🔴 #سپاه نیروی نظامی ایدئولوژیک و همه فن حریف
🔻نیروهای نظامی در چند قالب بوجود می آیند:
1️⃣ برخی نیروهای نظامی صرفاً برای حاکم کردن نظم و امنیت بر شهرها و جاده ها بوجود آمده اند. اینها با کنترل اشرار و کسانی که می خواهند به حقوق دیگران دست درازی کنند امنیت را به مردم شهرها هدیه می دهند. با کنترل جاده ها، عبور و مرور مردم را تأمین می کنند.
2️⃣ برخی برای حفظ امنیت مرزهای یک کشور بوجود آمده اند. از خاک وطن و مرزهای کشور دفاع می کنند و نمی گذارند هیچ دشمنی به خاک و مرزهای وطن آسیب برساند. حتی اگر جان خود را از دست دهند.
3️⃣ برخی برای تامین امنیت شهرها و مرزها نمی جنگند بلکه به دستور حکومت، برای تأمین منافع حکومت و مردم خود، با تعریف «منافع ملی» در خارج از مرزها می جنگند.
4️⃣ برخی از نیروهای نظامی، سیستمی صددرصد خشک نظامی داشته و فقط تحت تأثیر و نفوذ حکومت عمل کرده و مردم حضور مؤثری در آن ندارند.
5️⃣ برخی شبه نظامی اند. یعنی گروه های مردمی که مسلح شده اند و البته سازماندهی شده عمل می کنند.
6️⃣ برخی نیروهای نظامی کاری به امنیت شهرها و راه ها و مرزهای یک کشور ندارند. در خارج از مرزها می جنگند اما صرفاً برای «منافع ملی» نیست، بلکه برای حاکم کردن یک مجموعه عقاید و ارزش ها می جنگند. این ها نیروهای ایدئولوژیک هستند. برای ایدئولوژی می جنگند و از ایدئولوژی خود در برابر هر تهدیدی دفاع می کنند. اینها خود را در هیچ مرز و سرزمینی محدود نمی کنند. تمایل دارند در هر نقطه ای از زمین برای اهداف و ایدئولوژی خود بجنگند.
🔹میتوان نیروهای نظامی هر کشور را در یکی از قالب های بالا تعریف کرد؛ اما براستی نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کدام قالب قرار می گیرد؟
🔸بررسی ها نشان می دهد سپاه پاسداران، نیرویی است که قابل انعطاف در همه قالب هاست و آنچه خوبان هم دارند را یکجا دارد. هم در مواقع ضروری برای امنیت شهرها و راه ها و جان و مال و ناموس مردم عمل می کند، هم در مواقعی کنترل مرزها را بعهده می گیرد و از خاک وطن دفاع می کند. هم اگر نیاز باشد برای منافع ملی در هر کجای جهان نیاز باشد حضور پیدا می کند و مهم تر یک نیروی ایدئولوژیک است که برای حاکمیت ارزش هایی چون عدالت در جهان مبارزه کرده و با ظالمان و ستمکاران بین المللی پنجه در پنجه افکنده و برای حاکمیت صلح و آرامش بر جهان می جنگد.
🔹سپاه یک نیروی صددرصد نظامی و صددرصد مردمی است که در وقت سیل و زلزله و بیماری و بحران اقتصادی، در کنار مردم می ایستد.
🔸یک مکتب تا زمانی که جان فدا و نیروی ایدئولوژیک داشته باشد شکست نمی خورد حتی اگر به قدر یک مو باریک و ضعیف شود. رهبر جامعه اگر معصوم(ع) هم باشد به نیروهای جان بر کف و جان فدا نیاز دارد تا اهداف خود را پیش ببرد.
🔹نیروی ایدئولوژیک خود را تکثیر می کند. امروز حزب الله لبنان، انصاراله یمن، حشدالشعبی عراق، جیش الشعبی سوریه، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و سایر گروه ها در آذربایجان و اقصا نقاط جهان، در امتداد ایدئولوژی #سپاه_پاسداران است.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پزشک آمریکایی: آنقدر که در نيويورک نگران کمبود تجهیزاتم در غرب آفریقا نگران نبودم...!
#کاوش_پلاس
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فارغ از تمام ظلمهایی که بر سیاهپوستان آمریکایی وارد شده است، فیلمی از عذرخواهی علنی برخی سفید پوستان از هموطنان سیاهپوستانشان منتشر کرده است و در ادامه خواهان آن شده که ای کاش پوزش خواستان به فرهنگ متداول ما ایرانیها تبدیل شود؛ جناب تاجزاده! حق با شماست فقط کاش ابتدا از خودتان شروع میکردید و بابت فتنههای ۷۸ و ۸۸ که با کلید واژهی تقلب، هشت ماه تمام کشور را دچار بحران کردید و ضمن دلشاد کردن دشمنان این مرز و بوم، باعث کلی تحریم شدید، لااقل از مردم یک عذرخواهی خشک و خالی میکردید و بعد ژست آزاد منشی و... به خود میگرفتید!!
#همینقدر_وقیح
#مدعیان_پوچ_اندیش
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
آینده پژوهی پدیده کرونا .✍️ #امیر_حمزه_مهرابی «بخش دوم» 2️⃣شکل گیری دهکده
آینده پژوهی پیامدهای کرونا
.✍️#امیر_حمزه_مهرابی
«بخش سوم »
3️⃣باز تعریف ساختار قدرت در جهان
حدود دو قرن است که جهان (با هر اسمی) به دوگروه کشورهای «مرکزی، جهان اول، توسعه یافته، سلطه گر» و کشور های «پیرامونی، جهان سوم، توسعه نیافته، تحت سلطه » تقسیم شده است. ( هرچند ایران بعد از انقلاب اسلامی به عنوان یک پدیده جدید در حال ظهور است )
🔹 جوامع پیرامونی وابسته و حیاط خلوت جوامع مرکزی هستند و نظام سلطه از هر فرصتی برای بهره برداری و تحمیل نظرات خود بر کشورهای دیگر استفاده می کند .
کودتا، تحمیل جنگ، تحریم، تشکیل و تحریک گروه های شورشی ( داعش، منافقین، جندالشیطان بوکوحرام و...) همه و همه برای تامین منافع سیاسی اقتصادی غرب صورت گرفته است. تاکنون هرچه ضرر و زیان بوده، متوجه کشورهای دیگر شده و هرچه سود و منفعت بوده، به جیب کشورهای غربی رفته است .
✅ اما پدیده کرونا این جاده یک طرفه را دگرگون ساخت. اگر ( به عنوان مثال) پدیده داعش همه ضررها را بر کشورهای منطقه به ویژه سوریه و عراق تحمیل کرد و اغلب کشورهای غربی بدون پرداخت هزینه این جنگ افروزی، فقط از منافع آن بهره بردند، کرونا اینگونه نیست.
اگر کودتای 28 مرداد علیه مصدق و جنگ علیه مردم یمن مضرات آن نصیب مردم ایران و یمن شده و برای کشورهای غربی سود داشته، کرونا نتایج دیگری را دارد رقم می زند .
اگر چین و ایران از این واقعه صدمه دیدند، کشورهای اروپایی خصوصاً آمریکا بیشتر دارند متضرر می شوند.
🔸حتی کم کم دارد فلسفه تحریم ها زیر سوال می رود. بطوری که اگر ایران به خاطر تحریم های دارویی نتواند جلو گسترش ویروس کرونا را بگیرد، اینگونه نیست که فقط ایران ضرر کند، بلکه همه کشورهای منطقه و جهان، با شدت بیشتری متضرر خواهند شد.
به نظر می رسد ساختار و روابط «مرکز –پیرامونی» و «فقیر – غنی» و «ابرقدرت - تحت سلطه» و دژ تسخیر ناپذیر ابرقدرتها در حال فروریختن است.
این بحث ادامه دارد
#امیر_حمزه_مهرابی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 کرونا و رسوایی بوروکراسی اداری
کرونا و شرایطی که به وجود آورده سبب شده است که بسیاری از ادارات و ارگان ها به صورت نیمه تعطیل و بسیاری از مقررات و دستورالعمل ها به حالت تعلیق در بیایند.
قطعاً این تغییرات در جاهایی سبب متضرر شدن برخی از مردم شده است که انشاالله بعد از شکست کرونا اوضاع به حالت عادی بازخواهد گشت.
اما نکته مهم اینجاست که در بسیاری از ادارات هم آب از آب تکان نخورده و هیچ ضرری به منافع ملی و ملت وارد نشده است.
این یعنی بسیاری از مناصب دولتی و سازوکارهای اداری و قوانین و مقررات و به اصطلاح بوروکراسی حاکم بر نظام اداری کشور بی مورد و زاید است و فقط چاهی شده اند برای بلعیدن بودجه
ضروری است مسئولان کشور با استفاده از این موقعیت به دست آمده و با آسیب شناسی کارشناسانه ، مملکت را از این معضلات خلاص کنند.
✍ #قاسم_اکبری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جناب تندگویان سنگ جلوپای ازدواج جوانان نگذارید!
هرگونه مانع تراشی برای ازدواج زیر۱۸سال درتضاد با اسنادملی است.این طرح با اصل ۱۰ قانون اساسی مبنی بر"آسان کردن تشکیل خانواده" و بند ۴سیاستهای کلی خانواده وهمچنین بند 2 سیاستهای کلی جمعیت مبنی بر"تسهیل و کاهش سن ازدواج"مغایر است.
👤 جنس اول
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#زندگی_شهدایی
همیشه بهش میگُفتیم
چرا#گمنام کار میکنی
می گفت
ای بابا همیشه کاری کن
که اگه خدا تو رو دیدخوشش بیاد نه مردم
[#شهید_ابراهیم_هادی]
#شهید_گمنام
Eitaa.com/martyr_314
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🇮🇷 امام خمینی (ره):
♦️صبحگاه 12 فروردین كه روز نخستین حكومت ا... است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی كه كنگره های قصر 2500 ساله حكومت طاغوتی فرود ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حكومت مستضعفین جانشین آن گردید . "
⚡️در طرح "اصلاح ساختاری بودجه" که توسط سازمان برنامه و بودجه با مشارکت صندوق بینالمللی پول تدوین شده، فراهم کردن شرایط فروش بنگاههای دولتی به بیگانگان پیشبینی شده است. در این سند آمده است: "با تجدید ساختار بنگاههای دولتی پیش از واگذاری، شرایط برای حضور سرمایهگذار خارجی برای مالکیت و مدیریت بنگاههای دولتی فراهم شود".(ص۲۵)
🔺این سیاست، یک سیاست آشناست که تقریبا در همه کشورهای قربانی IMF پیاده شده و قدرت واقعی از حکومت به ابرشرکتهای خارجی منتقل شده است.
🔺در قانون اساسی ما، اقتصاد از سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است. در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز سخن از واگذاری بخشهای غیرحاکمیتی اقتصاد به #مردم است. نه قانون اساسی و نه سیاستهای کلی، مجوز فروش شرکتهای دولتی به بیگانگان را نداده است.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اینکه جناب #کواکبیان (بعنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس) بجای پیشنهاد تعویق چند ماههی سودهای نجومی بانکی، کاهش حقوقهای نجومی، کاهش ریخت و پاشهای دستگاههای اجرایی و... به یکباره پیشنهاد جذب کمکهای بین المللی و استفاده از اموال بنیاد مستضعفان، آستان قدس، ستاد اجرایی و سازمان اوقاف را میدهد بیشتر باید به پای تلاش برخی حامیان دولت برای به راه انداختن جنگهای سیاسی بمنظور فراری دادن دولت از تبعات برخی تصمیمات کروناییاش دانست اما ماجرا زمانی جالبتر میشود که دقیقا همین ادبیات از سوی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استفاده میشود و دولت انگلیس نیز در پاسخ به دادخواستی که خواهان لغو تحریمهای ایران شده بود (همان دادخواستی که چند وقت پیش سفیر کشورمان در لندن سعی کرده بود با آن به تطهیر انگلیسیها بپردازد) اعلام میکند که "هیچ سندی که نشان دهد تحریمها، تاثیری در توانایی ایران برای مقابله با کرونا داشته باشد وجود ندارد" !!
#همینقدر_جالب
#همینقدر_همسو
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سلسله اتفاقاتی که اینروزها بصورت زنجیرهای در زندانهای کشور در حال وقوع است قطعا نمیتواند بدونِ وجود یک برنامه و طرح (در پشت پرده) باشد اما کاش لااقل در این برهه از زمان جناب #رئیسی کمی با قاطعیت بیشتر برخورد نمایند تا هم #اقتدار این قوه خدشهدار نشود، هم مدیریت خودشان زیر سوال نرود و هم پیام گسستگی و شکنندگی (مخصوصا در این بازه زمانی) که جامعه در حال دست و پنجه نرم کردن با #کرونا و عوارض ناشی از آنست به افکار عمومی منتقل نشود!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 هدف بزرگتر
حمله به مواضع کتائب حزبالله -و نه تمامیت حشدالشعبی- این همه قشونکشی نیاز ندارد.
ادعای نیویورکتایمز مبنی بر قصد آمریکا برای حمله به کتائب حزبالله، نشت مدیریت شده اطلاعات توسط پنتاگون و با هدف توجیه و پوشش تحرکات آمریکا برای حمله به ایران است در گیرودار بحران رکود و کرونا.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 پازل تحولات
تحرکات نظامی آمریکا در عراق،
رکود و بیکاری مضاعف ناشی از کرونا،
تند شدن مواضع مولوی عبدالحمید،
تنش ترکیه و ایران در سوریه و تحرکات پانترکها،
و اکنون فرار از زندانهای کشور،
نشان از برنامه دشمن برای رقم زدن فروغ جاویدان دیگری دارد؛ اینبار همراه با فعال کردن گسلهای تجزیه طلبی.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚙ پیرامون نامگذاری سال
در این نوشته قصد داریم یکبار برای همیشه به شبههای که هر سال و توأم با نامگذاری سال مطرح میشود پاسخ دهیم.
۱. همه اذعان داریم که ابتکار رهبری در استفاده احسن از نوروز و نامگذاری هر سال به حوزهای در علوم انسانی به جای درجا زدن بر تقویم حیوانی که پیشتر مرسوم بود، جای تحسین دارد.
۲. وظیفه رهبری، هدایت و راهنمایی، و وظیفه دیگران پذیرش و اجرا است.
حال در عدم اهتمام به نام سال، قصور و تقصیر ما متوجه خودمان (دولت و ملت) است، نه رهبر معظم انقلاب.
۳. توفیق و عدم توفیق نسبی است. قطعا دغدغهسازیهای رهبری به طور نسبی بر بخشهایی از مردم و مسؤلان مؤثر بوده و «گفتمان» اقتصاد مقاوتی را نهادینه کرده و پیشنیازهای آکادمیک آن را فراهم آورده.
۴. نامگذاری سال، در کنار سخنرانی سالانه اول فروردین در حرم رضوی، تعیین کننده سیاست کلان یک ساله جمهوری اسلامی است. طبیعی است که سنگربان نظان، از این فرصت برای تبیین و توجه دادن به مهمترین «مشکلات» پیش روی کشور استفاده کنند.
میشد در رویکردی فرصت طلبانه، رهبری نام سال را به اموری اختصاص دهند که پیشبینی رشد در آن حوزه داشته باشیم تا همه چیز را به نام خود بزنند. اما ایشان دقیقا دست روی نقاط چالشی و آسیبزایی میگذارند که باید ترمیم شود.
یعنی وقتی تحریم خارجی و بیکفایتی داخلی، اقتصاد ایران -و به تبع آن امنیت کشور- را سالهاست هدف گرفته، ایشان نیز از همان روزنه شلیک میکنند ولو آنکه به دلیل غفلت یا خیانت برخی، این تیرها ماشین جنگی دشمن را منهدم نکند.
۵. اولین و بزرگترین منتقد هزینههای زائد بنر و همایش و امثال آن شخص رهبر انقلاب است. هرچند به گواه مشاهدات، در سالهای اخیر به طور محسوسی از آن کاسته و حتی شاید محو شده باشد و البته طبق معمول حباب رسانهای آن مورد نیز بسیار بیشتر از واقعیت، و زمینهای برای تخریب است تا دلسوزی.
۶. نه فقط در دو سال اخیر (رونق تولید و جهش تولید) که از سال ۸۸ به طور پیوسته نامهای سال تماما حول یک موضوع، با واژه پردازیهای متفاوت بوده: #اقتصاد.
گواه این مطلب فهرست زیر است که پایان سخن نیز هست.
۸۸: حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف
۸۹: همت مضاعف کار مضاعف
۹۰: جهاد اقتصادی
۹۱: تولید ملى و حمایت از کار و سرمایهی ایرانى
۹۲: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
۹۳: اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی
[۹۴: دولت و ملت، همدلی و همزبانی]
۹۵: اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال
۹۷: حمایت از کالای ایرانی
۹۸: رونق تولید
۹۹: جهش تولید
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خشم از اتحادیه اروپا این بار با تعویض پرچم ایتالیا توسط نایب رئیس پارلمان
🔹در ادامه موج فزاینده بیزاری از اتحادیه اروپا در ایتالیا، نایب رئیس پارلمان این کشور پرچم اتحادیه اروپا را برداشت و پرچم کشورش را جایگزین آن کرد که بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت.
🔹از زمان شیوع ویروس کرونا در ایتالیا که با بی توجهی کشورهای اروپایی مواجه شد، بیزاری از اتحادیه اروپا در میان ایتالیایی ها افزایش یافته است.
✍ ای کاش رئیس جمهور ما هم یاد می گرفت و از این اروپا و آمریکا دل می کند!!!
#قاسم_روانبخش
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi