فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری یک توطئه
خیانت دولت تدبیر و امید در گندم و دام زنده
افشاگری پژمانفر نماینده مجلس
به مناسب درگذشت عالم گرانقدر آیتالله مومن
مروری کوتاه داریم بر زندگی پربار این عالم مجاهد.
🔹محمد دانشزاده قمی متولد ۲۳ دی ۱۳۱۶ در قم از فقهای شورای نگهبان و عضو مجلس خبرگان رهبری بود که از دورههای اول تا پنجم در این مجلس حضور داشت.
🔹او از اواسط دوره اول شورای نگهبان یعنی از سال ۱۳۶۲ با حکم امام (ره) به عضویت فقهای شورای نگهبان منصوب و آخرین بار نیز در ۲۵ تیر ۱۳۹۲ با حکم رهبر انقلاب در این سمت ابقاء شد.
🔹مؤمن، تحصیلات مقدماتی را در قم و ابتدا در مکتبخانه و سپس در «مدرسه جامع تعلیمات دینی» گذراند و همزمان به تحصیل در حوزه علاقهمند شد. او با بهرهگیری از اساتیدی چون امام (ره)، علامه طباطبایی، آیتالله مشکینی، آیتالله حائری یزدی و آیتالله گلپایگانی گلپایگانی به درجه اجتهاد رسید.
🔹او قبل از پیروزی انقلاب با عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مبارزات علیه رژیم پهلوی نقش داشت و این فعالیتها به تبعید او و ۲۴ تن از اعضای جامعه مدرسین انجامید. مؤمن به تویسرکان تبعید شد.
علاوه بر عضویت در شورای نگهبان و مجلس خبرگان رهبری، نایب رئیسی مجلس خبرگان، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی، عضویت در شورای عالی قضایی، مسئولیت انتخاب و اعزام قضات شرع دادگاههای انقلاب در سراسر کشور به دستور امام، عضویت در شورای عالی سیاستگذاری و ریاست حوزه علمیه قم، عضویت در مجمع جهانی اهلبیت(ع) و ریاست مجمع فقه اهلبیت(ع) و عضویت در هیئت امنای دانشگاه قم نیز در کارنامه آیتالله مؤمن به چشم میخورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنایه سنگین برنامه ثریا به نمایندگانی که با خانم موگرینی عکس سلفی گرفتند و...
🔹مقایسه جالب دو عکس و دو تفکر؛ از سلفی گرفتن برخی مدیران با ایرباس برجامی تا سلفی گرفتن دیپلمات های اروپایی با دستاوردهای دفاعی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ایران_حسن_روحانی_نیست
#ایران_یعنی_سید_علی_خامنه_ای
♦️استاد #حسن_عباسی #قم ١٢ بهمن ٩٧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعیین حضرت آیت الله خامنهای در ۱۴ خرداد ۶۸ به عنوان ولی فقیه، بر اساس قانون اساسی مصوب ۵۸ انجام شد. با تغییر شرایط رهبری پس از بازنگری قانون اساسی، باید درباره انطباق شرایط جدید رهبری بر ایشان مجددا رای گیری میشد. ۱۵ مرداد ۶۸ این رای گیری انجام شد و ۶۰ نفر از ۶۴ عضو حاضر خبرگان به ایشان رای دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیرخلاص یک سلبریتی به مروجان اسلام آمریکایی و مرفهین بیدرد و غارتگران بیتالمال
✳️امین حیایی:
تا فرصت باقی است و سرهایتان بالای دار نرفته؛ جبران کنید؛ فقط و فقط فرصت جبران دارید، و بس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👆آقازاده انقلابی تا حالا دیدین؟
شهید مدافع حرم #مهدی_لطفی_نیاسری....
کم کاری رسانههای انقلابیست که تصویر واضح و موثری از مسئولین سالم و زحمتکش نظام که در شرایط سخت هم همراه مردم هستند، نشان نمیدهند و میدان را برای شبهات باز میگذارند...
دوتا از آرزوهای شهید..👆
حتما گوش کنید و ارسال کنید
ما این نوع آقازاده ها رو دوست داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استاد ازغدی: امام علی (ع) با قاضی که صدایش را بروی متهم یا شاکی بلند میکرد بشدت برخورد میکرد
باید مسئولین فاسد رو ببرید نماز جمعه شلاق بزنید ، به درک که آبروش میره ، آبروی حکومت اسلامی بره بهتره یا یک فرد فاسد؟
🔴تحمیل گام به گام لوایح و قوانین استعماری برای تسلیم کشور
وقتی از کرسنت بگذری به سند۲۰۳۰ میرسی
از سند۲۰۳۰ بگذری به توافق پاریس میرسی
از توافق پاریس بگذری به برجام میرسی
وقتی هم از اینها بگذری تازه بهFATF میرسی
الانم از FATF گذشتیم رسیدیم به cft وپالرمو
این یعنی 100تا ترکمنچای دیگه هم بپذیری بازم نمیتونی بهانه رو از دشمن بگیری
*محمد بینایی*
4_6007888420733453364.apk.apk
4.98M
🌷اپلیکیشن «گام دوم انقلاب»
اگه بیانیه مهم رهبری معظم انقلاب بعد از ۲۲بهمن رو نخوندید با این اپلیکیشن میتونید این بیانیه رو به صورت بخش بندی شده بخونید.
#گام_دوم_انقلاب
اشاره جناب #شریعتمداری، بعنوان #وزیر_کار به این مورد که عمده بیکاران کشور #مهارت خاصی ندارند اگر بمنظور سلب مسئولیت از خودشان نباشد چندان هم بیراه نیست و این ایراد قطعاً به #سیستم_آموزشی کشور وارد است که فارغ التحصیلان آن فاقد مهارت کافیاند اما مشکل اساسی تر آنجاست که #فرصتهای_شغلی ناچیزِ فعلی نیز اکثراً در اختیار افراد نالایق و بیسواد قرار گرفته است!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
🔴روشن شدن زوایای پنهان کودتای اقتصادی....
جریان مدیریتی غربگرا چند روز قبل از گزاراش سازمان FATF قیمت دلار و خودرو را جهشی بالا میبرد و روز بعد از گزارش ،قیمتها را پایین می آورند تا جامعه را برای پذیرش لوایح استعماری شرطی کنند که اگر این لوایح تصویب شود ارزانی اتفاق می افتد....
رئیسجمهور چند ماه پیش گفته بود قیمت دلار در دست دولت است هر وقت بخواهد آن را ارزان میکند.
#کودتای_اقتصادی
▪ #بن_سلمان با یک بستهی حمایتی ۱۵ میلیارد دلاری و جیبی پُر پول به #پاکستان و سپس #هند و #چین سفر میکند تا علاوه بر تلاش برای خروج از انزوا (بعد از قضیهی #خاشقچی)، به نوعی عزم خود را جهت #جنگ_اقتصادی با ایران (به نیابت از آمریکاییها) به رُخ بکشد؛ نگاه او به تسخیر بازارهای اقتصادی شرکای تجاری ایران در حالیست که ما، دیپلماسیِ فعالِ اقتصادی را رها کرده و همچنان چشم به #instex و #FATF دوختهایم!!
#تدبیرم_آرزوست
📝 مهدی قاسم زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحید جلیلی در برنامه ثریا:
در قوه قضاییه، پیتزا با روکش طلا جرم نیست اما گرفتن یقه تجملگراها توسط دانشجوی انقلابی جرم است.
#راه_روشن
🔷امام خمینی(ه) :
با پناه بردن به #غرب نمیتوانید #مشکلات_اقتصادى خود را حل كنيد؛ آنها خودشان گرفتارند
پیام تاریخی امام خمینی(ره) به گورباچوف: اگر بخواهيد گرههای كور اقتصادى خود را با پناه بردن به کانون سرمايهدارى غرب حل كنيد، نهتنها دردى از جامعۀ خويش را دوا نكرده ايد، كه ديگران بايد بيايند و اشتباهات شما را جبران كنند؛ چرا كه امروز دنياى غرب هم در همين مسائل، البته به شكل ديگر، و نيز در مسائل ديگر گرفتار حادثه است.
📚صحیفۀ امام، ج21،ص220
پ.ن: این بخش از نامه تاریخی امام رو باید برای آقای روحانی و دولت غربگرا ارسال کنیم، شاید درک کنند که چسبیدن به غرب و غربگرایی جز فلاکت و گرانی #پراید و #گوسفند و #پوشک چیز دیگری نصیب ملت نمیکند.
#بدون_سانسور
تصمیم گروه ویژه اقدام مالی علیه پولشویی و تأمین مالی تروریسم، موسوم به #FATF برای تمدید #تعلیق ایران به مدت چهار ماه دیگر، صرفاً به جهت نگه داشتن ایران در شرایط #برزخ_مالی و توافق هستهای است؛ سیاستی که اروپاییها بطور جدی از آن حمایت میکنند و حتی راه اندازیِ کانال مالی موسوم به #instex نیز بخشی از آنست!!
#مهدی_قاسم_زاده
#تحلیل_بیداری_ملت
🔴پيوستن ايران به FATF ؛ گره گشا یا گره ساز؟
🔻فارغ از هر نوع نگاه سياسی با رويکرد منفعتگرايی جناحی و صرفاً بر مبنای شاخص تأمين حقوق مردم و منافع ملی، بايد به اين پرسش اصلي پاسخ داد که با پيوستن ايران به FATF، گرهها از امور کشور و مردم گشوده خواهد شد يا بر حجم اين گرهها افزوده شده، مشکلات کشور و مردم بيشتر ميشود؟
1⃣ با پذيرش FATF و کنوانسيونهای پالرمو و CFT، اروپا به هيچ عنوان با تحريمهای آمريکا مقابله نخواهد کرد.
2⃣ ايران با اين پذيرش، امکان هر نوع دور زدن تحريمها را به دليل جرم بودن از بين ميبرد. در اين صورت، دور زدن تحريمها از نظر همه کشورهای غربی، نوعی پولشويی تلقی خواهد شد.
🔻با اندک تأمل در گزارههای ذکر شده، به راحتی میتوان نتيجه گرفت، با پيوستن بهFATF و کنوانسيونهای مرتبط، نه تنها هيچ گرهای از مشکلات اقتصادی و مالی ايران باز نخواهد شد.
🔹 #نتیجه: آقای ظريف در مجلس شورای اسلامی با صراحت اعلام کرد: «نه من و نه رئيسجمهور، تضمين نمیدهيم که با پذيرش FATF، پالرمو و CTF، مشکلات اقتصادي کشور کم میشود؛ اما در صورت نپذيرفتن اين کنوانسيونها، بهانه فشار در اختيار آنان قرار دارد.»
🔸سست بنيان بودن چنين استدلالي براي پذيرش اين کنوانسيونها، بسيار روشن است؛ چرا که فهرست بهانهها برای فشار بلند بوده و پايانی ندارد. ما هر نوع بهانهای را از دست غربی ها خارج کنيم، آنان بهانهای ديگر ميآورند.
✍ #دکتر_یدالله_جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حتما ببینید ...
اگر به اين توصيه ها عمل می كرديم، مملکت به این روز نمی افتاد
✍️ توصیه های ساده ولی مهمی که رهبر انقلاب برای مردم بار ها و بارها تکرار کردند!
📍تاریخ تکرار میشود
▪️ 7 سوال اساسی درباره وظایف رسانه ها در بحبوحه تنگنای معیشتی مردم
به نظر می رسد وضعیت گرانی و تنگنای معیشت مردم به وارد دوران خاصی شده است
در این موقعیت لازم است که رسانه ها و فعالین رسانه ای و مجازی انقلاب به نکات ظریفی در خروجی خبرها و تیترها و حتی عکسها و فیلم ها دقت داشته باشند:
1- صحبت کردن از چه چیزهایی در این شرایط، حکم نمک پاشیدن به زخم مردم را دارد و باید از آن اجتناب شود؟
2- انتقاد از عملکرد برخی مسئولان و انعکاس وضعیت بغرنج معیشت مردم به چه شکل باشد که منجر به ناامیدی و سیاه نمایی مطلق نشود و تکمیل کننده پازل دشمن نباشد؟
3- جلوگیری از ناامیدی مردم به چه شکل باشد که تلقی توجیه شدن کمکاری و اشتباهات مسئولان ایجاد نشود و رسانه های انقلابی همچنان به عنوان مامن و زبان گویای مردم بتوانند نقش آفرینی کنند؟
4- رسانه های دلسوز کشور چطور می توانند بدون سیاه نمایی، به مسئولان برای رفع مشکلات مردم کمک کنند؟
5- شفاف سازی مرز ناکارآمدی مسئولان با کلیت حاکمیت باید به چه شکل انجام شود که باعث القای دوقطبی دولت-حاکمیت نشود؟
6- رابطه پیشرفت های کلان کشور با عوامل منجر به وضعیت فعلی معیشت مردم به چه شکل باید تبیین شود؟
7- مرز نقش آفرینی رسانه ها در افشای مفاسد اقتصادی کجاست و چه باید کرد که فعالیت افشاگرانه برای سالم سازی اقتصاد کشور، منتهی به تعمیق شکاف دولت-ملت و ناامیدی مردم از حاکمیت نشود؟
📝 #حامد_طالبی
🔰سیاستمدار تراز انقلاب در گام دوم
(اعتلای سیاست و سیاستمداری با اخلاق و اندیشه)
✅گروهی فکر می کنند سیاست یعنی "عملگرایی محض" و تجربه و کار سیاسی ، و در این رابطه خود را از دانستن و اندیشه سیاسی بی نیاز می دانند ؛ این در حالی است که عمل سیاسی یا به دنبال حفظ وضع موجود است و یا تغییر آن ، نفس این تایید و یا رد هم مبتتی بر بد بودن و یا خوب دانستن اوضاع زمانه است ۰ اما اینکه چه چیزی و با کدام "شاخص" خوب و یا بد تعریف میشود ، خودش مسئله مهمی است !
🔵در فرهنگ و تمدن غرب این کار و این وظیفه در قرون قبلی از کلیسا و بالتبع از دین گرفته شد و به فلسفه و به بعدا به علم واگذار گردید و لذا "علم سیاست جدید" از نظر کسانی مثل ماکیاولی و دیگران با گذار از فلسفه سیاسی کلاسیک و اخلاق و ارزشها پایه گذاری و نشانه گذاری گردید۰ با فاصله افتادن بین دانش و ارزش در سیاست نوعی نظر به منفعت مادی و سلطه گری و تجاوز به حقوق دیگران و در سطح بالاتر ، ملل ضعیف تر مشروعیت یافت؛ لذا با مترادف شدن سیاست با قدرت ، اگر بگوییم پدیده استعمار و سلطه هم مشروعیت پیدا نمود سخن به گزافه نگفته ایم ۰
🔴اما ماجرای تفکر و سیاست در اسلام چنین چالش و تاریخی را طی نکرده است ؛ هرچند تاریخ خلافت آرام آرام از ارزشها فاصله گرفت اما در امامت و ولایت شاخص عدالت با هیج مصلحت و تدبیری معاوضه نگردید۰ از این روی امروز در مواجهه با جبهه سیاسی غرب از رسانه گرفته تا دیپلماسی و حقوق بشر باید مواظبت کرده و در نظر داشته باشیم ، اخلاق در سیاست ( یا لاقل آنچه ما اخلاق می دانیم ) دال مرکزی و محور حرکت و شاخص ارزیابی غربی ها نبوده و نیست و احتمالا نخواهد بود ۰
🔷اما در نبود یک اخلاق متعالی در سیاست غرب، به یک مطلب و خلاء خوب توجه شده است و آن این است که از سنت های پسندیده در مغرب زمین برای پر کردن فاصله تجربه سیاسی و علم و دانش و اندیشه ، همانا خاطره نویسی سیاسیون است ؛ این انتقال منظم و با قاعده تجربه سیاستمداران در مواقعی از آنان چهره هایی علمی و نظریه پرداز و یا استراتژیست در سطح جهان می سازد ۰
♦️چقدر مناسب است که ما برای کمال یافتن در سیاست علاوه بر پافشاری بر اصول اخلاقی ، برای علمی نمودن سیاست از اندیشه سیاسی و تمسک به سیره خاطره نویسی توامان استفاده نماییم ۰ به نظر می رسد برای فهم و اجرای روح بیانیه گام دوم رهبر عزیز بایستی سیاستمداران و" سیاسیون تراز انقلاب " بیش از پیش با این ملاکها ارزیابی گردند۰ و در این مرحله شاخص ها از جناح بندی چپ و راست به اخلاق و اندیشه در سیاست منتقل گردد۰
🔶نکته مهم دیگر این است که ما اگر ولی فقیه را در بعد سیاسی و از نظر عمل سیاسی ، شاخص و میزان سیاستمدار تراز انقلاب بدانیم ، در بیانیه گام دوم در سه بعد تاریخ شناسی و جریان شناسی و آینده نگری نویسنده اندیشمند آن توانسته بین گذشته و حال و آینده ارتباط و پیوستگی ایجاد نماید ؛ پرسش اینجاست چند در صد از مدیران ارشد سیاسی فعلی و یا آینده از چنین توانمندی فکری و نظری برخوردارند ؟!
یاداشت هفته : دکتر #موسی_نجفی استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه
محمود صادقی: «به رییس جمهور پیشنهاد می کنم لایحه برگزاری #همه_پرسی درباره پیوستن ایران به #افایتیاف را در اسرع وقت تهیه و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.»
و بازهم استفاده ابزاری از واژه #همه_پرسی توسط اصلاحطلبان! والا بعید است امثال #محمود_صادقی ندانند که طبق قانون اساسی همهپرسی صرفا درباره اموری است که مخالف قانون اساسی و شرع نیستند نه درباره امثال #پالرمو که بخاطر وجود این تعارض اکنون به مجمع تشخیص حواله شدهاند!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1099012580301914112?s=19
#سیاوش_اقاجانی