🔴 تصمیم هوشمندانه انصارالله
🔸 مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد که توقف حمله موشکی و پهپادی به عربستان را اعلام میکنیم و امیدواریم که پاسخ مشابهی دریافت کنیم اما در صورتی که عربستان سعودی به این اقدام پاسخ مناسبی نداد و بمباران یمن را از سرگرفت بنابراین ما این حق را داریم که به حملات آنها پاسخ دهیم.
✅ در این باره دو نکته گفتنی است:
🔻۱. انصارالله پس از حمله به آرامکو و از کار انداختن تولید و صادرات بیش از ۵۰ درصد نفت عربستان، در اقدامی هوشمندانه و در نقطه اقتدار ، اراده خود را بر سعودیها تحمیل کرد. حال دو گزینه در پیشروی سعودیهاست:
🔹الف. حمله ؛ که هرگونه حمله سعودیها با پاسخ مجدد و سخت موشکی و پهپادی انصارالله مواجه خواهد شد.
🔹ب. توقف حمله ؛ که به معنی بازدارندگی عملی و دستیابی انصارالله به اهداف حملات پهپادی یعنی توقف حملات سعودیها به شهرهاست.
در هر دو حالت دست برتر و گزینه مناسبتر چه از نظر میدانی و چه در افکار عمومی متعلق به انصارالله است.
🔻۲. امارات نیز مجبور است با این شرط خود را تنظیم کند. پیام این شرط برای اماراتیها نیز کاملا روشن است.
📚 #تبیین
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴طرحی برای کاهش ۲۰ درصدی ازدواج در ایران!
✍🏻 #حامد_جلالی_کاشانی
🔻 طرح افزایش سن ازدواج موسوم به «کودک همسری» بیش از دو سال است در فضای رسانه ای کشور مطرح شده است. این طرح که مهر ماه ۹۷ یک فوریت آن در صحن علنی مجلس تصویب شد خواهان افزایش حداقل سن قانونی ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال شده است.
🔻 طراحان و موافقان این طرح طی یک سال گذشته اظهارات متناقضی در موارد مختلف، بویژه در مورد سن قانونی ازدواج داشتهاند. به طور مثال به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
🎙 #فاطمه_ذوالقدر | نائب رئیس فراکسیون زنان: نمایندگان در تلاشند سن ۱۸ سالگی به عنوان سن قانونی ازدواج اعلام شود | ۸ مرداد ۱۳۹۶
🎙 #لعیا_جنیدی | معاون حقوقی رئیس جمهور: باید مجلس را برای تعیین حداقل ۱۸ سال سن ازدواج، برای دختران همسوکرد | ۸ دی ۱۳۹۶
🎙#پروانه_سلحشوری | رئیس فراکسیون زنان: این فراکسیون طرح یک فوریتی را در پایان سال گذشته به مجلس ارائه کرد که بر اساس آن حداقل سن ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال تعیین شده است | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: هدف ما بازگشت به مصوب ۱۳۱۳ {دختران ۱۵ سال و پسران ۱۸ سال} است | ۱ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #معصومه_ابتکار | معاون زنان و خانواده رئیس جمهور: درخواست ما ممنوعیت کامل ازدواج دختران زیر ۱۳ سال است و لایحه آن به زودی به دولت تقدیم میشود. معاونت امور زنان و خانواده | ۹ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: افرادی که با جامعه زنان ضدیت دارند مطرح کردند که طرح ما به دنبال ممنوعیت زیر ۱۸ سال است | ۱۲ تیر ۱۳۹۸
🎙 #پروانه_سلحشوری | عضو فراکسیون زنان: هیچ وقت سن ۱۸ سالگی را برای حداقل سن ازدواج مطرح نکردهایم | ۱۳ شهریور ۱۳۹۸
🔻 برای فهم بهتر اظهارات متناقض مسئولان در مورد یک بحث علمی و پژوهشی که قاعدتا باید با دقت تمام بررسی شده باشد، باید به اظهارات کامیل احمدی نویسنده کتاب «طنین سکوت» رجوع کنیم، کتابی که به گفته طیبه سیاوشی به عنوان پیوست علمی طرح کودک همسری به مجلس ارائه شده است. احمدی در تیرماه ۹۷ در برنامه اینترنتی «لیبیدو» اعلام میکند: « هدف ما ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال است، تا هر جایی بتوانیم پیش میرویم.»
🔻 ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال در حالی مطرح می شود که ۲۰ درصد از ازدواج های فعلی کشور یعنی بیش از ۱۰۰ هزار ازدواج سالیانه در زیر سن ۱۸ سال رخ میدهد. بررسی ها نشان می دهد نسبت طلاق به ازدواج در این ازدواج ها ۱ به ۱۰ بوده که نسبت به رده های سنی بالاتر پایینترین میزان طلاق را به خود اختصاص داده است، همچنین رضایتمندی جنسی زوجین که در این رده سنی ازدواج کرده اند بین ۶۶ تا ۸۹ درصد می باشد. این آمار نشان دهنده ثبت پایدارترین و باکیفیت ترین ازدواج های کشور در زیر سن ۱۸ سال است.در رده سنی ۱۰ الی ۱۴ سال نیز سالانه ۴۰ هزار ازدواج صورت می پذیرد که نسبت طلاق به ازدواج در این رده سنی ۱ به ۴۰ است.
🔻معصومه ابتکار در هفتمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک در اصفهان در ۹ شهریور ماه اعلام کرد: «آمار کودک همسری در ایران کم است و معضل کشور نیست»، این اظهارات نشان میدهد علت اصرار بر افزایش سن ازدواج، و تاکید بر سن ۱۸ سال برای حداقل سن ازدواج نه بر اساس یک معضل داخلی، بلکه دستور دیکته شده از سازمان ملل متحد در هدف پنجم سند توسعه پایدار است.
💢سیاست گذاران و مسئولان حوزه زنان و خانواده باید پاسخگو باشند که چرا علی رغم تاکید سیاست های کلی خانواده، مبنی بر «ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق در سنین مناسب و نفی تجرد در جامعه»، دولت و مجلس در مسابقه ای عجیب تلاش دارند تعداد ازدواج های کشور را، سالیانه ۱۰۰ هزار مورد کاهش دهند؟
آقا و خانم سلبریتی و خبرنگار بنفش!
شما در هر جفایی که بواسطه سیاستهای دولت سرمایه سالار و ناکارآمد روحانی بر طبقات محروم میرود، شریک هستید؛ دولت هزارمیلیاردی ها و کابینه بازرگانان محصول پروپاگاندای شماست، پس برای کارگران #هپکو اشک تمساح نریزید که خود از مقصران این فاجعه اید!
💬 فرید ابراهیمی
بزرگوارانی که به واسطه حضور در ستاد انتخاباتی بنفش، بدون داشتن مدرک و تجربه مرتبط، عضو هیات مدیره فلان شرکت پتروشیمی شدند، خبرنگارانِ رانتی و سلبریتی های دوزاری؛ لطفا برای #هپکو اشک تمساح نریزند که مسبب اصلی مصدوم شدن کارگران بیچاره، همونها هستند!
💬 حاج حیدر
زن در جامعه منتظر، باید یک #تحلیلگرسیاسی باشد!
#سیاسی بودن زن یعنی مقدمه سازی برای ازبین بردن قدرت های #فاسدجهانی!
مرد ها وظیفه #مدیریت دارند!
زن ها باید این مدیریت را #نقد کنند!
#استادپناهیان
تحریم جدید آمریکا علیه #بانک_مرکزی هرچند شاید در نگاه اول کمی دهان پُرکن بنظر برسد اما در واقع به مانند افتتاح مجدد یک پروژه، آنهم در آستانهی یک انتخابات میباشد (که اتفاقاً در ایران به شدت معمول و رایج است) چراکه پیش از این نیز گویا بانک مرکزی تحریم شده بود و اکنون همان تحریم (فقط با یک برچسب حمایت از #تروریسم) دوباره "تَکرار" شده است؛ بنظر میرسد این تحریم و تبلیغات صورت گرفته پیرامونِ آنرا باید صرفاً برای راضی کردنِ دوباره سعودیها به دوشیده شدن (بعد از حمله اخیر به #آرامکو) و احیاناً تاثیر بر اقتصاد ایران (از نوع روانی) دانست وگرنه خودِ آمریکاییها نیز میدانند که اگر نتوانند ایران را به پای میز #مذاکره بکشانند در آیندهی نزدیک باید شاهد از هم پاشیده شدنِ کامل چارچوب تحریمها و بازتعریف معادلات قدرت در نظام بینالملل باشند!
➕ البته شاید در این بین بهترین موضعگیری از سوی جناب همتی، بعنوان رئیس کل بانک مرکزی صورت گرفته باشد که گفتهاند ما امروز "از دورهی دور زدن تحریمها، به دورهی تحریم ناپدیری تجارت خارجی رسیدهایم"...
#مهدی_قاسم_زاده
هدایت شده از [ حدیث دل ]
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎼 ترانهٔ My Three-Year-Old Hero
«قهرمان سه سالهٔ من»
🔸 دومین ترانهٔ انگلیسی از گروه وتر با موضوع دختر سه سالهٔ امام حسین(ع)
♥️ حسین را جهانی کن!
#حدیث_دل
🍃🌺🍃
💥ورشکستگی آیندگان...
♦️یکی از پدیدههای زشت و دور از اخلاق که برخی مسئولین به آن دچارند، موفقیت ظاهری آنها به قیمت ورشکستگی آیندگان است.
مکرر در بین مسئولین دولتی و غیر دولتی دیده شده که با جذب بودجه کلان در دوره خودشان، پروژهای را آغاز کرده و آن را به نام خود کلید زدهاند؛ در حالیکه اقساط این وام کلان را باید مسئول بعدی و یا دولت بعدی پرداخت کند. در واقع این مسئول توانسته از خلأ قانونی سوء استفاده کند و آیندگان را بدهکار بانکها قرار دهد.
♦️چندی پیش نامهای از وزیر بهداشت خطاب به دانشگاههای علوم پزشکی دیدم که به رؤسای این دانشگاهها اعلام شده بود میتوانند تا سقف چند صد میلیون، برای دانشگاه خود برخی تجهیزات را تهیه کنند و بودجه آن هم با بانک مرکزی هماهنگ شده که در إزای وثیقه، بانک مرکزی این پول را در اختیار شما قرار دهد؛ البته بازپرداخت آن ۵ سال دیگر آغاز خواهد شد!!!!
♦️این یعنی ۵ سال دیگر که نه این دولت هست و نه این وزیر در وزارت قرار دارد، دولت آینده و وزیر آینده باید اقساط طرح وزیر فعلی بهداشت را به بانک مرکزی پرداخت کند!!
اینکه میشنویم مسئولی شهرداری مقروض، یا وزارتخانه بدهکار و یا اداره ورشکسته تحویل گرفته است، از همین مقوله است.
♦️در کمال تأسف باید گفت این روش و اخلاق ناپسند، شیوه تبلیغات انتخاباتی برخی افراد شده که با اخذ وام از بانکها، صندوقها و بنیادهای مالی با ضمانتهای حقوقی نظیر شهرداری، فرمانداری یا استانداری وام کلانی جهت زیباسازی شهر، کمک به ورزشگاهها و باشگاهها، روکش آسفالتها و... گرفته و به نام خود خدمترسانی میکنند و وای به حال مسئول آینده...
♦️این خلأ قانونی باید برطرف گردد. قانون نباید به وزارتخانهها، استانداریها، شهرداریها و... اجازه دهد بخاطر خوش خدمتی، از سقف ردیف بودجه خود تجاوز کنند. بلکه باید ادارات را الزام کرد هنگام واگذاری وزارت و شهرداری و... تراز مالی خود را صفر کرده و محل خدمت را بدون بدهکاری تحویل دهند.
🔰 #حسین_جلالی
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅با اختلافات امارات و عربستان در جنوب یمن بزرگترین هدیه به ایران داده شد/عربستان شکست بزرگی خورد....
📍به روایت کارشناس ضدایرانی