توئیت محمد امین پازوکی :
ظریف گفته اگه برگردم ۴ ساله پیش باز برجامو امضا میکنم!
یعنی واسش مهم نیست اوراق شدن سانتریفیوژها، تورم، تحریم های بی سابقه، فشار اقتصادی شدید به مردم،افزایش قیمت مسکن و خودرو،کاهش صادرات و افزایش واردات! یعنی هدفش همین بودو وظیفه اشو انجام داده!! دیگه چه جوری کُد بده به آمریکا
📍واکنش کاربران توئیتر به خبرساختگی ممنوعیت خوردن بستنی توسط زنان
اخیرا درتوئیتر#خبر_جعلی درمورد ممنوعیت مصرف بستنی توسط بانوان دراماکن عمومی منتشر شد.
۱۱ هزار و۹۵۴ نفر این خبرجعلی را #باور و لایک کردند و تنها۴ هزار و۲۵ نفر آن را #ساختگی دانسته و باورنکردند.
شاید بیراه نباشد اگر گفته شود در خیابانهای توییتر حقیقت مثل یک ماشین قراضه است و اخبارجعلی شبیه ماشینی آخرین مدل. طبیعی است که ماشینهای آخرین مدل سریعتر از«ماشین قراضه»خیابانهای توییتر را بالاوپایین کرده وتوجه بیشتری جلب میکنند. طبق یافتههای علمی دروغ ۶برابر سریعتر از حقیقت درتوییتر بازنشر میشود.
رسانههای حرفهای در دنیا برای اینکه متهم به دروغپراکنی و گزارش غیردقیق نشوند، تیمهای تخصصی Fact Check یا به زبان خودمان «سنجش اعتبار»دارند که هر چیزی را از بیرون تحریریه،منابع خبری یا شهروندان عادی به دستشان رسید،براساس اصول سنجش اعتبار محک میزنند.
اخبارجعلی این روزها معضل جدی برای دنیا محسوب میشود و ارتقای سواد رسانهای میتواند یاری گر مخاطبان درمواجهه با این اخبار باشد.
#معصومه_نصیری
#قائم_مقام_انجمن_سوادرسانهای_ایران
دقت کنید 👇
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تا چه حد دچار اضمحلال شده که با حمله غیر مستقیم به مدیریت سفر #شینزوآبه توسط رهبری، به دنبال پذیرش خفت مقابل انگلیس خبیث است.
انگلیسی که هم اکنون نفتکش حامل محموله ایرانی را در جبل الطارق توقیف کرده است.
تا این حد خفت و خواری برای کسی که در لیست اصولگرایان بود و بعدها به جریان غربگرا پیوست مایه ننگ است.
پ.ن: شینزوآبه فقط حامل پیام التماس مذاکره ترامپ بود، آن هم ترامپی که از برجام ناکام خارج شد/چرا اینها قدرت درک همین چند معلومات ساده را ندارند.
✅ #بدون_سانسور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹💢 بهانه جدید خاموشیها❗️
🌀 از کمآبی تابستان ۹۷ تا #بیتکوین تابستان ۹۸؛ وقتی بهانهها برای عمل به معاهدهای فاجعهبار به روز میشوند...
#سید_ياسر_جبرائيلى
هرچند خبر پیشنهاد همکاریِ چند شبکهی خارجی به جناب #فردوسیپور، از سوی خودش تکذیب شده اما نشان میدهد که اطرافیان او هنوز نسبت به بازگشتش به #شبکه۳ بطور کامل ناامید نشدهاند و سعی دارند هم مانع از فراموشیِ او و #برنامه_نود در افکار عمومی شوند و هم با پررنگ کردنِ تعهد او به وطن و...، باعث شوند تا احیاناً او همچنان روی موج اخبار بماند تا در یک زمانِ خاص (همچون #انتخابات) از او برای تاثیرگذاری بر افکارعمومی بهره ببرند!!
➕ البته حتی اگر این پیشنهاد صحت هم داشت، سوال اساسی این بود که اساساً چرا این دست پیشنهادات و اخبار باید همیشه حوالیِ یک جریان خاص سیاسی بگردد!!
#کاسبان_سیاسی
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 نقش مجلس و سیستمهای نظارتی در وضعیت امروز برجام...
🔹درخلال #مذاکرات منتهی به #برجام، بعد از اینکه تایید کنگره را نگرفتند، کنگره وقت هم که دور زده شده بود ر.ج را مجبور کرد به ارائه گزارش وتایید هر ۳ ماه یک بار برجام و اینجا بود که امضای کری شد تضمین!
درعوض #مجلس ایران هم در رویکردی تقابلی دولت را مکلف به دادن گزارش سه ماهه کرد....
🔸اما امروز میتوان با قاطعیت محتوی این گزارشات را بررسی کرد که تا چه میزان حاوی #حقایق بوده و تا چه میزان آلوده به #دروغ و فریب؛ بعنوان نمونه در۷مین گزارش ۳ماهه و.ا.خارجه به کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص اجرای برجام (۲۶ تیر الی ۲۶ مهر ۱۳۹۶) پس از خودداری رئیس جمهور آمریکا از تائید آمده:
🔹 ۱.برجام نه یک توافق داخلی بلکه یک قطعنامه شورای امنیت است. برجام توافق داخلی آمریکا یا یک توافق دو طرفه نیست و یک کشور نمی تواند یک طرفه برجام را رد کند.
۲.برجام مستحکم تر از آن چیزی است که #ترامپ در دوران رقابت انتخاباتی فکر می کرد.
۳.واردات کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و گاز کشور مطابق روال ماه های قبل در حال انجام است و مانع جدیدی دراین خصوص گزارش نشده است.
🔸 ۴.صادرات نفت خام و میعانات گازی روند طبیعی خود را سیر نموده که این امر بیانگر ایجاد ثبات در حوزه صادرات نفت کشور است.
۵.در حوزه شرکت ملی نفتکش، برخلاف دوره #تحریم، امکان تامین، خرید، انتقال یا صادرات تجهیزات و فناوری دریانوردی فراهم شده است که علاوه بر صرفه جویی قابل توجه در هزینه ها، امکان تامین مستقیم تجهیزات مورد نیاز از شرکت های معتبر بین المللی فراهم و مشکل خرید کالاهای تقلبی مرتفع شده است. در دوره تحریم، ساخت کشتی یا تعمیر نفتکش های ایرانی در اغلب کشورها امکان پذیر نبود،که این مشکل اکنون رفع شده. مذاکراتی با برخی کشورها برای ساخت کشتی و انتقال دانش فنی ذیربط انجام شده است وحتی برخی کشورها آمادگی خود را برای فاینانس این قبیل پروژه ها اعلام نموده اند.
🔹۶.پس ازاجرای برجام، تحولات و گشایش های قابل ملاحظه ای درحوزه مالی و بانکی رخ داده که موجب خروج نظام بانکی و مالی از مرحله بحرانی و بن بستِ دوران #تحریم شده است.قرارداد فاینانس با اگزیم بانک کره جنوبی به ارزش ۸ میلیارد دلار امضاء شد. علاوه بر موارد فوق، طی ۳ماهه اخیر مقدمات امضای قرارداد تامین مالی معادل ۱۰ میلیارد دلار با ژاپن، و ۱۰ میلیارد دلار با کنسرسیوم بانک های چینی با نمایندگی سیتیک تراست فراهم شده است. همچنین پیش شرط های قرارداد عمومی تامین مالی با اگزیم بانک هندوستان به مبلغ ۴۵۰ میلیون یورو و تامین مالی با اخذ تسهیلات دولتی روسیه به مبلغ ۲/۲ میلیارد یورو تحقق یافته و در مرحله ورود به قراردادهای فرعی قرار دارد.
🔸۷.امضای توافق نامه سهامداری با شرکت #رنو ی فرانسه با هدف سرمایه گذاری مشترک در تولید خودرو.
۸.در ۳ماه گذشته روند نهایی شدن و اجرای بسیاری از توافق ها و تفاهم هایی که طی ۱۸ماهه نخست اجرای برجام "#قطعی" شده بود، ادامه داشت. برخی ازشرکت های هوایی کشورمان برای انعقاد قرارداد خرید هواپیمای مسافربری جدید از شرکت های معتبر بین المللی ادامه یافت و پیشرفت های قابل توجهی در این خصوص حاصل شده است. و...
🔹پ.ن: مجلس فشل با این گزارشات هر ۳ماه فشل تر میشد. اما آیا سیستم نظارتی و بازخواستی اساسا در ایران وجود دارد؟!
📝 رشته توئیتی از آموزگار
هرچند بنظر میرسد تا همین جا نیز دولت و مشاورانش در هزینهزا کردنِ پخش سریالهایی همچون #گاندو موفق عمل کردهاند چراکه هم توانسته اند پخش پشت صحنهی آن را لغو کنند و هم جلوی پخش مستند #جیسون_رضائیان را بگیرند (که وعدهی پخش آنها سابق بر این داده شده بود) اما نمیشود از یک سو گفت که اساساً "ما" تلویزیون رسمی کشور را نگاه نمیکنیم و شعار آزادی بیان و تحمل منتقد و شفافیت و... را داد و از سوی دیگر بودجه #صداوسیما را بخاطر پخش یک سریال و به اتهام پخش یک سری حقایق، به گروگان گرفت؛ کاش دولت محترم اگر به محتوای این سریال نقد دارد، در یک برنامه تلویزیونی با افراد دخیل در ماجرای جیسون رضائیان و دست اندرکاران ساخت این سریال به گفتگو بنشیند تا هم افکارعمومی از سر در گمی خارج شوند و هم خدایی ناکرده متهم نشود به استبداد رای، بستن صدای منتقدین و خودرایی !!
#دولت_حرف
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
◀️ یک پیشنهاد به وزارت امور خارجه.
♦️مدتی است بحث جیسون رضائیان و مسئله نفوذ بین مردم و رسانهها بحث پرگفتگویی است. اینکه امثال این جاسوس را با پولهای بلوکه شده و چند نفر دیگر مبادله کردیم و اینکه آیا باید اعدام میشد یا به إزای او چند تن از زندانیان را آزاد میکردیم و مباحث دیگر؛ بگذریم.
♦️با شنیدن این مباحث یاد و خاطره برخی زندانیان ایرانی خارج از کشور در ذهن من زنده شد. زندانیانی که از آنها خبری در دست ما نیست و نمیدانیم در چه حالی به سر میبرند... در رأس آنها هم فرمانده لشكر ۲۷ محمد رسولالله حاج احمد متوسلیان و همراهان این فرمانده
♦️کمتر کسی است که حاج احمد متوسلیان را نشناسد. او و همراهانش تیرماه سال ۱۳۶۱ در لبنان توسط نیروهای حزب فالانژ (۱) ربوده شدند. از همان زمان بحث بود که این افراد به شهادت رسیدهاند و یا زنده هستند و همچنان هیچ خبر قطعی از سرنوشت این چهار عزیز در دست نداریم.
♦️اخیراً آقای امیرعبداللهیان، معاون سابق وزیر امور خارجه و دستیار فعلی رئیس مجلس در توئیتی ادعا کرده:
" این دلاورمردان همچنان در زندان رژیم صهیونیستی به سر میبرند."
این سخنان دلگرمی و نشاط خاصی را به مردم تزریق میکند، اما واقع داستان چیست؟؟ آیا مدرکی دال بر حیات آنها هست یا نه؟ چرا برای یکبار هم که شده وضعیت آنها را روشن نمیکنیم؟ دلم برای خانوادهای آنها میسوزد که در تمام این سالها فقط انتظار میکشیدند و بس.
♦️باید خودمان و وزارت امور خارجهمان در دولتهای مختلف را سرزنش کنیم. در این مدت چقدر به فکر آنان بودهایم؟
مواردی داشتیم که گروگانهای آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی را در مقابل پول یا سلاح معاوضه کردهایم. و یا موارد بسیاری که یک جاسوس را در قبال منافع ملی تبادل کردهایم. اما تا بهحال برای روشن شدن وضعیت این عزیزان چه کردهایم؟
♦️به عنوان یک پیشنهاد به وزارت امور خارجه: در تبادلات و معاملات آتی در صورت امکان شرط تبادل جاسوس و یا آزاد کردن گروگانهای اروپایی را میتوان این قرار داد که صرفاً وضعیت این ۴ دیپلمات ربوده شده روشن گردد... ما همچنان به آزادی این بزرگمردان روزگار امیدواریم،
انشاالله
پینوشت:
۱) حزب فالانژ یکی از احزاب تندرو لبنان و متحد استراتژیک رژیم صهیونیستی.
🔰 #حسین_جلالی
.
آنچه ظریف به BBC نگفت
🔹وزیر امور خارجه در نیویورک، با شبکه دولتی انگلیس مصاحبه کرد. انتخاب BBC برای گفت و گو، در حالی که دولت انگلیس مرتکب راهزنی دریایی در تنگه جبل الطارق شده، اقدام بجا و شایسته ای نیست. به ویژه این که آقای ظریف، حتی یک کلمه هم متعرض اقدام خباثت آلود دزدان دریایی ملکه نشد.
♦️او به استناد خبرهای موثق می توانست بگوید انگلیسی ها خبطی کرده اند که زیر بار آن مانده اند و نمی دانند چگونه از شر اشتباه خود خلاص شوند.
🔹مدت هاست کشتی های انگلیس در سواحل امارات و عمان متوقف شده اند و از ترس این که توی قیف ایران وارد شوند و نتوانند بیرون بروند، از تنگه هرمز عبور نمی کنند.
♦️آقای ظریف می توانست بگوید ما با برجام، یک بار دیگر از انگلیسی ها بی چشم و رویی و خیانت دیدیم. نه تنها طبق تعهد، مبادلات بانکی را تسهیل نکردند، بلکه علیه رفع تحریم های نفتی هم کارشکنی کردند.
🔹می توانست بگوید شما مسئول هر نوع پیامد این رفتار خصمانه هستید. و بگوید در چهار مین سالگرد برجام، جوان ترین فرزندان ایران هم فهمیدند که "انگلیس خبیث" یعنی چه؟
#محمد_ایمانی
نوبت کدام پاکت است؟ - ۱
✍️ برخی فعالان سیاسی را میتوان رصد کرد که هم روی «رای مردم» مانور میدهند و هم به وقت اقتضا، دشمن «رای مردم» میشوند. به تازگی چهار تحلیل در همین زمینه از سوی مدعیان اصلاحطلبی (عبدی، حجاریان، مرعشی و روزنامه شرق) منتشر شده که سرشار از خلاف گویی و تناقض است.
🔹 اولین تحلیل، مربوط به عباس عبدی است که در گفتوگو با نامه نیوز ادعا میکند «مردم این سخن را که رئیسجمهور اختیار ندارد، میپذیرند ولی نتیجهای که از پذیرش این جمله گرفته خواهد شد این است که طبیعتا در انتخاباتی که بیاثر است و فرد فاقد قدرت را تعیین میکند شرکت نکنند.
♦️تحلیل دوم، یادداشت سعید حجاریان در روزنامه سازندگی است؛ «شعار رأی من کو پس از انتخابات ریاستجمهوری دوره دهم مطرح شد... بکارگیری کلمه «رأی» را شاید بتوان در تفاوت مبنایی دیدن و گفتن جستوجو کرد... در ترکیه شاهد هستیم به دلیل توازن قوا، صدای مردم بهوضوح شنیده میشود و نتیجهای خلاف میل حزب حاکم پدید میآید. مشکل فرایند انتخابات ایران، به رسمیت شناسی صداهاست... در چنین وضعیتی، دولت با مشکلی اساسی مواجه میشود؛ او میخواهد با لطایفالحیل بیعت را بهجای رأی بنشاند».
🔹تحلیل سوم، اظهارات حسین مرعشی است: «در ساختارهای نظام، اختیارات و مسئولیتها با هم سازگار نیست. اولین تجربه، تجربه ریاستجمهوری آقای هاشمی و روابط ایشان با مقام معظم رهبری بود که از قدیم خیلی به هم نزدیک بودند... از آن نقطه اتحاد شروع کردند و بعد شکافهایی به وجود آمد... آقای روحانی هم امروز خواستار رفراندوم است، زیرا بین اختیارات و مسئولیت فاصله ایجاد شده... باید قدرت در دولت متمرکز شود و بخش زیادی از اختیارات، «از جمله هماهنگی قوای سهگانه» در حوزه دولت بیاید. بالاترین مقام قضائی باید وزیر دادگستری باشد».
♦️برخی از این تحلیلگران، دو دهه قبل با همین دعاوی، نسخه خروج از حاکمیت یا خروج بر حاکمیت را پیچیدند. همینها در عین حال در انتخابات دو دهه گذشته، تبلیغاتچی ششدانگ برخی نامزدها و ستادها بودهاند و حال آنکه دو دهه قبل نیز ادعا میکردند رئیسجمهور اختیارات ندارد.
🔹آنها اگر واقف بودهاند که منتخبان اختیارات ندارند و رای مردم اعمال نمیشود، چرا در بیست انتخابات اخیر- جز یک مورد انتخابات مجلس هفتم- وسط گود انتخابات، تبلیغاتچی ستادها شده و وعدههای قلنبه سلنبه به مردم دادهاند؟
♦️آنها به یقین، در انتخابات مجلس یازدهم نیز حاضر خواهند بود. چون میدانند که اگر گوش مردم، به این فضاسازیهای غیر مسئولانه بدهکار بود، نباید در نوع انتخابات شرکت میکردند. برعکس، هر چه جلوتر آمدهایم، میل به مشارکت در سرنوشت-با وجود بدعملی برخی منتخبان، و فضا سازی مغرضان علیه انتخابات- به سنتی ریشهدار و مورد احترام مردم تبدیل شده است.
🔹مردم اولا نظام را از خود و امانتدار رای خویش میشناسند، ثانیا بر تعیینکنندگی رای خود -با وجود نوسان عملکرد منتخبان- باور دارند. همین مشارکت جدی و پایدار چهل ساله، بهترین پاسخ، به برخی از شبهات است.
🔸(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
نوبت کدام پاکت است؟ - ۲
🔹حجاریان به روی خود نمی آورد که پس از کودتای ژوئیه 2016 در ترکیه، حداقل 26 هزار نفر بازداشت شدند (این رقم تا 77 هزار نفر هم گزارش شده) و 13 هزار و 500 نفر محاکمه شدند. 130 فرماندار و استاندار (از ۸۱ استان )، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان (توأم با ضبط دارایی و املاک)، ۱۷۵۵ رئیسو معاون رئیسدانشگاه، 36 هزار معلم و ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله اخراج شدند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر کارشان را از دست دادند.
♦️دولت اردوغان، ۴۵ روزنامه، ۱۵ مجله، ۲۳ فرستنده رادیو، ۱۶ فرستنده تلویزیون و ۲۹ بنگاه نشریاتی را تعطیل کرد. گذرنامه 50 هزار نفر باطل اعلام شد و اردوغان در سالگرد کودتا تصریح کرد «سر خائنان را از تن جدا میکنیم». با این وجود، کسانی در ایران، از نسخه ترکیه به عنوان نمونه دموکراسی یاد میکنند.
🔹در ایران چه کسی مقابل رای مردم ایستاد؟ در مسابقه فوتبال نمیشود ادعا کرد نتیجه، وقتی پذیرفتنی است که تیم ما برنده میشود و اگر دیگری پیروز شد، زمین مسابقه را تبدیل به میدان جنگ میکنیم تا نتیجه تغییر کند؛ کاری که شبه اصلاحطلبان در سال 88 کردند.
♦️جمهوری اسلامی، مردم نهاد است و بر رشد بینش مردم با وجود هزینههای محتمل تاکید دارد. به همین دلیل هم، در انتخابات گوناگون، طیفهای مختلفی با دورترین ویژگیها نسبت به هم مجال انتخاب یافتهاند.
🔹آیا درک تفاوت میان بنی صدر، شهید رجایی، آیتاللهخامنهای، مرحوم هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی که همگی در مجال جمهوری اسلامی به ریاستجمهوری رسیده اند، سخت است؟
♦️جز مورد ریاستجمهوری آیتالله خامنهای که به خاطر شرایط خاص آن دوران و برخی ابهامات قانون اساسی آن روز، دارای کمترین اختیارات بودهاند، کدام رئیسجمهور دیگر بوده که اراده خود را ولو به قیمت خسارتهای بزرگ پیش نبرده است؟ آیا بنیصدر، دفاع از مرزهای در حال تسخیر را برای 9 ماه معطل نگذاشت و کشور را در کام آشوب فرو نبرد؟
🔹دولت هاشمی و خاتمی، سیاستهای توسعه اقتصادی و سیاسی را با وجود برخی تعارضهای مهم با چهارچوب انقلاب و نظام پیش بردند و کار را به بیثباتیهای شدید اقتصادی و سیاسی رساندند اما با این وجود، به عنوان دولت مستقر، محترم شمرده شدند.
♦️آیا غیر از این است که نظام، برخی کژتابیها در دولت دهم را تحمل کرد و با وجود برخی بد قلقیها، پای تداوم فعالیت دولت ایستاد؟ آیا نظام با وجود یقین به سرانجام توافق با آمریکا و اروپا، پای ایده دولت روحانی نایستاد و هزینه نداد؟
🔹در دوره هر کدام از چهار دولت منتخب در سی سال اخیر، منتقدان سرسختی بودند که با انگیزههای مختلف، خواستار برکناری دولت و رئیسجمهور مستقر شدند اما مقتدای انقلاب، چه در انتخابات و چه در مدت فعالیت دولتها، بر احترام رای مردم و تداوم تنفیذ آن در دوره قانونی تاکید کردند.
♦️رهبری در این سی سال به تاسی از حضرت امام (ره)، نه اجازه داد با وجود فشار برخی سیاسیون، حتی یک انتخابات تعطیل شود، نه مجال داد که برای تمدید ریاست فلان رئیسجمهور، قانون اساسی را دستکاری کنند و نه اجازه توقف مدیریت دولت (چه احمدینژاد و چه روحانی) در میانه راه را داد.
🔸(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
نوبت کدام پاکت است؟ - ۳
🔹در مقابل این روند پایبندی به قانون اساسی و صیانت از جمهوریت، هم شاهد آشوبگری سیاست بازان علیه اصل انتخابات بودهایم و هم میل برخی دولتمردان به خودکامگی و تعطیلی سایر قوا را مشاهده کردهایم.
♦️برخی احزاب دولت ساخته، با ارائه لوایح دو قلو در دولت اصلاحات، تا مرز بیخاصیت کردن مجلس و قوه قضائیه پیش رفتند. همان زمزمهها مجددا در دولت روحانی از سر گرفته شد.
🔹آنها درست هنگامی که باید حساب و کتاب شش سال مدیریت و خسارتهای آن به مردم را پس بدهند، میگویند دولت اختیارات ندارد و باید قانون اساسی را اصلاح کرد. اما سخنان کسانی که به تواتر دروغ گفته اند، مسموع نیست.
♦️آنها در اغلب دولتها و به مدت 32 سال، سکاندار بودهاند و باید پاسخگو باشند، نه پرسشگر و مدعی تحول طلبی. این طیف، موضوع و مسئله تغییرند و نه حاملان آن. بخش مهمی از نابسامان اقتصادی، حاصل رسوبات بدعملی برخی از همینهاست و باید لایروبی شود.
🔹گویا امثال آقای مرعشی فکر میکنند سال اول و دوم دولت است و همچنان میتوان فرافکنی کرد. او 14 سال قبل گفته بود «به فردی که میخواست مدیر شود 3 پاکت دادند و گفتند اولی را روز اول، یک سال بعد پاکت دوم، و سال آخر پاکت سوم را بردار و به نوشته آن عمل کن.
♦️در پاکت اول نوشته بود وقتی مدیر شدی، عملکرد مدیر قبلی را تخطئه و تخریب کن و تا یک سال ادامه بده. سال بعد، دومی را باز کن که نوشته؛ حالا وعده بده. و سه سال بعد، پاکت آخر را باز کن که در آن نوشته شده استعفا بده و برو».
🔹کارگزارانیها همین چند ماه قبل گفتند «با اختیارات داده شده از سوی رهبری، چوب خشک، بهتر از روحانی در مدیریت اقتصادی عمل میکرد» و نسخه روحانی را تا سرحد مطالبه استعفا پیچیدند.
♦️اما اکنون که به انتخابات مجلس نزدیک میشویم، مدعیاند دولت اختیارات ندارد و باید زیر میز قانون اساسی زد. همینها با آدرسهای غلط، بر ناکارآمدی دولت افزودند و مسئولیت آنها کمتر از دولت نیست.
🔹این جماعت بارها تصریح کردند «دولت، رحم اجارهای ماست». اما حالا که به تصریح خیلیها مانند صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان و مشاور خاتمی) «محبوبیت روحانی نزد مردم به زیر 10 درصد رسیده»، یا میگویند دولت، دولت ما نیست و یا میگویند دولت، فاقد اختیار است. مولود رحم اجارهای را نمیشود در آغوش این و آن گذاشت یا به مردم بمباران شده با وعدهها در انتخابات گفت که دولت، بیاختیار و عقیم است.
♦️اما چهارمین تحلیل که سرمقاله روزنامه شرق میباشد، برای ابطال سه تحلیل قبلی افراطیون مدعی اصلاحات و اثبات بیصداقتی آنان کفایت میکند:
🔹«چه کسی مردم را محاکمه میکند؟ در دور دوم انتخابات سال 84 که احمدینژاد در برابر هاشمیرفسنجانی به پیروزی رسید، یأس و سرخوردگی عمیقی در بین روشنفکران و اصلاحطلبان اتفاق افتاد. در آن دوران، نخبگان به میدان آمدند تا با مردم را از خطر رأیآوردن احمدینژاد آگاه کنند؛ اما گوش مردم بدهکار نبود... بیش از همه، مردم در رویکارآمدنِ احمدینژاد سهم داشتند... چه کسی مردم را محاکمه و مجازات خواهد کرد».
#محمد_ایمانی
✅ متن یادداشت روز کیهان را اینجا بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/news/165111/نوبت-کدام-پاکت-استیادداشت-روز
#محمد_ایمانی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️عزت ایران را از زبان یک جوان مصری بشنوید!
📡ببینید ترامپ چطور با پادشاه عربستان صحبت میکنه و لحن صحبتش با ایران چطوره؟
➕کاوش مدیا
✅ آنچه در مورد ما میگویند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢صحبت های جنجالی دکتر #زاکانی پیرامون #منافقین
گوشه از برنامه #جهان_آرا شبکه افق
۱۸ تیرماه ۹۸
قطعاً امروز و بعد از محدودیتهایی که از طرف آمریکاییها برای ویزای جناب #ظریف لحاظ شده است، بهترین زمان برای کوبیدنِ #کدخداپرستان است اما انصاف نیست به سبک #لاشخورهای_سیاسی عمل کرده و بجای محکوم کردنِ این اقدامِ قرونِ وسطاییِ آمریکاییها، از آن بعنوانِ اهرمی برای انتقام گیریِ سیاسی استفاده کرد؛ هرچند از جماعتِ کدخدا پرست اصلاً بعید نیست که از این موضوع نیز برای بزرگ کردنِ دوقطبیِ "آمریکایی خوب_آمریکایی بد" و...، بهره ببرند اما کاش لااقل کمی تامل کنند که چطور با شعار برگرداندنِ عزت به #پاسپورت_ایرانی از مردم رای جمع کردند اما امروز دیپلمات کشورمان (اسدالله اسدی) چندین ماه است که در بازداشت اروپاییها به سر میبرد و وزیرخارجه کشورمان برای تردد در نیویورک دچار مشکل شده است!!
#دولت_باسوادها
#دیپلماسی_انفعالی
#مهدی_قاسم_زاده
🔴یک پرونده قدیمی که انتظار است رئیسی به آن رسیدگی کند
روحانی(خرداد ۹۲): مسببین وضع اقتصادی امروز باید دادگاهی شوند.
⏪از آقای رئیسی خواهش میکنیم به درخواست آقای روحانی رسیدگی کنن.
|آرمان|
بخش عمدهی افزایش #نرخ_ارز در نیمهی اول سال گذشته، نه به سبب تحریم و ترامپ، بلکه ناشی از حملات روانی و التهابآفرینیِ برخی عزیزان در اقتصاد کشور بود...
ثبات فعلی بازار ارز نیز نه ناشی از سیاستهای پولی و ارزی دولت، بلکه عمدتاً ناشی از گفتار عاقلانهتر و کنترل شده مقامات دولتی است...
💬 حجت الله عبدالملکی
🔺موگرینی: کشورهای اروپایی #فعلاً قصدی برای فعال کردنِ #مکانیسم_ماشه ندارند!
✍ هرچند این صحبت بیشتر نوعی تهدید ایران (با هدف ممانعت از برداشتن گامهای بعدیِ کشورمان) بشمار میرود اما در عین حال موید این نکته است که ایران تاکنون #برجام را نقض نکرده و کاهش تعهداتش نیز تماماً در چارچوب برجام و طبق اصول ۲۶ و ۳۶ آن بوده است !!
#مهدی_قاسم_زاده
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی دزدی دریایی انگلیس خبیث را بیجواب نمیگذارد
🔻 رهبر انقلاب، پیش از ظهر امروز در دیدار ائمهی جمعه:
🔹️ آفت بزرگ دولتهای غربی تکبر آنها است. اگر دولتِ مقابل آنها دولت ضعیفی باشد این تکبر کار خود را میکند اما اگر کشوری باشد که واقعیت آنها را دید و شناخت و ایستاد، آنها زمین میخورند.
🔹️ الان در قضایای بین ما و اروپاییها، علت اینکه مشکلات باقی میماند، #تکبر آنها است. به گفتهی وزیر خارجهی ما که زحمت هم میکشد، #اروپا یازده تعهد داشته و به هیچ کدام عمل نکرده. #وزیر_خارجه که ملاحظات دیپلماتیک دارد، بصراحت این را دارد میگوید.
👈 اما، ما چه [کردیم]؟ ما به آن تعهدات و چیزی بالاتر از آن عمل کردیم.
🔹️ حالا که ما شروع کردیم به کاهش دادن تعهدات، آنها میآیند جلو. خب پُرروها! شما که به یازده تعهدتان عمل نکردید؛ حالا ما تازه شروع کردیم به کم کردن تعهدات و این فرایند قطعاً ادامه پیدا خواهد کرد.
🔹️ در بین این توقعات بیمورد، #انگلیس_خبیث #دزدی_دریایی میکند و کِشتی ما را میدزدد؛ جنایت میکنند و شکل قانونی به آن میدهند.
🔺️ جمهوری اسلامی و عناصر مؤمن نظام، این خباثتها را بیجواب نمیگذارند. در فرصت خود و جای خود پاسخ خواهد داد. ۹۸/۴/۲۵
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 رهبر انقلاب خطاب به ائمه جمعه: سر سفرهی اصحاب ثروت و قدرت تا میتوانیم حاضر نشویم / مراقب نزدیکان و فرزندان خود باشید / ممکن است از راه #فرزند شما #نفوذ کنند
🔻توصیههای رهبر انقلاب خطاب به ائمهی جمعه:
🔹️ از رفتن سمت #اصحاب_ثروت و قدرت اجتناب کنید؛ سر سفرهی اصحاب ثروت و قدرت تا میتوانیم حاضر نشویم.
🔹️ نامهی امیرالمؤمنین به عثمانبنحنیف را که یادتان هست. حالا ما توقع نداریم؛ نه عثمانبنحنیف در بین ما هست، نه وضع ما با حضرت قابل مقایسه است، ولی میتوانیم این را برای خود قرار دهیم که به طبقات اشراف نزدیک نشویم. این موجب دور شدن از توده و عامهی مردم است.
🔹️ توصیهی سلوکی این است که از رفتن سمت #صاحبان_قدرت و ثروت و کسانی که #زبان_چرب و نرم دارند پرهیز کنید. بعضی از این نودولتها که به ثروت رسیدهاند و دنبال یک حاشیهی امن هستند، سراغ ائمهی جمعه و شاخصان روحانیت میروند. اینجا باید حواس جمع باشد.
🔺️ یکی دیگر از موارد مهم سلوک عملی که ائمهی جمعه باید مراقبت کنند، مراقبت از نزدیکان و فرزندان است که اینها دچار اشکالی نشوند. آن کسی که سراغ شما میآید و شما رد میکنید، ممکن است سراغ فرزند شما بیاید و از آن طریق نفوذ کند. ۹۸/۴/۲۵
🚨 #فوری | افتخاری دیگر | عظمت دیگر | شکوهی دیگر در دوران پسا برجام
کِی اتفاق افتاد؟
پس از شکوه و عظمت پاسپورت ایرانی اتفاق افتاد
حالا قضیه....
👌🏻 ظریف: تنها به سه ساختمان درآمریکا میتوانم پا بگذارم
🔰 وزیر خارجه ایران در اظهارنظری توییتری درباره محدودیتهای اعمالی آمریکاییها برای حضور او در نیویورک مقر سازمان ملل گفت که به او تنها اجازه حضور در سه ساختمان داده شده است.
پ.ن: اگر از برجام پشیمون هستی ینی بیسوادی چیزی حالیت نیست ینی دنبال رابطه با دنیا نیستی ینی باید بری تو غار سیب گاز بزنی
بزن روش بیا تو با شکوه برجام اشنا بشو میوه شو بخور👇🏻
✅ دو روز پیش دولت آمریکا اعلام کرده بود ظریف فقط میتونه تا شعاع ۶ میدون از ساختمون سازمان ملل رفت و آمد کنه :))
🔴کاربرد اصلی اینستکس مشخص شد.
غارت سرمایه های بلوکه شده ایران در غرب با ساز و کار اینستکس آغاز شد.
اروپاییها با فریب برخی مسئولان ما یکسال کشور را معطل کردند که مثلا ساز و کاری پیدا کنند تا تحریمهای آمریکا را دور بزنند ،حالا این ساز و کار تحت عنوان اینستکس شروع به فعالیت کرده و در اولین روزهای فعالیتش با حکم یک دادگاه فرانسوی قرار است میلیون ها دلار سرمایه بلوکه شده ایران و پول فروش نفت ایران را با عناوین دروغ حمایت از تروریست به جیب غربیها بریزند.....
🔰سیاست انگلیسی ؛ نقد بگیر و نسیه معامله کن
(روایت تاریخی از روحیات اروپایی در جنگ اول جهانی)
✅از جمله مطالب و موضوعاتی که می تواند گره گشای برخی نزاع های سیاسی داخلی باشد ، رجوع فکری به تاریخ تحولات و رفتار قدرتهای بزرگ در شرایط بحرانی است ۰ در سالهای ۱۹۱۶ و ۱۹۱۷میلادی انگلیسی ها مایل بودند در جبهه شرقی جنگ جهانی کار امپراطور عثمانی را یکسره کرده و بدین طریق حساب آلمان و جبهه غربی را هم معلوم نمایند ؛ لذا ضمن ارتباط با "ترکان جوان" و بخصوص انور پاشا و برخی شخصیت های متنفذ در حکومت عثمانی ارتباط برقرار کرده و بعد از پیشنهاد رشوه کلان و دادن وعده سپرده های بانکی زیاد به آنها ، چند درخواست مطرح نمودند :
استقلال عربستان و خودمختاری محلی ارمنستان و سوریه و قیمومیت عملی بریتانیا بر بین النهرین و فلسطین و آزادی عبور از داردانل ۰ اما در مقابل لوید جورج نخست وزیر وقت بریتانیا ، الغای کاپیتولاسیون و کمک به اقتصاد ترکیه را برای بعد از جنگ مطرح نمود ۰ هر چند طرف ترک ظاهرا زیر بار این خفت و درخواست ها نرفت ، ولی در این روایت تاریخی روحیه" نقد بگیر و نسیه بده " اروپایی و طمع ورزی انگلیسی کاملا مشهود است ۰ البته مثال های متعدد در این زمینه و در ابعاد بیشتر در تاریخ وجود دارد که ذکر هر یک صفحه زشتی از تاریخ استعمار را شامل می گردد ۰
🔴آیا انگلیس دیروز و امریکای امروز و اصولا حرص و طمع استعماری غرب در اصل و ذات تفاوتی نموده است ؟ جواب این است در ماهیت خیر! ولی در برخی شیوه ها، استعمار کهنه به "استعمار نو " متحول شده است۰
البته با تاسف زیاد باید گفت، همچنان خوش بینی مردان سیاست در شرق نسبت به غرب و اعتماد بی جا به این مردان روبه صفت ، ساده لوحانه ادامه دارد ۰
و شاید عبرت نگرفتن درست از تاریخ !!
شاید این پرسش وجه بیشتری داشته باشد : ما کی قرار است از تاریخ عبرت بگیریم؟!
دکتر #موسی_نجفی