﷽؛
🔴 باز هم دروغگویی ضدّانقلاب برای مظلوم نمایی از یک زندانی امنیتی؛ نرگس محمدی خودش حاضر به برقراری تماس با فرزندانش نشده است!
♦️از روز گذشته جریان رسانه ای ضدّانقلاب با انتشار یک ویدیو از سخنان فرزندان نرگس محمدی، در یک فضای احساسی کلیدواژه «صدای نرگس باش» را داغ کرده اند و با مظلوم نمایی تاکید می کنند جمهوری اسلامی برخلاف همه قواعد حقوق بشری، مانع برقراری تماس تلفنی یک مادر با فرزندانش شده است.
♦️در حالیکه یک منبع آگاه به دانا گفت: علی رغم اصرار ماموران زندان، شخص نرگس محمدی حاضر به برقراری تماس با فرزندانش نشده است.
♦️هفته قبل هم خبر دروغ ابتلای محمدی به کرونا داغ شده بود که با انتشار فیلمی از سلامتی کامل او در زندان، عملآ تکذیب شد.
⏳بدون توقف
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
29.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک واقعیت شنیدنی درباره #تلگرام که هیچی از اون نمیدونیم!/ چه کلاه گشادی سرمون رفته...
تماشای این ویدیوی ۳ دقیقهای رو از دست ندین!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 ضربه مهلک نیروی انتظامی به دلالان دلار...
⭕️ بازداشت ۳۰ نفر از عناصر کلیدی و سرشبکه دلالان ارزی در پایتخت/ کشف ۸ میلیارد تومان ارز از مخفیگاه دلالان
🔸ولی پور، رئیس پلیس امنیت اقتصادی:
🔹به دنبال نابسامانی بازار ارز و به تبع آن بروز نوسانات و افزایش قیمت ارز در روزهای اخیر، فعالیت اخلال گران و دلالان ارزی به ویژه در برخی از مناطق شهر تهران که با پوششهای مختلف به صورت غیرقانونی خرید و فروش ارز میکردند، شناسایی و در یک عملیات هماهنگ و منسجم با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر شدند.
🔹در این عملیات یک روزه مبارزه با اخلالگران ارزی، چند مرحله کار اطلاعاتی، مستند سازی و شناسایی دلالان توسط کارآگاهان معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس با همکاری ماموران یگان امداد اجرا شد و در نهایت ۳۰ نفر از عناصر کلیدی و سرشبکه دلالان ارزی و عاملان اصلی گرانی ارز دستگیر و با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
🔹با دستور قضائی، بازرسی از مخفیگاه متهمان در دستور کار قرار گرفت. در بازرسی از این مکانها در مجموع ۸ میلیارد تومان ارز مبلغ ۲۷۴ هزار و ۶۳۰ دلار، ۳۷ هزار و ۲۵۰ یورو، ۹ هزار و ۱۴۰ لیر ترکیه، یک هزار و ۳۵۰ پوند و یک هزار و ۱۲ درهم و... به علاوه ۱۰ دستگاه پوز کشف شد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
هیس! طبقه متوسط محو شد!
🔹بعضی خبرها و رویداد ها هر چند مهم، جایی در صفحه اول روزنامه آقای حضرتی ندارد. مثل چی؟ خبر نابودی طبقه متوسط در دولت روحانی!
♦️روزنامه اعتماد امروز در صفحات لایی خود ضمن مصاحبه با یک استاد دانشگاه، به گسترش فقر در شش هفت سال اخیر اشاره کرده و تیتر زده #محو_طبقه_متوسط.
🔹گم شدن این خبر مهم در صفحات لایی، در حالی است که این روزنامه، طرفدار تَکرار دولت روحانی بود و شخص آقای حضرتی به عنوان عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در جایگاه ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس نشسته بود.
♦️قرار بود چرخ اقتصاد و تولید بچرخد. وعده می دادند چنان رونقی به اقتصاد می دهند که مردم از پول ناچیز یارانه بی نیاز شوند. اما آن چه اتفاق افتاد، تضعیف اقتصاد ملی، رکود تورمی سنگین، کاهش قدرت خرید مردم، و آن گونه که یواشکی اذعان می کنند، "محو طبقه متوسط در اثر گسترش فقر" بود.
🔹جالب این که در همین دوره در اثر سوء مدیریت و باند بازی، رانت های بزرگی در حوزه واگذاری شرکت های دولتی، دلار دولتی (جهانگیری) و... جا به جا شد. فکر می کنید رفقای شهرام جزایری (ها) اکنون در کدام طبقه باشند؟!
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپی که ترند یک آمریکا شد و مورد استقبال بسیاری قرار گرفت
♨️ چرا این ویدئو مورد استقبال میلیون ها کاربر آمریکایی قرار گرفت؟!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
♦️ شورای آتلانتیک: حادثه نظنز نشانگر تغییر رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در برخورد با ایران است
🔹 اندیشکده شورای آتلانتیک طی تحلیلی نوشته است خرابکاری احتمالی رژیم صهیونیستی در تأسیسات هستهای بدین معناست که این رژیم از نتیجهبخشی سیاست «فشار حداکثری» آمریکا در تغییر نظام و یا حتی تغییر رفتار ایران ناامید شده و به رفتارهای تهاجمیتری روی آورده است.
🔹 نویسنده تأثیر دیگر این انفجارها را افزایش بیاعتمادی ایران به بازرسان آژانس و تقویت مطالبه توقف اجرای پروتکل الحاقی و حتی خروج از انپیتی در ایران میداند. پس هدف عاملان این خرابکاری این بوده که ایران در یک دوراهی باخت-باخت قرار گیرد. از یکسو اگر با تداوم نظارتهای آژانس همراهی کند تحت فشار داخلی قرار میگیرد و از سوی دیگر اگر به خواستههای آژانس توجه نکند فشار خارجی مسئلهساز خواهد شد.
🔹 یادداشت مدعی است انفجار مرکز مونتاژ سانتریفیوژها تأثیر فنی جدی بر جلوگیری از تقویت ماشینهای غنیسازی پیشرفتهتر داشته و موجب افزایش زمان دستیابی به غنیسازی 20 درصد از سوی ایران خواهد شد. این مسأله در سیاست «کاهش تعهدات» تأثیر منفی گذاشته و ابزارهای مذاکره ایران با غرب را تحتالشعاع قرار میدهد.
🔹 مقاله همچنین معتقد است عدم واکنش ایران به این حادثه در شرایطی که با نارضایتی ناشی از فشارهای اقتصادی و شیوع کرونا روبروست، از یکسو اعتماد عمومی به کارآمدی سیستم اداره کشور را بیش از پیش تضعیف میکند و از سوی دیگر دشمن را در تشدید اقدامهای تهاجمی جسورتر خواهد کرد.
🔸 به نظر میرسد شکست آمریکا در نبرد دیپلماتیک در شورای امنیت سازمان ملل برای اقناع اعضاء جهت موافقت با تمدید تحریمهای تسلیحاتی و ناکامی در فعالسازی مکانیسم ماشه، این کشور و رژیم صهیونیستی را به رفتارهای خرابکارانه و تنشزاتری در نبرد امنیتی و اطلاعاتی با ایران در آینده سوق خواهد داد.
#افول_آمریکا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مایک پمپئو:
📍عدم تمدید تحریم تسليحاتی ایران امنیت خاورمیانه را تهدید میکند...!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بحران کرونا در آمریکا؛ ابتلای بیش از 400 کودک در تگزاس!
شبکه امریکایی NBC: بررسی آمارهای موجود در مناطق شمالی ایالت تگزاس نشان میدهد بیش از 400 کودک در چهار منطقه بزرگ در شمال این ایالت به کرونا مبتلا بودهاند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴وعده حکیمانه
تاکید مقام معظم رهبری بر این موضوع که "ایران هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد"
نه تنها وعده ای صادق و حتمی است (که به یاری خداوند قادر متعال به زودی شاهد تحقق آن خواهیم بود) بلکه دستکم دو پیامد دیگر را در پی خواهد داشت:
۱- سبب جلوگیری از رسیدن آمریکایی ها به این تحلیل غلط می شود که با هدف قرار گرفتن یک پایگاهشان در عراق ، موضوع انتقام خون شهید سلیمانی پایان یافته و دیگر هزینه ای برای این اقدام وحشیانه نخواهند پرداخت و بعد از این می توانند روی ترورهای بعدی یا اقدامات جسورانه دیگر برنامه ریزی و خیال پردازی نمایند.
۲- از این پس آمریکایی ها همیشه در حالتی از ترس و ابهام نسبت به نوع و سطح اقدام ایران خواهند ماند و این بدترین حالت ممکن است که سبب می شود تمام تصمیمات و برنامه ریزی های آنان در منطقه و دنیا تحت الشعاع قرار گیرد.
✍ #قاسم_اکبری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴"اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا1⃣
✍محمد عبدالهی
🔰حدود پنج ماه است کشور مبتلا به اپیدمی منحوس #کرونا شده و شرایط اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی و نیز شرایط اجتماعی و روانی جامعه به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته. واضح است مدیریت شرایط، آن هم در کشوری که چندی ست با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، بسیار مشکل است. یکی از مسائلی که به نظر می رسد ذیل مشغول شدن به مسائل درمانی و اقتصادی نادیده گرفته شده، مدیریت روانی جامعه است. امری که برنامه ریزی برای آن تحت تاثیر نوسان آمار مبتلایان و فوتی ها بالا و پایین می رود؛ یا با افراط رو بروست یا با تفریط!
🔰از یک طرف در ابتدای شروع اپیدمی تا یکی دو ماه اول در رسانه ها به شدت بر رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا پرداخته میشد. همگی عواقب وحشتناک تداوم کرونا و ماسک نزدن، آمار روزانه مبتلایان و فوتی های کرونا در کشور و جهان مدام پیگیری و در گروه ها و کانال ها فوروارد میشد... بدون توجه به فشار روانی شدیدی که در آن سوی ماجرا وجود دارد. یعنی اضطراب ناشی از مبتلا نشدن به کرونا، در کنار سایر اضطرابها مثل اضطراب از دست دادن شغل و درآمد، اضطراب ابتلای عزیزان به کرونا و.. .بدون پیوست مدیریت روانی جامعه و رعایت استانداردهای اطلاع رسانی متناسب با شرایط بحران.
🔰پیامد این اضطراب ها و فشارهای مضاعف روانی، ترس و استرس، افراط در احتیاط، وسواس فکری و عملی، اختلالات روانی، افسردگی و عواقب آن، خشونت و پرخاشگری و... است. پیامدهایی که آمار، ابعاد و وسعت آنها فعلا نامشخص و غیرقابل تخمین است.
🔰اما از یک طرف بعد از فروکش کردن نسبی موج اولیه با یک نوع رها شدگی مدیریت اطلاع رسانی مواجه بودیم؛ گزارش های روزانه سخنگوی وزارت بهداشت تبدیل شد به یک سری آمار و ارقام تکراری ناقص با سبکی روتین و کسالت بار؛ نه گزارشی از بیمارستان ها و تلاش های شبانه روزی کادر درمان دیده می شد، نه به جز توصیه های کلامی کلیشه ای به رعایت فاصله اجتماعی تبلیغات خلاقانه ای برای جلب همراهی مردم وجود داشت؛ به گونه ای که انگار جامعه به این وضع عادت کرد و زندگی عادی را در پیش گرفت. رفت و آمدها، بازارها، مراسمات و ازدحام... بدون رعایت پروتکل های بهداشتی آنقدر زیاد شد که موج دوم کرونا همه را غافلگیر کرد و هر 7 دقیقه یک نفر را به کام مرگ کشاند. اینجا بود که دوباره ضعف استراتژی مشخص خود را نشان داد و باز شاهد هجوم اطلاع رسانی و مواجهه اضطراب آمیز بدون پیوست مدیریت روانی بودیم.
🔰این بی برنامگی ها و نوسان ها یک نوع بی اعتمادی را به جامعه القا می کند. درحالیکه رابطه مستقیم بین اعتماد اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی وجود دارد و نمی توان از مردم بی اعتماد، انتظار همکاری با مسوولان را داشت.
🔰 در این میان، شنیدن مکرر خبرهای منفی، ناامید کردن مردم تحت هر عنوانی (چه واکسن کرونا نمی آید، چه افزایش قیمت ها، چه تنش های بی حاصل سیاسی و..) هیزمی بر این آتش است. افراد و جامعه را مضطرب تر، پریشان تر و پرخاشگرتر خواهد کرد.
🔰 چرا که هر فرد (مثل هر جامعه) ظرفیت روانی معینی دارد و اگر این اضطرابها و استرس ها، طولانی و تشدید شود، دائم تکرار شود، سرانجام میتواند زندگی را مختل کند و آسیب های جسمی و روحی فردی و اجتماعی در پی داشته باشد. از افزایش خشونت های خانگی، طلاق، گسترش بزهکاری ها در اثر فقر و بیکاری و یا همچون کشورهای غربی، انفجار و شورش های یکباره اجتماعی و سیاسی.
ادامه دارد...
https://rahbordemoaser.ir/fa/news/51660
#محمد_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴"اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا1⃣ ✍محمد عبدالهی 🔰حدود پنج ماه است کشور مبتلا به اپیدم
🔴'' اثر روانی کرونا"، خطرناکتر از ویروس کرونا2⃣
✍محمد عبدالهی
🔺چه باید کرد؟
🔰بر رسانه ها و مسئولین واجب است، واجب است، در کنار توصیه به ماسک و رعایت بهداشت و تحذیر کردن، برای کاهش هیجانات منفی و پریشانی و آرام شدن افراد هم اقدام کنند.
🔰سیاست گذاران امر اطلاع رسانی باید با یک خرد جمعی برنامه منظمی داشته باشند تا در عین شفافیت، به مدیریت هیجانات جامعه هم فکر کنند. با نظم در اطلاع رسانی و مقابله همزمان پیشگیرانه و واکنشی با شایعات، اعتماد عمومی ایجاد می شود و با ایجاد اعتماد، اضطراب و فشار روانیجای خود را به همبستگی اجتماعی می دهد.
وزارت بهداشت، پزشکان، اطبا و.. برای «خود بیمار پنداری» اطلاع رسانی کنند. چرا که افراد به دلیل اشتغال ذهنی مداوم با مسئله کرونا، ممکن است علائمی مشابه کرونا (مثل تنگی نفس، سرفه، گلودرد، دردهای عضلانی و..) را تجربه کنند که صرفا منشا عصبی داشته باشند یا حتی یک سرماخوردگی ساده باشند، اما فرد خود را «کرونایی» تصور کند.
🔰متخصصین تغذیه برنامه غذایی دقیق و حساب شده ای برای آرام سازی به مردم پیشنهاد دهند. به عنوان مثال، چون سروتونین بدن در اثر ترس و افسردگی کاهش می یابد، با مصرف مداوم شیر گرم میتوان آن را جبران کرد. یا برای تقویت سیستم ایمنی بدن، و غذاهایی که بر بیماران کرونایی طی این مدت، اثر مثبتی داشته، آگاهی دهند. برای تقویت پوست که به دلیل استفاده افراطی از مواد ضدعفونی، مسبب بیماری های پوستی شده، اطلاع رسانی کنند و..
🔰متولیان سلامت روان باید آموزش تاب آوری اجتماعی، مهارت های مقابله با تنش های خانوادگی در ایام قرنطینه برای درک و تحمل یکدیگر در شرایط نامتعارف را در سطح گسترده داشته باشند تا در پساکرونا با جامعه ای متزلزل به لحاظ روابط خانوادگی به طور خاص روابط زوجین روبرو نباشیم.
🔰رسانه ها. حدود 6 ماه از کرونایی شدن ایران میگذرد، اما صدا و سیما حتی یک برنامه برای آموزش بازی های خانگی به خانواده ها نداشته. درحالیکه جامعه به شدت نیازمند طنز، سرگرمی و سریال های آموزنده و خانواده محور است، (نه سریالهای مملو از اعتیاد و خیانت و..) درحالیکه با بسته بودن اماکن مذهبی و اماکن متبرکه، که نقش مهمی در معنویت و آرامش روحی جامعه دارند، صداو سیما ابتکاری جز تعطیلی برنامه های پربیننده ندارد. (که البته به دلیل کرونا لازم است) اما جایگزین؟ ندارد. نمیسازد. بخش های خبری حتی این ابتکار را ندارند که اخباری تحت عنوان «اخبار خوش» ایجاد کنند و شنیدن اخبار منفی از ایران و جهان به یک روال معمول تبدیل شده است. هنوز نتوانسته اند برنامه های آموزشی را از قالب خشک گفتگو محور با حضور کارشناسان خارج کرده و جذابیت های نمایشی را با آموزش مواجهه با شرایط سخت کرونایی بیامیزند. سلبریتی ها هم که می توانستند برای کاستن از فشار بار روانی جامعه به میدان بیایند، نهایتا با لباس های سیاهشان (که قطعا بصورت هماهنگ و با قصد چنین انتخاب شده) در برنامه دورهمی جلوی چشم مردم ظاهر می شوند تا درباره زندگی های متفاوت از سطح زندگی مردم سخن بگویند.
🔰متولیان آموزش. یکی از دغدغه های خانواده ها و جوانان بلاتکلیفی وضعیت تحصیل دانش آموزان و دانشجویان است. بلاتکلیفی کنکور هم که جای خود را دارد که تا چند روز پیش هر روز خبرهای ضدو نقیض و اختلاف نظر تصمیم گیران زخم اعصابی برای کنکوری ها و خانواده هایشان شده بود. لازم است از اعلام تصمیمات غیر قطعی خودداری شود و چشم انداز سال تحصیلی آینده بعد از تصمیم قطعی به طور کامل برای مردم تشریح شود. تجربه بی نظمی های آموزش مجازی در سال تحصیلی گذشته برای خانواده ها نگرانی های زیادی ایجاد کرده که باید برطرف گردد.
🔻بیاییم علاوه بر جسم جامعه، برای روح جامعه هم بیندیشیم. کرونا روزی تمام می شود، با تمام مشکلات چه دیر یا زود، سخت یا آسان ، اما مشکلات خانوادگی، وسواس روحی و مشکلات اجتماعی آن می تواند تا ابد روی جسم و روح انسان باقی بماند و در این وضعیت، نیاز است تا برنامه ریزی دیگری برای روان جامعه داشت تا این روزها را با تنش و چالش کمتری به انتها برسانیم.
https://rahbordemoaser.ir/fa/news/51660
#محمد_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 جنگ روایتها و دست برتر رسانه ای دشمن!!
در چند ماه گذشته دستگاه رسانه ای دشمن از آتش گرفتن علفهای هرز یک بوستان کوچک تا انفجار در نطنز را طوری زیر پوشش وسیع رسانه ای خود قرار دادند گویی فتح الفتوحی بزرگ کرده اند ولی همان رسانه ها از آتش گرفتن (بخوانید انفجار) ناو یو اس اس بونهایم ریچارد در بندر استراتژیک سن دیگو و آتش سوزی های بزرگ دیگر در ایالات منفجره حرفی به میان نمی آورند بلکه لال شده اند !! کافی بود این آتش سوزی در بندر شهید رجایی رخ می داد تا اکانت های فیک سعودی،ایران اینتر نشرال،بی بی سی فارسی،منو تو از یک طرف و وحید آنلاین ،مملکته و دنباله های آنها در داخل از طرفی دیگر مسئولین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آماج حمله ها و تهمتها ی ناجوانمردانه خود قرار دهند!!
اینجاست که باید گفت : این اقتضای طبیعت دشمنان است ولی روی سخن به مسئولین فضای مجازی رها شده در کشور می باشد که با عدم سامان دادن شبکه ی ملی اطلاعات هزینه ها و چالش های امنیتی اقتصادی و اجتماعی را به کشورمان تحمیل نموده اند که با تعلل و تاخیر بیش از این صدمات جبران ناپذیری را متوجه مصالح عمومی خواهد کرد.
ژنرال جرج پتن می گوید: « اگرچه نبرد با جنگ افزار در می گیرد اما فتح با انسانها ممکن می گردد بهترین ابزار برای ایجاد یک تأثیر شناختی نامطلوب،پاشیدن بذر بی اعتمادی در شبکه های فردی است وی ادامه میدهد ما باید عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیت ذهنی دشمن تأثیر بگذارد. فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، ، صبر و تلاش است. » یکی از اصول جنگ شناختی موج سواری رسانه ای بر روی دو قطبی های کاذب است، همانطور که دیدید ژنرال پتن نیز اذهان مردم کشور حریف را هدف قرار داده است.
با حمایت نکردن مسئولین فضای مجازی کشور از پیام رسان های ایرانی به دست خودمان اجازه دادیم بیش از ۴۰ میلیون نفر در شبکه های اجتماعی خارج پایه حضور داشته باشند و به راحتی به دشمنان اجازه دادیم اطلاعات بزرگی را تحت عنوان ( Big data) از هموطنان به سرقت ببرند و بدین وسیله اشراف دقیقی بر اختلافها و شکافهای جامعه ما پیدا کنند و هرازگاهی برتری خودشان را در فضای مجازی و رسانه به ما دیکته نمایند که ماجرای دختر آبی، رومینا اشرفی و ... از این دست هستند، در جنگ روایتها طرفی پیروز می شود که روایت خودش از ماجرا را در اذهان عمومی بهتر جا بیندازد.
جان کلام اینکه راه تبدیل کردن این تهدید به فرصت بازنگری در قوانین فضای مجازی منطبق بر منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی است و حداقل نویسنده این وجیزه راه دیگری را نمی شناسد تا با مخاطب فهیم خود به اشتراک گذارد..
✍ وحید محبی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi