🔴تا آمریکا خباثت و رذالت دارد مرگ بر آمریکا از دهان ملت ایران نخواهد افتاد
♦️حضرت امام خمینی(ره) :این ملتی که الان دارند فریاد می زنند (مرگ بر آمریکا)مقصودشان کارتر است، ملت آمریکا که به ما کاری نکرده، ملت آمریکا اگر بفهمد مطلب را اگر بفهمد،اگر بفهمد مطلب راملت آمریکا،به حسب وجدان انسانیش با ما موافق است.اینهائی که مخالفت می کنند، اینها از وجدان انسانی بیرونند.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۱ ، صفحه ۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید
🚨 فتنه دوم، تقلب!
چه کسانی به فتنه دامن زدند؟!!
⚠️ دعوت لاریجانی از نمایندگان سابق مجلس که ضد انقلاب شدند؛
⛔️ #لاریجانی #هاشمی_رفسنجانی #تقلب
#بصیرت_افزایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مشکلات کشور با استیضاح درمانی!!! حل میشود؟!
🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در #واکنش به اشتباهات و کم کاریهای دولت روحانی، یک رویه تقابلگرایی رسانهای اتخاذ شده است. این رویه تقابلگرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش میشود) تشدید شده و برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این #واکنش قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد.
🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویههای متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابلگرایی با دولت؛ از خودشان نمیپرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود میکنند راضی میشوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!!
🔻۲. تبعات بین المللی، منطقهای و داخلی آن چه میشود؟ انتهای دولت دوم احمدینژاد هم چالشهای حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد.
🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط #تحریم_فشار، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربهپذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است.
🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه میدانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرفهاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بینالمللی در کنار هم باید دیده شود. خطر محتمل، اینکه یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
📚 #تبیین
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| کلیپ دوم/ #فاجعه_بی_تدبیری_دولت :
♨️ نماینده بی خاصیت
⭕️ ارتباط میزان شعور تیم محمّدرضا عارف با فاجعه گرانی بنزین
🔥استاد آیت الله #وفسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که یکی از مشهورترین افراد غایب در رقابتهای این دوره علی لاریجانی است. لاریجانی که سه دوره متوالی از شهر قم به مجلس راه یافته بود، دوازده سال سکان ریاست قوه مقننه را در دست داشت. نیمی از این دوره با ریاست جمهوری احمدی نژاد و نیم دیگر همزمان با ریاست حسن روحانی در رأس قوه مجریه گذشت.
از تفاوتهای لاریجانی در این دو دوره این بود که او در نیمه اول ریاست مجلس، از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی این جایگاه برای فشار بر دولت احمدی نزاد بهره برد و دقیقا بر عکس این روال، در نیمه دوم عمر ریاست پارلمانیاش از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی ریاست مجلس برای حمایت از عملکرد ناصواب حسن روحانی استفاده کرد تا جایی که افکار عمومی، حسن روحانی واقعی را علی لاریجانی می دانست.
درست چند ماه قبل بود که مجلس فعلی با ارائه طرحی، ممنوعیت کاندیدا شدن نمایندگانی که سه دوره متوالی در مجلس بودهاند را به تصویب رساند. این مصوبه هرچند به دلیل مخالفت شورای نگهبان، تبدیل به قانون نشد اما از همان روز، انصراف لاریجانی قابل پیش بینی بود.
اما چرا لاریجانی رفت؟ آیا این سیاستمدار محبوب دیروز اصولگرایان و مطلوب امروز اصلاح طلبان در اوج از قدرت خداحافظی کرد؟
لاریجانی رفت تا برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 خود را بازسازی کند. رفت بلکه تا 1400 از تیر رس منتقدان در امان بماند. رفت تا حافظه تاریخی مردم از عملکرد ناصوابش خالی شود. رقت تا مجبور نباشد حمایتهای پیدا و پنهانش از دولت شکست خورده حسن روحانی را ادامه دهد. رفت تا آینده سیاسیاش به آینده سیاسی حسن روحانی گره نخورد.
لاریجانی البته چارهای هم جز رفتن نداشت. او سه دوره نماینده مردم قم بود. در دور اول حمایت برخی از مراجع تقلید، جامعه مدرسین و جرسان اصولگرایی در قم را به همراه داشت. در دور دوم و بعد از عملکرد دوپهلویش در همراهی با فتنهگران و سکوتی که در قبال کودتای سال 88 داشت، حمایت جریان اصولگرایی را از دست داد. در دور سوم نیز جامعه مدرسین حاضر به حمایت از او نشد و لاریجانی به عنوان سرلیست اصلاح طلبان قم در لیست امید قرار گرفت.
لاریجانی که در مجلس هشتم رای اول قم را داشت، در مجلس نهم به نسبت با کاهش شدید آرا مواجه شد و در دور سوم نفر دوم قم شد. لاریجانی اگر این دوره در عرصه رقابت باقی میماند، نه حمایت اصولگرایان را همراه خود داشت، نه استقبال مراجع و نه تأیید جامعه مدرسین.
کاهش آرای او نشان می داد که احتمالا رأی هم نیاورد. اگر رای میآورد هم تقریبا یقین داشت که به ریاست مجلس نمیرسد و باید کنار نادر قاضیپور بنشیند و وظایف نمایندگی را انجام دهد.
علاوه بر اینها لاریجانی باید میرفت چون تمام تخم مرغهای سیاست ورزیاش را در دو سبد قرار داده بود که هر دو آنها سوراخ بود. اولین سبدی که لاریجانی تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در آن داشت، برجام بود. نقش لاریجانی در تحمیل برجام و تبعات ضدملی، ضد اقتصادی و ضدامنیتی آن برای مردم و نظام، اگر بیشتر از حسن روحانی نباشد، کمتر نیست. تمام امید او به این بود که از میوه برجام در رقایت های انتخاباتی پیش روی از جمله انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری 1400 بهرهبرداری کند.
دومین سبد سرمایهگذاری لاریجانی، حسن روحانی و دولت او بود. لاریجانی هرگز گمان نمیکرد روزی میزان مقبولیت دولتی که تمام آینده سیاسیاش را به آن گره زده به کمتر از پنج درصد برسد. لاریجانی بیشتر از هرکس حس میکند که مردم دولت روحانی و شخص او را نمیخواهند. خصوصا بعد از اتفاقاتی که در خصوص تغییر قیمت بنزین رخ داد.
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: بنابر این لاریجانی چاره ای جز انصراف از حضور در رقابتهای انتخاباتی مجلس آینده نداشت و رفت. اما حسن روحانی هم باید برود. روحانی هم سرمایه گذاری زیادی روی برجام کرده بود. اگر خوشبینانه نگاه کنیم باید بپذیریم که او باور درستی از روابط با غرب و قولهای آنها نداشت و اگر بدبینانه نگاه کنیم باید بگویم که روحانی میدانست عاقبت کارش به اینجا ختم میشود و از اینجا به بعد وظیفهای ندارد.
در حالی شش سال از عمر دولت روحانی گذشته که دستانش خالی است. در این سالها دولت از نظر حسن روحانی فقط وزارت خارجه بود. وزارت خارجه هم فقط مذاکرات 5+1 و البته در مذاکرات 5+1 هم فقط این کدخدا یعنی آمریکا بود که برای روحانی اهمیت داشت.
حالا بعد از شش سال وعده، بعد از شش سال شوآف و تبلیغات، بعد از شش سال فریب مردم و پنهان کردن واقعیتها روز حساب و پاسخگویی کم کم فرا رسیده. مطابق نظرسنجیها رییس دولت در حال حاضر محبوبیت که ندارد، مقبولیتش هم در نظرسنجیها به کمتر از پنج درصد رسیده است.
کار به جایی رسیده که حامیان دولت، سرافکنده هر روز در حال توبه و عذرخواهی از مردمند. هر چند برخی از این عذرخواهیها تاکتیکی و با هدف جدا کردن سفره حامیان از دولت در حال فروپاشی در برابر افکار عمومی است، اما بیاعتباری دولت در نگاه مردم، قابل انکار نیست.
مردم برای رفتن دولت پیر، خسته، اشرافی، بی برنامه، کم کار، ناامید از مردم و امیدوار به غربیها و با مدیرانی که تعارض منافع دارند، روز شماری میکنند. حتی گاها مقام معظم رهبری را مورد انتقاد قرار میدهند که چرا ایشان دولت روحانی را برکنار نمیکند؟!
مردم در حالی چنین توقعاتی از رهبرشان دارند که ایشان هم مانند امام راحل (ره) به حفظ ساختار قانونی کشور و حل و فصل امور و اصلاح آن با استفاده از چارچوبهای ساختاری و قانونی کشور مثل مجلس معتقدند. بنابر این در کنار تذکرات خصوصی و علنی، در کنار خط دهیهای کلی اما تا دولت روی کار هست از آن حمایت خواهند کرد. بنابر این توقع اینکه مردم دولتی ناکارآمد و بی برنامه را انتخاب کنند و بعد ازچند سال توقع داشته باشند تا رهبری برکنارش کند، توقع به جایی نیست.
مردم به این نتیجه رسیده اند که روحانی هم باید برود. اما روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید برود. طبعا یا باید تا 1400صبر کنند و با انتخاب متفاوتشان برای ریاست جمهوری دور بعد، کلید را به اهلش بسپارند یا باید به مجلس نگاه کنند.
طبعا امیدی به مجلس فعلی نیست که پروندهاش سیاهتر از روحانی است. پس باید برای انتخابات مجلس یازدهم، عزم خود را جزم کنند و با انتخاب نمایندگانی انقلابی، کارآمد، سالم، شجاع، بدون لکنت، صریح اللهجه، مردمی و مستقل، اکثریتی را تشکیل دهند که روحانی خودش بگذارد و برود و اگر نرفت با رأی ملت کنار گذاشته شود.
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹کاری به عملکرد ضعیف رحمانی فضلی در ماجرای افزایش قیمت بنزین ندارم
ولی علت اینکه اصلاحطلبان به فکر استیضاحِ وزیرکشور آنهم در آستانه انتخاباتِ مجلس افتادن، چیزی جز سناریوی تعویق انتخابات به ذهن نمیرسه
جالبه؛ شبکهی تلگرامیِ حامی دولت و اصلاحات هم، نقصِ عملکردی "وزیر شوآف" رو زدن به پایِ رحمانی فضلی!
#علی_قلهکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 #رای_نمیدهم همان دیکتاتوری است!
🔹ناامیدی از صندوق رای، بدترین آسیب یک جامعه است. وقتی یک جامعه احساس کند رای و جمهوریت و دموکراسی منافعش را تامین نمیکند، مشکلاتش را حل نمیکند، رفاهش را بهتر نمیکند، بیکاریاش را کمتر نمیکند، در نتیجه مدل حکومت، دیگر برایش مهم نیست؛ در چنین موقعی آن جامعه امکان دارد به دیکتاتوریای حتی از جنس دستنشاندگیاش یا موروثی یا سلطنتی یا نظامیگری سلام دهد!
🔸بررسی آلمان قبل از به حکومت رسیدن هیتلر، ایتالیا قبل از به حکومت رسیدن موسولینی، شوروی قبل از لنین، ایران قبل از رضاخان موید همین مسئله است. وقتی یک جامعه دچار افسردگی سیاسی میشود میدان سیاست و حکومت را رها میکند و در این شرایط امکان سربرآوردن هر دیکتاتوری وجود دارد!
🔹افسردگی سیاسی جامعه ایرانی در سالهای اخیر دولت حسن روحانی و گریز دانشگاه و حوزه و کف جامعه از سیاست، مسئلهای انکارنشدنی است!
🔸حامیان دولت سرخورده و ناامید و منتقدین دولت همه عصبی شدهاند و در این حالت افسردگی سیاسی در جامعه تزریق شده!
🔹در این حالت، تحریم انتخابات و فرار از صندوق رای بدتدین ضربه نه به حکومت، که به ملت خواهد بود و باعث میشود ملت ایران تا دهها و شاید صدها سال دیگر سر بلند نکند!
🔸تحریم انتخابات توسط سلبریتیها، هنرمندان، بازیکنان، سیاسیون و نخبگان علمی روی دوم سکه دیکتاتوری است. چه قبول کنند چه نکنند؛ فرار از صندوق رای یعنی فرار از دموکراسی و جمهوریت. ملت باید در این شرایط تصمیم سختی بگیرد و با مشارکت حداکثری سد ناامیدی و افسردگی را شکسته و به آینده امیدوار باشد.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
یارو یبار تصادف کرده میگه دیگه ماشین نمیشینم! این حکایت کسیه که یبار به نامزد فشل رای داده و حالا میگه دیگه رای نمیدم!
#انتخابات
#سیاوش_اقاجانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📸 بودجه ۱۴امین قدرت نظامی جهان از ۳۹ کشور کمتر است
🔻 براساس ردهبندی انجام شده از سوی «گلوبال فایر پاور» که همه ساله با بررسی بیش از ۶۰ فاکتور قویترین قدرتهای نظامی جهان را اعلام میکند، نیروهای نظامی ایران در جایگاه ۱۴ام قدرتمندترین ارتشهای جهان قرار دارند.
🔻این جایگاه درحالی بدست آمده که بررسیها نشان میدهد ایران در شاخص میزان بودجه نظامی در ردیف ۳۹ جهان قرار دارد، به طوریکه در سال ۲۰۱۹ آمریکا با ۷۱۶ میلیارد دلار بودجه نظامی در رتبه اول، چین با ۲۲۴ میلیارد دلار در رتبه دوم، عربستان با ۷۰ میلیارد دلار در رتبه سوم، هند با ۵۵/۲ میلیارد دلار در رتبه چهارم و آلمان با ۴۹/۱ میلیارد دلار در رتبه پنجم قرار دارند.
🔻با توجه به اینکه بودجه دفاعی ایران در بودجه سال آینده ۶۹ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان و بودجه سال جاری نیز حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان است، با لحاظ نرخ فعلی دلار، بودجه نظامی ایران حدود ۵/۲ میلیارد دلار خواهد بود که این مقدار ایران را در رتبه ۳۹ جهان قرار میدهد. /نود اقتصادی
#بودجه_۹۹
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اگر این حرف را ما زده بودیم می گفتند مردم آنجا برای مشکلات آمدند بیرون تهمت نزنید
نماینده آمریکا در سازمان ملل:
«تظاهرات و ناآرامیهادرلبنان،سوریه،عراق و یمن و هر جایی که ایران در آن حضور دارد برقرار خواهد بود و این تظاهرات تا زمانی که فشارهای حداکثری امریکا به نتیجه برسند ادامه پیدا میکند"
#عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هنگام آشوب، آذری جهرمی عوام فریبانه تاکید میکرد قطعی نت تصمیم او نبوده؛ انگار او مسئول این مملکت نیست! بعد عوام فریبانه فخر تحریم شدن توسط آمریکا بخاطر همین قطعی نت را فروخت. حالا عارف میگوید نه فقط قطع سراسری نت، بلکه طولانی شدن فرایند وصل آن هم به دلیل ضعف وزارت ارتباطات بود.
#کبری_اسوپار
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠ ببینید چگونه شما فریب فضای مجازی را میخورید
💢 دقیقا در #سیاست و #اجتماع هم همین است خبر را تزئین شده به شما تحویل میدهند در صورتی که اصلا آن خبر وجود خارجی ندارد فقط شبیه اصل خبر است.
#اخبار
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ایران خطر اصلی و جدی است....
📍گزارش شبکه اسرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
از یک سو خودشان در روزنامههایشان پیشنهاد استعفای روحانی را میدهند و با اشتیاق توییت میزنند که بهترین خبر در این روزها میتواند استعفای همزمان روحانی و جهانگیری باشد و از سوی دیگر در روزنامههایشان تحلیل میکنند که علیه انسجام دولت درحال سناریو سازی هستند، آنهم درحالیکه بهترین خبر در اینروزها میتواند پذیرش مسئولیتِ #فریب_مردم از سوی اصلاحطلبان باشد و طرح موضوع استعفای رئیس جمعور نیز دقیقاً برای #فرافکنی و فرار از پذیرش همین مسئولیت، و همچنین انداختن ناکارآمدیهای دولتِ فعلی بر گردن نظام و مجبور کردنِ نظام به پذیرش برجامهای دیگر میباشد!!
#همینقدر_تباه
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💢 کدام گفتمان، پیروز انتخابات مجلس خواهد بود؟
🔰مجلس دهم علیرغم برخی مصوبات و اقدامات، در قضاوت جمعی، مجلسی ضعیف و وکیل الدوله سنجیده میشود. در این #مجلس ورای تصویب چند قانون مطلوب مثل قانون منع بکارگیری بازنشستگان، تخفیف مجازات اعدام قاچاقچیان مواد مخدر، تعیین سقف حقوق مدیران؛ بسیاری برنامه ها ناکام و ابتر ماند.
🔰درحالیکه افکار عمومی به شدت درگیر مسائلی مثل مشکلات #اقتصادی و #تورم، طرح اعاده اموال نامشروع #مسئولان، شفافیت آرای نمایندگان، منع بهکارگیری #دوتابعیتیها و.. بود، مجلس دهم این موضوعات را مسکوت و معطل گذاشت. این مجلس به اولویت های اصلی کشور ورود نکرد و در مواجهه با جنگ اقتصادی دشمن، خواب آلوده و منفعل بود.
وضعیت موسسات مالی و اعتباری، نوسانات بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی، واردات بی رویه، تعطیلی بنگاههای اقتصادی و کارخانهها، بیکاری، فساد مالی دستگاههای دولتی و.. هیچ یک باعث نشد مجلس به خود تکانی بدهد.
🔰مجلس دهم نه تنها در جنگ اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان، دچار سندروم گیجی بود که حتی در مسائل اجرایی و فرهنگی نیز دچار سکون و بی عملی بود. مثلا هیچ اقدام جدی برای حمایت از فرزندآوری نداشت. برای مقابله با آلودگی هوا، خشکسالی و ریزگردها، مشکلات آب و برق، دولت فربه و بدنه چاق اجرایی و..
🔰درحالیکه ادعا میشد با همسو بودن مجلس و #دولت، مشکلات کشور بهتر حل خواهد شد، آنچه در عمل اتفاق افتاد، فدا کردن دغدغه های مردم به پای منویات دولت بود. تقلا و جدیت عجیب مجلس دهم برای تصویب لوایح سوال برانگیز و با رنگ و بوی استعماری خصوصا تلاش مجلس برای تصویب ۳ لایحه FATF از آن جمله بود.
بدتر آنکه، مجلس دهم این بی تحرکی و انفعال خود را با #حاشیه سازی میپوشاند. نطقهای تخریبی برخی نمایندگان، توئیتربازی و خوراک سازی برای بیگانگان چهره غالب این مجلس است. در اذهان عمومی، مجلس دهم با نمادهایی مثل #سلفی با #موگرینی، فیش نجومی خانواده های لیست امید، فحاشی بعضی نمایندگان و #لابی بازی شناخته میشود.
🔰همه اینها سبب شده استقلال و تاثیرگذاری قوه مقننه و اصل تفکیک قوا مخدوش شود و دولت به قوه رها شده و مهارناپذیر تبدیل شود. و مهمتر از آن، بحران #کارآمدی که بزرگترین تهدید برای #مشروعیت استمراری نظام اسلامی است جلوه گر شود. به علت حضور دولت غربگرا و مجلس خنثی، سبب شده چهره ای ناکارآمد از هر دو رکن نظام در افکار عمومی ایجاد شود.
لذا اینک ضرورت #گفتمان_کارآمدی و مسئله کار جهادی عیان تر شده و ضروری است همه چهره هایی که دغدغه انقلاب و مردم دارند، ذیل «چتر کارآمدی» جمع شوند.
✅تشکیل مجلسی با محوریت گفتمان کارآمدی، آثار و فواید گسترده ای خواهد داشت:
1️⃣ می تواند قوه مقننه را از حالت سمبلیک و خنثی به جایگاه حقیقی اش تبدیل کند و دولت را وادار به حل مشکلات مردم کند.
2️⃣ #ایران می تواند به جایگاه و شرایط مطلوب برسد، عزت از دست رفته را با اتکا بر ظرفیت های داخلی احیا کند. با این پرچم، قوانین معطل مانده برای بهبود شرایط کشور، از شفافیت اقتصادی و اداری دستگاه های حکومتی تا گره های سنگین اقتصاد و تولید کشور میتواند گشوده شود و مجلس نو، نوید #ایران_نو را دهد.
3️⃣گفتمانی با این شعار که «همه چیز بهتر خواهد شد»، «در چله دوم انقلاب، همه چیز بهتر و زیباتر خواهد شد» می تواند «امید» را که مهمترین منبع #آرامش روانی جامعه است، بازگرداند و پروپاگاندای رسانه ای را که اصلی ترین کارکردش پمپاژ #ناامیدی در جامعه ایران است خنثی کند.
4️⃣چنین مجلسی در کنار بازوی قضایی، میتواند #اعتماد بخش ناامید مردم را به نظام برگرداند و تصویری مثبت از جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب ارائه کند.
5️⃣مجلس کارآمدی، مجلس جهاد و عمل و خروجی محور خواهد بود. برنامه گرا خواهد بود نه شخص گرا. و این سبب خواهد شد دموکراسی و مردم سالاری در ایران، از مرحله شخص گرایی به برنامه گرایی، از وعده گرایی به کارنامه گرایی گذر کند.
6️⃣فتح این سنگر میتواند نقش بازدارنده برای دولت #غربگرا ایفا کند و با چشاندن طعم کار جهادی و کارآمدی به مردم، زمینه ساز دولت حزب اللهی جوان در انتخابات #ریاست_جمهوری بعدی شود. و به سیطره جریان غربگرا بر کشور که چیزی جز بحران و فساد برای مردم نداشته، حداقل برای میان مدت پایان دهد.
✳️امید که چهره ها و جریان های سیاسی جبهه انقلاب، اهمیت این انسجام و #اتحاد فکری و گفتمانی را درک کنند و بار دیگر با تفرقه و اشتباهات تکراری، مهمترین سالهای حیات انقلاب و مردم ایران را دو دستی تقدیم غربگرایان نکنند. هر نوع حرکتی که باعث تضعیف این گفتمان و تفکر شود، هیزمی است بر آتش جنگ روانی جریان غربگرا که اگر هیچ کارنامه مفیدی ندارد، یک دستگاه #جنگ_روانی و رسانه ای قدرتمند و ویران کننده دارد.
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/ddsmka
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نقد جالب رضاپهلوی توسط فعال رسانهای اپوزیسیون
♦️تو هنوز دخترت فارسی حرف زدن بلد نیست!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عدم برخورد لاریجانی با مفسدین و حامیان آنها
♦️ قطعا آقای لاریجانی بیشتر از ما ها چند برابر ماها خبر های مربوط به افرادی که در مجلس هستند و به نوعی حامی #مفسدین_اقتصادی هستند را میداند ولی ما تا الان نشنیدیم که برخوردی با این ها انجام دهد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 براستی آیا جان مردم برای علی لاریجانی مهم است ؟
♦️جلوگیری علی لاریجانی از انتشار گزارش کمیسیون عمران مجلس در خصوص علت حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در یاسوج
🔺اقای لاریجانی، گفته است به هیچ وجه این گزارش منتشر نشود!
♦️سه بار تا الان تذکر داده ایم که گزارش حادثه ای که این تعداد انسان جان شان را از دست داده اند منتشر کنید.
♦️ماجرا چیست؟
مسئول این حادثه از نزدیکان فکری علی لاریجانی است و او نمی خواهد اسمش در جامعه مطرح شود!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ چه کسی استعفای روحانی را در هیات دولت مطرح کرد؟
✍️طی روزهای اخیر برخی چهرههای تندرو اصلاحات که از جمله عوامل اصلی تکمیل سبد رای روحانی در انتخابات 92 و 96 بودند، از استعفای روحانی و دولت او سخن گفتهاند. اما نکته مهم درباره اظهارات مذکور این است که هم در سخنان حجاریان و هم به خصوص در سخنان عباس عبدی شواهدی جالبی وجود دارد که طرح استعفای روحانی از درون دولت شکل گرفته و یا حداقل هواداران و عوامل جدی در داخل در کابینه و بین وزرای دولت دارد.
🔻عباس عبدی طی اظهاراتی که تاکنون تکذیب هم نشده، درباره پیشنهاد استعفای دولت و انتخابات زودرس گفته است: «این مطلب، موضوعی نیست که فقط من آن را مطرح کنم. برای اولین بار در سطح برخی از وزرا، چنین ایدهای مطرحشده و دارند در مورد آن فکر میکنند؛ برای اینکه ببینند چه باید کرد. برخی از وزرا هم به این نتیجه رسیدهاند که با ادامه این حد از تنش دیگر، کاری نمیشود کرد. شنیدهام که معاون اول رئیسجمهور هم، کموبیش به چنین فکری رسیده است.»
🔻طبیعی است که برخی از عوامل دولتی متهم به مفاسد اقتصادی و نگران از حسابرسی کارنامه خود در آینده نزدیک بسیار با انگیزه در اینباره در حال فعالیت باشند. اما در این میان جهانگیری باید انگیزههای خاصتری برای راه انداختن زمزمه استعفای حسن روحانی در هیات دولت داشته باشد.
🔻جهانگیری بزرگترین سند شراکت اصلاحطلبان در دولت روحانی هست. او در جایگاه معاون اول رئیس جمهور به نوعی در واقع همتراز روحانی اصلیترین مسئول وضعیت موجود کشور است. جهانگیری همچنین در ایام مناظرات انتخابات 96 با اتخاذ مواضع تند عملا بن بستی بزرگ برای ادامه دوران سیاسی آتی خود ایجاد کرد. علاوه بر بن بست سیاسی، بن بست ناکارآمدی و ناتوانی در اداره کشور، عملا از جهانگیری یک ورشکسته تمام عیار سیاسی ساخته است. از این منظر با استناد به اظهارات تکذیب نشده عباس عبدی، جهانگیری در صورت زمزمه استعفای روحانی در دولت و همراه شدن برخی وزرا با او در واقع به فکر نجات خود و نهایتا تخلیه همه فشار افکار عمومی و ناکامی ها به شخص روحانی خواهد بود! زیرا با استعفای دولت طبیعی است که این شخص روحانی هست که عملا در صدر افکار عمومی قرار خواهد گرفت و دیگران با هزینه کمتر می توانند از این بحران خودساخته رهایی پیدا کنند.
🔻مساله بعدی نیز این است که جهانگیری در صورت اصرار به استعفای روحانی عملا نشان میدهد که امیدی به گشایش واقعی از طرف آمریکا و اقداماتی همچون سفرهای رئیس جمهور به ژاپن نیز چندان ندارد. احتمالا تجربه جهانگیری از برجام و مذاکره با اروپا و آمریکا در این سالها او را بیش از دیگر مطلعین در دولت نگران میکند. طبیعی این است که جهانگیری در این شرایط بیشتر از دیگران نگران تبعات دادن وعده جدید به مردم بر پایه اعتماد به آمریکا باشد.
🔹🔹اما یک نکته اساسی دیگر نیز وجود دارد، بر اساس ارزیابی های اطلاعاتی رسمی کشور، برنامه قطعی وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا با همیاری سازمان سیا ایجاد آشوب و حتی عملیات های نیمه سخت در روزهای آینده و ترکیب آن با انتخابات محلس است. در این میان تکلیف بخش قابل توجهی از جریان اصلاحات درباره این نقشه دشمن مشخص است. نگاهی به مواضع چهره های افراطی و تاثیر گذار این جریان -که اتفاقا در سوابق خود نقش آفرین در اغتشاشات و ایجاد بحران را نیز دارند- در حمایت از اغتشاشگران، تحریک مردم برای آشوب و ایجاد خلا قدرت در ایران شکی باقی نمی گذارد که تکمیل پروژه دشمن بار دیگر توسط این جریان در دستور کار قرار گرفته است. در این میان نکته اساسی این است که عامل نفوذی که در حال تکمیل پروژه دشمن برای ایجاد وقفه در دولت و حتی زمین زدن آن هست، چه کسی در کابینه یا حداقل مرتبط با کابینه دولت هست؟! پاسخ درست به این سوال احتمالا در یافتن اولین فرد و یا افرادی است که ایده استعفای روحانی را دولت مطرح کرده است.
#مهدی_جهان_تیغی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا عدم پرداخت پول سرمربی استقلال ربطی به FATF ندارد و ناکارآمدی مدیران وزارت ورزش باعث رفتن استراماچونی شده است؟
♦️ شمس الدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد روایت میکند: وقتی در ۶ ماه نخست امسال ۲۲ میلیارد دلار واردات رسمی داشتیم، چگونه ممکن است معطل پرداخت یک یا دو میلیون یورو به عنوان دستمزد سرمربی استقلال باشیم؟!/ مگر نمیگویند اقدامات FATF علیه ما تعلیق شده، پس چگونه ممکن است در این حوزه برای ما مشکل درست شود؟!!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بیژن زنگنه : "برنامهای برای افزایش قیمت گازوئیل و تک نرخی کردن قیمت بنزین نداریم"
پی نوشت: آقایانِ مسئولِ دلسوز، حرفِ دولتیها در مورد عدمِ افزایش قیمت گازوئیل را بسیار جدی بگیرید و خطرناک بدانید؛ دقیقا همان سناریویی که بر سر قیمت بنزین پیاده و کشور را ۲روز به آشوب کشاند، در حال اجرا شدن برای گازوئیل است.
مراقب تلفیق مدلِ "اعتصاب کامیونداران" در شیلی و مدل اعتراضاتِ "اِسقاطِ رییسِ دولت" در لبنان و عراق، برای ایران باشید.
#علی_قلهکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 مقایسه
نام: سورنا ستاری | آذری جهرمی
مدرک: دکترای مکانیک شریف | لیسانس مرکز آموزشهای برق
مسؤلیت: معاون علمی رئیس جمهور | وزیر ارتباطات
سابقه: دانشیار دانشگاه شریف | مدیرکل شنود وزارت اطلاعات
مشغله: پیوند علم و صنعت | شوعاف در توییتر
آخرین دستاورد: ربات انساننما | رنگ کردن یک عدد پهپاد
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi