توی این وضعیت تحریم و جنگ، یه گروه از صندوق بین المللی پول به میزبانی وزارت اقتصاد و سازمان برنامه، دو هفته تشریف آوردن وضعیت موجود ساختارهای برنامه و بودجه ریزی کشور رو بررسی کنن و برای اصلاحات ساختاری و فرآیندی مشاوره بدن
اون وقت برادران توی بیابون ها دنبال نفوذیِ محیط زیستی می گردن!
💬 سید محمدرضا اصنافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ویدئو_بیداری #دیدنی
👌 #موضوع : برخورد اراده ها!
🔹رهبر انقلاب: از هیبت دشمن نترسید. از کشورهای قارون منطقه نترسید. جنگ نخواهد شد. این جنگ ارادههاست و اراده ما قویتر است.
🔸 بازنشر در فضای مجازی
🔯لاشخورهای برجام
✡️زياده خواهي فرانسه از ايران براي عمل يكجانبه به برجام
سخنگوي وزارت خارجه فرانسه:
شديداً از ايران ميخواهيم كه همانند گذشته، به تعهداتش ذيل برجام عمل كند و از هرگونه اقدامي كه تعهداتش را نقض ميكند، دوري گزيند.
هرگونه اولتيماتوم را رد كرده و همچنين پايبندي ايران به توافق هستهاي و اعمال برجام را ارزيابي ميكنيم.
🔐یادآوری میگردد پیش از لاشخورهای فرانسوی، لاشخورهای اَنگلِستانی نیز ایران را تهدید کردهاند
🔐... و همه اینها از نتایج خوشبینی و یا حماقت و یا خیانت طرف ایرانی است چرا که قبل از مذاکرات رهبری فرموده بودند که مذاکره با آمریکا هم خیانت است و هم حماقت
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
یادآوری | دور دوم انتخابات بالای هفتاد درصد رای مردم #سیستان_بلوچستان به حسن روحانی بود؛ در اولین فرصت #روحانی این لطف را جبران کردند و بودجه این استان را به پنجاه درصد کاهش دادند.
خلیل الله بلوچی
بنی صدر فرمانده کل قوا بود. مجلس برکنارش کرد و در جنگ پیروزیها آغاز شد. اختیارات تام همیشه عامل پیروزی نیست، گاهی مختار تام بودن یک ناتوان، شکست میآفریند.
#سیدیاسرجبراییلی
رؤسای جمهور ادوار مختلف، طبق قانون اساسی اختیارات وسیعی داشته اند، و در این دوره نیز اختیارات بیشتری متناسب با شرایط کشور تفویض شده است. آیا از ظرفیت این #اختیارات_گسترده برای حل مشکلات استفاده شده است؟
"عباسعلی کدخدایی"
نزول جمعیت در ایران: علل و پیامدها
پرده اول:کاهش ۳۰%ازدواج در ایران
رئیس اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت :"در یک بازه زمانی ۸ ساله از سال ۸۹ تا سال ۹۶ ازدواج در کشور ۳۰% کم شده است.
بررسیهای ما در سال ۹۵ نشان داد که میانگین سن مناسب ازدواج دختران ۲۴ سال و پسران ۲۷.۵سال بوده که شاهد افزایش این عدد در سالهای گذشته هستیم."
پرده دوم: کاهش تولدها در سالهای اخیر
معاون وزارت بهداشت:"در حوزه جایگزینی و رشد جمعیت ابتدا یک روند صعودی داشتیم و سپس روندی نزولی را طی کردهایم؛ به طوریکه تعداد تولدهایمان در دو سال ۹۵و ۹۶نسبت به سالهای پیش از آن، سالی۴۰هزار مورد کمتر شده است."
#زنگ_خطر
🔴بودجه های عجیب و تامل برانگیز
عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در توییت نوشت: در بودجه استانی سال ۱۳۹۸ برای هر نماینده مجلس ده میلیارد تومان پیشبینیشده که با نگاه و تشخیص او هزینه شود (غیرشخصی) این به معنی دوپینگ نماینده فعلی نسبت به رقبا در انتخابات امسال نیست؟ این مجلس میتواند پرسشگر باشد؟ سازمان مدیریت گزارشی دراینباره به ملت ارائه دهد.
⤵ #صداوسیمای_سکولار یعنی دینداری و گزاره های دینی محدود در چند شبکه و برنامه خاص باشد
اگر خدا و پیغمبر میخواهی شبکه قرآن و رادیو معارف
اگر آتئیست هستی برخی مستند های شبکه ۴
اگر جنگولک بازی هوس کرده ای ،شبکه نسیم
اگر انقلابی هستید ،افق و در غیر اینصورت باقی شبکه ها ...
🔗 علیاکبر رائفیپور
⭕️درباره دستگیری خانم آوازخوان
خانم بی حجابی که در ابیانه با حرکات موزون و آواز عده ای را گرد خود جمع کرده بود تا در ملاء عام بزنند و برقصند تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.
👈اگر عدلیه را درین برخورد محق نمی دانید ادامه این متن به کارتان نمی آید. اگرنه چند جمله با مخاطب "عادی" و "مسئولین."
⭕️یکم با مردم.
چرا قانون را محق دانستید؟ چرا کسی نمی گوید رقص اختیاری؟ چرا این خانم بی حجاب نباید آزاد باشد؟ درست است. زشتی فیلم را وجدان کردید.
خیلی ها ممکن ست با حجاب اختیاری موافق باشند اما از این فیلم برائت کنند و بگویند: "گفتیم حجاب اختیاری اما نه تا اینجا." اما چرا؟ این ماجرا قدم بعدی حجاب اختیاری است. چه کسی گفته سقف حجاب اختیاری برداشتن روسری است؟ مثلا چرا درآوردن لباس نباشد؟ چرا برهنگی اختیاری نه؟ احتمالا می گوئید ملاک عرف است. اما عرف چطور ساخته می شود؟ درست است؛ یک شبه از برداشتن روسری به برهنگی نمی رسیم، چه انکه یک شبه هم به برداشتن روسری نرسیدیم. گام به گام است. ماجرای همان قورباغه و آب داغ. ابتدا باز کردن دکمه اول اختیاری است. بعد دکمه دوم عرف است. بعد مانتوی جلو باز و تا آخر. برای مردها نیز چنین است. از شلوراک پوشیدن در خیابان می تواند به لباس زیر برسد. چرا لباس زیر اختیاری نه؟
بله. حجاب اختیاری مثل یک زنجیره به فحشای اختیاری منتهی می شود. پای عواقب ش می ایستیم؟ خیر. فحشا و فساد برایتان مشمئز کننده است. قانون نقشش همین است. از یله سازی و عرفی سازی ناخواسته و تغییرات اجتماعی هوس آلود جلوگیری می کند تا این انزجار و اشمئزاز از اباحه گری ماندگار باشد.
⭕️دوم سخنی با مجریان قانون
در برخورد با این خانمِ بی حجاب و رقاصه کسی به شما انتقاد نکرد. چرا؟ چون هر انسان متدین و حتا غیرمسلمان ولی اخلاق گرایی با فساد مخالف است. پس اگر مردم به محتوای قانون باور و ایمان داشته باشند همراهی می کنند. حجاب نیز همین است. تا وقتی نتوانیم کاری کنیم که مردم به قانون حجاب باور کنند اجرای آن مشقت بارست و پرهزینه. از گشت ارشاد مهمتر بیست و اندی نهاد فرهنگی و حوزه علمیه اند که تعطیلند.
▪️پ.ن: ایندو محور را باهم جمع کردید؟ غیر این باشد ماجرا را جامع ندیدیم؛ برداشت آزاد است و فهم من اینست.
#محسن_مهدیان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍️آیه آیه سیاست(15)/چگونه «مصلحت جلوگیری از دوقطبی های فتنه گون»، منجر به ایجاد «تشابه» در برخی رفتا
✍️آیه آیه سیاست(۱۶)/ مصلحت سنجی های امام صادق علیه السلام و ریزش برخی خواص انقلابی/ در برابر رفتارهای متشابه ولیّ چه باید کرد؟
🔸«وَ أَمَّا السَّفِينَةُ فَكانَتْ لِمَساكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ، فَأَرَدْتُ أَنْ أَعِيبَها وَ كانَ وَراءَهُمْ مَلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْباً؛ اما كشتى، از آنِ بينوايانى بود كه در دريا كار مى كردند، خواستم آن را معيوب كنم، [چرا كه] پيشاپيش آنان پادشاهى بود كه هر كشتى [درستى] را به زور مى گرفت.(و با این عیب گذاری، دیگر در غصب آن طمعی نخواهد داشت.)» (کهف: 79)
🔰عیب جویی امام صادق(ع) از یکی از یاران خاص خود
زرارة ابن اعین، یکی از اصحاب خاص و بسیار مورد اعتماد امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بود. اما امام صادق (ع)، در برخی مجالس، گاه از او بدگویی می کرد. رفتاری که شاید بسیاری از خواص سیاسی زمان ما با آن مواجه شوند، موضع آنان را نسبت به ولیّ تغییر دهد. امام صادق(ع) در پیامی خصوصی به زراره، علت این رفتار متشابه خود را جلوگیری از تعرّض حکومت ظالم آن زمان به زراره بیان می کنند. چراکه ارتباط با امام صادق(ع)، تبعات زیادی برای یاران حضرت درپی داشت و فشارهای زیادی را به آنان تحمیل می کرد و این رفتار امام(ع)، از طمع دشمنان نسبت به او می کاست:
🔸«إِنَّمَا أَعِيبُكَ دِفَاعاً مِنِّي عَنْكَ، فَإِنَّ النَّاسَ وَ الْعَدُوَّ يُسَارِعُونَ إِلَى كُلِّ مَنْ قَرَّبْنَاهُ وَ حَمِدْنَا مَكَانَهُ، لِإِدْخَالِ الْأَذَى فِيمَنْ نُحِبُّهُ وَ نُقَرِّبُهُ، وَ يَذُمُّونَهُ لِمَحَبَّتِنَا لَهُ وَ قُرْبِهِ وَ دُنُوِّهِ مِنَّا، وَ يَرَوْنَ إِدْخَالَ الْأَذَى عَلَيْهِ وَ قَتْلَهُ، وَ يَحْمَدُونَ كُلَّ مَنْ عِبْنَاهُ، فَإِنَّمَا أَعِيبُكَ لِأَنَّكَ رَجُلٌ اشْتَهَرْتَ بِنَا وَ بِمَيْلِكَ إِلَيْنَا، وَ أَنْتَ فِي ذَلِكَ مَذْمُومٌ عِنْدَ النَّاسِ، فَيَكُونُ ذَلِكَ دَافِعَ شَرِّهِمْ عَنْكَ؛ عیبگذاری من (درحقیقت) برای دفاع از توست. چراکه مردم و دشمن به سرعت درپی کسی هستند که ما او را به خود نزدیک می کنیم و از او ستایش می کنیم. تا به کسی که او را ستایش کرده و به خود نزدیک می کنیم آزار برسانند و او را بخاطر محبت ما و نزدیکی به ما مذمّت می کنند. و در اندیشه اذیت و قتل او بر می آیند. و هرکسی را که ما عیب او را می گوییم، می ستایند. پس همانا من عیب تو را می گویم، فقط به این دلیل که تو مردی مشهور به ارتباط و گرایش نسبت به مایی و تو در این باره نزد مردم مذمومی. پس این عیب گذاری من بر تو، شرّ آنان را از تو دفع می نماید.» (تفسیر نورالثقلین؛ ج3، ص285)
🔸رفتار متشابه حضرت خضر علیه السلام در سوراخ کردن کشتی
آنگاه حضرت برای روشن شدن این رفتار خود برای زراره، به ماجرای سوراخ کردن کشتی توسط حضرت خضر(ع) اشاره نمودند که پس از مدتی در بیان علت این رفتار سؤال برانگیز خود به حضرت موسی(ع) فرمود:
🔸«وَ أَمَّا السَّفِينَةُ فَكانَتْ لِمَساكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ، فَأَرَدْتُ أَنْ أَعِيبَها وَ كانَ وَراءَهُمْ مَلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْباً؛ اما كشتى، از آنِ بينوايانى بود كه در دريا كار مى كردند، خواستم آن را معيوب كنم، [چرا كه] پيشاپيش آنان پادشاهى بود كه هر كشتى [درستى] را به زور مى گرفت.(و با این عیب گذاری، دیگر در غصب آن طمعی نخواهد داشت.)» (کهف: 79)
هرچند از ارادت زرارة به امام صادق(ع) اندکی هم کاسته نشد، اما برخی از یاران دیگر امام صادق(ع) با دیدن برخی تناقض های ظاهری اینچنینی در رفتار ایشان که اقتضاء دوران تقیه بود، از ایشان رویگردان شدند و ایشان را متهم به دروغگویی کردند.
🔰کشتی انقلاب و خضر زمانه ما
این روایت و آیه شریفه بیانگر این نکته هستند که نباید درباره رفتارهای متشابه ولی خدا زود قضاوت کرد.
بی شک امروز همانند زمان امام صادق(ع)، دوران تقیّه نیست، امّا زمانه فتنه های گوناگون و خطرناکی است که ممکن است ولیّ خدا برای خاموش کردن تدریجی این فتنه ها و به خاطر رعایت مصالح بزرگتر، گاه مجبور به انجام رفتارهای متشابه شود.
شاید لازم باشد خضر زمانه ما، از سر ناچاری و اضطرار و به دلایل و مصالحی که بعدها آشکار خواهد شد، اجازه دهد بخش هایی از کشتی انقلاب دچار عیب شود تا از آسیب های جدّی تر به این کشتی جلوگیری شود.
#بصائر
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴اختیاراتی برای دیکتاتوری؟! 🔺روحانی اسفند ۹۷ در جمع مردم لاهیجان : «در شرایط جنگ اقتصادی کشور به
🔴اختیارات گسترده روحانی👇
رئیس شورای عالی اقتصاد
رئیس شورای عالی اشتغال
رئیس هیئت امنای صندوق توسعه ملی
رئیس شورای عالی هماهنگی اقتصادی
رئیس شورای عالی انرژی
رئیس شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی
رئیس شورای عالی امنیت ملی
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
رئیس شورای عالی جوانان
رئیس شورای عالی فضای مجازی
رئیس شورای عالی صنایع دریایی
🔴تمام نبض اقتصاد، فرهنگ، سیاست و... در اختیار اوست.
اما چرا خیری از این همه اختیار ندیده ایم؟!
✅ پاسخ: این کاره نیست
💠 آقای روحانی خواستار اختیارات بیشتری در اداره کشور شده اند.
بزرگوار فراموش کرده اند سال گذشته همه جناح ها متحد شده بودند ایشان را استیضاح و عزل کنند. رهبری یک تنه ایستادند و ایشان را در پاستور نگه داشتند.
شده حکایت کسی که به دِه راهش نمی دادند ، سراغ خانه #کدخدا را می گرفت!
#مصطفی_امینی_خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح طلبان ناجی ترامپ شد!
سخنان دردناک دکتر سید محمود نبویان از خیانت عده ای به کشور در اوج تحریم آمریکا
آمریکا بزرگترین صادرکننده سویا است، در جنگ اقتصادی چین و آمریکا، چین باعث شد واردات سویا از آمریکا به این کشور به صفر برسه اما یک عده در کشور ما ناجی ترامپ شدند و در اوج تحریم های ترامپ علیه کشورمان ۳۰۰ هزار تن سویا از آمریکا وارد کشور شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبرانقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام:
🔸اقتصاد ما چند بیماری مزمن دارد که اینها را اگر بتوانیم در این برهه حل کنیم این برههای که با مسئلهی نفت گلاویز هستیم و تحریم و این چیزها مطرح است به نظر من اقتصاد ما جهش پیدا خواهد کرد.
۱. یکی مسئلهی وابستگی به نفت است.
۲. یکی مسئلهی مداخلات غیر لازم دستگاههای حکومتی در امر اقتصاد است.
۳. یکی، مسئلهی تخریب فضای کسب و کار است.
۴. یکی هم مسئلهی اصلاحات ساختاری بودجه است.
🔹به نظر میرسد که میتوانیم در زمینهی اصلاح ساختارها در این برهه کار کنیم. یک مقداری احتیاج دارد به مدیریت شجاعانه؛ یک مقدار مسئولین دولتی با شجاعت در این قضیّه وارد بشوند؛ ملاحظهی غیر وظیفه و غیر قانون و غیر مصلحت کشور را نکنند.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
درحالی جناب روحانی، اینروزها مدام در هر محفلی حرف از کافی نبودنِ اختیاراتش میزند که اولاً اکنون بعد
درخواست #اختیارات_ویژه، آنهم در شرایط #جنگ_اقتصادی شاید بیراه نباشد اما لازمهی آن، #مسئولیت_پذیری است چون هیچ عقل سلیمی به کسی که کلیدش را گم کرده، دسته کلید نمیدهد!!
➕ البته اختیارات ویژه صرفاً یک بهانه می باشد برای #مقصر_تراشی، فرار از پاسخگویی و انداختنِ مشکلات بر گردنِ دیگران، وگرنه جناب روحانی بهتر از هر کسی میداند که او تاکنون بیشتر از هرکدام از رئیس جمهورهایِ قبلیِ این کشور، اختیار عمل داشته است!!
#دولت_راستگویان
#دولت_حرف
✍مهدی قاسم زاده
🔴 تحلیل جالب روزنامه کیهان در مورد سخنان روحانی که گفته بود اختیاراتم زیاد نیست!
روزنامه کیهان: افزايش اختيارات روحانی يعنی افزايش خسارات بیشتر به کشور
"كيهان" با انتقاد از اظهارات اخير رئيس جمهور درباره لزوم اختيارات بيشتر دولت نوشت: وقتی دولت مطلقا برنامه اقتصادی روشنی ندارد، افزايش اختيارات را می خواهد كه دقيقا چه كند؟
آيا خسارتهايی نظير واگذاري بی محابا ی ۴ ميليارد دلار ارز، حذف سهميهبندي بنزين و قاچاق بی رويه حاصل از آن، ركود شديد توليد در حوزههايی مانند مسكن و تشديد تورم بی سابقه و... ، كم خسارتی بوده كه دولت می خواهد با وجود بی برنامگي و به واسطه افزايش اختيارات، بر ابعاد همين خسارات بی افزايد؟
صادق زیباکلام/آبان۹۵:
ترامپ بیشترین انعطاف را نسبت به برجام نشان خواهد داد. او نه تنها برجام را آتش نخواهد زد بلکه پرونده برجام را در جایی امن در کاخ سفید قرار خواهد داد
ترامپ یک بیزینسمن و تاجر است و مصالح اقتصادی را فدای شعارهای تندی که در دوران انتخابات داده نمیکند
ترامپ پای برجام خواهد ایستاد، ممکن است در زبان برخی شعارهایی بدهد اما یقین بدانید وی به برجام وفادار خواهد ماند.