🌹🌹امام خمینی (ره)
🌹شما(خانوادههای شهدا) چشم و چراغ این ملتید.
🌹خانوادههای شهدا، تا همیشۀ تاریخ این مشعلداران راه اولیا، افتخار روشنایی طرق الی اللّه را به عهده گرفتهاند.
🌹شما و شهیدان این ملت و بستگان شما و بازماندگان شهدا در محضر خدا با یک سند ثبت شده وارد میشوید.
🔺زيارت عجيب مزار حاج قاسم توسط همسرشان
⏪ تجلي نجابت در كرمان؛ همسر حاج قاسم سليماني هم براي زيارت قبر سردار دلها در صف ايستاد
امروز همسر شهيد حاج قاسم سليماني براي زيارت مزار مطهر اين شهيد بزرگوار به دور از تشريفات در صف ايستاد و سپس مانند مردم عادي قبر را زيارت و محل را ترك ميكند و حتي در زماني كه مردم در حاضر در صف از او ميخواهند تا به زيارت خود سرعت ببخشد باز هم نميگويد كيست و به زيارت خود خاتمه ميدهد؛ اين رويداد زيبا كه توسط سايت آرمان كرمان بازتاب داشت اكنون سوژه رسانههاي اجتماعي و شبكههاي مجازي شده است.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 آقایان #شورای_نگهبان!
🔹این عکس مربوط به میتینگ انتخاباتی آقای #عدل_هاشمی_پور از حوزه کهگیلویه است، آیا این عکس برای رد صلاحیت شدن ایشان کافی نیست؟
🔹اگر به قانون باشد که قانون میگوید این کارها خلاف است اگر به مصلحت باشد، آیا مصلحتی بالاتر از اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که با این رفتارهای عجیب عده ای از نمایندگان مورد خدشه واقع میشود؟
🔸هنوز آخرین فرصت بررسی صلاحیتها باقی است... نگذارید این کارها ادامه پیدا کند! بگذارید انقلاب و مردم از دست این رفتارها نفس بکشند....
#انتخابات_98
#داوود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 سفیانی
نتیجه حتمی تقاطع «اجبار آمریکا به خروج از منطقه» و «زد و خورد نظامی قریب الوقوع ترکیه با عراق و سوریه» اتخاذ استراتژی «زمین سوخته» توسط ایالات متحده خواهد بود که با رونمایی از «سفیانی» به عنوان آخرین سلاح غرب علیه مقاومت در دوران پسا داعش، محقق میگردد.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کجا بودیم؟
کجا هستیم؟
نگاهی تیتر وار به دستاوردهای بی نظیر جمهوری اسلامی در۴۲سال گذشته:
#قسمت_هشتم:سواد آموزی
🔸نرخ با سوادی در سال های قبل از انقلاب👇
در سال ۱۹۷۹م(۱۳۵۷شمسی)نرخ باسوادی در مردان ۱۵سال و بالاتر۳۶درصد و زنان در همین رده سنی ۲۴درصد بوده است.
🔹نرخ باسوادی در سال های بعد از انقلاب👇
در سال ۲۰۱۶م(۱۳۹۵شمسی)نرخ با سوادی در مردان ۱۵سال و بالاتر۸۶درصد و در زنان همین رده سنی۸۲درصد بوده است.
#دهه_فجر
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
✍#علی_اصغر_سمیعی
ادامه دارد...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📝 شفافیت زندگی رجال سیاسی می تواند جلوی بسیار از رانت ها را بگیرد
☑ نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تصویب قوانین شفافیت سازی زندگی سیاسیون تاکید کرد .
📝 به گزارش خبرگزاری « حوزه » ، جواد کریمی قدوسی در مدرسه علمیه علوی قم گفت : امام راحل پس از انقلاب بر برگزاری رفراندوم تاکید داشتند و آن روز کسی به اهمیت این مساله توجهی نداشت ، ولی امام چهل سال بعد را می دید که قطعا عده ای می گویند که این نظام توسط یک عده معدود انجام شد .
📌 وی افزود: پس از رفراندوم ، قانون اساسی نیز به رفراندوم گذاشته شد ؛ امام در همان زمان بر اهمیت بیشتر مجلس بر ریاست جمهوری تاکید داشتند ، زیرا اگر مجلس قوی در خط انقلاب باشد حتی دولتی که بخواهد از آرمان های انقلاب نیز فرار کند را مهار می کند .
📌 کریمی قدوسی اظهارکرد : رهبر انقلاب کار اصلی مجلس را ریل گذاری معرفی کردند ؛ سیستم ریل به شکلی است که راننده های قطار به هیچ عنوان نمی توانند از ریل خارج شوند ؛ قانون گذاری همچون صنعت ریل فعالیت می کند .
📌 وی تصریح کرد : سند اصلی و بزرگ جهانی ما برای ساخت این زیرساخت ، شرع مقدس است و سند دیگر قانون اساسی است که مبتنی بر شرع مقدس اسلام نوشته شده ؛ سومین سندی که قانون گذار باید آن را پایه تصمیمات خود قرار دهد ، مجموعه سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است که توسط قانون اساسی تدوین شده و به دولت و مجلس ابلاغ می شود .
📌 نماینده مجلس شورای اسلامی گفت : برای شکل گیری مجلس باید به آرای مردم مراجعه شود ؛ در این بین بود که برخی به این گمان رفتند که اگر افکار مردم مهندسی شود می توانند به اهداف خود برسند ؛ به همین دلیل است که سرویس های امنیتی کشورهای مختلف برای مهندسی انتخابات فعال می شوند .
📌 وی افزود : در انتخابات لبنان یک هواپیما کارشناس از یک ماه پیش از انتخابات با امکانات و تجهیزات به دنبال مدیریت افکار عمومی مردم بودند ؛ در انتخابات اخیر عراق نیز تلاش زیادی شد که روی انتخابات نخست وزیر و مجلس عراق تاثیر بگذارند ؛ دو هفته پیش از جمع بندی کابینه و ... در عراق ، آمریکایی ها اعلام کردند که در این جا سه بر هیچ بازی را به ایران باختیم .
#جواد_کریمی_قدوسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 سید امیر سیاح، کارشناس اقتصادی:
🔹عجیب نیست مجلسی که ماده۲۹ (شفافیت همه حقوق ومزایای مسئولان) را اجرا نمیکند، چطور "قانون شفافیت هزینههای انتخابات" را تصویبکرده؟🤔
🔹حل معما در ماده۱۱ این قانون است: اگر نامزدی در انتخابات تخلف مالیکند، تا ۸میلیون تومان جزای نقدی میشود!!
🔹اینها خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو؟
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️انتقاد صریح سید صمصام الدین #قوامی(امام جمعه محترم پردیسان قم) خطاب به #حسن_روحانی!
🔻آقای رئیسجمهور؛ سرنوشت بنی صدر و سرنوشت رجائی رو ببینید و عبرت بگیرید!
🔻من نصیحت میکنم که راه بنی صدر را نروی! راه رجائی را برو!
🔻رجایی میگفت من #مقلد امام هستم، بنیصدر مقابل او فکر میکرد...
🔻رهبر میگوید #مذاکره نکنید، شما #هوس_مذاکره کردهاید! آنهم مذاکره با #شیطان_بزرگ!!
🔻آقای رییس جمهور! از رجائی و باهنر و بهشتی خجالت بکش! از خون شهدا خجالت بکش!
#مرگ_بر....
#مرگ_بر_منافق
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 #حافظه_تاریخی را تقویت کنیم/اشتباه مردم در عبرت نگرفتن!
🔷 یکی از عواملی که موجب شکست های مجدد و مکرر برای یک ملت میشود، ضعف حافظه تاریخی است. عبرت نگرفتن از حوادث گذشته یک غفلت بزرگ و در واقع یک نوع ناپختگی و عدم رشد یافتگی است.
🔶 امیر مؤمنان علی (ع) در نامه 31 نهج البلاغه به فرزند ارجمندش امام حسن (ع) میفرماید: "فرزندم! من هر چند عمر پیشینیان را یک جا نداشته ام، ولى در اعمال آنها نظر افکندم، در اخبارشان اندیشه نمودم، و در آثارشان به سیر و سیاحت پرداختم، آن چنان که گویى همچون یکى از آنها شدم، بلکه گویى من به خاطر آنچه از تجربیات تاریخ آنان دریافته ام با اولین و آخرین آنها عمر کرده ام"!
🔷 بخش زیادی از قرآن کریم هم به ذکر داستان های اقوام گذشته اختصاص دارد و عبرت گرفتن از گذشته یکی از اصول مهم در رشد و سعادت انسان و جامعه محسوب میشود.
🔶 دستگاه های تبلیغاتی باطلگرا، روی غفلت مردم از این اصل مهم حساب ویژه ای باز میکنند و از آن به عنوان یکی از عوامل موفقیت خودشان یاد کرده اند. بسیاری از تکنیک های عملیات روانی و جنگ ادراکی در نهایت با همین هدف طراحی می شوند که حواس مردم را از تجربه های تاریخی پرت کنند و آنها را دچار اشتباه نمایند.
🔷 به عنوان مثال در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 ، مهمترین وعده حسن روحانی و تبلیغات انتخاباتی اش این بود که می تواند با #مذاکره، تحریم ها را لغو و مشکلات اقتصادی کشور را حل کند.
🔹اگر مردم به حافظه تاریخی خود مراجعه میکردند، به خاطر می آوردند که ایشان اوایل دهه 80 در دولت اصلاحات مسئول مذاکرات هسته ای بود و توافقی با انگلیس و فرانسه و آلمان منعقد کرد که بر اساس آن ایران باید سه کار انجام میداد:👇
1. تعلیق غنی سازی
2. اجرای پروتکل الحاقی
3. ارائه گزارش جزئیات همه فعالیتهای هسته ای کشور
قرار بود غربی ها هم در مقابل سه کار انجام دهند: 1. کمک به توسعه فعالیتهای صلح آمیز هسته ای ایران
2. کمک به عاری شدن منطقه خاورمیانه از سلاح های هسته ای
3. بسته شدن پرونده هسته ای ایران در آژانس
اما نتیجه این شد که ایران به تعهداتش عمل کرد ولی طرف غربی با بهانه تراشی و اتلاف وقت از عمل به تعهداتش طفره میرفت تا اینکه مقام معظم رهبری دستور دادند که پلمپ تاسیسات هسته ای را بشکنند و غنی سازی را از سر بگیرند.
🔷 نمونه دیگر، تلاش آقای روحانی برای مادام العمر کردن ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی در سال 73 بود و حالا هم ایشان مدافع انتخابات آزاد شده و به شورای نگهبان حمله میکند و از الفاظ "انتصابات" و "تشریفات" استفاده میکند.
🔶 از این دست مثال ها فراوان است و در مواجهه با فضاسازی و جنگ روانی دشمن، باید حافظه تاریخی ملت را تقویت و عبرت های گذشته را یادآوری کرد.
✍میثم حق شناس
#انتخابات_98
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🌷 همزمان با فرارسیدن ایامالله دههی فجر و سالروز بیعت تاریخی همافران ارتش با حضرت امام خمینی در ۱۹
🔰رهبر انقلاب: در ماجرای بیعت همافران با امام، رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ این برای ما یک درس است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: نیروی هوایی در دوران پهلوی، یکی از نزدیکترین نیروها به مرکز قدرت و به دربار و به آمریکاییها بود. خب ما از این حادثه باید عبرت بگیریم؛ درسهایی دارد، عبرتهایی دارد.
🔹اوّلین درسی که خوب است ما به آن توجّه داشته باشیم این است که رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ همچنانی که خداوند در قرآن راجع به یهود بنیالنّضیر میفرماید که «فَاَتاهُمُ اللّهُ مِن حَيثُ لَم يَحتَسِبُوا»؛ از جایی خدای متعال به سمت اینها هجوم آورد که انتظارش را نداشتند. نیروی هوایی با فرماندهان آنچنانیِ وابسته، با شرایط ویژهای که این نیرو همیشه در آن دوره داشته است ــ [یعنی] ارتباط و اتّصال شدید به آمریکاییها و مدیران آمریکایی و آموزشگاههای آمریکا و مانند اینها ــ ناگهان در حسّاسترین موقع به نفع انقلاب وارد میدان میشود که اوّلش روز نوزدهم بهمن بود که آمدند با امام دیدار کردند و بیعت کردند؛ بعد هم ایستادگی در مقابل بخش دیگری از ارتش بود که به آنها حمله کرده بودند و آن قضایای عجیب آن روزها که من نمیدانم اصلاً جزئیّات این مسائل در جایی برای خود نیرو ثبت شده یا نشده؛ واقعاً اگر نشده، باید [ثبت] بشود که چه اتّفاقی در پایگاه تهران افتاد و هجومی که {به اینها} شد و دفاعی که مردم از اینها کردند. این یک مسئله است که خدای متعال از جایی به دشمن ضربه وارد آورد که انتظار نداشت. این، یک طرف قضیّه است.
🔸نقطهی مقابل این ،آن است که مؤمنین از نقطهای تقویت شدند که انتظار نداشتند؛ این در تعریف اسلامی و در فرهنگ اسلامی و در ادبیات دینی ما اسمش «رزق لایُحتَسَب» است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔵 ما چه کردهایم؟
اکثر منتظران با توجه به روایات ظهور، فرج را نزدیک میدانند و در عین حال نیز قدمی برای تحقق بزرگترین انقلاب تاریخ بشر برنداشتهاند.
شایسته است در دهه فجر، مقایسهای داشته باشیم میان همه هزینههایی نسل قبل برای انقلاب ایران داد با هیچ هزینهای که ما برای آن انقلاب جهانی ندادهایم.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🌷 همزمان با فرارسیدن ایامالله دههی فجر و سالروز بیعت تاریخی همافران ارتش با حضرت امام خمینی در ۱۹
👇ماجرای اجناس نظامی متعلق به ایران که هنوز در انبارهای آمریکا نگهداری میشود
🔰نیروی هوایی تهدید را تبدیل به فرصت کرده است
🔻رهبر انقلاب؛ صبح امروز: یک جامعهی مؤمن، یک مجموعهی مؤمن، یک نیروی هوایی مؤمن وقتی که به خدا اطمینان داشت، آن وقت با عزم راسخ تهدیدها را تبدیل میکند به فرصت. حالا گزارش دادند که ما فلان تعداد هواپیمای جنگنده یا مسافربری را تعمیر کردیم، اُوِرهال کردیم و مبالغ زیادی ساختیم؛ این چیزها کِی برای نیروی هوایی ما ممکن شد؟ آن وقتی که از دیگران چشم بریدند؛ یعنی دیگران تهدید کردند، گفتند که ما نمیدهیم، نمیفروشیم، نمیگذاریم.
اجناس و کالاهای نظامی متعلّق به ما در انبارهای شرکتهای نظامی آمریکا هنوز موجود است؛ یعنی هنوز هست و به ما ندادهاند. و جالب این است که چند سال قبل از این، [هزینهی] انبارداری هم از ما میخواستند؛ اجناسی که پولش را گرفتهاند، جنس را نمیدهند، انبارداری هم میخواستند.
خب این، معنایش آن است که نظام جمهوری اسلامی بایستی توانایی ادارهی یک نیروی هوایی کارآمد را نداشته باشد؛ امّا نتیجه این شده که نیروی هوایی ما که آن روز یک قطعهی فلان جنگنده را یا فلان هواپیما را نمیتوانست تعمیر کند، حق نداشت تعمیر کند، امروز کلّ هواپیما را میسازد؛ یعنی تهدید را تبدیل کرده به فرصت، خطر را تبدیل کرده به سود؛ خاصیّت یک مجموعهی مؤمن این است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔰رهبر انقلاب: تحریمهای آمریکا به معنای واقعی کلمه یک جنایت است
🚨باید بند ناف اقتصاد را از نفت قطع کنیم
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: ما از اول انقلاب دچار تحریم بودیم، در این چند سال اخیر تحریمها با شدت بیشتری هم ادامه پیدا کرده، یعنی شدّت پیدا کرده؛ خودشان هم افتخار میکنند که اینها شدیدترین تحریم را علیه جمهوری اسلامی ترتیب دادهاند. این تحریم به معنای واقعی کلمه یک جنایت است. یعنی یک تهدیدِ مهمِ محکوم از لحاظ افکار عمومی دنیا است؛ چون بحث سرِ تحریم خود آمریکا نیست، بحث سرِ تحریمِ زورکیِ دیگران به وسیلهی آمریکا است.
🔹همین تحریم میتواند یک فرصت باشد که تاکنون هم تا حدود زیادی فرصتهایی را برای ما به وجود آورده، بعد از این هم میتواند یک فرصت بزرگ را برای ما به وجود بیاورد. اگر ما مسئولین هوشیارانه عمل بکنیم، میتواند اقتصاد کشور را از اتّکاء به نفت نجات بدهد؛ بندِ ناف اقتصاد را از نفت ببرّد و قطع بکند. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
🔰رهبر انقلاب: در برخی گزارشهای آمریکایی، توصیه شده که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند!
🔻رهبر انقلاب، امروز: عامل عمده و مهم مشکلات اقتصادی ما این است: وابستگی به نفت که موجب شده برای درآمد کشور به نیروی داخل و جوشش داخلی، به استعدادهای گوناگون و ظرفیّتهای گوناگون داخلی توجّه چندانی نشود. خاطرمان جمع باشد که نفت میفروشیم، درآمد کشور تأمین خواهد شد؛ عامل عمدهی مشکلات کشور این است. اگر چنانچه بتوانیم ما این کار را انجام بدهیم، بهترین فرصت را از تهدید دشمن ــ یعنی از همین تحریم ــ توانستهایم برای خودمان به دست بیاوریم.
🔸کما اینکه باهوشهایشان توجّه به این نکته دارند. در گزارشهایی بنده دیدم که توصیه میکنند که نگذارید ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند؛ بین خودهایشان این گفته میشود که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند. یک راه پشتیای درست کنید، حالا تحریمها را برنمیدارید امّا یک راهی را پیدا کنید، درست کنید که ایران بکلّی منقطع نشود، چون اگر منقطع شد میرود سراغ اقتصاد غیرنفتی. ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
☑️ @Khamenei_ir
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۱
داستانی که میخوانید، با همه شگفتی و تلخیاش، واقعی است. ماجرا به ادعای دلسوزی برخی سیاستبازان و مدیران دولتی برای حقوق مردم در انتخابات برمیگردد.
اخیرا حزب «اتحاد ملت» در نامهای، از آقای روحانی خواسته لایحهای برای همهپرسی درباره تفسیر شورای نگهبان از نظارت بر انتخابات (اصل 99 قانون اساسی) تهیه و ارائه کند. روحانی هم ضمن استقبال، دستور تدوین لایحه مذکور را صادر کرده است. حزب اتحاد ملت چه نسبت و سنخیتی با روحانی دارد؟ آنها واقعا نگران حقوق و مصالح مردم هستند؟
آنها طیفی هستند که صراحتا گفتهاند دولت روحانی را «رحم اجارهای» میدانند. نگاه آمرانه به روحانی دارند. میگویند اعتدال، گفتمان نیست و فقط اصلاحطلبی گفتمان است. میگویند روحانی خودش رای نداشت و ما او را رئیسجمهور کردیم.
این در حالی است که نه عارف و نه جهانگیری هیچ کدام بالای 8 درصد رای در سال 92 و 96 نداشتند. افراطیون مدعی اصلاحطلبی با وجود این واقعیت و اینکه بدون پاسخگویی توانستهاند در سایه دولت روحانی، از رانتهای قدرت و ثروت برخوردار شوند، همواره کوشیدهاند او را بدهکار و وامدار خود وانمود کنند.
واقعیت همان است «عابد توانچه» عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، 6 تیر 92 گفت:
«اصلاح طلبان نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند... اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. آنها ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
این طیف انتظار خودزنی از روحانی دارند. «جعفر-گ» از همکاران سلام، خرداد امسال در روزنامه آرمان تحلیلی نوشت که جمع بندی افراطیون مدعی اصلاحات است:
«دولت روحانی که برجام را بهعنوان برگ اصلی برندهاش تقریبا از دست داده، و در غیاب آن، زمان و قدرت لازم برای ارائه بدیل دیگری را ندارد، روزها و ماههای طاقت فرسا و نفسگیر خود را سپری میکند... اینجا اگر کسی بخواهد آهسته بیاید و آهسته برود، همانا انبان خالی خود را به نمایش گذاشته و دست خالی خواهد رفت و کتاب سیاست را میبندد و میرود... آقای روحانی، دولت و آقای ربیعی، دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند [!] و میتوانند این دو سال را با برنامهای حداکثری سپری سازند»!
«اتحاد ملت»، خلف حزب منحله مشارکت است؛ تندروهایی که در دولت اصلاحات، به خاتمی هم رحم نکردند و خواستار خروج از حاکمیت شدند. نشریه اجارهای «صدا» ارگان حزب، آذر گذشته به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۲
برای شناخت هویت این حزب، باید سخنان مشمئزکننده و لاشخورمآبانه دبیرکل حزب را پس از بلوای بنزین به یاد بیاوریم. علی شکوریراد، روز ثبتنام برای انتخابات مجلس، سخنانی بر زبان راند که شدیدا بوی بیاخلاقی و خیانت میداد.
در اثر سوءتدبیر مشکوک دولت روحانی و سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین، دشمنان و ضد انقلاب، سوار موج التهاب شدند که نتیجه آن، جان باختن دهها نفر بود.
این اتفاق تلخ، موجب تاسف بود، اما شکوری راد با ابراز ذوقزدگی از فشار بر طبقات محروم و پایین شهر گفت: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. این جاها به طور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است».
اما گویا فقط شکوریراد و حزبش نبودند که از پیامدهای تلخ فشار بر مردم استقبال کردند. آن چنانکه محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت، روحانی با آگاهی به پیامدهای تلخ ماجرا، آن را طراحی و اجرا کرد:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است.
اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روحانی چه میکند؟
ساندیسخورها چه میخواهند؟ - ۳
این روایت، مشابه همان روایتی است که یک سایت دولتی درباره پشت پرده ارائه سبد کالا به مردم در آستانه راهپیمایی 22 بهمن فاش کرد. «خبر آنلاین»، 19 بهمن 1392 در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت:
«توزیع سبد کالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!]... درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید.»!!
واقعیت این است که گردانندگان ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، چند برابر نیاز، نامزد برای حضور در رقابت انتخاباتی دارند اما در عین حال، از سقوط شدید مقبولیت خود در نظرسنجیها باخبرند و میدانند که اگر انتخابات، بدون حاشیه، مبتنی بر «برنامهمحوری» و قضاوت مردم نسبت به کارنامه دولت و مجلس برگزار شود، قطعا بازنده انتخابات خواهند بود.
آنها از سقوط محبوبیت روحانی و طیف خودشان به زیر هفت درصد باخبرند و به همین دلیل از محمدرضا عارف (رئیسفراکسیون امید و رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) خواستند در انتخابات مجلس نامزد نشود. با این اوصاف، طیف مذکور برآنند که جرزنی کنند، زیر میز و قواعد بازی بزنند و تصویر پاکیزه و شوقبرانگیز انتخابات مهم مجلس را مشوّش سازند.
افراطیون اجارهای میدانند که اگر مردم با امید و مبتنی بر درسآموزی از عبرتها پای صندوق بروند، ریل مدیریت اجرایی، از ناتوانی و التماس غرب، به توانمندی و اتکا به ظرفیتهای بزرگ ملی تغییر میکند و این، به منزله نابودی رادیکالیسم غربگراست.
کسانی که با بیکفایتی و بعضاً آگاهی از تبعات سوءتدبیرهای خود، خسارات بزرگی را به کشور و مردم تحمیل کردند، در جشن مردمی انقلاب و انتخابات عزادارند. عزای غربگرایان و شادمانی مردم، مستدام باد.
🔺متن یادداشت روز کیهان🔺
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اندیشه ضعیف، پشت #تصمیمات دولتی
منشاء تعطیلی پی در پی کارخانه ها
دکتر #علیرضا_زاکانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi