تحلیل سیاسی و جنگ نرم
😏مجری اصلاحاتپسند اوردم براتون!!! #پزشکیان 🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم ✍@tahlile_siasi ✍@tahlile_sias
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این قسمت: مجری اصلاحات پسند۲ (:
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
📛بازدارندگی به سبک ظریف!
اگه ظریف رو نداشتیم چکار میکردیم واقعا؟
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 رفع فیلترینگ، خواسته ثابت شبکه های معاند!
🔻از غربزده ها و لیبرال ها که انتظاری نیست اما برخی افراد ساده اندیش در جبهه انقلاب که از رفع فیلترینگ سخن می گویند، حواسشان را جمع کنند که دغدغه آنها با دغدغه شبکه های معاند یکی شده است!
🔻اخیراً مجری صدا و سیما نیز در گفتگوی تلویزیونی با رئیس جمهور، طی یک اقدام عجیب، به جای اینکه رفتارهای عوام گرایانه دولت در زمینه فضای مجازی را زیر سوال ببرد، از رئیس جمهور در مورد رفع فیلترینگ سوال پرسیده است!!!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
❌حمله شارلاتانیزم رسانه ای و سایبری های اصلاحات به مخالفان ولنگاری فضای مجازی
در حالیکه هنوز دولت پزشکیان نتوانسته هیچ برنامه عملیاتی و قابل اجرایی برای اعمال مدیریت و حکمرانی بر فضای مجازی ارائه دهد ،سیاهی لشکر رسانه ای حامی دولت در اقدامی سخیف و پلشت ترور رسانه ای مخالفان ولنگاری و بی قانونی فضای مجازی در شورای عالی فضای مجازی را در دستور کار قرار داده اند.
ظاهرا میخواهند بدون اینکه هیچ طرح و برنامه اصولی برای مدیریت فضای مجازی ارائه دهند ،سکوهای اطلاعاتی دشمن مانند تلگرام و اینستاگرام را رفع فیلتر کنند و کمر پیام رسان داخلی را بشکنند....
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
.
⁉️چرا با آمریکا درافتادید؟!
🔰امام خمینی (رحمتاللهعلیه): آنهایی که میگویند چرا با آمریکا در افتادید، باید به پیغمبر اشکال کنند که چرا با ابوسفیانها درافتاد. اگر انبیاء اشتباه کردند که با قلدری درافتادند، ما هم اشتباه کردهایم.
✍صحیفه امام خمینی؛ جلد ۱۷، صفحه ۱۶۸.
💯#اختصاصی
#افول_آمریکا #وعده_صادق #مرگ_بر_آمریکا
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
نکات مثبت قانون عفاف و حجاب چیست؟
🔹بالأخره پس از کش و قوس های فراوان و با توجه به آنچه که رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است، قانون عفاف و حجاب، 23 آذرماه، ابلاغ می گردد. اما در این مدت، همان گونه که انتظار می رفت، برخی افراد و جریان های سیاسی که یا با اصل حجاب و یا با اصل قانونی بودن آن مشکل دارند، به صورت غیر طبیعی در حال حمله به این قانون هستند. البته همین جا باید گفت که مشکل اصلی این افراد، این قانون یا قانون دیگر در مورد حجاب نیست و اساساً هر قانونی که در مورد حجاب نوشته شود، به آن حمله می کنند.
🔹در حقیقت، مسأله این است که عده ای به دنبال این هستند که هنجارشکنی و بی بند و باری در کشور، عادی و رسمی شود که چنین چیزی به هیچ وجه قابل پذیرش نخواهد بود. فارغ از نقدهایی که در گذشته به برخی نسخه های پیشنهادی قانون عفاف و حجاب داشتیم، در اینجا به صورت اجمالی به برخی نکات مثبت قانونی که هم اکنون تصویب شده است، اشاره می کنیم:
🔸یک: رویکرد این قانون به گونه ای است که از همان ابتدا، دستگاه ها و مسئولین – و نه مردم - را مخاطب خود دانسته و برای آنها وظایفی تعیین کرده است. بدون شک، مقابله با کسانی که قانون حجاب را رعایت نمی کنند، ضروری است، اما اگر دستگاه ها و مسئولین به وظایف خود عمل کنند، قطعاً میزان بی قانونی و نوع آن متفاوت خواهد بود.
🔸دو: این قانون، یک فصل در مورد وظایف عمومی دستگاه های اجرائی دارد و علاوه بر آن، یک فصل جداگانه در مورد تکالیف اختصاصی دستگاه های اجرائی دارد.
🔸سه: در این قانون، برای وزارتخانه ها و نهادهای گوناگون، تکالیفی ذکر شده است و اینگونه نیست که همه چیز را به نیروی انتظامی و دستگاه قضایی بسپارد.
🔸چهار: برای نهادهای فرهنگی و علمی، به صورت جداگانه وظایفی آورده شده است. مثلاً تکالیف صدا و سیما 12 مورد، وزارت آموزش و پرورش 6 مورد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 4 مورد، وزارت علوم 9 مورد، سازمان تبلیغات اسلامی 5 مورد، وزارت بهداشت 7 مورد، معاونت علمی و فناوری 7 مورد - فارغ از سایر بخش های این قانون - ذکر شده است.
🔸پنج: «جرائم و تخلفات»، مربوط به بخش آخر این قانون است. یعنی از همان ابتدا، با رویکرد ایجابی وارد شده است و در نهایت، از آنجا که مدیریت امور جامعه، فقط با امور ایجابی امکان پذیر نیست، از همین رو، نیاز ضروری بود که بخش آخر هم در آن وجود داشته باشد.
🔸شش: در این قانون، برای رفاه بانوان نیز قدم هایی برداشته شده است. برای مثال، تخصیص حداقل 20 درصد از بوستان ها برای بانوان، اگر با همه ملاحظات آن صورت بگیرد، اقدام مناسبی خواهد بود. همچنین، افزایش وسائل حمل و نقل عمومی شهری ویژه بانوان، ایجاد یا تخصیص مراکز تفریحی و ورزشی مخصوص بانوان با طراحی مناسب جهت آزادی عمل بانوان در محیط های شهری و روستایی، از جمله این موارد است.
🔸هفت: ممکن است برخی اشکال کنند که برخی جریمه های ذکر شده در قانون، سنگین است و مجلس کاری کرده که حاکمیت با این جریمه ها درآمدزایی کند و... ؛ اما واقعیت این است که اگر قرار بود نگاه به مبالغ جریمه ها باشد ، اتفاقاً باید میزان جریمه ها کمتر میشد! توضیح اینکه، هر چقدر که مبلغ جریمه بالاتر باشد، ارتکاب جرم و تخلف، کمتر میشود و طبیعی است که پرداخت جریمه هم کمتر صورت می گیرد. بنابراین، هدف اصلی، بازدارندگی هنجارشکنان و جلوگیری از پرده دری آنهاست. هدف اصلی تلاش برای حفظ امنیت اخلاقی و روانی جامعه و حفظ بنیان خانواده - به عنوان کانون اصلی رشد، تعالی و آرامش - است.
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/907623
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان کارشناسان شبکههای دولتی غربی به طبل تو خالی تهدیدات ترامپ علیه ایران و محور مقاومت؛ او با آدمهای معمولی طرف نیست، آنها تفکرات امام زمانی دارند.
تحلیلگران اینترنشنال و بیبیسی:
🔺تهدیدات ترامپ را نباید جدی گرفت؛ او با توجه به تواناییهای ایران نه امکانات و نه قدرت عملیات نظامی علیه ایران و مقاومت را ندارد؛ کافی است دو کشتی در تنگه هرمز غرق شوند، دنیا به هم میریزد!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
مصرف بنزین در ایران
🔺در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران هجدهمین کشور است. در میان کشورهایی که مساحت آنها بیش از ایران است، ایران از کشورهای کانادا، استرالیا، آرژانتین، قزاقستان، الجزایر، گرینلند، عربستان سعودی، سودان و لیبی پر جمعیت تر است (منبع). یعنی در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران رتبه نهم در جمعیت را دارد(منبع).
🔺در این میان، ایران در میان این کشورها بعد از آمریکا، روسیه، عربستان سعودی، کانادا و برزیل، بیشترین تولید نفت را دارد. از این رو در دسترسی به منابع انرژی در رتبه ششم قرار دارد(منبع).
🔺ایران در میان کشورهای دنیا به لحاظ جمعیت نیز در رتبه ۱۸ قرار دارد(منبع). در میان کشورهای پر جمعیت نیز ایران پس از آمریکا، چین، برزیل و روسیه رتبه چهارم در تولید نفت را داراست(منبع).
🔺بعلاوه ایران یک کشور دارای نظم اجتماعی خانوادگی بسیار قوی است. یعنی اجتماع ایرانی دارای استحکام درونی بسیار بالایی است از این رو میل بالایی به دید و بازدید و سفر در میان ایرانیها وجود دارد. در میان ۱۸ کشور پر جمعیت و ۱۸ کشور پر مساحت، ایران نظم اجتماعی پیچیدهتری از بسیاری از کشورها دارد. ❗️(شاخص پیچیدگی اجتماعی متاسفانه سنجیده نمیشود و از شاخصهایی است که میتواند نماگر قدرت اجتماعی کشورهایی چون ایران باشد).
🔺حال با این اوصاف و با وجود این که ایران دارای بیشترین تعداد خودروی چهارچرخ با قیمت ارزان در دنیاست که این خودروها متوسط مصرف بالاتری از نرم دنیا دارند، کاملا بدیهی است که مصرف بنزین در ایران بالا باشد. انتظار این است که ایران حتما جزو ۵ کشوری باشد که بیشترین مصرف بنزین را دارد. اما در اوج مصرف در نوروز اخیر، ایران رتبه هفتم مصرف بنزین را از آن خود کرده است(ادعای سخنگوی صنف جایگاهداران. منبع فنی را نیافتم).
🔺رتبه ایران در مصرف بنزین سالیانه نیز دوازدهم است(منبع).
🔺این را هم در نظر بگیرید که ایران فاقد خودروهای سواری با مصرف گازوئیلی است. در حالی که این خودروها در کشورهای اروپایی فراوانند. بعلاوه وانتبارهای فراوانی وجود دارند که به جای گازوئیل از بنزین استفاده میکنند و مصرف آنها نیز جزو مصارف سواری به شمار میرود.
🔺شایان ذکر است که کشور کوچکی چون آلمان و کشور کم جمعیتی چون عربستان سعودی مصرف بنزین بالاتری از ایران دارند(منبع).
⚠️زمانی که در موضوعی قضاوت میکنیم، باید فاکتورهای متعددی را در نظر بگیریم. صرف رتبه بندی در مصرف بنزین، معیار مناسبی برای این نیست که کشور را پر مصرف بدانیم.
⁉️اما آیا نمیتوانیم مصرف بنزین را بهینه تر کنیم؟ چرا میتوان با بهبود عملکرد خودروها، بهبود نظام معماری شهری و جلوگیری از ترافیک، بهبود عملکرد رانندهها در حین رانندگی جهت استفاده از سرعت بهینه و ... عملکرد مصرفی بنزین در کشور را بالاتر برد.
✅اما این را نیز باید در نظر گرفت که ایران در وضعیت فعلی از بهینهترین نظامات مصرف بنزین در دنیا را دارد. هرچند رفتارهای فردی مسرفانه، یا برخی از رفتارهای جمعی غیرقابل قبول در مصرف بنزین در ایران دیده میشود.
از مردمی که در انقلاب اسلامی زیست میکنند، فقط انتظار نمیرود که بهینه ترین باشند. بلکه انتظار میرود که رفتاری در تراز تمدن اسلامی داشته باشند.
بنابراین در نگاه تمدنی انقلاب اسلامی، بهینه ترین نظام مصرفی دنیا نیز میتواند بسیار مسرفانه باشد.
✅فهم من از بیان رهبر انقلاب در مصرف مسرفانه این است که ایرانیها اولا رفتارهای فردی مسرفانه فراوانی دارند. ثانیا وضعیت ما، برای رسیدن به مرحله تمدنسازی مناسب نیست.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
❌آیا یک پزشک یا یک کارخانهدار یا نماینده دیگری از جامعه ثروتمندان بنزین بیشتری مصرف میکند یا یک کارمند یا تاکسیران یا اسنپی یا پیکموتوری یا وانتی یا نماینده دیگری از جامعه متوسط و ضعیف مالی؟ #گرانی_بنزین و تورم سهمگین تحمیلی بعدش، بر روی کدام قشر و جامعه بیشتر اثر میگذارد؟
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خضریان، نماینده مجلس: همتی در ۱۰۰ روز اخیر دلار را ۱۰ هزار تومان گران کرد، چرا قبل از ورود او به دولت، دلار در ۵۹ هزار تومان ثابت مانده بود؟
🔹علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با «اقتصاد ۱۲۰»: تا قبل از آمدن همتی به وزارت اقتصاد، با وجود رخ دادن دهها بحران سیاسی، دلار ۵۹ هزار تومان بود، اما در سه ماهی که او وزیر اقتصاد شده، دلار ۱۰ هزار تومان گران شده است. اطلاع داریم، همتی برای افزایش نرخ دلار نیمایی به فرزین فشار میآورد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی «یاسمین میظر»، سردبیر نشریه کریتیک و پژوهشگر دانشگاه آکسفورد: برای اسرائیل هدف اصلی سوریه نیست؛ هدف اصلی ایران و حتی مردم ایران هستند!
🔺آنهایی که فکر میکنند مشکل اسرائیل فقط با جمهوری اسلامی است از طرحهای دراز مدت صهیونیستها یا اطلاع ندارند و یا خودشان را به ناآگاهی میزنند!
🔺غرب، مردم ایران را به خاطر انقلاب ۵۷ نمیتواند ببخشد! غرب نه فقط جمهوری اسلامی را بلکه مردم ایران را دشمن خود میداند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
❌و با همین بهانه برای ۸۰ میلیون ایرانی گاز را گران میکنیم، ولی خب مثل همیشه همان بالانشینها با تورم دارایهایشان را بیشتر و مابقی ملت ضعیفتر میشوند...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌٩ آذرِ هم بی تو فرق می کند سید شهید.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨این کلیپ را به دست رئیس جمهور برسانید!
🔊شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که واقعا نظر رهبر انقلاب درباره برخورد سلبی با بیحجابی چیست؟ پیشنهاد میکنم در این کلیپ، نظر قاطع و صریح ایشان را ملاحظه کنید...
#حجاب
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️از جیب مردم بردارین، بدین به بانکها بخورن...
#ناترازی_بانکها
#بانکداری
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اینجا شپش یه چیز عادیه ولی تو صداشو در نیار!
#غرب_بدون_روتوش
#خود_تحقیر_نباشیم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمکها و فداکاریهای باورنکردنی حافظ اسد (پدر بشار اسد) برای ایران در برابر صدام حسین
▪️وقتی حافظ اسد ژنرالهای ارتشش را مامور میکرد ادوات نظامی را از برزیل و دیگر کشورها خریداری کنند و در اختیار ایران قرار دهند
▪️خشم صدام از اسد به حدی شد که 500 نفر از افسران ارشدش را به جرم همکاری با اسد اعدام کرد.
▪️وقتی ایران در عملیات فاو کمبود مهمات داشت تنها با یک تماس با وزیر دفاع سوریه 1000 تن مهمات در 36 ساعت به خط مقدم ایران رسید.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
⚠️اعتراف تلخ حسن بن فرحان المالکی از علمای اهل سنت (کارشناس علوم شرعی و تاریخ)
🔺ایشان در کتاب خود ذیل روایتی که دلالت بر هجوم به منزل #حضرت_زهرا سلام الله علیها دارد می نویسد... (ادامه در تصویر)
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حتی گریههای #حضرت_زهرا سلام الله علیها هم نوعی جهاد تبیین بود...
#فاطمیه
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊شهادت #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) به روایت ۷۵ روز درست است یا ۹۵ روز؟
💥آیا نمیشود تاریخ دقیق شهادت آن بانوی بزرگوار را مشخص کرد؟!
🎙حجة الاسلام راجی
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽مناسبتی | شهادت مادرسادات💔
● صلیٰاللهعَلَیکِ یافاطِمَةالزَّهراسَلامُاللهعَلیها
_نَکُند اَشکِ عَلی جانِ تو هِق هِق بِشود
خانه را گریهیِ مَردانه بِهَم میریزد_ .!🖤...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
❌ آره دیگه مهمترین اولویت برای شما رفع فیلتر سکوهای اطلاعاتی دشمن مثل تلگرام و اینستاگرام و....هست. مهمترین اولویت شما واردات گوشی گرانقیمت آیفونه...مهمترین اولویت شما شرکت در کنسرت و بازگشت عادل فردوسی پوره....
اصلا هم اینجا مملکت اسلامی نیست و صدها هزار جوان مملکت جانشون رو برای دفاع از دین و انقلاب فدا نکردند که رده های ارتجاع راحت وضع مملکت را به قبل از انقلاب برگردانند..
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
آخوند اصلاح طلب-محقق داماد- به مراجع تقلید نامه نوشته که جلوی قانون حجاب و عفاف را بگیرند.
میگویند حرمت امامزاده را باید متولی اش نگاه دارد، اما وای به روزی که متولی تو زرد از آب درآید.
او را آیتالله و نشانهی خدا مینامند و محقق و از سادات و بچههای حضرت زهرا است، اما در ایام فاطمیه، علیه حجاب، میراث گرانقدر مادرش موضعگیری میکند.
امان از علمای خوش خط و خال آخر الزمان...
از قول امام خمینی باید زد در دهن این آخوند و با همان کلام امام به او گفت:
غلط میکنی قانون را قبول نداری!قانون تو را قبول ندارد
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حملات هوایی مشترک روسیه و سوریه علیه مقرهای تروریستها در شهر ادلب
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
✨ تفاوت «آزادی اقتصادی» در اسلام و نظام سرمایهداری
بهترین راه برای اینکه آزادی اقتصادی تأمین بشود در یک جامعهی اسلامی، این است که حکومت اسلامی و دولت اسلامی سیاستی اتخاذ بکنند و قوانینی وضع بکنند که بر طبق آن قوانین همهی افراد در جامعهی اسلامی قادر باشند آزادانه فعالیت اقتصادی کنند و همهی قشرهای مردم از فعالیت اقتصادی خود بتوانند بهرهمند بشوند. این یکی از آن وجوه امتیاز و جدائی بین نظام اسلامی در اقتصاد و نظامهای غربی است. در نظامهای غربی اگرچه به حسب ادعا، به حسب قوانین معمولی و اساسی مردم آزادند که فعالیت اقتصادی داشته باشند، اما در حقیقت این آزادی متعلق به همهی مردم نیست. این منابع عظیم ثروت، این دریاها، این منابع طبیعی، این دشتهای حاصلخیز، این معادن، این همه امکاناتی که جزو ثروتهای عمومی جامعه محسوب میشود، اینها اینجور نیست که راحت در اختیار همهی قشرهای جامعه قرار بگیرد و هر کسی بتواند بر روی آن بهرهبرداری و کار بکند و منتفع بشود. بلکه آن کسانی عملاً و واقعاً آزادند که دارای ثروتهای انباشته و زیاد هستند که سررشتهی اقتصاد جامعه، بلکه حتی خواهم گفت سررشتهی سیاست جامعه و ادارهی جامعه در دست آنهاست. آنها هستند که در حقیقت از منابع ثروت استفاده میکنند و بر آنها تسلط و سیطره دارند و استفاده و بهرهبرداری را آنها میکنند و آنها فضا را برای استفادهی عموم جامعه تنگ کردند. لذا شما میبینید در جوامع سرمایهداری، چه جوامع پیشرفتهی سرمایهداری و چه جوامع عقبافتادهی سرمایهداری، مثل بیشتر کشورهای جهان سوم، اغلب مردم در یک فقر شدیدی هستند؛ بخصوص در این کشورهای عقبافتاده. در حالی که اجتماعات عظیمی از مردم دچار فقر و بیکاری و بیجائی و بیمسکنی و محرومیت از بیشتر مواهب زندگی هستند، یک عدهی معدودی آزادانه تلاش میکنند، فعالیت میکنند، ثروت در میآورند، معادنی دارند، معادن دیگری را میگیرند؛ کارخانجاتی دارند، کارخانجات دیگری را ایجاد میکنند، دایر میکنند؛ زمینهائی دارند، زمنیهای دیگری را به آن اضافه میکنند؛ از دریاها استفاده میکنند، از همهی منابع طبیعی در حقیقت یک عده معدود از جامعه استفاده میکنند. دیگران چه کسبهی جزء، چه کارگران، چه کارگران معادن، چه کارگران کشاورزی، چه کارگران کارخانجات، در حقیقت ریزهخوار خوان آنها و استفاده کننده از زیادی ثروت آنها و گوشهی سفرهی آنها هستند. خودشان امکان تلاش، امکان تولید، امکان بهرهبرداری، امکان کار سازنده، امکان تولید ثروت به آن معنای حقیقی ندارند. پس راه اینکه ما اقتصاد آزاد را به معنای حقیقی خودش در جامعه به وجود بیاوریم، این است که از این انحصار جلوگیری کنیم. امکانی در جامعه به وجود بیاید که اغلب افراد جامعه، بیشتر قشرهای جامعه یا همهی کسانی که قدرت کار دارند، اینها بتوانند از امکانات طبیعی، از زمین، از دریا، از انفال، از دشتها، از مراتع استفاده کنند| رهبر حکیم انقلاب اسلامی؛ خطبه های نماز جمعه 24 مهر 1366
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi