اقدام زیبای مهدی ترابی در زمانی که برخی سلبریتی ها با مخالفت با نظام و سوء استفاده از مشکلات اقتصادی برای خود محبوبیت میسازند جای تقدیر دارد. این کار به هیچ وجه از روی تملق نیست چون هرکه در این راه وارد شد و حمایت کرد بعد از آن هزینه داد. سینما و ورزش چنین خاصیتی دارند. انقلابی ها در سینما و ورزش مظلومند. پول و امکانات جمهوری اسلامی خرج فربه شدن عده ای میشود که بعضا اعتقادی به جمهوری اسلامی هم ندارند! البته آزادی در جمهوری اسلامی حکم میکند افراد در هر حرفهای هستند با حفظ چهارچوبها به کار خود بپردازند اما امان از نمکنشناسیها! انقلابیها واقعا غریبند در ورزش و سینما!
وگرنه چرا باید با دوجملهی داریوش ارجمند که گفت من تحت تاثیر دو علی بودم،شریعتی و خامنهای! به وجد بیاییم. و یا با جملهی حک شده روی پیراهن مهدی ترابی خوشحال شویم و جملهاش را استوری کنیم.
علی ای حال!
دمت گرم پسر با ادب قرمز!
#امید_حاجی_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ خوب ظریف برای آنان که مخالفان fatf را متهم به پولشویی می کنند
🔺ظریف در پاسخ خبرنگار، هم از دنبال شدن قوانین داخلی مبارزه با پولشویی در داخل کشور می گوید؛ هم نهایت استدلال و منطق خود درباره لزوم تصویب لوایح را مجددا تکرار می کند:«گرفتن بهانه از دست کسانی که مخالف ما هستند.»
پی نوشت:
1⃣درحالیکه قوانین داخلی مبارزه با پولشویی با قوت در حال دنبال شدن است، تمام برچسب هایی که به مجمع و مخالفان تصویب لوایح زده می شود یا از روی بی خبریست، یا سیاسی کاری.
2⃣ تجربه نشان داده تنها راه پایان دادن به زیاده خواهی های غرب، مقاومت است. نرمش در برابر زیاده خواه، بهانه ی بیشتر خواستن را به او می دهد؛ نه اینکه بهانه ای را از او بگیرد!
📝 #رها_عبداللهی
🔺دکتر ظریف: کسی از این پس نمیتواند به #امضای_آمریکا اعتماد کند!
✍ هرچند این جمله یعنی قبلاً میشد #اعتماد کرد و بنحوی در راستای همان دوگانهسازی جناب ظریف به "آمریکای خوب و آمریکای بد" است اما کاش لااقل این موضوع را متوجه کسانی میکردند که اخیراً برای شروع #مذاکرات_جدید پیشنهاد #رفراندوم میدهند و حرف از قربانی شدن میزنند!!
#دولت_حرف
#دولت_باسوادها
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 آقای روحانی! نیم متر پارچه سفید همکافی است! 📝 یادداشت حسین شریعتمداری: https://tn.ai/2124170
🔴برای تسلیم شدن نیم متر پارچه سفید کافیست!
✍🏻 #حسین_شریعتمداری
🔹رئیسجمهور محترم، چهارشنبه هفته قبل در مراسم بازگشایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور بار دیگر و برای چندمین بار پیشنهاد برگزاری رفراندوم را پیش کشیدند و علیرغم آنکه پیشنهاد ایشان هیچگونه پیوست قانونی نداشت و توضیح قابل قبولی برای آن ارائه نشده بود ولی برخی از محافل سیاسی و روزنامههای حامی دولت کماکان بر ضرورت انجام آن اصرار میورزند و مانند همیشه بیآنکه برای شعور مردم احترامی قائل باشند، در شیپور رفراندوم از سر گشاد آن میدمند -بخوانید فوت میکنند!- آقای روحانی پیشنهاد همهپرسی را بعد از آن مطرح کرد که گفته بود: «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»! و در ادامه با اشاره به اینکه «باید دانشگاهها وارد مسائل استراتژیک شوند» گفت؛ «حتی اگر در این مسائل به نتیجه نرسیدیم، باید همهپرسی از مردم را برگزار کنیم. راهی نداریم چرا که این 40 سال دائماً بحث کردیم. ما باید راه را انتخاب کنیم»!
🔺صرفنظر از این نکته تاسفآور که به نظر میرسد رئیسجمهور محترم با وجود آنکه حقوقدان هستند از تفاوت رفراندوم تقنینی (موضوع اصل 59 قانون اساسی) با رفراندوم اساسی (موضوع اصل ۱۷۷ قانون اساسی) با خبر نیستند! باید پرسید موضوع رفراندوم مورد نظر ایشان چیست؟! جناب رئیسجمهور آنگونه که از سخنانشان پیداست خواستار برگزاری همهپرسی درباره مذاکره با آمریکا هستند!
🔹آقای روحانی پیش از این به درستی مذاکره با آمریکا را دیوانگی دانسته بود حالا چه اتفاقی افتاده؟ دیوانهها عاقل شدهاند یا عاقلان را به دیوانگی فرا میخوانند؟!
🔺موضوع مذاکره با صراحت از سوی آمریکا و اروپا اعلام شده است و اصلیترین بخشهای آن، اینکه ایران از صنایع موشکی خود دست بردارد، به حضورش در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت خاتمه بدهد و... کوتاه سخن اینکه به لقمه آسان و بیدردسری برای بلعیدن توسط آمریکا تبدیل شود! و این، در یک کلمه یعنی تسلیم ذلتبار در مقابل آمریکا و اروپا و رژیم صهیونیستی و حکام عیاش و سرسپرده برخی از کشورهای عرب منطقه.
🔹جناب روحانی! تسلیم که به رفراندوم و مذاکره نیاز ندارد، برای تسلیم شدن نیم متر پارچه سفید کافی است تا در مقابل آمریکا روی دست بلند کنید! آیا غیراز این است؟! آمریکا و اروپا با صراحت اعلام میکنند که منظورشان از مذاکره، حل و فصل مسائل فیمابین نیست بلکه نتیجهای که از مذاکره در نظر گرفته و بر آن اصرار دارند را پیشاپیش اعلام کردهاند بنابراین چرا آقای روحانی دیکتهنویسی ایران برای آمریکا و اروپا را مذاکره! معرفی میکند؟!
🔴 خدایا کدام را باور کنیم ؟ این همان روحانی است که چند روز قبل در دانشگاه سخن میگفت؟!!!
🔺رئیس جمهور: راهی جز ایستادگی و مقاومت در برابر فشار دشمن نداریم
روحانی در منزل دکتر «عادل کریمی گیوی» جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس:
🔹خوشبختانه مردم با فهم صحیح از شرایط و نقشه دشمنان، به خوبی مقاومت کردند و تلاش دولت هم افزایش آرامش در زندگی مردم است.
🔹سران صهیونیستی و سعودی و تندروهای آمریکا همه در کنار هم بدنبال اعمال فشار علیه ملت ایران هستند و در این شرایط هیچ راهی جز ایستادگی و مقاومت در برابر آنها نداریم.
#صداقتم_آرزوست
🔺سهم ایران از بازار ۵۷۶ میلیارد دلاری کشورهای آفریقایی نزدیک به صفر است...
کشورهای آفریقایی در سال ۲۰۱۸ بیش از ۵۷۶ میلیارد دلار کالا از کشورهای مختلف وارد کردهاند که در این میان، سهم #ایران از این بازار، فقط حدود ۶۵۲ میلیون دلار یعنی معادل ( ۱۱ دهم درصد) کل واردات این کشورها است!
💬 نود اقتصادی
📸 #فتو_توئیت
💠 #شکار_شغال
⚜ ذکر چند نکته در خصوص دستگیری ادمین کانال معاند و ضد انقلاب آمدنیوز؛
____
پایگاه اطلاع رسانی 👈
🌐 Jkarimi.ir
✨مثل آمریکا باشیم، مثل کره شمالی نباشیم
🔹هانا آرنت، تعریف زیبایی از ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور لیبرال، احساس کردم اساسا برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
🔹این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون بمبی دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
🔹تشبیه ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
🔹این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
🔹این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
🔹راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان تخدیر تودههاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از آگاه کردن مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
#سید_یاسر_جبراییلی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺استدلال های مخالفان نظارت استصوابی بدجوری دارد آبروی شان را می برد. آن از رئیس جمهور که در رد لزوم
مرحوم پدرم به طنز تعریف میکرد:قدیم هر کس سرش درد میکرد پارچه ای به آن میبست.بچه ای که این صحنه را دیده بود اولین طلبه را که دید گفت بابا این آقا چقدر سرش درد میکند
حالا داستان #هادی_غفاری است که صلاحیت را با متراژ عمامه می سنجد.ایشان نماد افراط و تفریط در سیاست ورزی، بعنوان یک کیس مطالعاتی است
#عبدالله_گنجی
#رهبر_انقلاب:
بنده از سابق،از قدیم،نه حالا،بارها گفتهام،من با سرمایهگذاریهای خارجیها در کشور موافقم،من هیچ مخالفتی ندارم؛غربی یا اروپایی مشکلی نیست؛منتها تکیهی اقتصاد کشور نباید به ستونی باشد که ممکن است با نعرهی مثلاً یک ترامپی بلرزد؛ این[طور] نباید باشد.
#قول_سدید
🔴روحاني در ۴۱ سال گذشته بهدنبال تسليم مقابل آمريكا بود
حسين شريعتمداري در سرمقاله امروز «كيهان» نوشت: آمريكا و اروپا با صراحت اعلام ميكنند كه منظورشان از مذاكره، حل و فصل مسائل فيمابين نيست بلكه نتيجهاي كه از مذاكره در نظر گرفتهاند، چرا روحاني ديكتهنويسي ايران براي غرب را مذاكره! معرفي ميكند؟!
جناب روحاني! تسليم كه به رفراندوم و مذاكره نياز ندارد، براي تسليم شدن نيم متر پارچه سفيد كافي است تا در مقابل آمريكا روي دست بلند كنيد!
طي ۴۱ سال گذشته، يك جريان كمشمار كه روحاني از اعضاي اصلي آن بوده، به جاي مقاومت در مقابل باجخواهيهاي آمريكا، نسخه تسليم ميپيچيد.
🔴واکنش پرویز مظلومی پیشکسوت باشگاه استقلال به خوشحالی بعد از گل مهدی ترابی:
فکر نمیکردم ترابی اینقدر رفتار پخته داشته باشد و اینگونه پشت مملکت و رهبرش باشد ولی نشان داد در عین جوانی، بازیکنی با تجربه است. انصافاً از حرکت او لذت بردم.
وقتی یک بازیکن دغدغهاش این است که مملکتش با چه شرایطی روزگار میگذراند، جای تبریک دارد. حرکت او باعث فرهنگسازی و الگوسازی است اعتقاد دارم ایران به یکدلی و اتحاد نیاز دارد ما باید پشت یکدیگر باشم و از حکومت و رهبرمان حمایت کنیم
هنوز سلبریتی داریم که فرای علایق شخصی نظر بده و مملکتش براش مهم باشه نه خوش گذرونیهای آمریکا و اروپا و غذای سگ و گربهش!