیاستهای سختگیرانه ای در باب مهاجرت داشته و حاکمیت ملی را مهم می داند. می توان گفت وجه مشترک اوربان و ترامپ، اعمال سیاستهای سختگیرانه مهاجرتی، اخراج مهاجران از کشورشان و تقویت مرزهای داخلی کشورشان میباشد.
📌بهرحال همانطور که قبلاً هم گفته شد اتحادیه اروپا سخت نگران بازگشت ترامپ به قدرت می باشد که ممکن است منجر به کاهش حمایت مالی آمریکا از ناتو گردد و به تبع آن تضعیف خط مقدم جبهه جنگ با روسیه یعنی اوکراین گردد چون ترامپ حمایت مالی از ناتو را بصرفه نمی داند.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
⚫️ یکی به نعل یکی به میخ!
◽️اسرائیل همچنان به جنایات فجیع خود در غزه و مخصوصاً در جنوب آن ادامه می دهد. آمریکا هم از سوی افکار عمومی بابت این جنایات ددمنشانه تحت فشار است. از یک طرف موجودیت اسرائیل برایش خیلی مهم است و نمی خواهد این جنگ با شکست صهیونیستها تمام بشود از طرف دیگر برای فرار از فشار افکار عمومی ، چندی پیش مختصر کمکهایی را با چترها بر سر فلسطینیان فرو فرستاد که بعضی از آنها وسط دریا ریخته شد بعضی هم در فلسطین اشغالی و اندکی هم برای آوارگان که از قضا بعضی از همینها هم، به دلیل بسته بندی نامناسب بر سر مردم غزه فرود آمد و چند نفر را شهید کرد!
◾️حالا هم در نقش سوپرمن ظاهر شده و به بهانه تسریع در کمک رسانی به مردم غزه میخواهد در عرض دوماه اسکله موقت بسازد.
👈 و سوال اینجاست که آیا واقعاً هدف آمریکا از ساخت این اسکله کمک رسانی به مردم غزه هست؟
◽️ با توجه به سوابق سیاه حقوق بشری آمریکا، باید گفت که کمک به غزه توسط این کشور از واقعیت بدور است.
📌 دلایل آن می تواند این موارد باشد:
👈ممانعت آمریکا و اسرائیل از بازگشت فلسطینیان به خانه هایشان در شمال نوار غزه و باقی ماندن در غزه پس از جنگ کنونی
👈 آمریکا با ساخت این اسکله به دنبال تسلط بر مرزهای آبی غزه جهت بهره برداری از منابع غنی گاز در این منطقه می باشد که در واقع یک گنجینه استراتژیک برای فلسطینیان محسوب می شود.
👈 و از همه مهمتر با توجه به حملات مکرر حزب الله لبنان به بندر حیفا، برآورد رژیم صهیونسیتی در این است که این بندر در آینده کارایی خود را از دست خواهد داد بنابراین با احداث یک بندر در شمال نوار غزه، اسرائیل می تواند از اسکله ساخت آمریکا برای دریافت کالاهای مورد نیاز خود استفاده کند.
⬅️ با این اوصاف کمک رسانی به مردم غزه بهانه است وگرنه پس چرا رژیم صهیونسیتی اعتراضی نمیکند و همچنین کشورهای عربی حامی این رژیم سکوت معناداری کرده اند؟! آیا این سکوت علامت رضا نیست ؟!
⬅️ و همچنان صدها کامیون پشت دروازه رفح منتظر ورود هستند تا کمکها را به مردم مظلوم غزه برسانند.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 کانال غیرطبیعی
🔺پاناما کشوری با بیش از ۸۰۰۰ کشتی با پرچم این کشور، بزرگترین ناوگان کشتیهای ثبت شده در جهان را داراست.
کشوری که بخاطر داشتن کانال آبی مهم در جهان با آمریکا از گذشته چالشهای زیادی داشته است.
🔺کانال پاناما که دو اقیانوس آرام و اطلس را به یکدیگر پیوند میدهد به لحاظ بازرگانی و ترابری دریایی، اهمیت فراوانی دارد و مهمترین کانال جهان بهشمار میآید؛ ساخت این کانال ۷۷ کیلومتری یکی از بزرگترین و دشوارترین پروژههای مهندسی در جهان بود که درسال ۱۹۰۶میلادی، توسط ارتش ایالات متحده آمریکا حفر شد. منطقه آزاد کولون در مدخل ورودی این کانال قرار دارد و از موقعیت مناسبی برای بازرگانی بینالمللی برخوردار است.
🔺آمریکا بعد از یک قرن سلطه نظامی ، اداره کانال پاناما را در سال دو هزار میلادی به پاناما سپرد اما از آن تاریخ و به بهانه حراست از ناوهای جنگی آمریکایی و کالاهای این کشور عملاً بر آمد و شد کشتی ها در این آبراه نظارت دارد. آمریکا ۲۳ درصد کالاهای تجاری خود را از آن طریق حمل می کند.
🔺سال گذشته در میانه جنگ روسیه و اوکراین، آمریکا از پاناما درخواست کرده بود که کانال پاناما بسوی کشتی های روسی بسته شود اما پاناما به خواسته آمریکا تن نداد. به گزارش تارنمای اسپوتنیک موندو، در بیانیهای که از سوی مقامات پاناما منتشر شده بود، آمده است: کانال پاناما وضعیت کنونی اوکراین را از نزدیک دنبال میکند، اما این یک آبراه بینالمللی ترانزیتی با بیطرفی دائمی است.
البته این بی طرفی اعلامی از زمان امضای معاهدات در سال ۱۹۷۷ بین جیمی کارتر رئیس جمهوری وقت ایالات متحده و عمر توریخوس رئیس جمهوری وقت پاناما برای بازپسگیری کنترل مسیر بین اقیانوسی توسط پاناما به اجرا درآمده است. این بیطرفی، ترانزیت ایمن و آزاد کشتیهای همه کشورها را چه در زمان صلح و چه در جنگ تضمین می کند.
🔺روز چهارشنبه گذشته هم «آبرام پیلی» معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از پاناما خواست تا از عبور و مرور کشتیهای ایرانی با پرچم این کشور آمریکای مرکزی جلوگیری کند چراکه از منظر اندیشه راهبردی آمریکا، هرگونه حضور ایران در آبهای آمریکای لاتین به منزله تعدی به امنیت این کشور در ابعاد استراتژیک تعبیر میشود.
🔺پیلی ، مدعی شده که این درخواست با هدف جلوگیری از استفاده از کشتیها برای اقدامات غیرقانونی مانند حمایت از گروههای شناسایی شده به عنوان سازمانهای تروریستی است.
🔺به عبارت دیگر برای آمریکا غیرقابل تحمل هست که ایران از این طریق بتواند تحریمها را دور بزند و بابت این مسأله خشمناک است.
🔺به گفته اداره دریانوردی پاناما، هشت هزار و ۵۴۰ کشتی در این کشور به ثبت رسیدهاند که حدود ۱۶ درصد از ناوگان دریایی جهانی را تشکیل میدهند.
🔺واشنگتن مدعی است که برخی از این کشتیها برای حمل و نقل نفت و مشتقات نفتی ایران و دور زدن تحریمهای آمریکا مورد استفاده قرار میگیرند.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
کودتای نیجر و علت نگرانی آمریکا و اروپا .m4a
7.33M
🔈
#تحلیل_صوتی
🔴 کودتای نیجر و علت نگرانی آمریکا و شرکایش از وقوع آن
🎙 محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🟡 آکوس( AUKUS)
◽️کشورهای غربی همواره با کمک متحدانشان در راستای تأمین منافع خودشان، سعی در افزایش نفوذ خود در نقاط مختلف دنیا را داشته اند. یکی از این نقاط، شرق آسیاست. البته یکی از اهداف افزایش این نفوذ، تحت فشار قرار دادن کشورهای رقیب از جمله چین است. چین این پیمان را به دلیل «ذهنیت جنگ سرد» مورد انتقاد قرار داده است.
◽️یکی از پیمانهای بحث برانگیز کشورهای غربی و متحدانشان برای پیشبرد این موضوع، پیمان موسوم به «آکوس» است.
◽️کانبرا، لندن و واشنگتن برای اولین بار در ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۱ اتحاد امنیتی تحت عنوان پیمان آکوس را اعلام کرده و گفتند که این اتحاد شامل حوزه های فعالیتی مانند هوش مصنوعی، مکانیسمهای سایبری، جنگ الکترونیک، فناوریهای کوانتومی و قابلیتهای زیر دریا میشود.
◽️برخی کارشناسان میگویند که پیمان آکوس( AUKUS)، بین آمریکا، انگلیس و استرالیا با ایجاد فرصت برای استرالیا در جهت دستیابی به زیردریاییهای هسته ای و استراتژی دفاعی، تواناییهای آینده این کشور را به طور قابل توجهی تغییر میدهد که باعث ایجاد اصطکاک بین استرالیا و چندین کشور جنوب شرق آسیا شده و این نگرانی را برانگیخته است که آکوس میتواند باعث ایجاد یک مسابقه تسلیحاتی و افزایش تنشهای نظامی در آسیا شود.
◽️یکی از نگرانیهای اصلی کشورهای جنوب شرق آسیا این است که زیردریاییهای هسته ای استرالیا ممکن است به طور مخفیانه در داخل آبهای سرزمینی آنها فعالیت کنند.
◽️قرار است از اوایل دهه ۲۰۳۰.م در تلاش برای مقابله با آنچه «جاه طلبیهای نظامی رو به رشد چین در سراسر اقیانوس هند و اقیانوس آرام» میخوانند، زیردریاییهای هسته ای را به استرالیا عرضه نمایند.
◽️از طرفی پیمان آکوس باعث اختلاف بین فرانسه و استرالیا شده است و فرانسه آن را به منزله خنجر از پشت زدن دانست! کانبرا پیش از امضای پیمان آکوس وعده خرید ۵۶ میلیارد یورویی زیردریاییهای غیرهسته ای از پاریس را داده بود که ظاهراً بخاطر آکوس، این معامله جوش نخورد البته استرالیا بعداً موافقت کرد که مبلغ ۵۵۵ میلیون یورو به عنوان غرامت به شرکت «ناوال گروپ»، یک شرکت تسلیحاتی فرانسوی بپردازد.
◽️حال خبرها حاکی از آن است که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیش از شروع انتخابات ریاست جمهوری ،میخواهد این پیمان که در واقع «ناتوی آسیایی» است را گسترش بدهد و در مرحله دوم عضو گیری، کشورهایی همچون کانادا و ژاپن را نیز به این پیمان اضافه نماید و این کشورها با اعضای اولیه این پیمان برای توسعه فناوری نظامی پیشرفته مانند هوش مصنوعی و موشکهای مافوق صوت همکاری کنند. علاوه بر این دو کشور، از کشورهای هند، نیوزیلند و کره جنوبی نیز به عنوان اعضای احتمالی آکوس نام برده شده است.
◽️وزیر امور خارجه روسیه در چهاردهم مرداد ماه سال ۱۴۰۱ پس از دیدار با همتای چینی خود گفته بود که «پیمان امنیتی آکوس» بین کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا در راستای پیمان ناتو امضا شده و ادامه دهنده آن است.
◽️روسیه و چین به امضای آکوس واکنش منفی نشان داده و آنرا تهدیدی امنیتی علیه خودشان خواندهاند.
◽️یک دیپلمات به پولیتیکو گفت: «اگر عضوگیریهای جدید صورت نگیرد، آکوس شکست خواهد خورد البته ما بسیار مطمئن هستیم که برخی از توافقات تا پایان سال جاری انجام میشود.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 ترور نظم نوین جهانی
🔹اگر حادثه تروریستی مسکو را صرفاً مربوط به شکست جبهه غربی در اوکراین بدانیم، قطعاً درست نیست، زیرا شکست بلوک غرب با محوریت آمریکا فراتر از آن است و از شرق تا غرب عالم را می تواند شامل باشد و تقریباً در تمام مناطقی که آمریکا در آنها اعمال نفوذ میکرد، امروز با چالش جدی مواجه شده است.
🔸مجموعه ای از تحولات منطقه ای و جهانی وجود دارد که میتواند به این حادثه ارتباط داشته باشد و هر کدام از ذینفعان ممکن است که در پی گرفتن ماهی خود از این آب گل آلود باشند.
۱) دست داشتن در حادثه تروریستی شب گذشته از سوی هرکسی خواه از سوی داعش یا اوکراین و یا اروپا و ... باشد هیچ تفاوتی ندارد بهرحال باعث اصلی در این حادثه را باید آمریکا دانست زیرا هرگونه حادثه تروریستی پشت سر آن یک سناریو و یا یک پشتیبان آمریکایی- صهیونسیتی بصورت مستقیم و یا غیرمستقیم وجود داشته است.
۲) این حادثه درست بعد از وتوی قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای آتش بس در غزه توسط چین و روسیه اتفاق افتاده است که عملاً باعث نرسیدن آمریکا و اسرائیل به اهدافشان گردیده که در بیانیه اولیه پوتین پس از این حادثه نیز اشاره شده است.
۳) حوادثی از این دست که در کشورهای ضد سیاست امپریالیست آمریکا نظیر ایران، روسیه، سوریه و ... اتفاق می افتد برای آمریکا خوش آیند است زیرا نمیتواند رقبا و دشمنانش را در عرصه بین الملل با اقتدار و با نفوذ ببیند خصوصاً اگر این نفوذ در حیاط خلوت آمریکا و یا در بین متحدانش باشد.
۴) یکی از کشورهایی که قطعاً در سرکوب و فلج نمودن داعش ( گروه دست پرورده آمریکا ) دست داشته روسیه می باشد که از سال ۲۰۱۵ .م تاکنون در سوریه حضور نظامی داشته و این خود چالشی برای آمریکا در رسیدن به اهدافش در این کشور گردیده است.
۵) به بن بست رسیدن سیاست های ایالات متحده آمریکا در قبال روسیه و بطور مشخص در جبهه اوکراین نیز می تواند از جمله علل این حادثه تروریستی باشد.
۶) البته از قبل شواهدی دال بر حضور داعش در اوکراین نیز وجود داشته است. ۷) هدف اصلی در این حادثه، فقط روسیه نمی تواند باشد بلکه بطور کلی بر هم زدن سیاست های جبهه شرقی با محوریت ایران، روسیه و چین هم مد نظر است . تحولات نشان میدهد علیرغم تلاش های جبهه غربی، دیکته شدن نظم آمریکایی در جهان از جمله شرق، عملاً ممکن نیست.
۸) شکست جبهه غرب و پیشروی های روسیه در جنگ اوکراین ، تلاش برای کاهش نفرت جهانی از صهیونیستها در جنگ غزه، مشغول سازی روسیه به امنیت داخلی خود و کاستن از نقش این کشور در خنثی سازی تحرکات خزنده آمریکا، اسرائیل و ناتو در قفقاز با اخلال در سیاست های مشترک ایرانی-روسی در این منطقه می تواند از دیگر اهداف این حادثه تروریستی باشد.
۹) بی شک این حادثه تروریستی باعث فاصله گرفتن هرچه بیشتر روسیه از غرب و نزدیک شدن آن به متحدان شرق و غرب آسیا خواهد شد. قطعاً اروپا و اوکراین اهداف مشروع روسیه برای انتقام گیری می باشد و آمریکایی که پایگاهها و منافعش در منطقه بیش از پیش در تیررس سرزمین خرسها خواهد بود.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
May 11
sedaye enghelab sorena.mp3
45.58M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۱۳۲
🔴بهارستان
🟡ویژه برنامه انتخابات
🟢کارشناس برنامه: سورنا چگینی، کارشناس تحلیل امنیت و ژئوپلتیک
💠موضوع: انتخابات پیش رو و شرایطی که در حال حاضر با آن روبهرو هستیم...
#تاانتخابات
#بهارستان
#مشارکت
#صدای_انقلاب
🆔 https://eitaa.com/tahlil30yasi
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖