⭕️ مجلسی که بی خاصیت شد!
🔹قالیباف(٢خرداد ١۴٠٠ ساعت٩ صبح) با تمدید مهلت به آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای بازرسی فوق العاده از تاسیسات هسته ای کشور مخالفت کرد.
🔹شورای عالی امنیت ملی ( بخوانید حسن روحانی) با پذیرش نظر غربیها، مهلت ٣ ماهه به آژانس را برای برای ٣٠ روز دیگر تمدید کرد.
🔹بر اساس قانون مصوب مجلس یازدهم، قرار بود ٣ ماه پیش بازرسی های خفت بار آژانس از تاسیسات اتمی ایران متوقف شود.
🔹وزیر نیرو و معاونانش از حضور در مجلس و پاسخگویی به نمایندگان درباره قطع برق، خودداری کردند.
❇️ به فرمایش حضرت امام، مجلس باید در راس امور باشد. حال آن که الان در «ذیل» امور هم نیست! چون پدرخوانده های اصولگرایی، تعدادی از نوچه ها و شیرین عسلهای صفرکیلومتر یا با سابقه اما اهل معامله و مطیع را در پوشش نامزدهای انقلابی به مجلس فرستادند و در گام اول مانع اقدام قانونی تعدادی از نمایندگان انقلابی مجلس در استیضاح «ام الفساد » شده و عملا به دولت برای انجام هر غلطی چراغ سبز دادند.
دولت هم با خیال راحت از بی خاصیتی و خنثی شدن مجلس، از مهرماه ١٣٩٩ حرکتی همه جانبه را برای تبدیل مملکت به زمین سوخته آغاز کرد : ماجرای بورس، نابودی صنعت مرغداری، به زمین زدن دامداریها، قطع برق در ایام امتحانات مجازی دانش آموزان و بازی با جان بیماران کرونایی نیازمند اکسیژن و....
❇️ وقتی مجلس (که تنها نهاد صاحب قدرت برای مهار موج تخریبی روحانی است) به این بی خاصیتی دچار می شود آنگاه بعضی ها جرات می کنند با اطاعت دستور انگلیس، در مذاکرات «وین» حاضر شده و جاده را بازگشت آمریکا به برجام و محکم کردن زنجیر برجام بر دست و پای دولت آینده، هموار کنند.
▪️نمی دانیم چرا نمایندگان انقلابی مجلس در مقابل گردن کلفتی پدرخوانده ها و به ذلت کشاندن مجلس سکوت اختیار کرده و تسلیم شده اند؟ آیا مسخره نیست نایب رئیس مجلس درباره وضعیت غیرقابل قبول برق در کشور توئیت بزند؟ آیا وظیفه نمایندگان مجلس در برابر اقدامات تخریبی دولت توسل به توئیتر ( که از هر دانش آموز کلاس پنجمی هم بر می آید) است؟
پس فرق میان نایب رئیس مجلس و یک دانش آموز ١٢ - ١٣ ساله چیست؟
✍ دکتر #کوشکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از خدایا دیگہ شهید نمیخوای؟!
هیهـات؛
مصیبتیاست تنهـا ماندن
هنگام رحیـل همرهان جامـاندن..؛)
.
#شهیدمحمدرضاتورجیزاده
-رفاقتتاشهادتـ
@shahadatmardan
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔴امام خمینی(ره): اگر کسی بگوید این شورای نگهبان کذا، همچو آدمی مفسد است
من هشدار میدهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان، امری خطرناک برای کشور و اسلام است.
♦️ اگر کسی بخواهد فساد کند و به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا، این فساد است، یک همچو آدمی مفسد است و باید تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد.
(صحیفه امام ج14ص370)
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥یک پیشنهاد مهم به مجلس برای نظارت بر رئیس جمهور
🔻اصل ۱۲۲ قانون اساسی تصریح میکند،رئیس جمهور در برابر ملت، رهبری و مجلس مسئول است؛ اما در قوانین، ابزاری برای نظارت موثر بر رئیس جمهور توسط مردم و رهبری وجود ندارد و گویا عمل به قانون برای رئیسجمهور بستگی به سلیقه او دارد!!
🔻به همین دلیل متاسفانه روسای جمهور گاهی به صورت مطلق العنان به ویژه در دوره دوم رفتار میکنند.
ابزار سؤال استیضاح هم بدلیل تبعات سنگین اجتماعی و مقطعی بودن آن کارایی چندانی برای نظارت مستمر بر رئیس جمهور در شرایط عادی ندارد.
🔻این در حالی است که بررسی تداوم شرایط رهبری با وجود شرایط سنگین عدالت و تقوی و مدیریت در هنگام انتخاب، توسط کمیسیونی در خبرگان بطور مستمر انجام می شود هر چند کمتر مورد توجه جامعه قرار می گیرد.
🔻بنابراین پیشنهاد می شود در مجلس شورای اسلامی کمیسیونی خاص برای نظارت بر رفتار رییس جمهور و کنترل استمرار شرایط قانونی این سمت در طول دوران تصدی برای شخص رییس جمهور تشکیل و گزارش آن را هر شش ماه یکبار رسما منتشر کنند.
این گزارش می تواند زمینه مناسبی را برای تقویت، و در صورت نیاز اصلاح و حتی سؤال و استیضاح رئیس جمهور با سهولت بیشتری فراهم کند.
🔸پ.ن: از نمایندگان محترم مجلس و دوستان رسانه ای تقاضا دارم این پیشنهاد را پیگیری فرمایند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝«سند توافقنامه تغییر اقلیم پاریس»
🔹پشت پرده قطعی برق در دولت مذاکرات و امید
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 عصبانیسازی
قطع برق به خودیخود برای کسبه خسارتبار و برای مردم موجب کلافگی و عصبانیت است.
عصبانی کنندهتر وقتی که رئیسجمهور در همان روز از عدم قطعی اطمینان دهد.
بیشتر زمانی که بدون برنامه قطع گردد.
بسیار بیشتر وقتی که خلاف برنامه اعلام شده قطع شود؛ و این دقیقا همانی است که درحال انجام است!
#احمد_قدیری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
طبق برآوردهای بینالمللی ، مصرف برق ناشی از تولید رمزارز در ایران کمتر از ۱ درصد توان تولید برق نیروگاهی در کشورمان است
(۶۰۰ مگ از ۶۰ هزار مگ)
یعنی اینکه قطعی برق به دلیل تولید رمزارز بهانهاس👌 #قطعی_برق
قطعا به هدف #کاهش_مشارکت من و تو در انتخابات است
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴صرفا جهت تأمل...
فارغ از اینکه ترکیب نهایی تایید صلاحیتها چه می باشد، بنظر میرسد اولا وظیفه شورای نگهبان رعایت مرّ قانون است و شورای نگهبان جای مصلحت اندیشی نیست و درثانی وظیفه ی کاندیداهایی نیز که قرار بود مجری قانون باشند، تمکین به قانون می باشد؛ هم شورای نگهبان نباید بخاطر چند درصد مشارکتِ بیشتر از رعایت دقیق قانون چشم پوشی کند و هم کاندیداهای تایید صلاحیت نشده میتوانند دلیل ردصلاحیت شان را (بجای هجمه و فرافکنی) شفاف اعلام کنند و قضاوت را به مردم بسپارند!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 خسارات برجام_۱۱
⁉️برجام چگونه ایران را به یک مورد استثنا در جهان تبدیل می کند؟
#خسارت_برجام
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 خسارات برجام _۱۲
⁉️ برجام چگونه مجلس ایران را دور زده است؟
#خسارت_برجام
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 حالا شورای نگهبان بد شد؟!
کسانی که وقتی از عدم دقتشان در رای دادن به حسن روحانی انتقاد می کردیم با سرعت و قاطعیت در جواب می گفتند : خب اگر مشکلی وجود داشته چرا شورای نگهبان تایید کرده است؟ و شما دیگر چه می گویید؟!!!
حالا از امروز دقیقا همان ها می گویند چرا شورای نگهبان فلان نامزد را رد کرده است؟؟؟!!!
چه شد؟حالا همان شورای نگهبان بد شده است؟!!!
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ اصلا کاری به مسائل سیاسی ندارم؛ اصلا. صرفا از منظر روابط بینالملل میگم:
طلایی که در قبال ارسال بنزین به ونزوئلا دریافت شد، تهاتر بود. "اینستکس" هم که قرار بود با خروج مزاحم از برجام عملیاتی شود، یک سامانهی تهاتری بود. تهاتر در تجارت بینالملل، یک اصل مدرن و بنیادین است.
👤 مهدی خانعلیزاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 رایزنی رئیسی با بزرگان نظام برای تاییدصلاحیت برخی رقبا
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 چرا بخشی از افکار عمومی با لیست منتشر شده همراهی نکرده است؟
🔹از لحظه ای که #لیست_7_نفره بصورت غیررسمی در فضای مجازی منتشر شده، چند دسته تحلیل و واکنش در فضای مجازی و حقیقی جامعه داشته ایم.
1️⃣ یک دسته این تصمیم را غیررقابتی می دانند. معتقدند تأیید صلاحیت علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری و احمدی نژاد ولو اگر تخلفی داشته باشند برای رقابتی کردنِ انتخابات و بالا رفتن مشارکت ضروری است.
2️⃣ یک دسته از مردم و توده ها و منتقدین اینها هم معتقدند که #شورای_نگهبان درست عمل کرد و نباید مصلحت سنجی می کرد. شورای نگهبان باید پایبندی به سیاست های نظام، به قوانین، مدیر و مدبر بودن کاندیدا را احصا کند نه اینکه میزان محبوبیت او را بسنجد!
🔹بنده هم معتقدم صلاحیت لاریجانی و جهانگیری زیر سؤال است و شورای نگهبان نباید مثل سال92 و 96 مصلحت سنجی می کرد ولی ای کاش در نهایت به صحنه بیایند و مردم آنها را در صحنه رد کنند.
🔻اما براستی چرا بخش عمده ای از مردم و فعالان و کاربران مجازی انتظار داشتند لاریجانی و جهانگیری هم تأیید شوند؟ و انگار غافل گیر شدند؟
🔹اولین مسئله به «عدم شفافیت» بر می گردد. چنانچه شورای نگهبان و مجلس به این نقد گوش می دادند که قانون انتخابات باید تغییر کند و ساختار رد و تأییدصلاحیت ها باید شفاف شود الان وضع این نبود. بطور مثال هیچوقت روشن نشد چرا روحانی در سال92 تأیید شد. بر چه مبنایی؟ روشن نشد زاکانی چرا 92 رد شد؟ الان چگونه تأیید شد؟ مهرعلیزاده سال84 رد و در این دوره تأیید شد! چه اقدامی کرده که طی 16 سال صلاحیت دار شده؟ علت تأیید جهانگیری در 96 و رد وی در این دوره چیست؟ علت ردصلاحیت احمدی نژاد در 96 و حال چیست؟
🔸چنانچه روند احراز صلاحیت ها شفاف می بود و مبنای آرای فقها و حقوقدانان به افراد معلوم بود امروز شاهد این نگرانی ها و ناراحتی ها نبودیم. هم باید ملاک ها و معیارها روشن و شفاف باشد هم مستندات ردصلاحیت افراد روشن و شفاف ارائه شود.(نیازمند تغییر قانون است)
🔹دوم؛ سیستم های نظارتی و قضایی کشور نسبت به تخلفات مسئولین سستی و کوتاهی دارند. چنانچه مسئولین در حین مسئولیت شان اگر تخلفی کردند براحتی محاکمه و محکوم شوند امروز شورای نگهبان براحتی می تواند آن افرادی که محکومیت دارند را ردصلاحیت کند. با حکم قضایی رد کند. اگرچه حالا هم اختیار قانونی دارد که بر مبنای اسناد افراد را رد کند ولو در دادگاه محکوم نشده باشند اما چه بهتر که افراد متخلف، اول در دادگاه حکم بخورند.
🔸وقتی سیستم قضایی مماشات می کند و یا خلاء قانونی وجود دارد، جهانگیری با کلی تخلف و رانت آزادانه می چرخد، علی لاریجانی در مجلس و احمدی نژاد با آن هم سابقه قانون گریزی در سالهای آخر ریاستش انتظار تأیید صلاحیت دارند! حالا شورای نگهبان به حق هم چنین افرادی را رد می کند افکار عمومی همراه نمی شود. همیشه کوتاهی ها در انجام وظایف منجر به بروز مصلحت سنجی ها می شود. در صورتی که اگر نهادها به وظایف شان عمل کنند کار به مصلحت سنجی نمی کشد.
❇️ پ.ن: مخالفین رئیسی و جلیلی از این مسئله هم سوءاستفاده کرده و ردصلاحیت افراد بی صلاحیت را به گردن این بزرگواران خاصه آقای رئیسی انداخته اند تا او را به عنوان نامزد تحمیلی جا بیاندازند. در تمام نظرسنجی ها با حضور همه این افراد رد شده، جناب رئیسی در صدر قرار داشته و نیازی به این کار نداشته است. حتی ایشان پیگیری کرده اند اگر بزرگان کشور مصلحت بدانند برخی از رقبا را تأیید کنند تا رقابت ها بهتر شکل بگیرد. ولی نباید بگذاریم وجهه این عزیزان مورد تخریب واقع شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✳️ شورای نگهبان و انجام وظیفه
🔹 شورای نگهبان در این دوره به وظیفه ذاتی و قانونی خود عمل کرد و بدون ملاحظه کاری و مصلحت اندیشی و در نظرگرفتن جایگاه و نسب افراد، نامزدهای واجد صلاحیت را برای انتخابات ریاست جمهوری، معرفی کرده است.
🔹هرچند هیچ کس مدعی عصمت شورای نگهبان نیست اما احراز عدم صلاحیت برخی خواص که بقای در حکومت و قدرت را «حق» خود می دانستند و در مناصب قبلی خود هم تخم دو زرده نگذاشته و گلی به سر مردم نزده بودند، شجاعتی می خواست که این بار از سوی شورای نگهبان ابراز شد و انشالله که فشارها باعث پشیمانی شورا از تصمیم شجاعانه خود نشود.
✍ دکتر #کوشکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ترجیح شخصی رئیسی
رد یا تایید این ۴ رقیب بود؟ - ۱
♦️صلاحیت شماری از نامزدها مشهور، مانند آقایان جهانگیری، لاریجانی، احمدی نژاد و پزشکیان، به اعتبار معیار های حقوقی و قانونی، از سوی شورای نگهبان تایید نشد. از زوایای گوناگون می شود به این موضوع نگاه کرد؛
🔹اما از منظر سیاسی، می توان پرسید که آیا آنها رقیبی جدی برای آقای رئیسی بودند؟ فارغ از ضوابط قانونی و نظر محترم شورای نگهبان، اگر این افراد تایید می شدند، بیشتر به نفع آقای رئیسی بود، یا رد شدن آنها؟
♦️اگر چه نظرسنجی های موجود نمی تواند برای پیش بینی نتیجه نهایی انتخابات کافی کند، اما می تواند ذهنیت فعلی مردم را در این باره روش کند. مطابق این نظرسنجی ها، می شود گفت ترجیح شخصی آقای رئیسی (با توجه به رتبه نخستش در تمام نظرسنجی ها) حضور چهره های بیشتر در گود انتخابات بوده است:
🔹مطابق نظرسنجی چندی پیش خبرگزاری دولتی ایرنا، از میان۱۳ گزینه محتمل برای کاندیداتوری (شامل آذری جهرمی، احمدی نژاد، تاجزاده، جهانگیری، جلیلی، دهقان، رییسی،رضایی، ظریف، قالیباف، لاریجانی، سعید محمد و محسن هاشمی)؛ "سیدابراهیم رییسی"، بیشترین رای " را حائز بوده است.
♦️طبق همین نظرسنجی، رای منفی پاسخگویان، به "احمدی نژاد" و "جهانگیری"، از همه گزینه ها بالاتر بوده و به ترتیب ۱۲.۸ درصد و ۱۲.۲ درصد افراد تاکید کرده اند که قطعا به این دو رای نمی دهند.
🔹در نظرسنجی دیگری که از سوی یک مرکز افکار سنجی معتبر، درباره میزان اقبال مردم به کاندیداها انجام، و در اواخر اردیبهشت از سوی برخی خبرگزاری ها منتشر شد، سید ابراهیم رئیسی با ۳۲.۶ درصددر رتبه نخست، و محمود احمدی نژاد با ۲۶.۷ درصد در رتبه دوم بود؛ اما در بررسی آراء منفی، جهانگیری ۲۱ درصد، لاریجانی ۸ درصد، احمدی نژاد ۶ درصد و رئیسی ۴.۷ درصد رای منفی داشتند.
♦️از سوی دیگر، مطابق نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایسپا (نزدیک به دولت و اصلاحطلبان) که 25 اردیبهشت انجام شد، 41/2 درصد افرادی که «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت میکنند، گفتند به احتمال زیاد به رئیسی رأی می دهند. 16 درصد هم گفتند «تا حدی» ممکن است به رئیسی رای بدهند. فقط 9 درصد گفته بودند که اصلا به او رای نمیدهند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
ترجیح شخصی رئیسی رد یا تایید این ۴ رقیب بود؟ - ۱ ♦️صلاحیت شماری از نامزدها مشهور، مانند آقایان جهان
ترجیح شخصی رئیسی
رد یا تایید این ۴ رقیب بود؟ - ۲
🔹درباره دیگر افراد، نتایج نظرسنجی "ایسپا"به این شرح بوده است؛
🔻پزشکیان: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 6 درصد تا حدودی احتمال دارد که به وی رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند،حدود 22 درصد.
🔻جهانگیری: حدود 4 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 11 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند، 41 درصد.
🔻عارف: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و نزدیک 10 درصد تا حدودی احتمال دارد که به عارف رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند، بیش از 28 درصد.
🔻قالیباف: 18/8 قطعا و به احتمال زیاد، و 20 درصد تا حدودی به قالیباف رای میدهند. 26 درصد هم اصلا به او #رای_نمیدهند.
🔻ظریف: 14/4 درصد قطعا و به میزان زیاد به او رای میدهند؛ و 16 درصد تا حدودی. در عین حال، 37 درصد اصلا به او #رای_نمیدهند.
🔻رای احتمالی ظریف در حالی به رقم 14 درصد افول کرده بود که همین آمار در نظرسنجی آذرماه گذشته ایسپا، 21 درصد بوده و بهنظر میرسد از جمله دلایل انصراف ظریف باشد.
🔻لاریجانی: 7 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 16 درصد تا حدودی احتمال دارد که به وی رای بدهند. اما آنها که اصلا به او #رای_نمیدهند (رای منفی)، بالای 41 درصد.
🔻محسن هاشمی: حدود 6 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 12 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. آنها که اصلا به او #رای_نمیدهند، 32 درصد.
🔹همچنین پرسیده شده بود «با فرض شرکت شما در انتخابات، اگر فقط آقای رئیسی و آقای ظریف در انتخابات حضور داشته باشند به چه کسی رأی میدهید؟». در صورت حضور آقایان رئیسی و ظریف، 58.1 درصد گفته بودند به آقای رئیسی، و 13.7 درصد به آقای ظریف رأی میدهند. 23 درصد این افراد نیز گفتهاند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و 5.2 درصد دیگر نیز به هیچکدام رأی نمیدهند
♦️در صورت حضور آقایان رئیسی و جهانگیری هم، 64.7 درصد افرادی که گفته بودند قطعا یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند، به آقای رئیسی رأی و 5.4 درصد آنها به آقای جهانگیری رأی میدهند. 21.9 درصد نیز گفتند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و 8 درصد دیگر، به هیچکدام رأی نمیدهند. از کل پاسخگویان نیز (بجز افرادی که به هیچ وجه در انتخابات شرکت نمیکنند) 59.8 درصد گفته بودند به رئیسی و 5.2 درصد به جهانگیری رأی میدهند.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴روحانی برای صلاحیت کاندیداها به رهبری نامه نوشت
محمد مهاجری از نامه رئیس جمهور به رهبر انقلاب درباره صلاحیت کاندیداهای #انتخابات1400 خبر داد
رئیس جمهور همچنین به وزیر کشور دستور داده فعلا از اعلام لیست شورای نگهبان خودداری کند./خبرانلاین
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️همین که الان ایران اینترنشنال نگران حذف شدن لاریجانی و جهانگیریه یعنی شورای نگهبان کارشو درست انجام داده شما هم عادت کردین بین بد و خوب انتخاب کنین حالا بین خوب و خوبتر انتخاب کنین
✍️ زهراسادات موسوی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺هرکسی به هر دلیلی معتقده شورای نگهبان در حقش ظلم کرده بیاد دلایل رد صلاحیتش رو تو رسانهها بگه...
تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد!
💬آدم
🔹تا دیروز مدعی بودن آقای خامنهای نباید در امورات کشور دخالت کند، اما حالا میگویند کاندیدای ما باید با حکم حکومتی ایشان تایید شود...
💬سیدعلی موسوی
🔸تا دیروز #شورای_نگهبان را به خاطر تایید صلاحیت حسن روحانی و جهانگیری، مقصر وضع موجود میدانستند؛ حالا که شرکا و بانیان وضع موجود رد صلاحیت شده اند، شورای نگهبان را متهم به مهندسی میکنند...
قوم بنی اسرائیل در برابر شما مطیع امر ولایت است!
💬علی جعفری
➕خدمت اصلاحطلبان؛
لیست واقعی امروز منتشر میشه ولی خداوکیلی یه چند تا رجل سیاسی که محکومیت کیفری نداشته باشند، خود یا اطرافیانشون پروندههای شبههناک مالی-سیاسی نداشته باشند و خود و اقوام درجه یکشون چندتابعیتی نباشند تربیت کنید تا دست شورای نگهبان هم برای تایید صلاحیتها بازتر باشه!!
💬محمدجواد محمدزاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هرچند هنوز رسما لیست احراز صلاحیت شده ها اعلام نشده است و حتی در صورت صحت داشتنِ لیست منتشر شده در رسانه ها میتوان همچنان منتظر انصراف و استفاده برخی از کاندیداها از ظرفیت حکم حکومتی بود اما باید توجه داشت که اولا همان جماعتی که در چند سال اخیر ناکارآمدی ها و بی تدبیری های دولت محترم را متوجه شورای نگهبان میکردند امروز در حال یقه دریدن بابت عدم احراز صلاحیت برخی کاندیداهای خاص هستند و درثانی وجود برخی افراد در لیست منتشر شده حاکی از عدم سخت گیری شورای نگهبان و پُر بودنِ دست شورا (از باب دلیل و سند) برای رد کردن صلاحیتها می باشد؛ البته هرچند در هر دو جناح افراد شاخصی ردصلاحیت شده اند اما کسانی که امروز نگران میزان مشارکت شده اند اگر واقعا صادق هستند باید ابتدا یقه ی دولت محترم (بابت عملکرد هشت ساله اش) و بعد یقه ی جماعتی را بگیرند که از ابتدا هم با ثبت نام های فله ای و ثبت نام افراد مورد دار، درپی دادنِ آدرس غلط به جامعه، زمینه چینی برای تحریم انتخابات و کاهش میزان مشارکت بودند!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi